• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 112984 1728
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
"Історію треба знати і бажано цікавитись ще чимось, крім офіційної версії".

Я б конкретизувала - офіційної радянської версії.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 dina_barta 29 October 2012, 07:53
Янику багато чого можна вибачити - і Анну Ахмєтову, і видатного українського поета Чєхова, і низькозбагачений Іран, і золотий унітаз, і всі реформи разом з покращеннями, і ставлення до людей як до бидла від перекриття вулиць під час візиту до прямої мови гаранта, вони і вибачають: http://www.youtube.com/watch?v=VQOcZk636mY

Електорат, що тут скажеш...
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
dina_barta

dina_barta

Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   29 October 2012
http://tsn.ua/vybory_2012/iz-zablokovanoyi-bratkami-dilnici-v-donecku-lunayut-kriki-pro-dopomogu.html
http://tsn.ua/vybory_2012/u-donecku-miliciya-na-paru-zi-sportsmenami-zablokuvali-sche-odnu-dilnicyu.html
Кому "покращилось"? Ніяк не прокоментуєте це безсоромне свавілля влади?
Чи мовчання - золото і треба бути розумнішим за галасливих опозиціонерів?

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Найцікавіше, що обзивали саме бидлом тих, хто голосує за ПР, якраз не ті, хто проти ПР... Такий от парадокс...
Говорили про кореляцію зі статистики, про неможливість поважати людину, яка голосує за ПР, тощо, але прямих образ не було. Прямі образи пішли від чи то прихованих прихильників ПР, чи то непішовших на вибори взагалі. В тому числі з переходом на особистості.
Так що така реакція лише підтверджує статистику.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   29 October 2012
Голосувала за "Батьківщину" і Мудрака (мажоритарника).
Дуже рада за Тягнибока!
Також, приємна новина для мене- Королевська не пройшла!
Дуже сподіваюся, що Кличко буде тримати слово.

з.і. ... під час Помаранчевої революції стояла на майдані (як тут описали: з червоним носом, попиваючи прохолодний чайок ...), жодного дня про це не пошкодувала! Принаймні, я не залишилася осторонь і намагалася зробити те, що було в моїх силах. І до речі, не було б революції, не було б рішення суду про те, що вибори 2005 були сфальсифіковані ... 

Бажаю всім ( і тим, хто голосував за опозицію, і тим, хто голосував за діючу владу) перемоги опозиційних сил, бо щиро вірю в те, що це наш єдиний шанс.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   29 October 2012
Попередні результати ЦВК мене розчаровують... 
Крокозябра

Крокозябра

Заходил(а): 16.02.2015
Район: Заводской - Лески
Крокозябра
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 mamagoshi 29 October 2012, 00:10
Столько восторга!!! у меня лично масса негодования! Я отождествляю Тягныбока с Гитлером, те же лозунги и понятия..."Долой жидву" и прочее (если интересно поищите его выступления на ютьюбе) меня пугают и напрягают гораздо больше, чем все ПР и Юли вместе взятые!!!! Человек который называет УНА-УПА героями, а моего деда, который шел в колонне "дороги жизни" в блокадном Ленинграде и вез хлеб детям, пардон, даже не печатают руки то слово, которое он позволил себе отпустить в его сторону и многих миллионов политичных и аполитичных, молодых и старых, всех тех, кто боролся с фашизмом и благодаря кому мы тут сидим и чатимся ибо не фиг делать, человек который оскверняет регулярно и без устали их светлую и вечную ДЛЯ МЕНЯ и Многих память, который позволяет себе извращенно и однобоко переписывать историю и умалять подвиги наших дедов - априори не может считаться и называться политиком!!! А Кличко!!!!!!чей дед был среди этих Героев, после всего обнимается и жмет руку Тягныбоку на всех каналах и перед всей Украиной, ради полит.очков..Безпринципная ШЛЮХААААААААААА!!!!! И то, что я говорю по-русски, не дает права Тягн. называть меня и всех русскоговорящих "південно-східними москальськими свинями" -это его фраза на одном из нац.каналов по поводу русского языка и их носителей, а Кличко, судя по всему украинский начал осваивать непосредственно перед выборами и далеко от Азарова не убежал ( я утрирую конечно), по крайней мере в немецком он чувствует себя уверенней, свою позицию Тягныбоку не высказал, а тихонько сидел в тряпочку у Шустера...Да и сейчас на Интере обсуждая итоги Кличко после половины предложения перешел с укр на рус. А тут такой националист...Тягныбок кореш.Повторюсь, Гитлер тоже в свое время хотел "змінити все на користь німців" і "рука не здригалась", итоги всего этого мы помним до сих пор...И после этого Кличко с его"европейскими ценностями", толерантностью и прочей лабудой с его лозунгов в коалицию со СВОБОДОЙ...Для меня никакой радости во всем этом, лишь презрение и горечь...

Знаєте, "незнание не освобождает от ответственности". Якщо ви не дуже добре знаєте історію України, це не дає вам право принижувати і ображати людей, що боролися за свободу своєї Батьківщини і склали голови за неї. Так, це я про вояків УПА, яких ви назвали нацистами. Якби ви трошки поцікавились, то знали б, що вони воювали не тільки проти червоної армії, але й вели активні бойові дії проти солдат Вермахту.

Вони  воювали за незалежність України, захищали її від нападників, а окупантами на той час були і німці, і "совєти".

І я точно так же люблю і пишаюся своїми дідусями, як і ви своїми. Але вас образило, як про радянських бійців висловились без поваги, то чому я не можу теж образитись на те, що моя родина повинна була багато років приховувати свою причетність до визвольної боротьби?  На те, що на могилу свого брата моя бабуся змогла покласти квіти тільки у 1990 році, а до цього часу цієї братської могили, де було поховано більше 100 вояків УПА, просто "не існувало"? На те, що ми досі не знаєм, де могила ще одного мого дідуся, який безслідно зник в застінках станіславського НКВД в 1940 році?

А скільки образ і принижень перенесли ті з вояків УПА, що залишились в живих? Про це теж не будем пам"ятати?

Те, що відбувається зараз, це просто відновлення історичної справедливості, як би ви не були проти.

І я з повагою відношусь до всіх  тих, хто поліг на ВОВ, за які б ідеї (навіть хибні), вони не воювали.

Щодо "бидла" - можливо, слово занадто різке, але досить влучне. Хоча, можливо, варто його замінити на словосполучення "недалекоглядні люди з обмеженим кругозором".

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Мята
VIP пользователь
   29 October 2012
Я поважаю людей, які голосували за ПР усвідомлено, яким реально краще стало жити, але люди, що голосують за дитячі майданчики та ремонти перед виборами, за 200грн, за лозунг „зате стабільно“ і „ці вже накралися, а прийдуть нові, почнуть набивати кармани“, за те, що Ильюк - лапочка, - це нормально ? Я не поважаю людей, які голосують за комуністів не тому що прихильники комуністичної ідеї, а тому що це кокетливе відведення очей від регіонів, по типу ми  проти ПР, а всі інші не влаштовують, або за звичкою, такий собі клуб пенсіонерів, у яких традиція голосувати за КПУ. Основна масса їх пенсіонери, і їх не бентежить 1 з 2 - або 1) комуністи за весь час свого існування були по лікоть в крові, приблизно як згадуваний віще Гітлер, вони руйнували церкви та за своєю суттю є атеїсти, або 2) це просто вивіска, а за нею зовсім інші люди, наприклад, філія ПР
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Щодо Помаранчевої революції...
Мені не соромно, що я голосувала за Ющенка. Мені не соромно, що ми всі надіялися на краще, вірили у себе, що вся Україна підняла голову і відчула себе єдиною та вільною.
Те, що Ющенко виявився зрадником, - не відміняє всіх тих почуттів, які покладали на нього люди. Не відміняє цінностей свободи, національної самосвідомості, єдності та бажання будувати своє життя чесно. Ющенко - всього-навсього одна слабка людина, а не Месія чи там уособлення всього перерахованого. Ні Ющенко, ні купа перебіжників, ні навіть Королевська зі своїм гонором не впливають на те, про що люди мріють та чого хочуть.
Так що незалежно від подальших наслідків, Помаранчева революція - це дійсно велика подія, і соромитися тут нічого.
Хіба що робити висновки щодо більш прискіпливого вибору лідерів, яким довіряти нести прапор.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 10:21
Щодо Помаранчевої революції...
Мені не соромно, що я голосувала за Ющенка. Мені не соромно, що ми всі надіялися на краще, вірили у себе, що вся Україна підняла голову і відчула себе єдиною та вільною.
Те, що Ющенко виявився зрадником, - не відміняє всіх тих почуттів, які покладали на нього люди. Не відміняє цінностей свободи, національної самосвідомості, єдності та бажання будувати своє життя чесно. Ющенко - всього-навсього одна слабка людина, а не Месія чи там уособлення всього перерахованого. Ні Ющенко, ні купа перебіжників, ні навіть Королевська зі своїм гонором не впливають на те, про що люди мріють та чого хочуть.
Так що незалежно від подальших наслідків, Помаранчева революція - це дійсно велика подія, і соромитися тут нічого.
Хіба що робити висновки щодо більш прискіпливого вибору лідерів, яким довіряти нести прапор.
У 2005 вибір був невеликий))) Точніш, його зовсім не було. Для мене- то був однозначно Ющенко.
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
А давайте для обсуждения исторических фактов пойдем в другую темку, и будем там доказывать чья трактовка исторических фактов самая правильная и объективная, тут тема о выборах????
Ссылка
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Мята, щодо "Я поважаю людей, які голосували за ПР усвідомлено, яким реально краще стало жити".

Я не знаю жодної такої людини. Якби знала, можливо, моя думка змінилася б хоч трохи. Але я і в реальному житті, і на багатьох віртуальних форумах розпитувала людей, які заявляли про своє бажання голосувати за ПР, щодо причин цього. І не почула/не прочитала жодного хоча б більш-менш адекватного пояснення. Жодного!!! Це, знаєте, багато про що говорить.
Не те щоб мене не влаштували аргументи, чи там в мене була інша думка, - ні, все у стилі "аби не було гірше", "аби не Юля", "а що, за помаранчевих було краще?", "вони хоч щось роблять" і таке інше. У крайніх випадках горде "я вам нічого не повинен пояснювати" а то й переходи у зустрічні нападки типу "а що ваша Юля хорошого зробила" (навіть якщо мова взагалі про Юлю не йшла).
Невже ВСІ такі свідомі та освічені прихильники ПР чи то соромляться свого вибору, чи то взагалі в інтернеті на форумах вважають нижче своєї гідності розмовляти з "помаранчевими"? От встати у позу - так, це моментально. А спокійно пояснити свою позицію - ось чомусь ні разу не зустрічала.
А ще інших фанатичними підлітками обзивали... Якраз це у стилі підлітків - не маючи аргументів, фиркнути типу "предки нічого не розуміють", і піти ображеними. Але якщо підліткам то прощається (ну така у них вікова криза, що ж поробиш?), то від дорослої людини таке чути якось дивно.

Мята

Мята
VIP пользователь
   29 October 2012
Щодо Свободи - високий рейтинг, бо «перемен требуют наши сердца», поцікавтесь при нагоді історією Польщі, Чехії, як вони з країн соц табору перетворились в країни, куди українці намагаються як не імігрувати, так хоч грошей заробити. Кротко - після розвалу Союзу до влади прийшли націоналісти, 4-5 років проводили люстрацію, капітальну перебудову, а вже потім їх змінили демократи.
В мене 2 діда воювали в Червоній армії, але я не вважаю УПА негідниками, знову ж таки, читайте історію - Радянський Союз захопив землі Західної України і почав робити комунізм „під ключ“, місцеве населення було проти. То хто виступає окупантом та негідником ? Чи бійці УПА свої бойові дії провадили десь в Саратові, Пскові, Воронежі ?
А ще в радянській історії не всвітлювався факт негідного поводження радянських солдат по відношенню до мирного населення Румунії, Германіі і т.д., наприклад є книга Габріели Кьопп "Навіщо я народилася дівчинкою”, я читала ще одну, на жаль, не зберегла автора, там наші солдати гвалтували румунок так, що в них ламався хребет - ноги закидали на плечі, а солдатів могло бути до 20 на одну жінку, хребет був постійно зкручений + розкачували та надавлювали. Соррі, за відступ, але якщо ми чогось не знаємо, то це не значить, що цього немає
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012

Обработаны 40,14% протоколов: у Партии регионов - 35,61% избирателей; у ВО «Батькивщина» - 21,55%; у Коммунистической партии Украины - 15,10%; у партии «УДАР Виталия Кличко» - 12,83%; у ВО «Свобода» - 8,05%.

Хм... Хіба що почали обробку зі східних регіонів... але щось дуже дивна різниця з екзітполами... Як наче "відкусили" у Свободи хороших 4-5% на користь Партії Регіонів.

Мята

Мята
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 10:32
Мята, щодо "Я поважаю людей, які голосували за ПР усвідомлено, яким реально краще стало жити".

Я не знаю жодної такої людини. Якби знала, можливо, моя думка змінилася б хоч трохи. Але я і в реальному житті, і на багатьох віртуальних форумах розпитувала людей, які заявляли про своє бажання голосувати за ПР, щодо причин цього. І не почула/не прочитала жодного хоча б більш-менш адекватного пояснення. Жодного!!! Це, знаєте, багато про що говорить.
Не те щоб мене не влаштували аргументи, чи там в мене була інша думка, - ні, все у стилі "аби не було гірше", "аби не Юля", "а що, за помаранчевих було краще?", "вони хоч щось роблять" і таке інше. У крайніх випадках горде "я вам нічого не повинен пояснювати" а то й переходи у зустрічні нападки типу "а що ваша Юля хорошого зробила" (навіть якщо мова взагалі про Юлю не йшла).
Невже ВСІ такі свідомі та освічені прихильники ПР чи то соромляться свого вибору, чи то взагалі в інтернеті на форумах вважають нижче своєї гідності розмовляти з "помаранчевими"? От встати у позу - так, це моментально. А спокійно пояснити свою позицію - ось чомусь ні разу не зустрічала.
А ще інших фанатичними підлітками обзивали... Якраз це у стилі підлітків - не маючи аргументів, фиркнути типу "предки нічого не розуміють", і піти ображеними. Але якщо підліткам то прощається (ну така у них вікова криза, що ж поробиш?), то від дорослої людини таке чути якось дивно.
Ну в нас же дівчата пишуть, що голосували за ПР, тому що реально стало краще. Я, до речі, за них щиро рада, дійсно
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 mamagoshi 29 October 2012, 00:10
Столько восторга!!! у меня лично масса негодования! Я отождествляю Тягныбока с Гитлером, те же лозунги и понятия..."Долой жидву" и прочее (если интересно поищите его выступления на ютьюбе) меня пугают и напрягают гораздо больше, чем все ПР и Юли вместе взятые!!!! Человек который называет УНА-УПА героями, а моего деда, который шел в колонне "дороги жизни" в блокадном Ленинграде и вез хлеб детям, пардон, даже не печатают руки то слово, которое он позволил себе отпустить в его сторону и многих миллионов политичных и аполитичных, молодых и старых, всех тех, кто боролся с фашизмом и благодаря кому мы тут сидим и чатимся ибо не фиг делать, человек который оскверняет регулярно и без устали их светлую и вечную ДЛЯ МЕНЯ и Многих память, который позволяет себе извращенно и однобоко переписывать историю и умалять подвиги наших дедов - априори не может считаться и называться политиком!!! А Кличко!!!!!!чей дед был среди этих Героев, после всего обнимается и жмет руку Тягныбоку на всех каналах и перед всей Украиной, ради полит.очков..Безпринципная ШЛЮХААААААААААА!!!!! И то, что я говорю по-русски, не дает права Тягн. называть меня и всех русскоговорящих "південно-східними москальськими свинями" -это его фраза на одном из нац.каналов по поводу русского языка и их носителей, а Кличко, судя по всему украинский начал осваивать непосредственно перед выборами и далеко от Азарова не убежал ( я утрирую конечно), по крайней мере в немецком он чувствует себя уверенней, свою позицию Тягныбоку не высказал, а тихонько сидел в тряпочку у Шустера...Да и сейчас на Интере обсуждая итоги Кличко после половины предложения перешел с укр на рус. А тут такой националист...Тягныбок кореш.Повторюсь, Гитлер тоже в свое время хотел "змінити все на користь німців" і "рука не здригалась", итоги всего этого мы помним до сих пор...И после этого Кличко с его"европейскими ценностями", толерантностью и прочей лабудой с его лозунгов в коалицию со СВОБОДОЙ...Для меня никакой радости во всем этом, лишь презрение и горечь...
Я вже писала в цій темі про свій вибір.
Я не вважаю Тягнибока і його партію нацистами, їм до того далеко. Я впевнена, що другого Гітлера (як і Сталіна) в наш час не буде. Люди розумніші стали.
І я не фанат "Свободи", але я вважаю що нашій державі, особливо при нинішній владі, не вистачає саме трохи радикалізму. Я голосувала за Свободу, щоб в Раді з*явилася противага Ригіоналам, щоб з*явилися люди, які цінують державу, її мову, її історію і хочуть це все зберегти. Ну я в це вірю, як буде на практиці - побачимо.
Давайте не будемо підіймати тему УПА, але це все ж таки теж наша історія. Я за мирне сприйняття, я проти того, щоб якусь сторону ображали, бо люди і там і там.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Нафаня 29 October 2012, 00:17

Согласна с Вами на все 100%. Меня сегодня оЧЕНЬ напрягло то, что почти 12% как раз за Свободу... Ни Удар, Ни Юля не идут в сравненни со взглядами Nuyb,jrf/// и это страшно...

зачем в паспорте графа - национальность???????

за тим же, за чим і друга державна

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 mamagoshi 29 October 2012, 00:54

Я не приверженец ПР, но и предыдущие правящие партии абсолютно ничем не  заслужили уважения украинского народа за время своего предыдущего правления, ну ничем!!!! Ющ разосрал восток и запад, согласитесь, до Помаранчевой революции не было такого обострения между народом одной страны, напару с женушкой Катериной сгребли деньги на "дитячу клініку майбутнього" оставили нам символичную колбочку в фундаменте и отвалили (это я про то как великий демократ" вылечил" наших детей за наши же деньги, кстати я перечисляла регулярно деньги на этот проэкт и смски слали по 5 грн всей семьей на благое дело, ну да черт с ними, а теперь мы лечим своих деток у тирана-авторитара Лукашенко, он смог построить онкоклинику европейского уровня за счет государства) и т.д.При Юльке страну лихорадило 5 лет, сахар по заоблачным ценам, та же гречка по 18 грн, доллар и т.д., это может кому=то показаться смешным, но я помню не мало семей которые пили чай без сахара, оставляя эту "розкошь" детям и тд и тд...Теперь Регионы... Как говорят англичане : "Из двух зол и выбирать нечего!", а мы в этом зле уже просто погрязли и из года в год выбираем его по кругу....те же лица...и столько переживаний из-за них...ну это так - мысли вслух, не обращенные ни к кому...

ось і я так вважаю, тому вирішила проголосувати за тих, за кого ще рік тому і не подумала б. Так мене дістали=)

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Сумерки 29 October 2012, 10:43
ось і я так вважаю, тому вирішила проголосувати за тих, за кого ще рік тому і не подумала б. Так мене дістали=)
Ви маєте на увазі Свободу?
Та я теж починаю потроху задумуватись... Чи не краще буде спочатку розгребти це ... (пристойних слів немає), а вже потім гратися у демократію. Я не прихильник радикальних методів, але інколи здається, що в нашій ситуції в країні інше вже не допоможе.
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Мята 29 October 2012, 10:37
Щодо Свободи - високий рейтинг, бо «перемен требуют наши сердца», поцікавтесь при нагоді історією Польщі, Чехії, як вони з країн соц табору перетворились в країни, куди українці намагаються як не імігрувати, так хоч грошей заробити. Кротко - після розвалу Союзу до влади прийшли націоналісти, 4-5 років проводили люстрацію, капітальну перебудову, а вже потім їх змінили демократи.
В мене 2 діда воювали в Червоній армії, але я не вважаю УПА негідниками, знову ж таки, читайте історію - Радянський Союз захопив землі Західної України і почав робити комунізм „під ключ“, місцеве населення було проти. То хто виступає окупантом та негідником ? Чи бійці УПА свої бойові дії провадили десь в Саратові, Пскові, Воронежі ?
А ще в радянській історії не всвітлювався факт негідного поводження радянських солдат по відношенню до мирного населення Румунії, Германіі і т.д., наприклад є книга Габріели Кьопп "Навіщо я народилася дівчинкою”, я читала ще одну, на жаль, не зберегла автора, там наші солдати гвалтували румунок так, що в них ламався хребет - ноги закидали на плечі, а солдатів могло бути до 20 на одну жінку, хребет був постійно зкручений + розкачували та надавлювали. Соррі, за відступ, але якщо ми чогось не знаємо, то це не значить, що цього немає
..................поцікавтесь при нагоді історією Польщі..........

например, вот именно в Польше активно работает с 1992 г. Общество Увековечивания Памяти Жертв Преступлений Украинских Националистов!!! задача которого - признание геноцидом по отношению к лицам польской национальности массовых убийств, совершенных ОУН-УПА, а также юридического признания этих организаций преступными.....это я к чему..... а давайте без исторических ярлыков....

а что касается прошедших выборов.... уже несколько лет я разделяю мнение Скрябина:Нас кинули! причем далеко и надолго ((((
Просматривают эту тему:

Forum