• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108024 1728
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 alisa 20 October 2012, 09:52
Я не можу із агітації :))
Миколаєву - дитячі майданчики, миколаївцям - безкоштовну і якісну медицину. І хоч би хтось сказав, де він гроші буде брати.
Голосуйте за мене, я всім обіцяю по мільйону доларів. 
Я тут на днях каталась покатом со смеху от бигборда ПР - типа Украина обеспеченна водой, вода поставляется в дома - и за все это спасибо ПР...(ржущий смайл)
Что спасибо сказать, что вентиль с водой не перекрыли?

Б....я (простите за французский), а солнце у нас тоже благодаря ПР???
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   20 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 20 October 2012, 09:57
Я тут на днях каталась покатом со смеху от бигборда ПР - типа Украина обеспеченна водой, вода поставляется в дома - и за все это спасибо ПР...(ржущий смайл)
Что спасибо сказать, что вентиль с водой не перекрыли?

Б....я (простите за французский), а солнце у нас тоже благодаря ПР???
А як тобі "До кінця року буде газифіковано стільки-то сіл. Дії краще слів!"
Ну які ж це дії, якщо ще нічого не зроблено :))) 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   20 October 2012
Декілька років тому не повірила Яценюку, два роки тому - Тігіпко, зараз не вірю у щирість намірів Королевської і Кличка. Не знаю чому, просто інтуїція так моя підказує. 

До речі, дуже подобаються рекламні ролики "Нашої України" (не дорівнює симпатії до самої партії).
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 alisa 20 October 2012, 09:59
А як тобі "До кінця року буде газифіковано стільки-то сіл. Дії краще слів!"
Ну які ж це дії, якщо ще нічого не зроблено :))) 
А еще клевый про 875 садиков мифичных...
Какие садики? где? это на всю Украину? рабочие или закрытые? построенные новые?

Короче все бигборды их рассчитаны на "идиотикоснедумакос" и "вопросиковнезадаватикос" (ржущий смайл)
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Zemy, щодо "лично у меня уже как счетчик тикает, до выборов осталось ....дней. Чего ждать не знаю"

Та не переживайте, зараз принципово нічого не зміниться. Яка кажуть, пани б'ються, у холопів чуби тріщать.   Ну буде не покращення, а полегшення, або ще якесь ..ення, але я не вірю, що навіть най-най-най-кращі та найрозумніші зараз зможуть досить швидко виколупати Україну з тої задниці, де вона є на сьогодні. Це довга і кропітка справа самого народу, і від зміни влади лише залежить, вони створюватимуть перепони чи все-таки хоч трошечки у тому ж напрямку рухатимуться, от і все. На доброго царя надіятися - це вже зовсім несповна розуму треба бути.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Николь

Заходил(а): 28.07.2017
Район: Заводской - Лески
Николь
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 jozh 20 October 2012, 10:09
Zemy, щодо "лично у меня уже как счетчик тикает, до выборов осталось ....дней. Чего ждать не знаю"

Та не переживайте, зараз принципово нічого не зміниться. Яка кажуть, пани б'ються, у холопів чуби тріщать.   Ну буде не покращення, а полегшення, або ще якесь ..ення, але я не вірю, що навіть най-най-най-кращі та найрозумніші зараз зможуть досить швидко виколупати Україну з тої задниці, де вона є на сьогодні. Це довга і кропітка справа самого народу, і від зміни влади лише залежить, вони створюватимуть перепони чи все-таки хоч трошечки у тому ж напрямку рухатимуться, от і все. На доброго царя надіятися - це вже зовсім несповна розуму треба бути.
Хочется хотя бы двигаться в хорошем направлении, а то сейчас мы двигаемся все глубже в *опу

І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко

Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Николь 20 October 2012, 10:13
Хочется хотя бы двигаться в хорошем направлении, а то сейчас мы двигаемся все глубже в *опу
Та то я не сперечаюсь... я лише про те, що особливо надіятися не варто... щоб потім не розчаровуватися... Скоріше мова йтиме про швидкість руху у напрямку подальшої ж..и, і звісно, краще б рухатися хоч трохи повільніше, ніж зараз. На те і надіюсь... А там, можливо, народ хоч трошечки почне думати та хоч трошечки теж потихеньку почне рухатися у протилежному напрямку...
Ох, щось я сьогодні дуже песимістично налаштована.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 jozh 20 October 2012, 10:09

Так дело в том, что никто не ждет "покращення", або "полегшення!... все ждут еще больше ""дницы. И от этого страшно. И счетчик тикает не к добру.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 20 October 2012, 11:26
Так дело в том, что никто не ждет "покращення", або "полегшення!... все ждут еще больше ""дницы. И от этого страшно. И счетчик тикает не к добру.
Та да. Кінець світу у грудні недарма.
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Синий бублик
VIP пользователь
   20 October 2012
Пы.сы -  Есть теория, что родиться и жить в Украине-это уже отработка кармы)

Да ладно, мы еще неплохо живем, нам есть. куда падать
Дамы, а простите за глупость-где сейчас великий и любимый всеми Ющ? что ж он, наворовал уже и не хочет больше?

Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Синий бублик 20 October 2012, 13:45
Пы.сы -  Есть теория, что родиться и жить в Украине-это уже отработка кармы)

Да ладно, мы еще неплохо живем, нам есть. куда падать
Дамы, а простите за глупость-где сейчас великий и любимый всеми Ющ? что ж он, наворовал уже и не хочет больше?

Ющ В Нашей Украине, вчера вечром по телеку предлагал за них проголосавать
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   20 October 2012
А яке відношення В. Ломаченко має до О. Жолобецького? 
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Вера1690 20 October 2012, 13:50
Ющ В Нашей Украине, вчера вечром по телеку предлагал за них проголосавать
ааа,  у меня просто ТВ нет, а в инете он молчит
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   20 October 2012
Так Тігіпко у 2005 був керівником передвиборчого штабу кандидата у президенти В.Ф.Януковича  Ви що очікували, що він "прозрів"? 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 20 October 2012, 21:22
Так Тігіпко у 2005 був керівником передвиборчого штабу кандидата у президенти В.Ф.Януковича  Ви що очікували, що він "прозрів"? 
Не добивайте. І так соромно.
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   20 October 2012
так за кого голосовать то? один другого краше блин
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Синий бублик 20 October 2012, 22:57
так за кого голосовать то? один другого краше блин
Я пытаюсь заставить себя проголосовать за Яценюка.. и вроде смиряюсь с этим, но когда вижу рекламный ролик с Юлькой...брррррр... для меня хуже нее никого быть не может.... даже Янык и тот для мня предпочтительнее... не смогу отдать ей свой голос... скорее всего отдам голос Витале)
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 October 2012
Счастье, щодо даже Янык и тот для мня предпочтительнее

Не лякайте мене.
Юлю хоча б не соромно випускати публічно говорити.

А от все-таки цікаво, чому на Юлю така негативна реакція у багатьох? Мені вона теж не подобається, але так, спокійно, ну просто не подобається, і все на тому. А тут прямо-таки як наче особиста ненависть... У мене така була одного часу на Юща, саме коли він показав свою зрадницьку натуру. Але й то пройшло з часом, зараз просто байдуже (можливо, саме тому, що заникався десь у куточок і носа практично не показував публічно).
От дійсно цікаво, в чому саме Юля так напакостила, чи що, що навіть Янукович не переплюнув, виходить?
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 20 October 2012, 23:00
Я пытаюсь заставить себя проголосовать за Яценюка.. и вроде смиряюсь с этим, но когда вижу рекламный ролик с Юлькой...брррррр... для меня хуже нее никого быть не может.... даже Янык и тот для мня предпочтительнее... не смогу отдать ей свой голос... скорее всего отдам голос Витале)
так виталя вроде тоже с яныком?
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   20 October 2012
Цитата: #9313 jozh 20 October 2012, 23:07
Счастье, щодо даже Янык и тот для мня предпочтительнее

Не лякайте мене.
Юлю хоча б не соромно випускати публічно говорити.

А от все-таки цікаво, чому на Юлю така негативна реакція у багатьох? Мені вона теж не подобається, але так, спокійно, ну просто не подобається, і все на тому. А тут прямо-таки як наче особиста ненависть... У мене така була одного часу на Юща, саме коли він показав свою зрадницьку натуру. Але й то пройшло з часом, зараз просто байдуже (можливо, саме тому, що заникався десь у куточок і носа практично не показував публічно).
От дійсно цікаво, в чому саме Юля так напакостила, чи що, що навіть Янукович не переплюнув, виходить?
Приєднуюсь до питання! ЩО ТАКОГО зробила (не зробила?) ЮВ, що в південно-східному регіоні її так не люблять?
Просматривают эту тему:

Forum