• (1) Поддержать автора
  • Поделиться

НОВЫЙ ФОРУМ МАМА (ч. 2)

Аннушка   
Администратор   
01 December 2012 80863 833
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #9949 alisa 19 December 2012, 17:33
Кідстаф, чікко та пара форумів, які працюють на  Invision Power Board, коментарі в livejournal.com та ще кілька іноземних сайтів, які я вже закрила. 

kidstaff, chicco, livejournal - не візуальні редактори. Invision Power Board начебто теж, судячи з опису. Підозрюю, що решта Ваших прикладів - також. Ви знаєте різницю між цими двома категоріями редакторів? Якщо ні, то розказую: візуальний редактор надає можливість при написанні повідомлення зразу бачити, як виглядатиме текст. Тобто при виділенні жирним - воно буде іменно жирним, а не у конструкції типу [b]жирний текст[/b]. І те, що я писала вище (тобто при копіюванні вставляється разом з форматуванням тощо), відноситься саме до візуальних редакторів. І я поки що не бачила жодного прикладу візуального редактора, який би чистив форматування автоматично (якщо не брати до уваги мій власноруч написаний, але він дуже обмежений у своїх можливостях). Якби побачила десь, була б дуже рада, мені такого дуже не вистачає.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Район: Центральный
Аннушка
Администратор
   19 December 2012
Скорее всего будет добавлена кнопка, которая при желании будет очищать текст от форматирования

(мы еще жалобами занимаемся... доделываем программу)
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   19 December 2012
Цитата: #9949 jozh 19 December 2012, 18:23
kidstaff, chicco, livejournal - не візуальні редактори. Invision Power Board начебто теж, судячи з опису. Підозрюю, що решта Ваших прикладів - також. Ви знаєте різницю між цими двома категоріями редакторів? Якщо ні, то пояснюю: візуальний редактор надає можливість при написанні повідомлення зразу бачити, як виглядатиме текст. Тобто при виділенні жирним - воно буде іменно жирним, а не у конструкції типу [b]жирний текст[/b]. І те, що я писала вище (тобто при копіюванні вставляється разом з форматуванням тощо), відноситься саме до візуальних редакторів. І я поки що не бачила жодного прикладу візуального редактора, який би чистив форматування автоматично (якщо не брати до уваги мій власноруч написаний, але він дуже обмежений у своїх можливостях). Якби побачила десь, була б дуже рада, мені такого дуже не вистачає.
Я Вас раніше просила залишити мене в спокої? Я повторюю своє прохання. Я буду просто безмежно вдячна, якщо Ви перестанете мене намагатись навчити тому, за що в мене стоїть залік в дипломі. Якби я хотіла це згадувати, я б згадала. Але я не хочу.  
Мені, як користувачу, абсолютно байдуже "чому". Мені байдуже який тут редактор. Мені байдуже, що Ви написали для себе і як воно працює. Не варто мені постійно писати, як добре Ви обізнані у написанні сайтів. Невже так складно зрозуміти просту річ - мені незручно! І не тільки мені.
Припиніть мене переконувати, що це неможливо, що мені повинно бути зручно чи я повинна вигадувати якісь шаманські танці. Я бачу, що більшість форумів йдуть по іншому шляху. Чому? Бо це зручно користувачу. 

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   19 December 2012
Цитата: #9949 Аннушка 19 December 2012, 18:32
Скорее всего будет добавлена кнопка, которая при желании будет очищать текст от форматирования

(мы еще жалобами занимаемся... доделываем программу)
Я все розумію, але мені просто цікаво - коли ж справа дійде до мультицитування і взагалі самого редактора?

Я там вище описала проблему - із тексту зникли мультицитати, через що в деяких темах місцями взагалі незрозуміло про що мова. Але це, я так думаю, вже не виправити. 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #9949 alisa 19 December 2012, 18:37
Я бачу, що більшість форумів йдуть по іншому шляху. Чому? Бо це зручно користувачу. 

Ні, не тому. А тому що невізуальні редактори набагато простіші у реалізації.
А залишити Вас у спокої я не можу - бо Ви на цьому форумі пишете те, на що я хочу відповісти. Я ж маю таке право, еге ж?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
PANY

PANY

Заходил(а): 19.06.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0992045571
PANY
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #9949 Пиу-Пиу 19 December 2012, 16:42
Аня, вместо Ctrl+V  нужно нажимать Ctrl+Shift+V

- тогда вставляется текст как в блокноте, без исходного форматирования
спасибо, но об этом же надо помнить еще все время, а у меня привычка годами выработанная на вставить двумя клавишами. 
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   19 December 2012
Цитата: #9949 jozh 19 December 2012, 18:54
Ні, не тому. А тому що невізуальні редактори набагато простіші у реалізації.

Ясно, бажання створювати собі складнощі з метою їх подальшого героїчного подолання просто неможливо викоренити. 

А залишити Вас у спокої я не можу - бо Ви на цьому форумі пишете те, на що я хочу відповісти. Я ж маю таке право, еге ж?

Це не "не можу" - це "не хочу". Абсолютно різні речі. 

TinaMom

Заходил(а): 02.02.2016
TinaMom
Новичок
   19 December 2012
Я прошу прощения, а кнопку "вверх" не планируете добавить? А то не совсем удобно скролить вверх с конца страницы в начало. Было бы здорово, если бы была, например, с боку страницы такая кнопка, чтобы можно было с любого места страницы вернуться вверх.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #9949 TinaMom 19 December 2012, 20:49
Я прошу прощения, а кнопку "вверх" не планируете добавить?
Є така кнопка - це стрілочка зліва від "Пожаловаться".

TinaMom

Заходил(а): 02.02.2016
TinaMom
Новичок
   19 December 2012
Ааа) Сори, никогда бы не догадалась) Спасибо за подсказку. Просто "Вверх" сбоку привычнее, как по мне:)
Черника

Черника

Заходил(а): 14.07.2018
Район: Ленинский
Телефон: 21-66-77
Черника
VIP пользователь
   19 December 2012
Аннушка, еще один "новичок" vestigial 536 сообщений
Черника несет в себе множество уникальных свойств и главные из них - способность восстанавливать многие функции организма и мощно противодействовать старению. Поэтому я такая молодая и красивая
лора76

лора76

Заходил(а): 01.02.2020
Район: Ленинский
лора76
Активный пользователь
   19 December 2012
Аннушка, я тоже не хочу быть новичком!!!
МАНЯ

МАНЯ

Заходил(а): 20.08.2025
Район: Заводской
МАНЯ
VIP пользователь
   20 December 2012
Девочки, у которых помимо личиков под авой, стоят линеечки с возрастом ребенка, объясните мне, пожалуйста, зачем они вам нужны??????? Все и так видят возраст вашего ребенка, мне гугл хром не дает доступ читать ваши сообщения из-за линеечек, которые вы взяли из сомнительных, по его мнению, сайтов. Для того чтобы прочитать ваши сообщения мне приходится открывать тему через другой браузер!!! Тема про 3-й роддом у меня не открывается сейчас, например. Вот бесит просто

Мяffка

Заходил(а): 18.04.2018
Мяffка
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #9949 МАНЯ 20 December 2012, 00:01
Девочки, у которых помимо личиков под авой, стоят линеечки с возрастом ребенка, объясните мне, пожалуйста, зачем они вам нужны??????? Все и так видят возраст вашего ребенка, мне гугл хром не дает доступ читать ваши сообщения из-за линеечек, которые вы взяли из сомнительных, по его мнению, сайтов. Для того чтобы прочитать ваши сообщения мне приходится открывать тему через другой браузер!!! Тема про 3-й роддом у меня не открывается сейчас, например. Вот бесит просто
а я объясню почему, например я поставила еще тогда, когда с иконками проблемы были, и неправильно отображался возраст деток, мне интересно с линеечкой было поэксперементировать, мало ли чем руководствовались другие пользователи:)
Cложная?... - Да нет, я не сложная, я очень простая, меня просто понять надо. А вот понять сложно, да..
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #9949 МАНЯ 20 December 2012, 00:01
Девочки, у которых помимо личиков под авой, стоят линеечки с возрастом ребенка, объясните мне, пожалуйста, зачем они вам нужны???????
Судячи з умови (наявність личиків під авою), я могла й не відповідати, але поясню.
Я чекаю, поки у списку навчальних закладів дітей буде якийсь пункт типу "інше" чи "не визначено", після чого додаю інфу про діток стандартним способом, і прибираю лінієчку. Ну плющить мене чогось вказувати моїм досить дорослим дітям чи то "ще не вчиться", чи то навмання якісь бухгалтерські курси чи ліву школу.
МАНЯ

МАНЯ

Заходил(а): 20.08.2025
Район: Заводской
МАНЯ
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #9949 jozh 20 December 2012, 07:55
Судячи з умови (наявність личиків під авою), я могла й не відповідати, але поясню.
Я чекаю, поки у списку навчальних закладів дітей буде якийсь пункт типу "інше" чи "не визначено", після чого додаю інфу про діток стандартним способом, і прибираю лінієчку. Ну плющить мене чогось вказувати моїм досить дорослим дітям чи то "ще не вчиться", чи то навмання якісь бухгалтерські курси чи ліву школу.
К Вам у меня нет вопросов)) По - моему, сделали очень удобную вещь     - эти личики под авой, так нет же, некоторые помимо них, начинают еще и лепить линеечки, скоро еще начнется: мы впервые поцеловались 80000 минут назад, начали встречаться 7 лет назад, надумали пожениться 5 лет назад, передумали 4.4 года назад, все-таки поженились, счастливы вместе 3 года, детям 2 года ....и все это у одного человека у меня от этого в глазах рябило на старом форуме, сейчас вот опять начинается. Может, и стерпела бы, но реально не открываются темы из-за них!!!!!Фух, накипело.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #9949 МАНЯ 20 December 2012, 09:13
у меня от этого в глазах рябило на старом форуме, сейчас вот опять начинается.
Може, все-таки не почнеться? Адміністрація, наскільки я зрозуміла, теж не дуже позитивно налаштована щодо лінієчок, так що будуть слідкувати, щоб хоча б до маразму не доходило.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #9949 МАНЯ 20 December 2012, 09:13
мы впервые поцеловались 80000 минут назад, начали встречаться 7 лет назад, надумали пожениться 5 лет назад, передумали 4.4 года назад, все-таки поженились, счастливы вместе 3 года, детям 2 года ....

з-під стола плюсую!
я за відсутність лінійок, та сіренькі підписи маленькими буквами.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #9949 jozh 20 December 2012, 09:19
Може, все-таки не почнеться? Адміністрація, наскільки я зрозуміла, теж не дуже позитивно налаштована щодо лінієчок, так що будуть слідкувати, щоб хоча б до маразму не доходило.
на старому форумі таке саме було, адміністрація проти, але...
і попереджали, і видаляли...

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #9949 Сумерки 20 December 2012, 09:19
я за відсутність лінійок, та сіренькі підписи маленькими буквами.

Просматривают эту тему:

Forum