- (1) Поддержать автора
-
Поделиться
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
19 December 2012 Цитата: #9949 alisa 19 December 2012, 17:33Кідстаф, чікко та пара форумів, які працюють на Invision Power Board, коментарі в livejournal.com та ще кілька іноземних сайтів, які я вже закрила.
kidstaff, chicco, livejournal - не візуальні редактори. Invision Power Board начебто теж, судячи з опису. Підозрюю, що решта Ваших прикладів - також. Ви знаєте різницю між цими двома категоріями редакторів? Якщо ні, то розказую: візуальний редактор надає можливість при написанні повідомлення зразу бачити, як виглядатиме текст. Тобто при виділенні жирним - воно буде іменно жирним, а не у конструкції типу [b]жирний текст[/b]. І те, що я писала вище (тобто при копіюванні вставляється разом з форматуванням тощо), відноситься саме до візуальних редакторів. І я поки що не бачила жодного прикладу візуального редактора, який би чистив форматування автоматично (якщо не брати до уваги мій власноруч написаний, але він дуже обмежений у своїх можливостях). Якби побачила десь, була б дуже рада, мені такого дуже не вистачає. 

Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Аннушка
Семья:
Аннушка
|
Имя: Анна Группа: Администратор Сообщений: 15378 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 14.12.2024 |
Аннушка
Администратор
19 December 2012
Скорее всего будет добавлена кнопка, которая при желании будет очищать текст от форматирования
(мы еще жалобами занимаемся... доделываем программу)
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
19 December 2012 Цитата: #9949 jozh 19 December 2012, 18:23kidstaff, chicco, livejournal - не візуальні редактори. Invision Power Board начебто теж, судячи з опису. Підозрюю, що решта Ваших прикладів - також. Ви знаєте різницю між цими двома категоріями редакторів? Якщо ні, то пояснюю: візуальний редактор надає можливість при написанні повідомлення зразу бачити, як виглядатиме текст. Тобто при виділенні жирним - воно буде іменно жирним, а не у конструкції типу [b]жирний текст[/b]. І те, що я писала вище (тобто при копіюванні вставляється разом з форматуванням тощо), відноситься саме до візуальних редакторів. І я поки що не бачила жодного прикладу візуального редактора, який би чистив форматування автоматично (якщо не брати до уваги мій власноруч написаний, але він дуже обмежений у своїх можливостях). Якби побачила десь, була б дуже рада, мені такого дуже не вистачає.
Я Вас раніше просила залишити мене в спокої? Я повторюю своє прохання. Я буду просто безмежно вдячна, якщо Ви перестанете мене намагатись навчити тому, за що в мене стоїть залік в дипломі. Якби я хотіла це згадувати, я б згадала. Але я не хочу.
Мені, як користувачу, абсолютно байдуже "чому". Мені байдуже який тут редактор. Мені байдуже, що Ви написали для себе і як воно працює. Не варто мені постійно писати, як добре Ви обізнані у написанні сайтів. Невже так складно зрозуміти просту річ - мені незручно! І не тільки мені.
Припиніть мене переконувати, що це неможливо, що мені повинно бути зручно чи я повинна вигадувати якісь шаманські танці. Я бачу, що більшість форумів йдуть по іншому шляху. Чому? Бо це зручно користувачу.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
19 December 2012 Цитата: #9949 Аннушка 19 December 2012, 18:32Скорее всего будет добавлена кнопка, которая при желании будет очищать текст от форматирования
Я все розумію, але мені просто цікаво - коли ж справа дійде до мультицитування і взагалі самого редактора?
Я там вище описала проблему - із тексту зникли мультицитати, через що в деяких темах місцями взагалі незрозуміло про що мова. Але це, я так думаю, вже не виправити.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
19 December 2012 Цитата: #9949 alisa 19 December 2012, 18:37Я бачу, що більшість форумів йдуть по іншому шляху. Чому? Бо це зручно користувачу.
Ні, не тому. А тому що невізуальні редактори набагато простіші у реалізації.
А залишити Вас у спокої я не можу - бо Ви на цьому форумі пишете те, на що я хочу відповісти. Я ж маю таке право, еге ж?
А залишити Вас у спокої я не можу - бо Ви на цьому форумі пишете те, на що я хочу відповісти. Я ж маю таке право, еге ж?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
PANY
Семья:
Награды:
PANY
|
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 6159 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 19.06.2019 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 0992045571 |
PANY
VIP пользователь
19 December 2012 Цитата: #9949 Пиу-Пиу 19 December 2012, 16:42Аня, вместо Ctrl+V нужно нажимать Ctrl+Shift+V- тогда вставляется текст как в блокноте, без исходного форматирования
спасибо, но об этом же надо помнить еще все время, а у меня привычка годами выработанная на вставить двумя клавишами.
alisa
Награды:
alisa
|
alisa
мати-єхидна
19 December 2012 Цитата: #9949 jozh 19 December 2012, 18:54Ні, не тому. А тому що невізуальні редактори набагато простіші у реалізації.
Ясно, бажання створювати собі складнощі з метою їх подальшого героїчного подолання просто неможливо викоренити.
Це не "не можу" - це "не хочу". Абсолютно різні речі.
TinaMom
|
Имя: Татьяна Группа: Новичок Сообщений: 34 Регистрация: 16.11.2012 Заходил(а): 02.02.2016 |
TinaMom
Новичок
19 December 2012
Я прошу прощения, а кнопку "вверх" не планируете добавить? А то не совсем удобно скролить вверх с конца страницы в начало. Было бы здорово, если бы была, например, с боку страницы такая кнопка, чтобы можно было с любого места страницы вернуться вверх.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
19 December 2012 Цитата: #9949 TinaMom 19 December 2012, 20:49Я прошу прощения, а кнопку "вверх" не планируете добавить?
Є така кнопка - це стрілочка зліва від "Пожаловаться".
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
TinaMom
|
Имя: Татьяна Группа: Новичок Сообщений: 34 Регистрация: 16.11.2012 Заходил(а): 02.02.2016 |
TinaMom
Новичок
19 December 2012
Ааа) Сори, никогда бы не догадалась) Спасибо за подсказку. Просто "Вверх" сбоку привычнее, как по мне:)
Черника
Семья:
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Черника
VIP пользователь
19 December 2012
Аннушка, еще один "новичок" vestigial 536 сообщений
Черника несет в себе множество
уникальных свойств и главные
из них - способность
восстанавливать многие функции
организма и мощно
противодействовать старению.
Поэтому я такая молодая и красивая
МАНЯ
Награды:
МАНЯ
|
Имя: МАНЯ Группа: VIP пользователь Сообщений: 2974 Регистрация: 15.01.2010 Заходил(а): 20.08.2025 |
МАНЯ
VIP пользователь
20 December 2012
Девочки, у которых помимо личиков под авой, стоят линеечки с возрастом ребенка, объясните мне, пожалуйста, зачем они вам нужны??????? Все и так видят возраст вашего ребенка, мне гугл хром не дает доступ читать ваши сообщения из-за линеечек, которые вы взяли из сомнительных, по его мнению, сайтов. Для того чтобы прочитать ваши сообщения мне приходится открывать тему через другой браузер!!! Тема про 3-й роддом у меня не открывается сейчас, например. Вот бесит просто
Мяffка
|
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 4000 Регистрация: 04.02.2011 Заходил(а): 18.04.2018 |
Мяffка
VIP пользователь
20 December 2012 Цитата: #9949 МАНЯ 20 December 2012, 00:01Девочки, у которых помимо личиков под авой, стоят линеечки с возрастом ребенка, объясните мне, пожалуйста, зачем они вам нужны??????? Все и так видят возраст вашего ребенка, мне гугл хром не дает доступ читать ваши сообщения из-за линеечек, которые вы взяли из сомнительных, по его мнению, сайтов. Для того чтобы прочитать ваши сообщения мне приходится открывать тему через другой браузер!!! Тема про 3-й роддом у меня не открывается сейчас, например. Вот бесит просто![]()
а я объясню почему, например я поставила еще тогда, когда с иконками проблемы были, и неправильно отображался возраст деток, мне интересно с линеечкой было поэксперементировать, мало ли чем руководствовались другие пользователи:)
Cложная?... - Да нет, я не
сложная, я очень простая, меня
просто понять надо. А вот
понять сложно, да..
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
20 December 2012 Цитата: #9949 МАНЯ 20 December 2012, 00:01Девочки, у которых помимо личиков под авой, стоят линеечки с возрастом ребенка, объясните мне, пожалуйста, зачем они вам нужны???????
Судячи з умови (наявність личиків під авою), я могла й не відповідати, але поясню. 
Я чекаю, поки у списку навчальних закладів дітей буде якийсь пункт типу "інше" чи "не визначено", після чого додаю інфу про діток стандартним способом, і прибираю лінієчку. Ну плющить мене чогось вказувати моїм досить дорослим дітям чи то "ще не вчиться", чи то навмання якісь бухгалтерські курси чи ліву школу.

Я чекаю, поки у списку навчальних закладів дітей буде якийсь пункт типу "інше" чи "не визначено", після чого додаю інфу про діток стандартним способом, і прибираю лінієчку. Ну плющить мене чогось вказувати моїм досить дорослим дітям чи то "ще не вчиться", чи то навмання якісь бухгалтерські курси чи ліву школу.

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
МАНЯ
Награды:
МАНЯ
|
Имя: МАНЯ Группа: VIP пользователь Сообщений: 2974 Регистрация: 15.01.2010 Заходил(а): 20.08.2025 |
МАНЯ
VIP пользователь
20 December 2012 Цитата: #9949 jozh 20 December 2012, 07:55Судячи з умови (наявність личиків під авою), я могла й не відповідати, але поясню.
К Вам у меня нет вопросов)) По - моему, сделали очень удобную вещь - эти личики под авой, так нет же, некоторые помимо них, начинают еще и лепить линеечки, скоро еще начнется: мы впервые поцеловались 80000 минут назад, начали встречаться 7 лет назад, надумали пожениться 5 лет назад, передумали 4.4 года назад, все-таки поженились, счастливы вместе 3 года, детям 2 года ....и все это у одного человека
у меня от этого в глазах рябило на старом форуме, сейчас вот опять начинается. Может, и стерпела бы, но реально не открываются темы из-за них!!!!!
Фух, накипело.
у меня от этого в глазах рябило на старом форуме, сейчас вот опять начинается. Может, и стерпела бы, но реально не открываются темы из-за них!!!!!
Фух, накипело.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
20 December 2012 Цитата: #9949 МАНЯ 20 December 2012, 09:13у меня от этого в глазах рябило на старом форуме, сейчас вот опять начинается.
Може, все-таки не почнеться? Адміністрація, наскільки я зрозуміла, теж не дуже позитивно налаштована щодо лінієчок, так що будуть слідкувати, щоб хоча б до маразму не доходило.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
20 December 2012 Цитата: #9949 МАНЯ 20 December 2012, 09:13мы впервые поцеловались 80000 минут назад, начали встречаться 7 лет назад, надумали пожениться 5 лет назад, передумали 4.4 года назад, все-таки поженились, счастливы вместе 3 года, детям 2 года ....

з-під стола плюсую!
я за відсутність лінійок, та сіренькі підписи маленькими буквами.

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
20 December 2012 Цитата: #9949 jozh 20 December 2012, 09:19Може, все-таки не почнеться? Адміністрація, наскільки я зрозуміла, теж не дуже позитивно налаштована щодо лінієчок, так що будуть слідкувати, щоб хоча б до маразму не доходило.
на старому форумі таке саме було, адміністрація проти, але...
і попереджали, і видаляли...

і попереджали, і видаляли...

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Конфетти
Награды:
Конфетти
|
Имя: Світлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 10999 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 06.05.2025 |
Конфетти
VIP пользователь
20 December 2012 Цитата: #9949 Сумерки 20 December 2012, 09:19я за відсутність лінійок, та сіренькі підписи маленькими буквами.

Просматривают эту тему:
Forum