- (11) Поддержать автора
-
Поделиться
Aksenja
Семья:
Aksenja
|
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 1384 Регистрация: 27.10.2011 Заходил(а): 29.11.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: 0639467393 |
Aksenja
VIP пользователь
15 July 2014
Блин,девчата,всех люблю-целую,но в теме устроили черти что. уважаемая администрация,может удалить эту тему за ненадобностью?А то девчата сейчас туфлями
забросаются
Есть замена интернету! Выйдешь на улицу, бабульки на лавочках тебе и оценку поставят, и комментарий добавят, и статус прикрепят…
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:15)
Слушайте не умничайте, мати ехидна!!!!Только после вас..... ваш ник...это точно про вас.....Вообще то это тема - детских пособия, а не то какие вы тут все vip звезды.... Создайте себе тему на форуме- к примеру- кто что обо мне думает.... и полощите там друг другу косточки.... вы туту все такие умные, жизнью довольны, вот и перемывайте всем косточки! (прошу прощени у администрации что отклонилась от темы форума)
Мій нік - alisa.
Якщо мені колись стане цікаво, хто про мене що думає, то спитаю. Але за 5,5 років на форумі такої потреби в мене поки не виникло.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Aksenja
Семья:
Aksenja
|
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 1384 Регистрация: 27.10.2011 Заходил(а): 29.11.2018 |
Aksenja
VIP пользователь
15 July 2014
Ух ёёё,я ж тоже вип.Ловлю лаптю)))
Есть замена интернету! Выйдешь на улицу, бабульки на лавочках тебе и оценку поставят, и комментарий добавят, и статус прикрепят…
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
Блин,девчата,всех люблю-целую,но в теме устроили черти что. уважаемая администрация,может удалить эту тему за ненадобностью?А то девчата сейчас туфлями
забросаются
все нормально - йде репетиція ХОРу.
Бо тут в жіночку в нас дуже українська мова дратує. То нехай звикає потихеньку, все-таки в Україні живе. В нас тут така собі групова терапія, допомагаємо людині чим можемо.
Николь
|
Имя: Николь Группа: VIP пользователь Сообщений: 2549 Регистрация: 06.05.2010 Заходил(а): 28.07.2017 |
Николь
VIP пользователь
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:07)
То хору тоді конче треба ще когось на посаду інструктора з маскування на місцевості )
Охохо... "а потым прыйшоў ляснік і выпинджав ўсіх з лесу" (с)
Охохо... "а потым прыйшоў ляснік і выпинджав ўсіх з лесу" (с)
ХОР окончательно переходит на ночные репетиции?)))) Мне че теперь распорядок менять? Хотя ради такого дела)))
І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко
Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика
Kori
Семья:
Награды:
Kori
|
Имя: Ольга Группа: Помощник на форуме Сообщений: 5588 Регистрация: 11.01.2011 Заходил(а): 17.04.2025 |
Kori
Помощник на форуме
Слушайте не умничайте, мати ехидна!!!!Только после вас..... ваш ник...это точно про вас.....Вообще то это тема - детских пособия, а не то какие вы тут все vip звезды.... Создайте себе тему на форуме- к примеру- кто что обо мне думает.... и полощите там друг другу косточки.... вы туту все такие умные, жизнью довольны, вот и перемывайте всем косточки! (прошу прощени у администрации что отклонилась от темы форума)
Не, вы точно не в себе. Это мы кому-то косточки полощем?????? Уф, даже у меня иногда слова заканчиваются. Это вы где-то внычку шепотом нас обсуждаете. а мы тут шутим, развлекаемся, понимаете?Не льстите себе, вы не стоите того, чтобы мы вас тут обсуждали. И не нужно тут напоминать, что это за тема. Все тут как раз нужную тему и обсуждали, пока вы не надумали обидеться и не начали рассказывать кто, где и о ком сплетничает.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
mis lola
|
Имя: Сильвия Группа: Активный пользователь Сообщений: 344 Регистрация: 30.05.2014 Заходил(а): 14.01.2019 |
mis lola
Активный пользователь
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:06)
Простите, не смогла не доставить себе удовольствия пообщаться с вами еще разок)))) Еще раз простите, но не могли бы вы повторить мне ( я честно честно не читала, уснула
) какое мнение обо мне сложилось? Теперь расскажите где я кого оскорбила? У меня вот память отменная, то, что я овца, я все еще не забыла
. Вы случаем не соседка по площадке с Анжевитой? (ник может быть написан не точно)
) какое мнение обо мне сложилось? Теперь расскажите где я кого оскорбила? У меня вот память отменная, то, что я овца, я все еще не забыла
. Вы случаем не соседка по площадке с Анжевитой? (ник может быть написан не точно)Ой лучше вам не знать
Спокойной ночи!!! Загляните в тему что нас раздражает... там о обсудите и узнаете....
Ioanna
Награды:
Ioanna
|
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2877 Регистрация: 23.10.2010 Заходил(а): 02.08.2018 |
Ioanna
VIP пользователь
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:18)
Это вы где-то внычку шепотом нас обсуждаете.
Не внычку и шепотом, а в полный голос на детских площадках))) прямо по списку: яка падлюка де сьогодні що намолотила по клавіатурі ото на форумі
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Kori
Семья:
Награды:
Kori
|
Имя: Ольга Группа: Помощник на форуме Сообщений: 5588 Регистрация: 11.01.2011 Заходил(а): 17.04.2025 |
Kori
Помощник на форуме
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:19)
Ой лучше вам не знать
Спокойной ночи!!! Загляните в тему что нас раздражает... там о обсудите и узнаете....
Спокойной ночи!!! Загляните в тему что нас раздражает... там о обсудите и узнаете....ну вот кто б сомневался. Как где-то на площадке, так это всегда пожалуйста, а как в глаза, то кишка тонка? Хотя, можете не писать. Я уже написала об отношении кошек к мышам. И вам спокойной ночи
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:19)
Ой лучше вам не знать
Спокойной ночи!!! Загляните в тему что нас раздражает... там о обсудите и узнаете....Ага, ми там якраз усі разом сидимо та ридаємо від горя, що нас хтось не любить.
з.і. Так а що з майданчиком? Фарбувати прийдете? Корі на Вас чекає.
Kori
Семья:
Награды:
Kori
|
Kori
Помощник на форуме
15 July 2014
Aksenja
Семья:
Aksenja
|
Aksenja
VIP пользователь
15 July 2014
Ну возьмите тогда человека в хор что ли хоть на какую то должность.А то старается,а вы все випы упрямые,не берете.(с мобильного не могу цитировать,муж ноут
конфисковал)
Kori
Семья:
Награды:
Kori
|
Kori
Помощник на форуме
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:25)
Ну возьмите тогда человека в хор что ли хоть на какую то должность.А то старается,а вы все випы упрямые,не берете.(с мобильного не могу цитировать,муж ноут
конфисковал)
Так не хочет, обидчивая попалась. но задиристая, видать толк с нее таки будет)))
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
забросаются
ні, я проти видалення.
я досі в цих потоках свідомості не знайшла часу пошукати відовідь чому мені за липень 130грн не прийшло.
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
mis lola
|
Имя: Сильвия Группа: Активный пользователь Сообщений: 344 Регистрация: 30.05.2014 Заходил(а): 14.01.2019 |
mis lola
Активный пользователь
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:22)
Ага, ми там якраз усі разом сидимо та ридаємо від горя, що нас хтось не любить.
У вас с Кори стаж большой так что лучше вас это никто не сделает.... удачи вам!!
tanyunya
Семья:
tanyunya
|
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 120 Регистрация: 29.05.2013 Заходил(а): 13.06.2021 |
tanyunya
Активный пользователь
15 July 2014 Зміни в законодавстві України щодо виплат на дітей
Події, що сталися на Київському Майдані в період з кінця 2013 року по березень 2014-го, внесли корективи не лише в політичне життя нашої країни, а й зачепили соціально-економічну сферу. Зупинимось більше детально на змінах, які вже сьогодні мають відчути жінки в декреті та родини з дітьми до трьох років. Ці зміни почали діяти з 01.07.2014р. і були раніше передбачені Законом України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні».

Які види фінансової допомоги отримуватимуть родини з малолітніми дітьми?
Економічне зростання, на думку наших законотворців, вимагало від них внесення змін у діючий Закон України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми». Так, завдяки депутатам Верховної ради України, родини, в яких народилися діти після названої дати (01.07.2014р), тепер отримуватимуть такі види державної допомоги:- допомога у зв'язку з вагітністю та пологами,
- допомога при народженні дитини,
- допомога при усиновленні дитини,
- допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування,
- допомога на дітей одиноким матерям.
Як отримати грошову допомогу?
Статтею 11 ЗУ «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» передбачено, що допомога батькам при народженні дитини призначається на підставі свідоцтва про народження дитини. Для призначення допомоги при народженні дитини потрібно звернутися до органу праці та соціального захисту населення, і пред'явити там такі документи:- паспорт або інший документ, що посвідчує особу,
- свідоцтво про народження дитини,
- заяву одного з батьків (опікуна), з яким постійно проживає дитина.
Скільки платитимуть?
Допомога призначається у розмірі 41 280 гривень на дитину. Ця сума є фіксованою, і відтепер вона не залежатиме від будь-яких чинників, як це було до 01.07.2014р. Зазначимо, що тепер не важливо, яка дитина народилася у родині - перша, друга чи п’ята. Всі отримають однакову суму – 41 280 грн. Порівняно з попереднім періодом, допомога зросла, якщо мова йде про народження першої дитини в родині. І зменшилася, якщо говорити про другу, третю і так далі.Допомога по догляду за дитиною до трьох років.
З 01 липня 2014 року цей вид допомоги виплачуватися не буде. На думку наших законодавців, сума у 41 280 грн., яка виплачуватиметься у зв’язку з народженням дитини, цілком зможе компенсувати відміну допомоги по догляду за дитиною до 3-х років.Але ті батьки, що вже отримують 130 грн. цієї допомоги щомісяця, - отримуватимуть її і надалі. Зміни стосуються лише тих родин, які подаватимуть документи на нарахування після 1 липня 2014 року.Що з декретною відпусткою?
У молодих матусь виникає питання щодо можливості піти у відпустку по догляду за дитиною до 3-х років. Хоч такий вид виплат і виключили з переліку державної допомоги, але мати дитини (чи інша особа, яка фактично доглядає за дитиною), зможе піти у таку відпустку та зберегти за собою своє робоче місце.Щодо осіб, які на даний час вже перебувають у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років, і яким вже призначена така допомога, то вони отримуватимуть її і надалі. Поки дитина не досягне трирічного віку.Відкритими залишаються питання щодо збільшеної (більше 130 грн) суми допомоги та питання щодо виплати допомоги у зв’язку з виходом на роботу особи, яка фактично здійснює догляд. Думаю, що найближчим часом законодавці нададуть роз’яснення з цих питань.Отже, після 01.07.2014 року для українських сімей, які мають дітей, настає новий період в плані соціально-економічного забезпечення. Наскільки він принесе всім нам позитивні зрушення – покаже час. На мою ж думку, вказані зміни не дуже сподобаються батькам. Але ж ми народжуємо дітей не для отримання фінансової допомоги, а для продовження себе самих.Автор: Ірина Павлик, юрист
а сообщения нету, пришлось проверять через приват24
Kori
Семья:
Награды:
Kori
|
Kori
Помощник на форуме
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:28)
ні, я проти видалення.
я досі в цих потоках свідомості не знайшла часу пошукати відовідь чому мені за липень 130грн не прийшло.
Обійдесся. у тебе чоловік олігарх. Якось проживеш.
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:30)
У вас с Кори стаж большой так что лучше вас это никто не сделает.... удачи вам!!
Я так і знала, що як до справи - то Ви в кущі.
Дивіться обережно, в нас в кущах рояль і ведмідь.
Я спочатку думала, що ведмідь небезпечніший, але рояль грає гімн України та офіційний гімн царя однієї дикої варварської країни, тому Вам, мабуть, він страшніший.
Николь
|
Имя: Николь Группа: VIP пользователь Сообщений: 2549 Регистрация: 06.05.2010 Заходил(а): 28.07.2017 |
Николь
VIP пользователь
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:25)
конфисковал)
быть в составе ХОРа особая привелегия, покруче випов))) просто так не берут)))
І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко
Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика
Ioanna
Награды:
Ioanna
|
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2877 Регистрация: 23.10.2010 Заходил(а): 02.08.2018 |
Ioanna
VIP пользователь
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 00:32)
Я так і знала, що як до справи - то Ви в кущі.
Я спочатку думала, що ведмідь небезпечніший, але рояль грає гімн України та офіційний гімн царя однієї дикої варварської країни, тому Вам, мабуть, він страшніший.
Драсті. Рояль гра лента за лентою ще!
А в кущах же ще тваринки були...окрім ведмедика... чи що, вже остаточно гримнули дверима?
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Просматривают эту тему: