• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 107981 1728
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 October 2012
Zemy, щодо Мне команда яныка напоминает саранчу - сожрать все, никому ничего не оставить и после нас хоть потоп...

Яке влучне формулювання!
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 21 October 2012, 10:19
Цели может и одни - но методы разные  и в этом вся суть... Можно обогатиться самому при этом пустив по миру всю страну... а можно обогатиться самому и помочь поднять благосостояние всей страны.

Мне команда яныка напоминает саранчу - сожрать все, никому ничего не оставить и после нас хоть потоп...

у них не способы разные, Юлька дальновиднее - она на долгую перспективу старается. ей не один раз урожай собрать надо ))))

ну и да, согласна, что ей нужна не примивная власть, ей еще и репутация перед миром, чтоб она умница-красавица-кормилица......

Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 mamatanya 21 October 2012, 10:30

у них не способы разные, Юлька дальновиднее - она на долгую перспективу старается. ей не один раз урожай собрать надо ))))

ну и да, согласна, что ей нужна не примивная власть, ей еще и репутация перед миром, чтоб она умница-красавица-кормилица......

Согласна, если в метафорических образах - Янык режет корову еще телочкой, лишь бы мясо и прямо ща, пока по шапке не надавали...
Юля - она телочку будет откармливать, холить и лелеять, ждать молочка и побольше... может и зарежет... но потом..
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 jozh 21 October 2012, 10:27
Ну звинувачували. І що? Знову ж таки голословні ствердження. І що Ви можете знати про її цілі? Це все іменно додумання, а от Янукович зі своєю командою - ось вони, конкретні їх дії, не те що пальців на руках і ногах не вистачить перераховувати - скоро й волосся не вистачатиме. І навіть якщо притягнемо за вуха ті юлині начебто крадіжки, невже вони на шальці терезів перевісять все, що зробили ПР?
Я не агітую голосувати за Юлю, але варіант "голосувати за ПР, аби не Юля", - я не розумію абсолютно. Хай навіть називати це вибором меншого зла, але ж вибирати більше зло з небажання вибирати менше зло - це як називати??? Та й варіант "не вибирати взагалі", тобто всі ці малювання на бюлетенях, - це ж геть не вихід, це просто самоусторонення від вибору, до того ж, - підтвердження права владарювати нинішній владі. Так що як не крути, як не намагайся, але доведеться нам всім таки вибирати менше зло. Буде тим меншим злом Юля чи хтось інший із списку, це все інша розмова, але ж не ПР!
Ну звинувачували. І що? Знову ж таки голословні ствердження. І що Ви можете знати про її цілі?
А що ВИ можете знати про її цілі?

Це все іменно додумання, а от Янукович зі своєю командою - ось вони, конкретні їх дії, не те що пальців на руках і ногах не вистачить перераховувати - скоро й волосся не вистачатиме. І навіть якщо притягнемо за вуха ті юлині начебто крадіжки, невже вони на шальці терезів перевісять все, що зробили ПР?

Для мене крадіжка є крадіжка, і тут я не буду рівняти хто більше крав. Крадій - відрубати руку. Оце наука буде.
Доречі, я втратила роботу (а зарплатня в мене була дуже непогана - 4 тисячі, це я не хизуюсь) під час світової єкономічної кризи. І ось я мала піти стати на облік в Центр Зайнятості та з першого дня отримувати допомогу по безробіттю. але Юля прийняла швиденько закон і відмінила це моє право.
З тих пір я її ще більше не люблю))) Це особисте))))

Я не агітую голосувати за Юлю, але варіант "голосувати за ПР, аби не Юля", - я не розумію абсолютно. Хай навіть називати це вибором меншого зла, але ж вибирати більше зло з небажання вибирати менше зло - це як називати???
Щоб ви мене правильно зрозуміли, я теж не агітую! Такого я не писала і навіть не натякала.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 October 2012

Та хоча б і так. Все ж краще, ніж стабільно жерти все підряд...
А там хтозна, можливо, потихеньку підростуть нові лідери. За правління юліної команди це досить ймовірно, а за правління ПР - навіть і не знаю, чи не будуть вони цілеспрямовано знищувати людський потенціал ще наперед... Поки що все говорить за те, що таки будуть... Варіант тупої бессловесної отари овець їх влаштовує набагато більше, ніж поява та розвиток талановитих та розумних.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 jozh 21 October 2012, 10:36
Та хоча б і так. Все ж краще, ніж стабільно жерти все підряд...
А там хтозна, можливо, потихеньку підростуть нові лідери. За правління юліної команди це досить ймовірно, а за правління ПР - навіть і не знаю, чи не будуть вони цілеспрямовано знищувати людський потенціал ще наперед... Поки що все говорить за те, що таки будуть... Варіант тупої бессловесної отари овець їх влаштовує набагато більше, ніж поява та розвиток талановитих та розумних.

згодна. тому хоч як я особисто терпіти не можу Юльку, а швидше за все віддам їй свій голос

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
Сумерки, так той закон діяв буквально декілька місяців, його відмінили. 
Це є Ви про звільнення за згодою сторін? 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   21 October 2012
Цитата: #9313 alisa 21 October 2012, 10:39
Сумерки, так той закон діяв буквально декілька місяців, його відмінили. 
Це є Ви про звільнення за згодою сторін? 
Я непам*ятаю коли його відмінили, але діяв він саме під час массових звільнень. Це я пам*ятаю досить добре, скільки народу пішло з мого банку.

Але, розумієш яка несправедливість. Я звільняюсь, наприклад, 22го, а 23 закон набуває чинності.

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
В нас теж були скорочення, але наших скоротили за законом, з попередженням за 2 місяці. Хоч і шкода хлопців, але розумію, що то рішення було все-таки з боку керівництва правильне, бо зовсім скоро і тим, що залишились, роботи не було - сиділи, байдики били.
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   21 October 2012
А у нас за згодою сторін
Під моїм керівництвом було близько 40 людей, і ось мені треба на наступний день залишити 10... І з кожним поговори, весь конфлікт брали на себе. Поки всі з моїх дівчат не звільнилися, поки ті хто залишився не посіли тверді місця, поки деякі не влаштувалися на нову роботу - всі пропозиції що мали пропонували дівчатам, тому що багато хто був з дітьми, хто мати-одиначки... Та ще новому керівництву треба було крові попити))) От тільки потом я і звільнилася.

vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Район: Заводской
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   21 October 2012

Це зветься "далекоглядна жадібність" і хай хоч третина політиків її мають! "Ось хапну зараз менше, але залишусь на довше, робитиму щось для економіки щоб нахапати у перспективі ще більше" і це зовсім не погано, це розумно. Так, вона нахапає більше, але за рахунок розвитку економіки та збагачення держави, а не за рахунок залишання нас без штанів
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   21 October 2012
Цитата: #9313 novka 12 October 2012, 01:36
а я не голосую уже лет 7, как замуж вышла, хотя как то приходила в комиссию с просьбой и паспортом сменить девичью фамилию, а они не могут, только нужно ехать в Центр.офис, а у меня времени ноль. И голосовать соответственно мне нельзя. Фамилия не та. Хотя за столько лет могли бы перепроверить что ли. И дедушке умершему еще приходят приглашения. Капец.
Ви перевірте, бо мені через паспортний стіл самі змінили
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   21 October 2012
Цитата: #9313 liya 11 October 2012, 22:28
Для тих, хто в рожевих окулярах щодо ПР. Цитую френдессу з Київської області, їй історія відома від цеї самої медсестри. 
Медсестра  работает в районной больнице, главврач которой ярко выраженный "регионовец". Вчера партия Кличко давала концерт в этом районном центре и подарила больнице большой новый реанимобиль. В больнице такого чуда никогда не видели. Дык, главврач отказывается его принимать. Ему пригрозили из Партии Регионов, что уволят его за это с работы... 
Не вперше про такі випадки чую
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   21 October 2012
Цитата: #9313 Николь 20 October 2012, 09:27
Про Королевскую верю, а вот Кличко? Почему тогда опозиция предлагает ему обьединение?
А чому він не погоджується?
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   21 October 2012
Цитата: #9313 Синий бублик 20 October 2012, 23:39
да Юлю подвинули. даже если сейчас власть сменится, ее выпустят и она начнет работать снова, это будет уже не та сила. ее однопартийцы тоже хотят денег и славы и нишу ее заняли,мне так кажется
Згодна
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   21 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 20 October 2012, 23:58
А вообще меня больше интересуют мажоритарщики... я в них вообще потерялась.. Ильюк - сразу нет, Исаков... нет, Давид ударовский тоже нет... Найда - однозначно нет...тоже по ходу рисовать что то придется)))))

Вчора на Сатурні мали вийти дебати Мудрака та Ільюка. Тобто Мудрак викликав Ільюка на дебати, а той відмовився. Я, наївна, спочатку подумала, що, поруч з кремезним Мудраком, хирлявий, маленького росту Ільюк побоявся виглядати ну еее непрезентеційно. Особливо після всіх бігбордів, на яких він мінімум на півголови, а то і на голову вищий усіляких будівельників та лікарів.

Але вчора «зламався пульт» і прямий ефір не відбувся. Клятвенно пообіцяли пустити сьогодні о 19ій. Авжеж, запис показали комунада. До 19ої ніхто не подзвонив і хоча б порядно не попередив, що «злетів адаптер і запис витерся».

Висновки потрібні? А час іде…

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   21 October 2012
Дівчата, вибори в ПАРЛАМЕНТ, а не президентські! Одна з величезних проблем всіх наших виборів - люди голосують за одне-два обличчя, а не за політичну платформу, команду, послідовність та прозорість роботи політичної сили як інституції.
Можна не любити одне-два та хоч сотню облич тієї чи іншої сили, але це якісь долі відсотка від тих людей, які цю силу складають. Якщо ось це обличчя не подобається, це не означає, що всі решта такі ж. В даному випадку так взагалі, це не юліна партія в списку, а об'єднана опозиція, в яку війшли всі, хто готові протидіяти режиму. Ті, хто не обережненько на кухні про це пошепотіли, а хто вголос заявив і їх вже півроку просто знищують - погрозами, тиском, пхають у СІЗО з такими обвинуваченнями, що ні на яку голову не налізає.
Ми зараз обираємо між за і проти: за такий бандитьський жах, за тих, в кого немає ані гідності, ані совісті, чи проти цього.
Той, хто залишається в ПР, коли вже стало зрозуміло, що за їхніми гаслами - нічого, що вони тільки, щоб обкладинка була красива, такий же, бо він заради влади та можливостей готовий зраджувати власну державу, називаючись при цьому чи претендуючи на звання "народний обранець".
Не про Юлю, Ющенка, Януковича чи Азарова зараз мова. Про методи і про склад команди, яка вишукувалась під прапорами. З кого склалися ці команди. З тушок, з люмпену, з криміналу чи з патріотів, сміливців, хай навіть романтиків. З одного боку барикад законів не читають геть - вони їх пишуть, щоб зробити собі зручно прямо зараз, і чхати на країну і людей. З іншого боку - криком кричать, щоб люди почали читати закони, бо пока народ не схаменеться, не буде в державі ладу - це точка зору тих, хто поділяє погляди демократії.
Я спілкуюся з тими, за кого зараз голосувати. Повірте, ці люди дійсно боліють за Україну, ці люди дійсно весь час ходять по лезу бритви, але терпецю вже не дістає чекати, коли "воно само пройде", необхідність діяти, щоб В України було майбутнє - це та рушійна сила, яка відірвала їх від бізнесу, спокійного життя і вкинула в ці політичні пристрасті. Повірте мені, бізнесам тих, хто зараз у передвиборчій з опозиційного боку, дуже складно і давно складно. І їхній зважений вибір - працювати на користь держави, а не на власну. І це не гасла, дійсно души рвуться навпіл.

Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 October 2012
Мунсан, ми просто обговорюємо лідерів цих самих партій. Хіба не вартий уваги головний представник партії?
От, наприклад, лідери ПР - це Яник та Азаров. Багато висновків про партію можна зробити тільки з цього факту. 

Якщо чесно, то мене дико дратують борди, на яких кандидати змагаються, хто більше і краще пообіцяє. Як не крути, а обіцянки - то не план дій, а пусті слова. Так і програми... Хто ж напише в програмі щось погане. Всі пишуть хороше, бо як же інакше. 
На нинішніх виборах я буду голосувати не за обличчя і не за програму, а за загальну ідею. До того ж, я хочу бачити при владі нову силу, якій ще не доводилось керувати державою. Цікаво мені, що з того вийде. 

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   22 October 2012
Англичане говорят - у нас нет вечных врагов и вечных друзей, есть только вечные интересы. Когда/если пойдете на выборы, думайте не о том, кто симпатичный, высокий или кто нравится/не нравится, думайте кто соответствует вашим интересам 
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Инна С

Инна С

Заходил(а): 24.11.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Инна С
VIP пользователь
   22 October 2012
Логично, конечно, но.......... Все люди хотят нормальной и стабильной жизни для себя и своих детей. Все политики именно это нам и обещают. Ну кто скажет - мне на вас всех плевать, у меня свои интересы.? Наоборот, они все спят и видят, как-бы нам жизнь улучшить. Жаль, что такое обострение у них только перед выборами 
У кого то счастье в сыне, у кого то в дочке, у меня двойное счастье в дочке и сыночке!
Просматривают эту тему:

Forum