- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
17 September 2012 Цитата: #9313 Китиха 13 September 2012, 14:33
Продовжуємо розмову
Ведь Николай Васильевич – такой приятный молодой человек, при чем тут Партия регионов? Мало ли какой у него партбилет, лишь бы человек был хороший!» Ну, что ж, давайте попробуем вместе разобраться
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
20 September 2012 Повернусь до цієї дискусії. Я до УЗ жодного відношення не маю, а от їхні профсоюзи, що мають, чомусь незадоволені покращенням: Ссылка
Стверджують, що соціальний колапс настав, а не покращення. Що зарплатні не виплачують, що радісні цифри у зарплатнях показують тільки тому, що у керівництва шалені статки.
Отакої...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
happy2look
Семья:
happy2look
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1159 Регистрация: 20.01.2012 Заходил(а): 21.10.2021 |
happy2look
VIP пользователь
20 September 2012 ну досить вже торкатися цієї теми! я вже пожалкувала, що взагалі щось сюди написала)))
"Я до УЗ жодного відношення не маю, а от їхні профсоюзи..." аааааа то ви все-таки до профспілок маєте відношення???))))
тільки хтось написав не те, що вам подобається і полетіли капці) ну просто смішно! цю тему негайно треба перейменувати в "ВО "Батьківщина" і спілкуйтесь собі на здоров'я! ви тільки подивіться скільки люті і незадоволення! жах! (це я не конкретно про вас, moonsun, а взагалі про всю тему)
як би я хотіла помилятися! дууууууже би хотіла, щоб на виборах перемогли не регіони, і опозиція дійсно "змінила наше життя і майбутнє на краще"! я це кажу дуже щиро! я б навіть до обличчя Яценюка звикла!)))) (ой, ну вибачте не можу! ну антипатія до нього і все! Янукович зі своєю пикою у мене в "рейтингу" хоч на третьому місці після Юлі)
але.... на жаль...
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
20 September 2012 А за націоналістів, так що я проти перейменування теми в ВО "Батьківщина".
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
happy2look
Семья:
happy2look
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1159 Регистрация: 20.01.2012 Заходил(а): 21.10.2021 |
happy2look
VIP пользователь
20 September 2012 добре, тоді просто "проти ПР")))
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
20 September 2012 Цитата: #9313 happy2look 20 September 2012, 16:36
ну досить вже торкатися цієї теми! я вже пожалкувала, що взагалі щось сюди написала)))
"Я до УЗ жодного відношення не маю, а от їхні профсоюзи..." аааааа то ви все-таки до профспілок маєте відношення???))))
тільки хтось написав не те, що вам подобається і полетіли капці) ну просто смішно! цю тему негайно треба перейменувати в "ВО "Батьківщина" і спілкуйтесь собі на здоров'я! ви тільки подивіться скільки люті і незадоволення! жах! (це я не конкретно про вас, moonsun, а взагалі про всю тему)
як би я хотіла помилятися! дууууууже би хотіла, щоб на виборах перемогли не регіони, і опозиція дійсно "змінила наше життя і майбутнє на краще"! я це кажу дуже щиро! я б навіть до обличчя Яценюка звикла!)))) (ой, ну вибачте не можу! ну антипатія до нього і все! Янукович зі своєю пикою у мене в "рейтингу" хоч на третьому місці після Юлі)
але.... на жаль...
Ну і яке це така тема, щоб її не торкатися? Ви сказали, що на УЗ все клас, тут я натрапляю на таку статтю. Чому б її до слова сюди не додати? Люди мають знати правду чи хотя б різні версіі того, що відбувається. Чому пожалкували? Чи писати треба тільки, щоб погодились. Он тут купа народу, які не голосуватимуть за об'єднану опозицію, тому що під прапорами Юлі, то мені тепер сюди геть не заходити? Я не згодна з такою позицією, ну і прапор мені в руки
Ми ж тут спілкуємось, щоб зрозуміти одне одного, попитати та повідповідати одне одному.Ні не маю, а з якої логіки ви взяли, що маю? Там в статті про профсоюзи, от і посилаюся на них.
Де капці? Чи не погодитись з вами - це дорівнює наступній частині цитати
Кожний обирає, з чого йому будувати точку зору. Кожен має право висловлювати свою точку зору. Але це не зобов'язує оточуючих погоджуватись з нею та навіть більше того - поважати її та за неї.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
21 September 2012
Виктор Янукович рассчитывает, что получит после выборов подконтрольный парламент за счет мажоритарщиков. Такое мнение в комментарии Gazeta.ua высказал эксперт, профессор политологии Киево-Могилянской академии Алексей Гарань.
«Расчет Януковича заключается в том, что если ему удастся выиграть парламентские выборы, то он поставит Европу перед фактом. Но каким это будет выигрыш - другой вопрос. Скорее всего, он будет за счет мажоритарщиков. И, собственно, на это расчет власти», - убежден Гарань.
Он подчеркнул, что выборы в мажоритарных округах гораздо труднее проконтролировать, увидеть фальсификации.
«Теоретически, партия власти может даже проиграть по партийным спискам, но затем за счет мажоритарщиков сформировать большинство и сказать:«"ну что, видите, выборы состоялись правильно», - предположил эксперт.
Он также убежден, что дальнейшая судьба Тимошенко и действия президента будут зависеть от того, какими будут результаты выборов. «Один из крайних сценариев - чистая победа оппозиции. Но вряд ли это произойдет. Оппозиция может победить по партийным спискам. Но Януковичу надо сформировать большинство под себя. Поэтому здесь могут быть разные варианты.
«Расчет Януковича заключается в том, что если ему удастся выиграть парламентские выборы, то он поставит Европу перед фактом. Но каким это будет выигрыш - другой вопрос. Скорее всего, он будет за счет мажоритарщиков. И, собственно, на это расчет власти», - убежден Гарань.
Он подчеркнул, что выборы в мажоритарных округах гораздо труднее проконтролировать, увидеть фальсификации.
«Теоретически, партия власти может даже проиграть по партийным спискам, но затем за счет мажоритарщиков сформировать большинство и сказать:«"ну что, видите, выборы состоялись правильно», - предположил эксперт.
Он также убежден, что дальнейшая судьба Тимошенко и действия президента будут зависеть от того, какими будут результаты выборов. «Один из крайних сценариев - чистая победа оппозиции. Но вряд ли это произойдет. Оппозиция может победить по партийным спискам. Но Януковичу надо сформировать большинство под себя. Поэтому здесь могут быть разные варианты.
happy2look
Семья:
happy2look
|
happy2look
VIP пользователь
21 September 2012 між "стало краще" та "все клас" є різниця, погодьтесь. щось я не пам'ятаю, щоб казала про те, що все чудово-пречудово) де в нашій державі ви знайдете зараз "все клас"? хто зна можливо будуть такі часи, хоча б із "Батьківщиною", я ж не проти))) тільки б не так, як з помаранчевими... я розумію, що ви натрапляєте на такі статті і справді - хай люди знають! але до чого мене цитувати? тільки за те, що написала про свою роботу на УЗ? про те, що зарплатні стали хоч по-людськи виплачувати? а ось тобі, нічого ти не розумієш - тут написано, що людям не виплачують нічого! і УЗ приватизують тишком!
я ж натякала вже, що усім видніше, що тут на УЗ коїться із "цих ваших інтернетів", крім мене.) темна, мабуть, я і не розумію нічого, і про приватизацію УЗ почула не з підручників 90-х років, а тільки зараз від вас)))))
а чому б і не погодитись зі мною, що мені стало краще жити і працювати)))))))) а було гірше. я ж на більше і не претендувала)))))
ну ви щось вже зовсім "загнули"! нічого такого писати, за що б ви стали поважати мене і мою думку, не збиралась
хіба це і так не зрозуміло?)) писала тільки про те, що стосується безпосередньо мене та моїх близьких. ось і все. сподіваюсь, так можна було?)))ще раз підкреслю, що я всього лише відповіла на питання
дуже хотілось утерти носа авторові, що є такі) "ого, з"явились люди, що голосуватимуть за регіони.
Невже в когось і справді життя покращилось?"
і це моя точка зору на моє життя. і мені вже поспівчували, що нічого я не розумію у своєму житті))) я навела приклад як було та як стало - все одно нічого не розумієш! може я дійсно вже куку і краще було по 800 грн. отримувати?
я ж не кажу, що все клас - у нас кажуть, хто на залізниці працював, той в цирку не сміється. але це вже я повторююсь про "все клас"...
moonsun
Награды:
moonsun
|
moonsun
VIP пользователь
21 September 2012
Добре, почнемо з початку.
Ось так ви пишете о третій дня
А вже за 6 годин, виявляється, що не в покращенні справа.
То Ви чи поясніть, яка причина насправді, чи прийміть як факт, що люди самі додумують, так людина влаштована, вона не може тримати інформаційний вакуум, якщо не має фактів, будуть здогадки - претензії до Бєхтєрєва, він це дослідив, та до Творця, він таке натворив.
Необов'язково працювати вчителем, щоб знати, які справи у сфері освіти, необов'язково бути власником бізнесу, щоб знати, як зараз рацюється і т.д. Аргумент "ви там не працюєте, отже не знаєте" з розряду "а ти хто такий" - так незручно вести дискусію.
Щодо цитування. Тема залізниці тут пролунала з ваших слів, навколо ще багато яких тем обговорюється. Так на форумах заведено, що повертаючись до якоїсь теми, цитатами нагадують, про що йдеться. Отже, цитувалда я не вас, а пости, що стосуються теми, на яку я пишу. Якщо ви сприйняли це, як осоисті випади, вам здалося.
Ось так ви пишете о третій дня
А вже за 6 годин, виявляється, що не в покращенні справа.
То Ви чи поясніть, яка причина насправді, чи прийміть як факт, що люди самі додумують, так людина влаштована, вона не може тримати інформаційний вакуум, якщо не має фактів, будуть здогадки - претензії до Бєхтєрєва, він це дослідив, та до Творця, він таке натворив.
Необов'язково працювати вчителем, щоб знати, які справи у сфері освіти, необов'язково бути власником бізнесу, щоб знати, як зараз рацюється і т.д. Аргумент "ви там не працюєте, отже не знаєте" з розряду "а ти хто такий" - так незручно вести дискусію.
Щодо цитування. Тема залізниці тут пролунала з ваших слів, навколо ще багато яких тем обговорюється. Так на форумах заведено, що повертаючись до якоїсь теми, цитатами нагадують, про що йдеться. Отже, цитувалда я не вас, а пости, що стосуються теми, на яку я пишу. Якщо ви сприйняли це, як осоисті випади, вам здалося.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
21 September 2012 Цитата: #9313 happy2look 21 September 2012, 10:28
між "стало краще" та "все клас" є різниця, погодьтесь. щось я не пам'ятаю, щоб казала про те, що все чудово-пречудово) де в нашій державі ви знайдете зараз "все клас"? хто зна можливо будуть такі часи, хоча б із "Батьківщиною", я ж не проти))) тільки б не так, як з помаранчевими... я розумію, що ви натрапляєте на такі статті і справді - хай люди знають! але до чого мене цитувати? тільки за те, що написала про свою роботу на УЗ? про те, що зарплатні стали хоч по-людськи виплачувати? а ось тобі, нічого ти не розумієш - тут написано, що людям не виплачують нічого! і УЗ приватизують тишком!
![]()
я ж натякала вже, що усім видніше, що тут на УЗ коїться із "цих ваших інтернетів", крім мене.) темна, мабуть, я і не розумію нічого, і про приватизацію УЗ почула не з підручників 90-х років, а тільки зараз від вас)))))
а чому б і не погодитись зі мною, що мені стало краще жити і працювати)))))))) а було гірше. я ж на більше і не претендувала)))))
ну ви щось вже зовсім "загнули"! нічого такого писати, за що б ви стали поважати мене і мою думку, не збираласьхіба це і так не зрозуміло?)) писала тільки про те, що стосується безпосередньо мене та моїх близьких. ось і все. сподіваюсь, так можна було?)))
ще раз підкреслю, що я всього лише відповіла на питаннядуже хотілось утерти носа авторові, що є такі)
"ого, з"явились люди, що голосуватимуть за регіони.
Невже в когось і справді життя покращилось?"
і це моя точка зору на моє життя. і мені вже поспівчували, що нічого я не розумію у своєму житті))) я навела приклад як було та як стало - все одно нічого не розумієш! може я дійсно вже куку і краще було по 800 грн. отримувати?я ж не кажу, що все клас - у нас кажуть, хто на залізниці працював, той в цирку не сміється. але це вже я повторююсь про "все клас"...
Вибачте, все-таки не стримаюсь.
Мені та моїй сім'ї за останні роки теж стало краще жити. Правда, це швидше не заслуга правлячої партії, а швидше всупереч їй. Я б усе-таки порадила дивитися трохи далі свого носа.
Бо інакше можна виправдати й тих, хто голосує за гречку. А що, всі погані, а ці хоч гречки дали...
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
21 September 2012 Цитата: #9313 jozh 21 September 2012, 10:59
Мені та моїй сім'ї за останні роки теж стало краще жити. Правда, це швидше не заслуга правлячої партії, а швидше всупереч їй. Я б усе-таки порадила дивитися трохи далі свого носа.Бо інакше можна виправдати й тих, хто голосує за гречку. А що, всі погані, а ці хоч гречки дали...
УЗ просто вообще мощная организация.. им всегда живется неплохо.
Я всегда удивляюсь, как они "стягивают" оплату за свои услуги: правы, не правы.. вы платите.. а там будем судиться.. нет? - краник сверху перекрыли, все остановили - все стоит...
а ну постой вагоны на простое, корабли или непрерывное производство в ожидании.
Последнее, время, видать, таки про людей вспомнили.
Кстати, а взятки прошлой осенью за выдачу вагонов вне планов (сиииильно выгодно было)
начальники станций брали, а трейдеры зерновики давали - я уверена сторонники разных партий. и никто не говорил "что надо быть дальновиднее" нельзя нарушать законы и т.п...
поэтому народ, купленый за гречку, на мой взгляд объективная реальность. Правда грустная, как для меня.
равно, как и до сих пор живущий с туалетами на улице и без газо-водо- провода в центре Европы...
про себя -я не уверена, что став жить хуже - я смогу себя убедить, что это здорово, зато страна сделала правильный выбор. Я не думаю, что в данном случае можно будет на соседа положиться.
п.с. я пока не определилась с выбором.
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
happy2look
Семья:
happy2look
|
happy2look
VIP пользователь
21 September 2012 ну, вибачте, це о третій дня був стьоб! ще й смайлик такий не сУрйозний) ну дивний у мене гумор, хоча б і не подумала, що можно дійсно проголосувати за когось лише за те, що стало краще жити і лише мені...
happy2look
Семья:
happy2look
|
happy2look
VIP пользователь
21 September 2012 соглашусь со всем написанным, монополисты - это всегда мощная организация)) кроме одного - "правы, не правы.. вы платите.. а там будем судиться.. нет? - краник сверху перекрыли, все остановили - все стоит...". уже давно всё сразу направляется в суд. (и правильно))) и вот хоть верьте, хоть нет - за 5 лет моей работы на памяти мы полностью выиграли ОДНО дело! были случаи частичной оплаты (заявляли на сотни тысяч - к оплате 3тыс. грн.)))) как мы радовались,чуть на столах не плясали, что хоть одно дело выиграли))) просто это надо было пережить, чтоб понять: в год направлялось по 25 случаев неоплаты, это 50 материалов в 3 экз. на миллионы, всё это нашими силами собиралось и передавалось юристам в готовом виде (а мы не юристы далеко). как сейчас помню: осталась я одна, у подчиненной доця заболела, остальным доверить ничё нельзя. сижу ревууууууу - переделывать 16 материалов, завтра же чтоб были у юристов в Херсоне на столе. и я еле успеваю до 12 ночи отвезти на сортировку на почту, ещё в машине конверты заклеивала)))) фух, накатило, простите))))))
"Кстати, а взятки прошлой осенью за выдачу вагонов вне планов (сиииильно выгодно было)
начальники станций брали, а трейдеры зерновики давали - я уверена сторонники разных партий. и никто не говорил "что надо быть дальновиднее" нельзя нарушать законы и т.п..." - это вы про один конкретный случай "взятия с поличным"?)) но СБУшники тоже молодцы) мои сотрудники своими глазками видели как красиво взяли: подъехал незнакомый молодчик - дал пакетик в руки начальнику, тот "а ты хто? ааааа шооооо тааааааааам?.." а там денюжка) раз-раз и и взяли) ой, циркачи) ну а ваще чё греха таить, было и сейчас есть - одни дают, другие берут.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
21 September 2012 Цитата: #9313 jozh 21 September 2012, 10:59
Мені та моїй сім'ї за останні роки теж стало краще жити. Правда, це швидше не заслуга правлячої партії, а швидше всупереч їй. Я б усе-таки порадила дивитися трохи далі свого носа.Бо інакше можна виправдати й тих, хто голосує за гречку. А що, всі погані, а ці хоч гречки дали...
Беру свої слова назад.

Мені здалося з Ваших попередніх постів, що Ви саме тому й вирішили голосувати за Партію Регіонів, що стало краще жити саме Вам.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
21 September 2012 Цитата: #9313 happy2look 21 September 2012, 12:55
соглашусь со всем написанным, монополисты - это всегда мощная организация)) кроме одного - "правы, не правы.. вы платите.. а там будем судиться.. нет? - краник сверху перекрыли, все остановили - все стоит...". уже давно всё сразу направляется в суд. (и правильно))) и вот хоть верьте, хоть нет - за 5 лет моей работы на памяти мы полностью выиграли ОДНО дело! были случаи частичной оплаты (заявляли на сотни тысяч - к оплате 3тыс. грн.)))) как мы радовались,чуть на столах не плясали, что хоть одно дело выиграли))) просто это надо было пережить, чтоб понять: в год направлялось по 25 случаев неоплаты, это 50 материалов в 3 экз. на миллионы, всё это нашими силами собиралось и передавалось юристам в готовом виде (а мы не юристы далеко). как сейчас помню: осталась я одна, у подчиненной доця заболела, остальным доверить ничё нельзя. сижу ревууууууу - переделывать 16 материалов, завтра же чтоб были у юристов в Херсоне на столе. и я еле успеваю до 12 ночи отвезти на сортировку на почту, ещё в машине конверты заклеивала)))) фух, накатило, простите))))))
"Кстати, а взятки прошлой осенью за выдачу вагонов вне планов (сиииильно выгодно было)
начальники станций брали, а трейдеры зерновики давали - я уверена сторонники разных партий. и никто не говорил "что надо быть дальновиднее" нельзя нарушать законы и т.п..." - это вы про один конкретный случай "взятия с поличным"?)) но СБУшники тоже молодцы) мои сотрудники своими глазками видели как красиво взяли: подъехал незнакомый молодчик - дал пакетик в руки начальнику, тот "а ты хто? ааааа шооооо тааааааааам?.." а там денюжка) раз-раз и и взяли) ой, циркачи) ну а ваще чё греха таить, было и сейчас есть - одни дают, другие берут.
я не сказала, что в суды не идет. идет.. только до судов, надо заплатить столько, сколько считает УЗ..после этого восстанавливается работа.
А статистика выигранных дел, имхо, как раз говорит о том, что УЗ таки неправильно пользуется своими правилами. Хотя, справедливости ради, устав и правила перевозок УЗ -очень четкий документ, на мой взгляд. В других сферах и нет ничего подобного, наверное.
про взятки: нет, я про этот случай не знала. но слава богу, что был.
Я про остальные - массовые, когда за взятки доставали вагоны и отправляли поверх согласованных планов, а потом отправители говорили, чтоооо вы? как такое можно.. вы же сами подтвердили прием...
сорри за офф...
Анюта_80
|
Анюта_80
VIP пользователь
21 September 2012 Цитата: #9313 jozh 21 September 2012, 13:02
Беру свої слова назад.
Мені здалося з Ваших попередніх постів, що Ви саме тому й вирішили голосувати за Партію Регіонів, що стало краще жити саме Вам.![]()
мне тоже так показалось.
Просматривают эту тему:
Forum