• (22) Поддержать автора
  • Поделиться

Російсько-українська війна 2014 - ... р.

Ana Paola   
VIP пользователь   
27 February 2014 1483865 22418
katenochek

katenochek

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Ленинский
Телефон: 0677364967
katenochek
VIP пользователь
   02 August 2014
Прикордонники вночі відбили спробу російських терористів перетнути кордон 02.08.2014 | 14:44 Мне нравится На українсько-російському кордоні припинено роботу трьох російських пунктів пропуску - "Новошахтинськ", "Гуково", "Куйбишево" Прикордонники вночі відбили спробу російських терористів перетнути кордон / dpsu.gov.ua У ніч на 2 серпня група російських терористів намагалася незаконно потрапити з Росії на територію України в районі населеного пункту Василівка в Донецькій області, однак українські прикордонники перешкодили цьому. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив прес-секретар інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Лисенко. Зокрема, за його словами, прикордонники вступили в бій, знищили частину бойовиків, а тих, які залишилися, змусили повернутися на територію РФ. Також, зазначив Лисенко, на українсько-російському кордоні припинено роботу трьох російських пунктів пропуску - "Новошахтинськ", "Гуково", "Куйбишеве". Він також розповів, що за минулу добу втрат серед сил АТО немає. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСили АТО звільнили Красногорівку, "донецькі" терористи відрізані від "луганських" (карта) Як повідомляв УНІАН, з квітня на території Луганської і Донецької областей орудують озброєні бойовики, фінансовані Росією. Вони захоплюють людей у заручники, вбивають їх, а також знищують інфраструктуру міст Донбасу. З 15 квітня в регіоні почалася антитерористична операція. У липні українські силовики звільнили від терористів ряд міст в Донецькій і Луганській області. При цьому військові продовжують вести операцію зі звільнення Донбасу від бойовиків.
Детальніше читайте на УНІАН: Ссылка
katenochek

katenochek

katenochek
VIP пользователь
   02 August 2014

У Львові є заводи, які почали працювати завдяки … АТО

Андрій Садовий вважає, що бронетанковий, авіаремонтний та завод ЛОРТА можуть отримати ще більше замовлень.Мер Львова впевнений, що у теперішньому воєнному часі львівські заводи можуть працювати ще більш ефективно.У Львові три підприємства, які недостатньо завантажені оборонними замовленнями«У Львові три підприємства - бронетанковий, авіаремонтний та завод ЛОРТА - недостатньо завантажені оборонними замовленнями. При цьому можливості є дуже великі. Знаю, що подібна ситуація є на інших оборонних підприємствах в інших містах України», - наголосив Андрій Садовий, мер Львова.
katenochek

katenochek

katenochek
VIP пользователь
   02 August 2014
Крим заявив, що не в силах обійтися без Україниimages

Самопроголошений уряд Криму визнав, що забезпечити Крим продуктами і споживчими товарами з Росії неможливо. Про це заявив так званий в.о. керівника управління федеральної податкової служби по Криму Микола Кочанов. «Ви знаєте, що перехід Керченський ускладнений, і ми повною мірою не можемо забезпечити себе продуктами харчування і іншими необхідними речами. Тому проведена робота з сімома великими торговельними мережами. Це «Комфі», «Фокстрот», «Фуршет», «Фоззі», «АТБ», «Сільпо» і «Фреш». Вони зареєстровані в Криму, мають кримський статус, і всі податки сплачуються ними у Республіку Крим», — розповів Кочанов, передає СсылкаЩе більше ускладнення ситуації з доставкою продуктів очікується восени, оскільки керченська поромна переправа працює на межі можливостей, а коли почнуться осінні і зимові шторми, і зовсім буде змушена періодично простоювати.Крім того, невизнаний уряд скаржиться, що через спекуляції різниця в ціні на сільгосппродукцію між оптом і роздробом сягає 100-300%. Як повідомляється, українські продукти часом на 50% дешевші не тільки російських, але вже і кримських.Вирішити проблеми із забезпеченням півострова необхідними товарами можливо не раніше 2018 року, коли планується побудувати міст через Керченську протоку.
Тяпа

Тяпа

Заходил(а): 23.09.2025
Район: Центральный
Телефон: 099 050 8599
Тяпа
Хранитель форума
   02 August 2014
Ссылка, аватарка просто отпадная!
Когда загоняют в угол, можно стать биссектрисой, опуститься до медианы, веря в то, что третьего не дано. А оно есть, и зовут её – высота. (с) А.Попов

¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))

katenochek

katenochek

katenochek
VIP пользователь
   02 August 2014

Николаевские волонтеры хотят “обмундировать” БТРы в защитные экраны (ФОТО)

Николаевские волонтеры “Народного проекта” собирают деньги на противокумулятивные экраны для БТР. Всего их планируют купить 50. Об этом сообщается на Ссылка Всеукраинского центра волонтеров Народного проекта. Во время боевых действий бронетехника получает большие потери от огня с мобильной противотанкового оружия – РПГ и ПТУР. Поражения брони происходит не потому что снаряд пробивает БТР насквозь, а через использование принципа кумулятивной струи.Для защиты от такого оружия во всем мире используют различные противокумулятивные экраны. При попадании в экран кумулятивного снаряда его подрыв происходит до встречи с основной броней, при этом кумулятивная струя распадается в воздухе, в результате чего пробивная способность боеприпаса значительно снижается.Всего планируется “обмундировать” 50 БТРов. Каждый противокумулятивный экран стоит 10 000 грн. Общая сумму к сбору: 500 000 грн.Как помочь:Николаевский областной благотворительный фонд “РЕГИОНАЛЬНЫЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТИЯ”ПАО КБ ПриватБанк
ОКПО: 36143302
МФО: 326610
Счет: 26006053211639
Назначение платежа: Благотворительный взнос. Народная броняСсылкаСсылка
maniunia

maniunia

Заходил(а): 01.09.2024
Телефон: 0931043568
maniunia
VIP пользователь
   02 August 2014
Цитата: Ссылка (02 Август 2014 14:56)
на донеччині війна- якшо хочеться щось робити, то потрібно або допомагати собі та армії, або тікати аби не заважати, або сидіти тихо-тихо в бомбосховищі і молитися.
ой, який жах переживають люди та наша країна. якже цьому хочеться завадити, припинити..

особисто я не вірю в інформацію про розстріляні автобуси, та сотні трупів при дорозі бо якби то було б насправді, то:
по-перше вже б родичі загиблих гвалту наробили, по-друге люба сторона вже тонами викладала б фото та відео, демонструючи звірства супротивника.
зараз 21сторіччя, у всіх є мобільні телефони, пристрої зв"язку через інтернет, кругом ходить швидкий транспорт, взагалі зв"язок між людьми вже давно на найвищому рівні, а пропагагдисти та фантазери досі брешуть прикладами років середини минулого сторіччя

Ну конечно, я тролль -фантазер и все сижу придумываю. Спасибо!
Больше ничего не напишу тут, зачем вас всех отвлекать - вы все знаете и лучше других людей, а мы придумываем сидим

Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   02 August 2014
Цитата: Мята (02 Август 2014 10:03)
Фото из серии- "придумай название".

Этот неловкий момент, когда видишь разницу между геем и пидарасом?

Дописано.
Даже Леонтьев смотрит на тебя как на говно.

Экая плодотворная фотка )))
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   02 August 2014
Цитата: Ссылка (02 Август 2014 16:44)
Больше ничего не напишу тут, зачем вас всех отвлекать - вы все знаете и лучше других людей, а мы придумываем сидим

до чого тут відволікати7 при чому тут знаємо7 не хочете не пишіть, ваша справа.

я не вірю тому що ви написали, і навіть пояснила чому
тим більш інформація через 10 руки "приятелька написала, бо брат сказав, бо хтось мимо їхав"

-Ох и сладки гусиные лапки!
- А ты их едал?
- Нет. Не едал, но мой дядя видал, как барин едал. Ох и сладки гусиные лапки!!!!

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   02 August 2014
Когда мне несколько дней назад сбросили ссылки на начало "проекта ДНР", я не удивилась (что, осталось еще чему удивляться?), но полезла в сеть лазать по первоисточникам. А сегодня у morreth увидела собранные фотки с первоисточниками докупи.

Давайте, расскажите нам про стихийно восставших шахтеров как ответную реакцию на Майдан, ага. И это тут еще нету фото с Селигера-2006:
http:// morreth.livejournal.com/2465128.html

Давайте, господа тролли и книмпримкнувшие. Давайте еще текста про "правды мы никогда не узнаем". Ох и не свезло вам с эпохой всеобщего интернета...
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
katenochek

katenochek

katenochek
VIP пользователь
   02 August 2014
Цитата: Ссылка (02 Август 2014 16:00)
Ссылка, аватарка просто отпадная!

Спасибо))) Долго искала то, что выражает мои чувства и мысли)) И наконец-то, нашла))) У Вас тоже классная)))
Валентинк@

Валентинк@

Заходил(а): 09.03.2018
Телефон: 0666208193
Валентинк@
VIP пользователь
   02 August 2014
Ссылка

Путина обкакала птичка во время его речи на открытии памятника 1-й мировой

Украинцы назвали его Хуйло, Европа и США наложили санкции, птицы срут на него...и только русский народ терпелив....
Вышиваю на заказ, продаю заготовки под вышивку сумочек,галстуки,платья,блузки .
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   02 August 2014
Цитата: Ссылка (02 Август 2014 14:15)
От подписчиков:(точнее от классиков )
А теперь - просто от подписчиков:)))

Если разобраться, Кремль следует называть Владимирским Централом.

Русские говорят, что напали на Украину, чтобы защититься от США и НАТО. Но почему тогда они не напали на США и НАТО?..

Не обязательно опять тратить пенсионные накопления россиян, чтобы отдать долг бывшим акционерам ЮКОСа — можно отдать долг самими пенсионерами.

На сегодняшний день в мире сложилось устойчивое разделение функций: Китай производит товары, Америка печатает деньги, Россия создает проблемы.

Выделение 500 млрд рублей на удвоение зарплат федеральным чиновникам РФ — наш асимметричный ответ на экономические санкции США и Евросоюза!

Лавров потребовал от США прекратить финансирование мирового терроризма. США согласились и отозвали инвестиции из России.

Путин, чтобы казаться выше, подкладывает под ботинки Россию.

Российский ВПК встал на новый, но многообещающий путь модернизации своих разработок непосредственно в Википедии.

Конституция Новороссии, пункт 1: При первом же шухере Новоросиия превращается в Донецкую и Луганскую области Украины.

В ДНР новые законы! – радостно сообщил боевик Моторолла, — количество жен не ограничено!
И пол жены не важен…- печально добавил казак Бабай.

Этот неловкий момент, когда спонсор международного терроризма — председатель совета безопасности ООН с правом вето.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Азалия

Азалия

Заходил(а): 03.09.2019
Телефон: 066 267 33 14
Азалия
Ведущий раздела
   02 August 2014
Цитата: Ссылка (02 Август 2014 17:38)
Ссылка

Путина обкакала птичка вовремя его речи на открытии памятника 1-й мировой

Жалко, что не слон. Хотя все-равно под гомном гомна не не видно.
Я пришел к мудрецу и спросил у него :
"Что такое любовь?"Он сказал :"Ничего".
"Но,я знаю,написано множество книг :
Вечность-пишут одни,а другие-что миг,
То опалит огнём,то расплавит как снег...
Что такое любовь?"-"Это всё человек!"
И тогда я взглянул ему прямо а лицо:
"Как тебя мне понять?Ничего или всё?"
Он сказал улыбнувшись:
"Ты сам дал ответ!
Ничего или всё-середины здесь нет!"
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   02 August 2014
Цитата: Ссылка (02 Август 2014 17:56)
Жалко, что не слон. Хотя все-равно под гомном гомна не не видно.

я теж тільки подумала, як шкода що корови не літають)
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!

Ленусик123

Заходил(а): 26.10.2017
Район: Заводской - Лески
Телефон: 095 791 79 04
Ленусик123
VIP пользователь
   02 August 2014
На Донеччині на міні підірвалась вантажівка із військовослужбовцями 51 ОМБ. Троє солдатів загинули
Ссылка
—------------------------------—

Ленусик123

Заходил(а): 26.10.2017
Район: Заводской - Лески
Телефон: 095 791 79 04
Ленусик123
VIP пользователь
   02 August 2014
Вчора наші дівчата з "Правого сектора" м.Одеси спільно з представниками Майдану змусили мера Одеси – Труханова – заспівати гімн України.

Діалог між ватніко-мером і патріотами був наступний:
- Можна одне прохання?
- Ну, давайте.
- Заспівайте із нами гімн України!
- Я що вам артист якийсь щоб співати гімн?
- А що тільки артисти співають гімн? Ви – громадянин України, живете в Україні! ...
- Я вже сьогодні співав гімн.
- А у вас що ліміт на виконання гімну?
- Ну якщо вам від цього полегшає, то гаразд.
З'ясувалося, що слів гімну мер Одеси – Труханов – не знає. Але рот відкривати вміє.
Втік Труханов зі словами:
- Піду я, поки ви мене ще станцювати тут не змусили.

Ссылка
Валентинк@

Валентинк@

Заходил(а): 09.03.2018
Телефон: 0666208193
Валентинк@
VIP пользователь
   02 August 2014
Цитата: Ссылка (02 Август 2014 17:38)
Ссылка

Путина обкакала птичка во время его речи на открытии памятника 1-й мировой

Украинцы назвали его Хуйло, Европа и США наложили санкции, птицы срут на него...и только русский народ терпелив....

Жалко,но скорее всего фейк,нашла оригинал ,эх...
Вышиваю на заказ, продаю заготовки под вышивку сумочек,галстуки,платья,блузки .

Франка

Заходил(а): 04.07.2019
Франка
VIP пользователь
   02 August 2014
Силы АТО освободили Красногоровку и Старомихайловку под Донецком
=========
Это уже один из въездов в сам Донецк. Дальше идет поселок Абакумова. Хреновое место. Очень много зеленки.

Окса

Заходил(а): 11.05.2018
Телефон: 0956960184
Окса
VIP пользователь
   02 August 2014

У Москві провели мітинг за введення військ РФ на Донбас

Ссылка
Kitoka

Kitoka

Заходил(а): 10.06.2020
Kitoka
Активный пользователь
   02 August 2014
Цитата: Ссылка (02 Август 2014 16:44)

чому так бурно реагуете? я цілу тему про Торез, Шахтарськ перечитала на Донецькому форумі, люди кажуть, що дали зелені коридори, кодло там розійшлося, дійсно стріляли по автобусах, але немає паніки і про сотні трупів не чула, зосередження більше по окраїнах, поля та лісопосадки повигорали, хоча міста дісно дуже пошкоджені, жертви є звісно, ранені. доречі, місцеві підтверджують, що ті дебіли не дозволяють трупи забирати без параш-тв.
Просматривают эту тему:

Forum