- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Счастье
Семья:
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 13:57Трошки не так.
Ви втомлюєтеся, бо я вимагаю думати та аргументувати свої слова. А це трошки стомлива справа, дійсно, особливо з незвички. Набагато простіше знову ж таки прямо наїхати та образити, правда?
Да нет, это вы что то путаете)) Утомительное дело читать бессмысленный набор слов, в моем окружении в основном люди которые говорят по существу, так что действительно не привычно читать сообщения расчитанные на количество))) Я не наезжаю и никого не обижаю, не обзываю, не предъявляю никаких претензий, я поделилась с Черникой своим мнением и никого не хотела задеть.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 13:59А що з вакцинами? Тотальні проблеми із поставками вакцин, до речі, якраз при Янику почались. І нині маємо, що маємо - замість Пентаксіму та Інфанріксу російська АКДС. Радію, що ми встигли зробити всі щеплення - з"економила собі 1,5 тис грн.
Я от думаю... якби то зробити таку табличку: рік, подія (покращення чи погіршення чогось), хто тоді був прем'єром...
Правда, зараз вже трохи запізно те робити...
Але було б цікаво наочно продемонструвати - а чи правда все те, що приписують "папэрэдникам", насправді була їх вина?
Чи все-таки робота, по суті, таких собі "врєдителей" серед помаранчевих? Впору параноїком ставати, як наче то спеціально робили все, щоб репутацію конкурентам підпсувати...
Правда, зараз вже трохи запізно те робити...
Але було б цікаво наочно продемонструвати - а чи правда все те, що приписують "папэрэдникам", насправді була їх вина?
Чи все-таки робота, по суті, таких собі "врєдителей" серед помаранчевих? Впору параноїком ставати, як наче то спеціально робили все, щоб репутацію конкурентам підпсувати...
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
29 October 2012
Щодо "Люди повірили Тігіпко - він теж народ кинув - а на наступні вибори він
не пішов взагалі, мабуть, і так зрозумів, що йому там нічого не світить.
Не думаю, що він набрав би більше кількох процентів".
Чекайте, як це він не пішов на вибори? Він пішов третім у партійному списку ПР. Спочатку був людиною Януковича, потім збіг кудись, потім повернувся зі своєю "Сильною Україною" (чи як її), зібрав голоси тих, хто чомусь повірили в те, що він - нова кров, та продався регіонам. Все в шоколаді, як і планувалося.
Чекайте, як це він не пішов на вибори? Він пішов третім у партійному списку ПР. Спочатку був людиною Януковича, потім збіг кудись, потім повернувся зі своєю "Сильною Україною" (чи як її), зібрав голоси тих, хто чомусь повірили в те, що він - нова кров, та продався регіонам. Все в шоколаді, як і планувалося.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
29 October 2012
три десятки користувачів в темі

люба справа лаяти уряд

дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Конфетти
Награды:
Конфетти
|
Имя: Світлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 10999 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 06.05.2025 |
Конфетти
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 13:54Свєт, що означає "працювати неможливо"? Що означає "швидко та чітко"? Вони що, працювали? "Швидко та чітко" прийняли мовний закон - і що? "ПРОТИ" - це ти про опозицію, бо українською в російськомовному тексті ПР та комунистів не позначають - це не їхня мова (навіщо їм вона, вони ж керують Гандурасом). Та нехай опозиція все життя у парламенті щодо цього законопроекту буде ПРОТИ - мене це влаштує. А також "чітко та швидко" щодо решти антиукраїнських та антинародних законопроектів та змін до чинних законів - нехай висять неприйнятими. Тому я голосувала за силу, яка буде гальмувати придурошні ідеї ПР та КП.
Щодо "потроху наводять лад" - так, нехай прийдуть і покажуть себе, подивимось, оцінимо, підтримаємо або ні на наступних виборах. Тут все зрозуміло. Коли зараз йде мова про Ющенко у порівнянні з ПР - незрозуміло, він не виправдав колись покладених на нього надій, він у минулому, і ці вибори наочно продемонстрували, що не потрібно було йому витрачатись на передвиборчій піар. Мова ж про інше - про довіру та підтримку того, хто щосили "покращує" життя вже не перший рік. Вище було класно написано mackry85: "Повірте, людині недостатньо лише їсти та пити, треба й ще почуватися гідно", ну і про дупу Аля написала зрозуміло, додавати не буду.
jozh, техогляд відмінили, але ж "розмазали" більше, ніж він коштував, на ціну бензину. Отаке "покращення".
"працювати неможливо" означает, что при принятии ЗУ, необходимых для ведения бизнеса (начиная от социалки и заканчивая налогообложением), не должно быть простоя,мордобития и саботажа ради противостояния. для наглядности призову в тему бухгалтеров - возможно работать,когда законы,касающиеся налогообложения, меняются по ходу пьесы мульон раз? если голоса распылены и идет раздрай, то на сцене, т.е. в ВР, "Лебедь,рак и щука" ((( "работать невозможно", "четко и быстро" - я имела ввиду конкретно профессиональную деятельность.
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
dina_barta
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 14:17"працювати неможливо" означает, что при принятии ЗУ, необходимых для ведения бизнеса (начиная от социалки и заканчивая налогообложением), не должно быть простоя,мордобития и саботажа ради противостояния. для наглядности призову в тему бухгалтеров - возможно работать,когда законы,касающиеся налогообложения, меняются по ходу пьесы мульон раз? если голоса распылены и идет раздрай, то на сцене, т.е. в ВР, "Лебедь,рак и щука" ((( "работать невозможно", "четко и быстро" - я имела ввиду конкретно профессиональную деятельность.
Та всі ж кричать криком, що будуть вчиняти так, як потрібно народу)))
Щодо соціалки, податків тощо - це все в інтересах країни, чи не так?)) Неможливо придушити бізнес,а потім його терміновими законопроектами "чітко та швидко" "покращувати". Те, що роблять ПР-аси, нехай гальмується. Гірше не буде. Щодо бухгалтерів - в мене сестра главбух, і те, що вона розповідає про "покращення бізнесу" провідних одеських компаній провладной командой - це злочин, за який розстрілюють. Тому задля мене запрошувати в тему фахівців-бухгалтерів не потрібно. Ти ж розповідаєш про роботу, а влада працювати як раз і не дає можливості.
Щодо соціалки, податків тощо - це все в інтересах країни, чи не так?)) Неможливо придушити бізнес,а потім його терміновими законопроектами "чітко та швидко" "покращувати". Те, що роблять ПР-аси, нехай гальмується. Гірше не буде. Щодо бухгалтерів - в мене сестра главбух, і те, що вона розповідає про "покращення бізнесу" провідних одеських компаній провладной командой - це злочин, за який розстрілюють. Тому задля мене запрошувати в тему фахівців-бухгалтерів не потрібно. Ти ж розповідаєш про роботу, а влада працювати як раз і не дає можливості.
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 moonsun 29 October 2012, 13:57Так для мене це факт, що варто враховувати. В соц. сфері покращення немає, але є погіршення, хоча, здавалося ще нещодавно, гірше нема куди :)
Я вважаю злочином піаритись майданчиками за бюджетний кошт. Також вкидати гроші в благоустрій на рівні таких видатків, коли не закриті більш значущі видатки, теж злочин. Треба робити дитячі майданчики? Так. Мовчки, в робочому порядку з табличками "за бюджетний кошт" чи "за ваші гроші" а не "від ПР". Сквери можна просто доглядати: прибирати сміття і обслуговувати дерева, а не вкидати мільйони в випендрьож без якості. В багатьох містах України зі скверами все гаразд, а наші місцеві тут такого накоїли з пафосом. І це не про державу знов, а про місцеве, мене ж цікавить покращення на державному рівні.
Ну гвинтокрили і межигірря всілякі - це вже занадто геть зовсім, як на мене то і за межі перманентних явищ вилізло в усі боки.
свое всегда ближе, поэтому тут на форуме, среди мам, все же будет чаще звучать субъективное мнение про "покращення" в зависимости от настроения, фин. положения, здоровья детей и близких...
для страны - все же нужно брать, имхо, какие -то общие показатели и сравнивать их, :))) при этом договориться, что все стороны принимают эти показатели :))
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Конфетти
Награды:
Конфетти
|
Имя: Світлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 10999 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 06.05.2025 |
Конфетти
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 14:19Та всі ж кричать криком, що будуть вчиняти так, як потрібно народу)))
Щодо соціалки, податків тощо - це все в інтересах країни, чи не так?)) Неможливо придушити бізнес,а потім його терміновими законопроектами "чітко та швидко" "покращувати".
в этом все и дело, что все криком кричат, что в интересах народа, а как глянешь, каким образом депутаты защищают свои бизнес интересы, сразу про Гондурас вспоминается
olyaaaa
Семья:
olyaaaa
|
Имя: Ольга Группа: Активный пользователь Сообщений: 478 Регистрация: 23.08.2010 Заходил(а): 08.09.2021 |
olyaaaa
Активный пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 Ирина 29 October 2012, 13:41тогда и гречку по 15 -20-25 вспомните, причем здесь цены на картошку. То к колорадским жукам обратитесь :)
Это точно!!! К жукам! (не могу 

). Долго сдерживалась, но реально, причем здесь картошка?????? По-моему, там действовали обычные рыночные законы "спрос-предложение". Если в 2010 урожая не было, а в этом - как го... (извините),то и цены разные. В чем здесь заслуга ПР???? Они что, погоду нам заказывали????

). Долго сдерживалась, но реально, причем здесь картошка?????? По-моему, там действовали обычные рыночные законы "спрос-предложение". Если в 2010 урожая не было, а в этом - как го... (извините),то и цены разные. В чем здесь заслуга ПР???? Они что, погоду нам заказывали????Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 olyaaaa 29 October 2012, 14:28Это точно!!! К жукам! (не могу). Долго сдерживалась, но реально, причем здесь картошка?????? По-моему, там действовали обычные рыночные законы "спрос-предложение". Если в 2010 урожая не было, а в этом - как го... (извините),то и цены разные. В чем здесь заслуга ПР???? Они что, погоду нам заказывали????
а еще в том году, кто не знает были введены кошмарные квоты на экспорт остальных зерновых... и взятки гребли за выдачу разрешений, все от кого это зависела...а там не только ПР в кабинетах работали :)))
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
29 October 2012
Давайте що ціни на кавуни та помідори в цьому році згадаємо - коли це таке було, щоб помідори в розпал сезону дешевше, ніж по 1,5 грн не продавались? А кавуни під кінець серпня ніколи не коштували від гривні та вище, красна ціна їм була - 30-40 коп. А в цьому році, щоб поласувати кавуном, менше 1-1,50 за 1 кг і годі було шукати.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Конфетти
Награды:
Конфетти
|
Конфетти
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 Анюта_80 29 October 2012, 14:20свое всегда ближе, поэтому тут на форуме, среди мам, все же будет чаще звучать субъективное мнение про "покращення" в зависимости от настроения, фин. положения, здоровья детей и близких... для страны - все же нужно брать, имхо, какие -то общие показатели и сравнивать их, :))) при этом договориться, что все стороны принимают эти показатели :))
Конфетти
Награды:
Конфетти
|
Конфетти
VIP пользователь
29 October 2012
и что характерно, ДАТА ролика 27.12.2011 г. , а сегодня у нас какое число? и ролик все равно в тему
Конфетти
Награды:
Конфетти
|
Конфетти
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 14:19Та всі ж кричать криком, що будуть вчиняти так, як потрібно народу)))
о, ты дописала немного... так и я дополню ))) не власть в лице ПР не дает работать, вернее, не исключительно ПР, они все там, в ВР, те, которые именуются гордым словом депутаты...
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 14:42и что характерно, ДАТА ролика 27.12.2011 г. , а сегодня у нас какое число? и ролик все равно в тему
І що характерно, жодного активного прихильника (максимум надіються), але приблизно 30% йдуть та ставлять галочку "за"!
От як це можна зрозуміти? 
От як це можна зрозуміти? 
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Конфетти
Награды:
Конфетти
|
Конфетти
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 14:52І що характерно, жодного активного прихильника (максимум надіються), але приблизно 30% йдуть та ставлять галочку "за"!От як це можна зрозуміти?
ну интервью со сторонниками в сюжет наверняка и не планировали включать, это же четко смонтированный сюжет, но главное не в этом,конечно
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 14:58ну интервью со сторонниками в сюжет наверняка и не планировали включать, это же четко смонтированный сюжет, но главное не в этом,конечно
Я б із задоволенням подивилась сюжет із щирими прихильниками ПР.
Але єдиний ролик, що я бачила з таких, - це такий чолов'яга напідпитку, можливо, теж бачили - так то швидше антипіар виходить, а не піар.
А так лише Азаров з Януковичем та інші прибічники самі розказують людям, яке в них покращення настало. А то люди, бачте-но, тупі та ніяк не второпають, що воно вже наступило. От біда...
Все-таки хоч і піар, і знято спеціально, і всякі такі політтехнології, але вже є деяке вміння аналізувати навіть такий матеріал. На звичайній рекламі вже натренувалися.
Але єдиний ролик, що я бачила з таких, - це такий чолов'яга напідпитку, можливо, теж бачили - так то швидше антипіар виходить, а не піар.
А так лише Азаров з Януковичем та інші прибічники самі розказують людям, яке в них покращення настало. А то люди, бачте-но, тупі та ніяк не второпають, що воно вже наступило. От біда...
Все-таки хоч і піар, і знято спеціально, і всякі такі політтехнології, але вже є деяке вміння аналізувати навіть такий матеріал. На звичайній рекламі вже натренувалися.

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
dina_barta
VIP пользователь
29 October 2012 Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 14:49о, ты дописала немного... так и я дополню ))) не власть в лице ПР не дает работать, вернее, не исключительно ПР, они все там, в ВР, те, которые именуются гордым словом депутаты...
Свєт, ми ж про більшість. Так от "бєспрєдел" - зараз, коли більшість за ПР-астами. Правильно сказали, що ніж такий "конструктив", то нехай без нього взагалі.
З.п. А дописала, бо намагалася "застовбити" місце спочатку під відповідь (бо в темі вже хто про що), щоб легше було сприйняти інформацію стосовно конкретного питання про "швидку та чітку" роботу парламента.
По темі: "Свобода" перемогла на виборах 2012 на закордонних дільницях.
З.п. А дописала, бо намагалася "застовбити" місце спочатку під відповідь (бо в темі вже хто про що), щоб легше було сприйняти інформацію стосовно конкретного питання про "швидку та чітку" роботу парламента.
По темі: "Свобода" перемогла на виборах 2012 на закордонних дільницях.
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
dina_barta
VIP пользователь
29 October 2012
О, дивіться, навіть Тігіпко сподівається працювати конструктивно)))
"Що стосується партії "Свобода", то з якихось питань ніякої співпраці не буде, це цілком зрозуміло. А з якихось питань, я вважаю, економічних і соціальних питань, ми можемо знаходити спільний український інтерес", - сказав Тігіпко. При цьому він відзначив, що спільні позиції у Партії регіонів можуть бути і з комуністами. Всі фракції, незважаючи на ідеологічні розбіжності, можуть бути єдиними", - сказав Тігіпко.
"Що стосується партії "Свобода", то з якихось питань ніякої співпраці не буде, це цілком зрозуміло. А з якихось питань, я вважаю, економічних і соціальних питань, ми можемо знаходити спільний український інтерес", - сказав Тігіпко. При цьому він відзначив, що спільні позиції у Партії регіонів можуть бути і з комуністами. Всі фракції, незважаючи на ідеологічні розбіжності, можуть бути єдиними", - сказав Тігіпко.
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
29 October 2012 Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 15:13О, дивіться, навіть Тігіпко сподівається працювати конструктивно)))
Прямо-таки всі. От я собі так жваво уявляю єдність Свободи та КПУ.
Не твоя вина – що ти батька свого син
Просматривают эту тему:
Forum