• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 113189 1728
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 13:57
Трошки не так.
Ви втомлюєтеся, бо я вимагаю думати та аргументувати свої слова. А це трошки стомлива справа, дійсно, особливо з незвички. Набагато простіше знову ж таки прямо наїхати та образити, правда?
 Да нет, это вы что то путаете)) Утомительное дело читать бессмысленный набор слов, в моем окружении в основном люди которые говорят по существу, так что действительно не привычно читать сообщения расчитанные на количество))) Я не наезжаю и никого не обижаю, не обзываю, не предъявляю никаких претензий, я поделилась с Черникой своим мнением и никого не хотела задеть.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 13:59
А що з вакцинами? Тотальні проблеми із поставками вакцин, до речі, якраз при Янику почались. І нині маємо, що маємо - замість Пентаксіму та Інфанріксу російська АКДС. Радію, що ми встигли зробити всі щеплення - з"економила собі 1,5 тис грн. 
Я от думаю... якби то зробити таку табличку: рік, подія (покращення чи погіршення чогось), хто тоді був прем'єром...
Правда, зараз вже трохи запізно те робити...
Але було б цікаво наочно продемонструвати - а чи правда все те, що приписують "папэрэдникам", насправді була їх вина?   Чи все-таки робота, по суті, таких собі "врєдителей" серед помаранчевих? Впору параноїком ставати, як наче то спеціально робили все, щоб репутацію конкурентам підпсувати...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
Щодо "Люди повірили Тігіпко - він теж народ кинув - а на наступні вибори він не пішов взагалі, мабуть, і так зрозумів, що йому там нічого не світить. Не думаю, що він набрав би більше кількох процентів".
Чекайте, як це він не пішов на вибори? Він пішов третім у партійному списку ПР. Спочатку був людиною Януковича, потім збіг кудись, потім повернувся зі своєю "Сильною Україною" (чи як її), зібрав голоси тих, хто чомусь повірили в те, що він - нова кров, та продався регіонам. Все в шоколаді, як і планувалося.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   29 October 2012
три десятки користувачів в темі

люба справа лаяти уряд
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Район: Центральный
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 13:54
Свєт, що означає "працювати неможливо"? Що означає "швидко та чітко"? Вони що, працювали? "Швидко та чітко" прийняли мовний закон - і що? "ПРОТИ" - це ти про опозицію, бо українською в російськомовному тексті ПР та комунистів не позначають - це не їхня мова (навіщо їм вона, вони ж керують Гандурасом). Та нехай опозиція все життя у парламенті щодо цього законопроекту буде ПРОТИ - мене це влаштує. А також "чітко та швидко" щодо решти антиукраїнських та антинародних законопроектів та змін до чинних законів - нехай висять неприйнятими.  Тому я голосувала за силу, яка буде гальмувати придурошні ідеї ПР та КП.
Щодо "потроху наводять лад" - так, нехай прийдуть і покажуть себе, подивимось, оцінимо, підтримаємо або ні на наступних виборах. Тут все зрозуміло. Коли зараз йде мова про Ющенко у порівнянні з ПР - незрозуміло, він не виправдав колись покладених на нього надій, він у минулому, і ці вибори наочно продемонстрували, що не потрібно було йому витрачатись на передвиборчій піар. Мова ж про інше - про довіру та підтримку того, хто щосили "покращує" життя вже не перший рік. Вище було класно написано mackry85: "Повірте, людині недостатньо лише їсти та пити, треба й ще почуватися гідно", ну і про дупу Аля написала зрозуміло, додавати не буду.

jozh, техогляд відмінили, але ж "розмазали" більше, ніж він коштував, на ціну бензину. Отаке "покращення".
"працювати неможливо" означает, что при принятии ЗУ, необходимых для ведения бизнеса (начиная от социалки и заканчивая налогообложением), не должно быть простоя,мордобития и саботажа ради противостояния. для наглядности призову в тему бухгалтеров - возможно работать,когда законы,касающиеся налогообложения, меняются по ходу пьесы мульон раз? если голоса распылены и идет раздрай, то на сцене, т.е. в ВР, "Лебедь,рак и щука" (((  "работать невозможно", "четко и быстро" - я имела ввиду конкретно профессиональную деятельность.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 14:17
"працювати неможливо" означает, что при принятии ЗУ, необходимых для ведения бизнеса (начиная от социалки и заканчивая налогообложением), не должно быть простоя,мордобития и саботажа ради противостояния. для наглядности призову в тему бухгалтеров - возможно работать,когда законы,касающиеся налогообложения, меняются по ходу пьесы мульон раз? если голоса распылены и идет раздрай, то на сцене, т.е. в ВР, "Лебедь,рак и щука" (((  "работать невозможно", "четко и быстро" - я имела ввиду конкретно профессиональную деятельность.
Та всі ж кричать криком, що будуть вчиняти так, як потрібно народу)))
Щодо соціалки, податків тощо - це все в інтересах країни, чи не так?)) Неможливо придушити бізнес,а потім його терміновими законопроектами "чітко та швидко" "покращувати". Те, що роблять ПР-аси, нехай гальмується. Гірше не буде. Щодо бухгалтерів - в мене сестра главбух, і те, що вона розповідає про "покращення бізнесу" провідних одеських компаній  провладной командой - це злочин, за який розстрілюють. Тому задля мене запрошувати в тему фахівців-бухгалтерів не потрібно. Ти ж розповідаєш про роботу, а влада працювати як раз і не дає можливості.

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 29 October 2012, 13:57
Так для мене це факт, що варто враховувати. В соц. сфері покращення немає, але є погіршення, хоча, здавалося ще нещодавно, гірше нема куди :)
Я вважаю злочином піаритись майданчиками за бюджетний кошт. Також вкидати гроші в благоустрій на рівні таких видатків, коли не закриті більш значущі видатки, теж злочин. Треба робити дитячі майданчики? Так. Мовчки, в робочому порядку з табличками "за бюджетний кошт" чи "за ваші гроші" а не "від ПР". Сквери можна просто доглядати: прибирати сміття і обслуговувати дерева, а не вкидати мільйони в випендрьож без якості. В багатьох містах України зі скверами все гаразд, а наші місцеві тут такого накоїли з пафосом. І це не про державу знов, а про місцеве, мене ж цікавить покращення на державному рівні.
Ну гвинтокрили і межигірря всілякі - це вже занадто геть зовсім, як на мене то і за межі перманентних явищ вилізло в усі боки.
свое всегда ближе, поэтому тут на форуме, среди мам, все же будет чаще звучать субъективное мнение про "покращення" в зависимости от настроения, фин. положения, здоровья детей и близких... для страны - все же нужно брать, имхо, какие -то общие показатели и сравнивать их, :))) при этом договориться, что все стороны принимают эти показатели :))
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Конфетти

Конфетти

Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 14:19
Щодо соціалки, податків тощо - це все в інтересах країни, чи не так?)) Неможливо придушити бізнес,а потім його терміновими законопроектами "чітко та швидко" "покращувати".
в этом все и дело, что все криком кричат, что в интересах народа, а как глянешь, каким образом депутаты защищают свои бизнес интересы, сразу про Гондурас вспоминается
olyaaaa

olyaaaa

Заходил(а): 08.09.2021
Район: Заводской - Лески
olyaaaa
Активный пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Ирина 29 October 2012, 13:41
тогда и гречку по 15 -20-25 вспомните, причем здесь цены на картошку. То к колорадским жукам обратитесь :) 
Это точно!!! К жукам! (не могу ). Долго сдерживалась, но реально, причем здесь картошка?????? По-моему, там действовали обычные рыночные законы "спрос-предложение". Если в 2010 урожая не было, а в этом - как го... (извините),то и цены разные. В чем здесь заслуга ПР???? Они что, погоду нам заказывали????

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 olyaaaa 29 October 2012, 14:28
Это точно!!! К жукам! (не могу ). Долго сдерживалась, но реально, причем здесь картошка?????? По-моему, там действовали обычные рыночные законы "спрос-предложение". Если в 2010 урожая не было, а в этом - как го... (извините),то и цены разные. В чем здесь заслуга ПР???? Они что, погоду нам заказывали????

а еще в том году, кто не знает были введены кошмарные квоты на экспорт остальных зерновых... и взятки гребли за выдачу разрешений, все от кого это зависела...а там не только ПР в кабинетах работали :)))
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Давайте що ціни на кавуни та помідори в цьому році згадаємо - коли це таке було, щоб помідори в розпал сезону дешевше, ніж по 1,5 грн не продавались? А кавуни під кінець серпня ніколи не коштували від гривні та вище, красна ціна їм була - 30-40 коп. А в цьому році, щоб поласувати кавуном, менше 1-1,50 за 1 кг і годі було шукати. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Конфетти

Конфетти

Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Анюта_80 29 October 2012, 14:20
свое всегда ближе, поэтому тут на форуме, среди мам, все же будет чаще звучать субъективное мнение про "покращення" в зависимости от настроения, фин. положения, здоровья детей и близких... для страны - все же нужно брать, имхо, какие -то общие показатели и сравнивать их, :))) при этом договориться, что все стороны принимают эти показатели :))
Ссылка
Конфетти

Конфетти

Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
и что характерно, ДАТА ролика 27.12.2011 г. , а сегодня у нас какое число? и ролик все равно в тему
Конфетти

Конфетти

Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 14:19
Щодо соціалки, податків тощо - це все в інтересах країни, чи не так?)) Неможливо придушити бізнес,а потім його терміновими законопроектами "чітко та швидко" "покращувати". Те, що роблять ПР-аси, нехай гальмується. Гірше не буде. Щодо бухгалтерів - в мене сестра главбух, і те, що вона розповідає про "покращення бізнесу" провідних одеських компаній  провладной командой - це злочин, за який розстрілюють. Тому задля мене запрошувати в тему фахівців-бухгалтерів не потрібно. Ти ж розповідаєш про роботу, а влада працювати як раз і не дає можливості.
о, ты дописала немного... так и я дополню ))) не власть в лице ПР не дает работать, вернее, не исключительно ПР, они все там, в ВР, те, которые именуются гордым словом депутаты...
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 14:42
и что характерно, ДАТА ролика 27.12.2011 г. , а сегодня у нас какое число? и ролик все равно в тему
І що характерно, жодного активного прихильника (максимум надіються), але приблизно 30% йдуть та ставлять галочку "за"!    От як це можна зрозуміти?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Конфетти

Конфетти

Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 14:52
І що характерно, жодного активного прихильника (максимум надіються), але приблизно 30% йдуть та ставлять галочку "за"!    От як це можна зрозуміти?
ну интервью со сторонниками в сюжет наверняка и не планировали включать, это же четко смонтированный сюжет, но главное не в этом,конечно
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 14:58
ну интервью со сторонниками в сюжет наверняка и не планировали включать, это же четко смонтированный сюжет, но главное не в этом,конечно
Я б із задоволенням подивилась сюжет із щирими прихильниками ПР.
Але єдиний ролик, що я бачила з таких, - це такий чолов'яга напідпитку, можливо, теж бачили - так то швидше антипіар виходить, а не піар.
А так лише Азаров з Януковичем та інші прибічники самі розказують людям, яке в них покращення настало. А то люди, бачте-но, тупі та ніяк не второпають, що воно вже наступило. От біда...

Все-таки хоч і піар, і знято спеціально, і всякі такі політтехнології, але вже є деяке вміння аналізувати навіть такий матеріал. На звичайній рекламі вже натренувалися.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 14:49
о, ты дописала немного... так и я дополню ))) не власть в лице ПР не дает работать, вернее, не исключительно ПР, они все там, в ВР, те, которые именуются гордым словом депутаты...
Свєт, ми ж про більшість. Так от "бєспрєдел" - зараз, коли більшість за ПР-астами. Правильно сказали, що ніж такий "конструктив", то нехай без нього взагалі.

З.п. А дописала, бо намагалася "застовбити" місце спочатку під відповідь (бо в темі вже хто про що), щоб легше було сприйняти інформацію стосовно конкретного питання про "швидку та чітку" роботу парламента.

По темі: "Свобода" перемогла на виборах 2012 на закордонних дільницях.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
О, дивіться, навіть Тігіпко сподівається працювати конструктивно)))
"Що стосується партії "Свобода", то з якихось питань ніякої співпраці не буде, це цілком зрозуміло. А з якихось питань, я вважаю, економічних і соціальних питань, ми можемо знаходити спільний український інтерес", - сказав Тігіпко. При цьому він відзначив, що спільні позиції у Партії регіонів можуть бути і з комуністами. Всі фракції, незважаючи на ідеологічні розбіжності, можуть бути єдиними", - сказав Тігіпко.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 15:13
О, дивіться, навіть Тігіпко сподівається працювати конструктивно)))
"Що стосується партії "Свобода", то з якихось питань ніякої співпраці не буде, це цілком зрозуміло. А з якихось питань, я вважаю, економічних і соціальних питань, ми можемо знаходити спільний український інтерес", - сказав Тігіпко. При цьому він відзначив, що спільні позиції у Партії регіонів можуть бути і з комуністами. Всі фракції, незважаючи на ідеологічні розбіжності, можуть бути єдиними", - сказав Тігіпко.
Прямо-таки всі. От я собі так жваво уявляю єдність Свободи та КПУ. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Просматривают эту тему:

Forum