- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
"Ольга"
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
11 May 2011
так и об этом речь тоже!-почему не создать условия для выращивания(производства)своего?зачем поддерживать чужую экономику????
Счастье
Семья:
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
11 May 2011 Цитата: #4516 Китиха 22 April 2011, 14:09За Партия Регионов сейчас проголосовало бы 15% населения, за Янукрвича 16% вместо 34%, полученных в 2010
http://pn.mk.ua/articles/38911.html
За него еще кто то и проголосует? оО
Мята
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
Мята
VIP пользователь
13 May 2011 Цитата: #4516 Счастье 11 May 2011, 19:37
За него еще кто то и проголосует? оО
Таки да
, я знаю как минимум 2 человека, которые уверены, что сейчас тяжело, так как разгребаются авгиевы конюшни. Мне кажется, что они живут в таком месте, куда еще не дошло покращення.А вы читали, что в октябре планируется принять нормативный акт, который позволить отключать должников от света, отопления воды и пр ? Все, кто не получает субсидию, должны оплачивать услуги, которые потребляют. Причем на цену и качество услуг мы, потребители, никак не влияем
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
13 May 2011 ну світло і зараз без вагань відключають. Не тільки за прострочку, а й якщо контролер 2-3 місяці не потрапив до лічильника.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
13 May 2011 Цитата: #4516 alisa 13 May 2011, 08:00
ну світло і зараз без вагань відключають. Не тільки за прострочку, а й якщо контролер 2-3 місяці не потрапив до лічильника.
на неделе при мне, с большим скандалом, отключали нашим соседям. Не знаю чем обернулось, но в тамбуре освещение, выведенное из их квартиры уже работало.
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
13 May 2011 Цитата: #4516 Мята 13 May 2011, 00:57
Таки да, я знаю как минимум 2 человека, которые уверены, что сейчас тяжело, так как разгребаются авгиевы конюшни. Мне кажется, что они живут в таком месте, куда еще не дошло покращення.
А вы читали, что в октябре планируется принять нормативный акт, который позволить отключать должников от света, отопления воды и пр ? Все, кто не получает субсидию, должны оплачивать услуги, которые потребляют. Причем на цену и качество услуг мы, потребители, никак не влияем
и я не одного такого знаю, но мои знакомые не видят кем эффективно можно заменить, а ситуация как в Малиновке точно на пользу не пойдет
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
17 May 2011 Через Януковича на 5 годин перекрили транспортний коридор
Під час візиту президента Віктора Януковича в Миколаїв на 5 годин виявився заблокованим міжнародний транспортний коридор.
"Весь час, поки президент Янукович перебував у Миколаєві, весь великовантажний транспорт співробітники ДАІ зупиняли біля в'їзду в місто і далі не пускали. "Вістійник" транзитного транспорту тривав кілька годин: приблизно з 10.30 ранку і до 15.00", - повідомляють миколаївські ЗМІ.
За цей час біля в'їзду до Миколаєва з боку Одеси скупчилося кілька сотень великовантажних автомобілів.
Після того, як дорогу відкрили, утворилася гігантська пробка.
Як відомо, що через Миколаїв проходить міжнародна транспортна магістраль М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.
Вона є частиною міжнародного транспортного коридору Берлін-Будапешт-Одеса-Миколаїв-Мелітополь-Новоазовськ-Ростов-на-Дону.
Саме ця траса виявилася заблокованою для великовантажного транзитного транспорту протягом майже 5 годин.
Ссылка
В совокупности с бигбордами "Миколаївщина підтримує політику президента" смотрелось великолепно...
123
|
Имя: 123 Группа: Активный пользователь Сообщений: 211 Регистрация: 23.11.2009 Заходил(а): 28.02.2014 |
123
Активный пользователь
17 May 2011 Цитата: #4516 alisa 11 May 2011, 18:01
Думаєте багато тих, хто бажає садити цукрові буряки та гречку?
Ніхто на землі працювати не хоче, бо праця важка, а зиску - мінімум.
помню в 91, я будучи пионеркой лет 14 зайдя в отхожее место на папиной работе увидела вместо туалетной бумаги кучу листовок, в изобилии тогда ходивших. там была сравнительная таблица, сколько всего много производит украина по сравнению с немцами, фр-ми, скандинавами... ну вроде, если бы не московия, то жить нам как в монако. и где воно все делось??? элементарно, просрали всю страну!
а покращення начнется, когда опять узаконят смертную казнь с прямой трансляцией по центральным каналам с центральных площалей часов эдак в 12. детишек спать уложили, и под телик: какого у нас сегодня мера растреливают вместе с семьей? а следом директоров, акционеров фабрик и заводов, что продукты выпускают и продают их с наценкой в 200-300%, платя работягам копейки и постоянно ноют, то-се подорожало. а не хочеш цены опускать - национализация.
вообщем, я понимаю почему в 17 революцию сделали. нам только детского труда не хватает.
капитализм, мля.
123
|
Имя: 123 Группа: Активный пользователь Сообщений: 211 Регистрация: 23.11.2009 Заходил(а): 28.02.2014 |
123
Активный пользователь
17 May 2011 Цитата: #4516 123 17 May 2011, 22:06
помню в 91, я будучи пионеркой лет 14 зайдя в отхожее место на папиной работе увидела вместо туалетной бумаги кучу листовок, в изобилии тогда ходивших. там была сравнительная таблица, сколько всего много производит украина по сравнению с немцами, фр-ми, скандинавами... ну вроде, если бы не московия, то жить нам как в монако. и где воно все делось??? элементарно, просрали всю страну!
а покращення начнется, когда опять узаконят смертную казнь с прямой трансляцией по центральным каналам с центральных площалей часов эдак в 12. детишек спать уложили, и под телик: какого у нас сегодня мера растреливают вместе с семьей? а следом директоров, акционеров фабрик и заводов, что продукты выпускают и продают их с наценкой в 200-300%, платя работягам копейки и постоянно ноют, то-се подорожало. а не хочеш цены опускать - национализация.
вообщем, я понимаю почему в 17 революцию сделали. нам только детского труда не хватает.
капитализм, мля.
эх, ностальгия:
Ссылка
Ссылка
Мята
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
Мята
VIP пользователь
17 May 2011 Цитата: #4516 123 17 May 2011, 22:06
капитализм, мля.
Эти мысли нашла на Корреспонденте
Моя думка така.
Час для Дня гніву був вибраний не найкращий: післясвяткові дні, люди важко виходять із вихідних + призначений суботник + в деяких містах призначилис вяткування Дня Європи + День народження Шахтаря + люди картополю садили.
Вважаю потрібно працювати із різними профспілками, громадськими організаціямиі партіями, об'єднувать зусилля, зорганізовуватись в усіх містах, переконувать людей, піднімать на боротьбу.
А вже десь на початку літа чи трохи пізніше (в залежності від настроїв людей) можна новий протест готувати з тими ж вимогами. І не обовязково називати це дійство днем гніву, головне виробити тактику, висунути чіткі вимоги і план, який підтримає вся країна.
Я вже показував свій план порятунку країни. Його підтримали сотні форумчан на різних сайтах.
Пропоную Спільній справі та інших організаціям включити його у свою програму по порятунку країни:
1. Люстрація. Повне очищення влади (Парламент, Кабмін, чиновники, судді, голови банків і т.п.) від колишніх комуністів, кгбістів, кучмістів і корупціонерів. Також заборона їхнім дітям і родичам обіймати державні посади як мінімум 5 років.
2. Повна зміна Конституції під народ, а не під Них (президент - глава уряду, місцеве самоврядування стає незалежним із контролем по використанню коштів, Крим - область, державна мова одна, і т.ін.). Тобто все там має змінюватися із єдиною метою - досягнути народовладдя. І зміна законів про вибори (пропорційна у Парламент з відкритими списками, мажоритарка лише на селі, рівний доступ до ЗМІ всіх кандидаів, чесних підрахунок голосів, рівне представлення всіх партій у виборчих комісіях) також мають бути направлені на це і повністю влаштовувати людей.
3. Бандитам тюрми. Незалежна і чесна правоохоронан система саджає всіх бандитів починаючи з початку 90-х років, всіх корупціонерів і владних злочинців (від звичайного гопніка і аж до депутата).
4. Націоналізація всіх вкрадених на початку 90-х олігархами підприємств. Цілі покоління наших батьків і дідів будували ці підприємства десятиліттями, а хтось придбав за вкрадені гроші. Також земля вся в народу має бути, ніяких приватних озер, лісів і ставків. Все в державній власності.
Цих коштів від націоналізації вистачить на 2 роки для значного підняття соцстандартів та розвитку економіки. Ну а далі вже йтимуть чітко продумані мудрі і корисні, узгоджені з народом реформи по типу Грузії, з якими Україна за 5 років стане самою некорумпованою, сильною і багатою країною в Східній Європі.
Где бы только найти желающих....
В конце всего мы будем помнить
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
123
|
123
Активный пользователь
18 May 2011 Цитата: #4516 Мята 17 May 2011, 23:53
Моя думка така.
Час для Дня гніву був вибраний не найкращий: післясвяткові дні, люди важко виходять із вихідних + призначений суботник + в деяких містах призначилис вяткування Дня Європи + День народження Шахтаря + люди картополю садили.
Вважаю потрібно працювати із різними профспілками, громадськими організаціямиі партіями, об'єднувать зусилля, зорганізовуватись в усіх містах, переконувать людей, піднімать на боротьбу.
А вже десь на початку літа чи трохи пізніше (в залежності від настроїв людей) можна новий протест готувати з тими ж вимогами. І не обовязково називати це дійство днем гніву, головне виробити тактику, висунути чіткі вимоги і план, який підтримає вся країна.
Я вже показував свій план порятунку країни. Його підтримали сотні форумчан на різних сайтах.
Пропоную Спільній справі та інших організаціям включити його у свою програму по порятунку країни:
1. Люстрація. Повне очищення влади (Парламент, Кабмін, чиновники, судді, голови банків і т.п.) від колишніх комуністів, кгбістів, кучмістів і корупціонерів. Також заборона їхнім дітям і родичам обіймати державні посади як мінімум 5 років.
2. Повна зміна Конституції під народ, а не під Них (президент - глава уряду, місцеве самоврядування стає незалежним із контролем по використанню коштів, Крим - область, державна мова одна, і т.ін.). Тобто все там має змінюватися із єдиною метою - досягнути народовладдя. І зміна законів про вибори (пропорційна у Парламент з відкритими списками, мажоритарка лише на селі, рівний доступ до ЗМІ всіх кандидаів, чесних підрахунок голосів, рівне представлення всіх партій у виборчих комісіях) також мають бути направлені на це і повністю влаштовувати людей.
3. Бандитам тюрми. Незалежна і чесна правоохоронан система саджає всіх бандитів починаючи з початку 90-х років, всіх корупціонерів і владних злочинців (від звичайного гопніка і аж до депутата).
4. Націоналізація всіх вкрадених на початку 90-х олігархами підприємств. Цілі покоління наших батьків і дідів будували ці підприємства десятиліттями, а хтось придбав за вкрадені гроші. Також земля вся в народу має бути, ніяких приватних озер, лісів і ставків. Все в державній власності.
Цих коштів від націоналізації вистачить на 2 роки для значного підняття соцстандартів та розвитку економіки. Ну а далі вже йтимуть чітко продумані мудрі і корисні, узгоджені з народом реформи по типу Грузії, з якими Україна за 5 років стане самою некорумпованою, сильною і багатою країною в Східній Європі.
эт хорошо, что не одна я одна так мыслю
с вояками нужно разговаривать. хунта нам необходима.
ЛиЛисёнок:-)
|
Имя: ЛиЛисёнок:-) Группа: VIP пользователь Сообщений: 1080 Регистрация: 11.02.2010 Заходил(а): 20.07.2022 |
ЛиЛисёнок:-)
VIP пользователь
Моя думка така.
Знаете, у одного из кандидатов в президенты эти пункты были в программе и желающих за него голосовать клеймили позором здесь же на форуме. Большинство же из тех, кто сейчас (
А по программе выхода необходимо еще и наращивание армии, т.к. это работа практически во всех отраслях экономики, да и сегодня уважают только сильные государства.
ХА-ХА
Семья:
ХА-ХА
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 5297 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 18.06.2021 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0993243503 |
ХА-ХА
VIP пользователь
Моя думка така.
Пока не будет нормального лидера,готового взять на себя ответственность и сделать - можно писать сколько угодно.
Фраза , вот когда там будет миллионы поддержали, тогда что-то изменится.
Зимние итальянские сапоги р.39 продажа или обмен на детскую коляску/велосипед
http://www.mama.mk.ua/market/vzroslaya-odezhda-obuv_aksessuary/obuv_muzhskaya/420681.html
ХА-ХА
Семья:
ХА-ХА
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 5297 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 18.06.2021 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0993243503 |
ХА-ХА
VIP пользователь
18 May 2011 Цитата: #4516 dina_barta 17 May 2011, 21:40Через Януковича на 5 годин перекрили транспортний коридор
Під час візиту президента Віктора Януковича в Миколаїв на 5 годин виявився заблокованим міжнародний транспортний коридор.
"Весь час, поки президент Янукович перебував у Миколаєві, весь великовантажний транспорт співробітники ДАІ зупиняли біля в'їзду в місто і далі не пускали. "Вістійник" транзитного транспорту тривав кілька годин: приблизно з 10.30 ранку і до 15.00", - повідомляють миколаївські ЗМІ.
За цей час біля в'їзду до Миколаєва з боку Одеси скупчилося кілька сотень великовантажних автомобілів.
Після того, як дорогу відкрили, утворилася гігантська пробка.
Як відомо, що через Миколаїв проходить міжнародна транспортна магістраль М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.
Вона є частиною міжнародного транспортного коридору Берлін-Будапешт-Одеса-Миколаїв-Мелітополь-Новоазовськ-Ростов-на-Дону.
Саме ця траса виявилася заблокованою для великовантажного транзитного транспорту протягом майже 5 годин.
http://tsn.ua/ukrayina/cherez-yanukovicha-...iy-koridor.html
В совокупности с бигбордами "Миколаївщина підтримує політику президента" смотрелось великолепно...
все таки безопастность надо блюсти))) сама попала на пушкинской на этот коридор, не давали дорогу перейти. а у меня все по минутам, детя с сада надо забрать. хотя с какой скоростью они летели, то лучше на обочине постоять, а то и мокрого места бы не осталось)))
Зимние итальянские сапоги р.39 продажа или обмен на детскую коляску/велосипед
http://www.mama.mk.ua/market/vzroslaya-odezhda-obuv_aksessuary/obuv_muzhskaya/420681.html
Twinkleavow
Семья:
Twinkleavow
|
Имя: Юлия Группа: Активный пользователь Сообщений: 722 Регистрация: 18.02.2010 Заходил(а): 16.12.2015 |
Twinkleavow
Активный пользователь
14 July 2011
Особенно "понравилась" помощь к отпуску. Интересно, это как???
И почему является прерогативой только депов???
И почему является прерогативой только депов???
Сама по себе
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
14 July 2011 Цитата: #4516 Twinkleavow 14 July 2011, 11:19Особенно "понравилась" помощь к отпуску. Интересно, это как???И почему является прерогативой только депов???
помощь к отпуску прерогатива? не только депов, есть еще другие государственные и коммерческие структуры, где выплачивают помощь к отпуску "оздоровительные", не в таком размере, конечно
а интенсивность вас не удивила?
+1000
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Twinkleavow
Семья:
Twinkleavow
|
Имя: Юлия Группа: Активный пользователь Сообщений: 722 Регистрация: 18.02.2010 Заходил(а): 16.12.2015 |
Twinkleavow
Активный пользователь
14 July 2011
Этот пункт тоже интересный, особенно если учесть, что интенсивными они становятся в последние часы до каникул...
Сама по себе
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
10 September 2011
Чергове покращення
Законопроектом про гарантії держави щодо виконання судових рішень, уже ухваленим парламентом у першому читанні, пропонується скасувати соціальні пільги 16 категоріям громадян.
Ссылка
То есть в первой части законопроекта государством гарантируется, что судебные решения будут исполняться, а во второй - урезаны соц.льготы для того, чтобы их обладатели не обращались в суды, т.к. эти льготы в реале не существуют. Как можно так лицемерно свести оба аспекта в один документ?
Законопроектом про гарантії держави щодо виконання судових рішень, уже ухваленим парламентом у першому читанні, пропонується скасувати соціальні пільги 16 категоріям громадян.
Ссылка
То есть в первой части законопроекта государством гарантируется, что судебные решения будут исполняться, а во второй - урезаны соц.льготы для того, чтобы их обладатели не обращались в суды, т.к. эти льготы в реале не существуют. Как можно так лицемерно свести оба аспекта в один документ?
Елена Стахурская
Семья:
Елена Стахурская
|
Имя: Ленуся Группа: Активный пользователь Сообщений: 384 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 23.10.2018 |
Елена Стахурская
Активный пользователь
10 September 2011 Я в шоке! Как можно поступать так с людьми. Нардепы себя ни в чем не ущемляют и себе ни в чем не отказывают!!!
Просматривают эту тему:
Forum