• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108118 1728
dia.ira

dia.ira

Заходил(а): 09.08.2020
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: (066)859-48-61
dia.ira
Активный пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 Orchid 27 August 2012, 08:01

Зараз головне- ПРОТИ кого, а не за! Як свого часу всі проголосували не ЗА Кучму, а ПРОТИ комуністів.
Треба голосувати ЗА опозицію, якщо, звісно, покращення не влаштовує.
І дівчата, ви мене дивуєте))) Як це ви не знаєте ні про кого? Ну, ладно нові партії... а старих купа: соціалісти, комуністи, Регіони, Наша Україна, Кличко- вже не вперше, Батьківщина, Свобода... - це ж не нові партії

Ну тоді хіба що за Партію зелених України.
Але жодного разу не бачила і не чула їх як лідуючу партію

Соціалісти, комуністи не до душі (як і всі інші), хіба що анархісти зареєструються (жарт)
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 dia.ira 14 September 2012, 13:15

Ну тоді хіба що за Партію зелених України.
Але жодного разу не бачила і не чула їх як лідуючу партію

Соціалісти, комуністи не до душі (як і всі інші), хіба що анархісти зареєструються (жарт)

Це все одно, що "Проти всіх" = один голос не проти ПР = один голос за ПР. Якщо я проти ПР, я буду голосувати за основного діючого опонента ПР.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 Orchid 14 September 2012, 14:32

Це все одно, що "Проти всіх" = один голос не проти ПР = один голос за ПР. Якщо я проти ПР, я буду голосувати за основного діючого опонента ПР.

Не все одно.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   14 September 2012
Щось ви таке, дівчата, закрутили, що я нічого не зрозуміла.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 jozh 14 September 2012, 14:45

Не все одно.

При нинішній владі, і при тому, що вибори не обіцяють бути легітимними- для мене це все одно.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 Orchid 14 September 2012, 14:48

При нинішній владі, і при тому, що вибори не обіцяють бути легітимними- для мене це все одно.

При нинішній владі, і при тому, що вибори не обіцяють бути легітимними, - взагалі все одно, за кого голосувати, і чи йти на вибори взагалі. А будете давити на тих, хто не любить Юлю, щоб голосували за Батьківщину - взагалі з принципу проголосують за основного противника Юлі, тобто ПР, - дякую, таке вже проходили на минулих виборах. Воно Вам треба? Хай кожен голосує так, як вважає за потрібне. Це у довгостроковій перспективі дасть більше, ніж виграш зараз опозиційної сили. Тобто важливіше - навчити людей думати головою самостійно, а не піддаватися чийомусь агітаційному впливові, яким би благородним він не був. Інакше буде за формулою "вб'єш дракона - сам станеш драконом".
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 jozh 14 September 2012, 14:54

При нинішній владі, і при тому, що вибори не обіцяють бути легітимними, - взагалі все одно, за кого голосувати, і чи йти на вибори взагалі. А будете давити на тих, хто не любить Юлю, щоб голосували за Батьківщину - взагалі з принципу проголосують за основного противника Юлі, тобто ПР, - дякую, таке вже проходили на минулих виборах. Воно Вам треба? Хай кожен голосує так, як вважає за потрібне. Це у довгостроковій перспективі дасть більше, ніж виграш зараз опозиційної сили. Тобто важливіше - навчити людей думати головою самостійно, а не піддаватися чийомусь агітаційному впливові, яким би благородним він не був. Інакше буде за формулою "вб'єш дракона - сам станеш драконом".

Тобто, я тисну на людей, а ви вчите їх думати головою?! Оригінально))
Я висловлюю свою думку, вище спеціально виділила жирним шрифтом "для мене".
Бо згадую часи, коли, якщо народ масово не проголосував би за Кучму, а розпилювався на інших кандидатів (після того, як Чорновола знищили), жили б ми при комунізмі.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 Orchid 14 September 2012, 15:04

Тобто, я тисну на людей, а ви вчите їх думати головою?! Оригінально))
Я висловлюю свою думку, вище спеціально виділила жирним шрифтом "для мене".
Бо згадую часи, коли, якщо народ масово не проголосував би за Кучму, а розпилювався на інших кандидатів (після того, як Чорновола знищили), жили б ми при комунізмі.

Це Ви самі такі висновки навіщось робите - не заважатиму...

Ви вже потім виділили "для мене" і т.д. А спочатку поставили знак дорівнює між будь-якими іншими варіантами, крім Батьківщини, та голосування за ПР. Без всякого "для мене" тощо.
Вибачте, але не треба уподіблюватись регіоналам, жонглюючи словами.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   14 September 2012

Це ви не до мене зверталися?

Так і ви відповідали мені вже на другий пост, де було оте "для мене". Ви самі процитували на який пост ви відповідаєте.

Не вибачаю. З якого це переляку ви маєте мене з кімось порівнювати, і хто вас нагородив такою місією: вирішувати хто кому уподобляється і хто як висловлюється? Ви Бог?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 Orchid 14 September 2012, 15:26

Це ви не до мене зверталися?

Так і ви відповідали мені вже на другий пост, де було оте "для мене". Ви самі процитували на який пост ви відповідаєте.

Не вибачаю. З якого це переляку ви маєте мене з кімось порівнювати, і хто вас нагородив такою місією: вирішувати хто кому уподобляється і хто як висловлюється? Ви Бог?

Коли заспокоїтеся - можемо повернутися до суті розмови. До сварок тяги не маю.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   14 September 2012
Цитата: #9313 jozh 14 September 2012, 15:32

Коли заспокоїтеся - можемо повернутися до суті розмови. До сварок тяги не маю.

Це ультиматум?
Якщо людину не ображати, не треба буде чекати, коли вона заспокоїться.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   14 September 2012

Дівчата, вибачайте зо офф

Катя, спеціально пошукала))

Ссылка

Виходить, український гравець, капітан команди отримував пошти в два рази меньше легіонера, чия сума контракту, доречі, +/- 100тис.дол.
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   15 September 2012
Цитата: #9313 Orchid 14 September 2012, 22:03

Дівчата, вибачайте зо офф

Катя, спеціально пошукала))

http://mbcfan.mk.ua/news/mehr_chajka_ne_vy.../2011-06-18-551

Виходить, український гравець, капітан команди отримував пошти в два рази меньше легіонера, чия сума контракту, доречі, +/- 100тис.дол.

И я тогда тоже прошу прощения за оффт. Не корысти ради, токмо волею

Яна, тут такое дело. Мне по этому поводу сказать есть что . Другое дело, что когда сначала дискуссию свертывают по типу , а потом все же возвращаются к ней, то очень сомневаюсь, что мое личное мнение, подкрепленное цифрами и фактами, сможет чье-то еще мнение коренным образом изменить. Смысл тогда, если мне опять скажут, что все, что я напишу и выскажу, будет ?.. Давайте уж останемся каждый при своем.

Отдельно хотелось бы заметить, что если уж ссылаться на мои слова, то не нужно вырывать их из контекста. А контекст был следующий: По пунктам: 1) капитан команды в современном украинском баскетболе - должность весьма номинальная и непосредственного отношения к его мастерству и зарплате не имеет. В прошедшем сезоне "капитанил" Л.Яйло (а мог ведь и Гилевич ). После этого тезис о капитане должен исчезнуть сам собой.

2) Контракт с Онуфриевым был заключен 4 сезона назад!!! (sic!) Тогда эта сумма (а речь действительно идет о 6-7 тыс.долларов) была весьма солидной и для клуба, и для нашего чемпионата в целом. И это - самое главное.

3) При всем уважении (теперь) к Онуфриеву и его бойцовским качествам, Джастин Лав как игрок несколько сильнее, хотя сравнивать их изначально ввиду абсолютно разного амплуа совершенно неправильно. Но даже если сравнивать - можно ведь обратиться к статистике сезона 1011. Онуфриев - 9,6 очков, 4,2 подбора. Лав - 14,7 очков, 4,4 подбора (на его-то позиции!), 3,2 результативные передачи. Причем если Онуфриев забросил в сезоне несколько важных трехочковых в концовках, то Лав ряд игр просто вытащил на себе.

4) Не знаю, откуда "Преступности.нет" (с чьего источника перепечатка) обладают инсайдерской информацией, но мои, скажем так, инсайдерские источники утверждают, что поскольку Джастин Лав был подписан после тяжелейшей травмы, его зарплата в Николаеве составляла от 7 до 8 тыс.долларов (на 2 сезон, конечно, получил небольшую прибавку). Собственно говоря, именно такую ставку в клубе и делали - недорого подписать сильных игроков, чье здоровье отпугивало клубы более богатые. И, соответственно, усмиряло аппетиты игроков. Кроме Лава, так же был подписан МакКлинток, Йонушас, ранее - Хлебовицки.

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 September 2012
Цитата: #9313 Ioanna 15 September 2012, 00:08

И я тогда тоже прошу прощения за оффт. Не корысти ради, токмо волею

Яна, тут такое дело. Мне по этому поводу сказать есть что . Другое дело, что когда сначала дискуссию свертывают по типу , а потом все же возвращаются к ней, то очень сомневаюсь, что мое личное мнение, подкрепленное цифрами и фактами, сможет чье-то еще мнение коренным образом изменить. Смысл тогда, если мне опять скажут, что все, что я напишу и выскажу, будет ?.. Давайте уж останемся каждый при своем.

Отдельно хотелось бы заметить, что если уж ссылаться на мои слова, то не нужно вырывать их из контекста. А контекст был следующий: По пунктам: 1) капитан команды в современном украинском баскетболе - должность весьма номинальная и непосредственного отношения к его мастерству и зарплате не имеет. В прошедшем сезоне "капитанил" Л.Яйло (а мог ведь и Гилевич ). После этого тезис о капитане должен исчезнуть сам собой.

2) Контракт с Онуфриевым был заключен 4 сезона назад!!! (sic!) Тогда эта сумма (а речь действительно идет о 6-7 тыс.долларов) была весьма солидной и для клуба, и для нашего чемпионата в целом. И это - самое главное.

3) При всем уважении (теперь) к Онуфриеву и его бойцовским качествам, Джастин Лав как игрок несколько сильнее, хотя сравнивать их изначально ввиду абсолютно разного амплуа совершенно неправильно. Но даже если сравнивать - можно ведь обратиться к статистике сезона 1011. Онуфриев - 9,6 очков, 4,2 подбора. Лав - 14,7 очков, 4,4 подбора (на его-то позиции!), 3,2 результативные передачи. Причем если Онуфриев забросил в сезоне несколько важных трехочковых в концовках, то Лав ряд игр просто вытащил на себе.

4) Не знаю, откуда "Преступности.нет" (с чьего источника перепечатка) обладают инсайдерской информацией, но мои, скажем так, инсайдерские источники утверждают, что поскольку Джастин Лав был подписан после тяжелейшей травмы, его зарплата в Николаеве составляла от 7 до 8 тыс.долларов (на 2 сезон, конечно, получил небольшую прибавку). Собственно говоря, именно такую ставку в клубе и делали - недорого подписать сильных игроков, чье здоровье отпугивало клубы более богатые. И, соответственно, усмиряло аппетиты игроков. Кроме Лава, так же был подписан МакКлинток, Йонушас, ранее - Хлебовицки.

Тю, Катю, ну ти даєш... Ну повернулася я, щоб показати знайдену інфу, то й що?
Наводь свої цифри і дані, чому ні? Можливо це відкриє мені очі, бо я читала лише таку інформацію, звідки й склала свою думку...
Про "аналогічного мастерства", то на мій погляд Лав, звісно, сильніш (але в Онуфрієва і Лава взагалі різна роль у грі), але ж "Будівельник" купив Онуфрієва на 120тис.
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   15 September 2012
Цитата: #9313 Orchid 15 September 2012, 09:12

Тю, Катю, ну ти даєш... Ну повернулася я, щоб показати знайдену інфу, то й що?
Наводь свої цифри і дані, чому ні? Можливо це відкриє мені очі, бо я читала лише таку інформацію, звідки й склала свою думку...
Про "аналогічного мастерства", то на мій погляд Лав, звісно, сильніш (але в Онуфрієва і Лава взагалі різна роль у грі), але ж "Будівельник" купив Онуфрієва на 120тис.

Так, собственно, не я придумала сравнивать этих двух игроков - в приведенных ссылках из цитируемой статьи речь шла именно о них. Все это только подтверждает тезис о том, что украинцы аналогичного мастерства, как правило, получают больше легионеров. "Будівельник" никогда бы не подписал именно легионера такого уровня на такую зарплату. Более того, вообще не думаю, что такой легионер пришелся бы "Будівельнику" ко двору.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   15 September 2012
И, собственно, в поддержание топика. Наткнулась сегодня на:

Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   15 September 2012
Читала вчера г-на Резниченко. Понравилась занимательная картинка и комментарии к ней (привожу выдержки, ибо далеко не со всем там согласна):

Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 September 2012

Так я не гравців порівнювала, а зарплатню))
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   15 September 2012
Цитата: #9313 Orchid 15 September 2012, 15:44

Так я не гравців порівнювала, а зарплатню))

Так я и пытаюсь объяснить, что некорректно сравнивать зарплаты, не сравнивая при этом игроков))
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   16 September 2012
Цитата: #9313 Ioanna 15 September 2012, 16:32

Так я и пытаюсь объяснить, что некорректно сравнивать зарплаты, не сравнивая при этом игроков))

Катю, ти мене вже геть заплутала... Я не порівнювала рівень гравців, бо це тема не баскетбольна. Я лише сказала, що легіонери отримують зарплатню вище. Ймовірно, чи навіть не ймовірно, а цілком природно, що через кращі показники, але ж, знову зауважую, що мова йшла лише про зарплатні витрати клубу, от і все
Просматривают эту тему:

Forum