- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 mamagoshi 29 October 2012, 13:12Согласна, довели...
но на счет укринского языка, коим я вполне свободно владею, некоторые довели до абсурда и маразма...Це вже не та солов'їна, що була...авкційон, пупорізка, Атени, етер и тд, приводят меня в дрожь...параноидальные поиски так называемых руссизмов, их искоренение и замена на какие-то мадьярско-польско-румынские диалекты-наречия - и выдавать и навязывать это нам как МОВУ. откройте старый учебник по математике и др на украинском языке и современный..., они же детей до истерик доводят...Почему читать Шекспира в оригинале это престиж, а сказки Пушкина на русском становится позорным?????
сорри не по теме

Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Цитата: #9313 Анюта_80 29 October 2012, 13:06надо выбрать эталон, что есть "покращення" и с ним сравнивать. а так все всегда будет переходить в поле тут считается, а тут не считается. К примеру, вы владеете одними критериями оценок определенной отрасли, я другой. Вы одно считаете улучшением - Я другое. Среди нас тут вряд ли есть спецы, которые могут оценить комплексно, что происходит в стране.. и собственно с чем сравнивать :)))?
Свободи та права особи та громадянина. В мене є газета, отже з повним правом стверджує, що тиск не просто є, він якийсь нереальний. Вони таке несуть і до такого чіпляються, що мій мозок взагалі відмовляється сприймати цю інформацію. Ці красені повною мірою асоціювали себе з інституціями. Отже будь-яка критика повноважної особи сприймається майже як загроза державній безпеці оО Те, які висловлювання без жодного покарання дозволяють собі можновладці, окрема тема. Запрошення нашого презика до іноземних голів приїжджати навесні подивитись на жінок, коли вони почнуть роздягатися, - це що? Що там в нас в законах різних рівнів про гендерну рівність та інші незрозумілі проФФесору речі. А за лопати братися з легкої руки прем'єра? В його посадові обов'язки входить турбота про рівень життя народу, він присягу складав, він прямо порушує цим закон. І що? Аж нічого. І так далі, і таке інше.
Пропонуйте ще сфери, я жождній не побачила покращення для держави.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Техогляд відмінили!
І дитячі гроші прив'язали до прожиткового мінімуму плюс "розмазали" виплати на роки замість разової виплати.Правда, це наче все реальне покращення.
Негусто за п'ять років правління... Та й не перекриє всю ту купу нереальних "покращень".Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Цитата: #9313 moonsun 29 October 2012, 13:21Є сфера соціальна, наприклад. Тобто якість повсякденного життя народонаселення покращилась чи погіршилась. Не в конкретної тієї чи іншої людини, а в населення як такого. Для мене податковий кодекс, пенсійна реформа,медична реформа, закон про мови - однозначні мінуси для цієї сфери. додаткова плюха - межигір'я та інші зростаючі видатки на утримання купки злочинців при владі на тлі стрімкого обніщання народу. З початком економічної кризи уряди розвинених держав різко зменшили видатки на утримання себе безцінних, а наш різко збільшив, ще й на відсоток більший, ніж впала вартість грошей.
Свободи та права особи та громадянина. В мене є газета, отже з повним правом стверджує, що тиск не просто є, він якийсь нереальний. Вони таке несуть і до такого чіпляються, що мій мозок взагалі відмовляється сприймати цю інформацію. Ці красені повною мірою асоціювали себе з інституціями. Отже будь-яка критика повноважної особи сприймається майже як загроза державній безпеці оО Те, які висловлювання без жодного покарання дозволяють собі можновладці, окрема тема. Запрошення нашого презика до іноземних голів приїжджати навесні подивитись на жінок, коли вони почнуть роздягатися, - це що? Що там в нас в законах різних рівнів про гендерну рівність та інші незрозумілі проФФесору речі. А за лопати братися з легкої руки прем'єра? В його посадові обов'язки входить турбота про рівень життя народу, він присягу складав, він прямо порушує цим закон. І що? Аж нічого. І так далі, і таке інше.
Пропонуйте ще сфери, я жождній не побачила покращення для держави.
то чуть лучше, то чуть хуже..опять же кто оценивает, к примеру, мед реформу: я которая хожу раз в 100 лет и мне нормально или мамочка, у которой ребенок болеет постоянно или чем то страшным...
но вот 20 лет никому не нужны были бесконечно упоминаемые площадки или облагороженные скверы (пусть за гос бюджет), никто даже не занимался этим даже ради пиара.
Кончено, мама больного ребенка, будет на меня плеваться сейчас, мол что это за покращення...
Но ведь в Европе красивые ухоженные парки, т.е. и у нас должно было до этого дойти...если мы туда таки шагаем.
несусветные богатства и золотые унитазы...тоже перманентное явление...
Ирина
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 6524 Регистрация: 08.01.2011 Заходил(а): 21.02.2018 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0987996800 |
Цитата: #9313 mamagoshi 29 October 2012, 12:18На счет макарон-давайте не будем лукавить))). Цены на овощи и молочку при Юле были в несколько раз выше, ну давайте вспомним морковку по 8-10 грн и картошку по 5
, согласитесь было...Поверьте, я не мыслю категориями "жрать и пить", но то, что на сегодняшний день хотя бы это стало доступным, следует признать! не стоит умалять "заслуги" одних перед другими...повторюсь я НЕ за ПР, но и ТЕМ БОЛЕЕ не за оппозицию...меня возмущает, что из России делается враг№1, и ребенку понятно, что исторически дружные народы не должны быть настроены друг против друга, а на полит. уровне и подавно! Следует признать, что сверхдержава лучше в друзьях, чем наоборот! Эти вопли по поводу Черноморского флота в Крыму
...да вы молитесь(обращение к оппозиции), что он пока там, это очень хороший сдерживающий фактор по многим аспектам! сепаратистские движения в Крыму, часто спонсируемые такой демократической Европой, набирают обороты с каждым днем! никому не нужна целостная Украина, ни Евросоюзу ни Америке, Европа при первой же возможности устроит нам еще одну Югославию!!! это нужно понимать...мы нужны в евросоюзе как сырьевой придаток и выгребная яма!!! я не говорю, что спасение в России, но с ней лучше не сорриться.
jozh
|
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 13:42Анюта_80, дозвольте уточнити - тобто Ви на шальку терезів за покращення поклали лише дитячі площадки та парки, теж нічого більше не змогли знайти?
Ирина
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 6524 Регистрация: 08.01.2011 Заходил(а): 21.02.2018 |
jozh
|
Цитата: #9313 Ирина 29 October 2012, 13:41тогда и гречку по 15 -20-25 вспомните, причем здесь цены на картошку. То к колорадским жукам обратитесь :)
Прем'єр-міністром в березні 2010 року було призначено Миколу Азарова після звільнення з посади Юлії Тимошенко.
Це так, заради історичної справедливості.
Мені так подобається, як вішають всіх собак на помаранчевих, забуваючи, хто там прем'єрами був насправді...
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Цитата: #9313 Черника 29 October 2012, 12:35Больше в этой теме не пишу!
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 13:08по поводу "хай там лад наводять у парламенті потроху".......
у меня прагматичный подход - сколько нужно депутатских голосов для принятия закона? сколько голосов у оппозиции? сколько у партии власти? и в результате такой арифметики что будет в итоге - закон примут или будут друг другу морды бить долго и нудно за наши с вами деньги? порядок в ВР может навести только тот, у кого большинство депутатских голосов, чтобы быстро и четко регулировать нашу жизнь на законодательном уровне, а то пока одни орут ПРОТИ, а другим не хватает голосов для принятия ЗУ, работать нам /мне невозможно
Щодо "потроху наводять лад" - так, нехай прийдуть і покажуть себе, подивимось, оцінимо, підтримаємо або ні на наступних виборах. Тут все зрозуміло. Коли зараз йде мова про Ющенко у порівнянні з ПР - незрозуміло, він не виправдав колись покладених на нього надій, він у минулому, і ці вибори наочно продемонстрували, що не потрібно було йому витрачатись на передвиборчій піар. Мова ж про інше - про довіру та підтримку того, хто щосили "покращує" життя вже не перший рік. Вище було класно написано mackry85: "Повірте, людині недостатньо лише їсти та пити, треба й ще почуватися гідно", ну і про дупу Аля написала зрозуміло, додавати не буду.
jozh, техогляд відмінили, але ж "розмазали" більше, ніж він коштував, на ціну бензину. Отаке "покращення".
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Ирина
|
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 13:48Ажіотаж з гречкою був влітку-восени 2010 року.
Прем'єр-міністром в березні 2010 року було призначено Миколу Азарова після звільнення з посади Юлії Тимошенко.
Це так, заради історичної справедливості.
Мені так подобається, як вішають всіх собак на помаранчевих, забуваючи, хто там прем'єрами був насправді...
Счастье
|
Цитата: #9313 Ирина 29 October 2012, 13:55Так я про это и пишу, что цены только возросли при Януковиче и Азарове. Я не увидела чтоб хоть что-то подешевело, может не туда смотрю
jozh
|
Цитата: #9313 Счастье 29 October 2012, 13:51Я удивлена, что вы так долго продержались))) Я от общения с josh устаю после 2-3 поста)) Одна вода, никакой конкретики, размазывание соплей да и только))))
Ви втомлюєтеся, бо я вимагаю думати та аргументувати свої слова. А це трошки стомлива справа, дійсно, особливо з незвички. Набагато простіше знову ж таки прямо наїхати та образити, правда?
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
Цитата: #9313 Анюта_80 29 October 2012, 13:35как по мне социальная сфера у нас 20 лет никак не улучшается :)
то чуть лучше, то чуть хуже..опять же кто оценивает, к примеру, мед реформу: я которая хожу раз в 100 лет и мне нормально или мамочка, у которой ребенок болеет постоянно или чем то страшным...
но вот 20 лет никому не нужны были бесконечно упоминаемые площадки или облагороженные скверы (пусть за гос бюджет), никто даже не занимался этим даже ради пиара.
Кончено, мама больного ребенка, будет на меня плеваться сейчас, мол что это за покращення...
Но ведь в Европе красивые ухоженные парки, т.е. и у нас должно было до этого дойти...если мы туда таки шагаем.
несусветные богатства и золотые унитазы...тоже перманентное явление...
Я вважаю злочином піаритись майданчиками за бюджетний кошт. Також вкидати гроші в благоустрій на рівні таких видатків, коли не закриті більш значущі видатки, теж злочин. Треба робити дитячі майданчики? Так. Мовчки, в робочому порядку з табличками "за бюджетний кошт" чи "за ваші гроші" а не "від ПР". Сквери можна просто доглядати: прибирати сміття і обслуговувати дерева, а не вкидати мільйони в випендрьож без якості. В багатьох містах України зі скверами все гаразд, а наші місцеві тут такого накоїли з пафосом. І це не про державу знов, а про місцеве, мене ж цікавить покращення на державному рівні.
Ну гвинтокрили і межигірря всілякі - це вже занадто геть зовсім, як на мене то і за межі перманентних явищ вилізло в усі боки.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
jozh
|
Ну от, я так намагалася хоч щось знайти хороше, хоч якесь покращення. А Ви так зразу мене мордою об асфальт, останню віру в людей знищили.

alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh
|
Саме цього я й не можу зрозуміти.
Люди повірили Ющенкові - він народ кинув - народ відповідно йому на наступних же виборах продемонстрував своє відношення у вигляді десь приблизно 4-5%.
Люди повірили Тігіпко - він теж народ кинув - а на наступні вибори він не пішов взагалі, мабуть, і так зрозумів, що йому там нічого не світить. Не думаю, що він набрав би більше кількох процентів.
Так саме, якщо зараз Удар чи Свобода раптом виявляться не тими, якими їх уявляли ті, хто за них голосував, - вони теж потім отримають дулю з маком, а не голоси.
Навіть Батьківщина з Юлею Тимошенко різно втратила позиції, хоча тут якраз не було зради, а лише купа помилок, та ще й за умови практично неможливої нормальної роботи у протистоянні зі зрадником Ющенко, та ще й неповний термін, а всього лише кілька років. І то багато хто голосував за Батьківщину з величезним сумнівом у своєму правильному рішенні. Бо помилки у них таки були, і дуже серйозні.
Але вперта віра в Партію Регіонів мене дивує.
Forum

, согласитесь было...Поверьте, я не мыслю категориями "жрать и пить", но то, что на сегодняшний день хотя бы это стало доступным, следует признать! не стоит умалять "заслуги" одних перед другими...повторюсь я НЕ за ПР, но и ТЕМ БОЛЕЕ не за оппозицию...меня возмущает, что из России делается враг№1, и ребенку понятно, что исторически дружные народы не должны быть настроены друг против друга, а на полит. уровне и подавно! Следует признать, что сверхдержава лучше в друзьях, чем наоборот! Эти вопли по поводу Черноморского флота в Крыму