А работающим мамам тоже нельзя? Вот у которых такой график, что пару часов в день получается с детьми пообщаться?
- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Нява Малика
Семья:
Награды:
Нява Малика
|
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 10.01.2023 |
Нява Малика
VIP пользователь
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 14:52)
А дійсно цікаве запитання - навіщо діти людям, які не збираються безпосередньо займатись ними? Просто щоб були?
А работающим мамам тоже нельзя? Вот у которых такой график, что пару часов в день получается с детьми пообщаться?
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 14:59)
А работающим мамам тоже нельзя? Вот у которых такой график, что пару часов в день получается?
Так я ж не з точки зору заборони. Мені дійсно цікаво причини, мотивація. А кілька годин на день - це все-таки означає займатись дітьми і безпосередньо, я ж не мала на увазі повністю самостійно.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ka$ya
|
Имя: Катя Группа: Новичок Сообщений: 32 Регистрация: 15.07.2013 Заходил(а): 10.03.2014 |
Ka$ya
Новичок
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 14:50)
получается, что всем артистам и просто занятым людям иметь детей запрещено?
А сколько у нас не занятых и не артистов своими детьми не интересуется.
Галкин вполне может состояться как отец, почему бы и нет. Кто биологическая мать - какая разница, ведь никто не интересуется биологической матерью детей Киркорова.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 14:52)
А дійсно цікаве запитання - навіщо діти людям, які не збираються безпосередньо займатись ними? Просто щоб були?
Можу віповісти Вашими ж словами - Ви це особисто знаєте? Є такий міф - "зірки" тільки те і роблять, що дають концерти, тусуються та їздять на гастролі. А я гадаю, є в них час на сім"ю. Такий самий час, як у моряків, що по півроку у плаванні, у будь-якого папи, що гасає по відрядженнях, у мами з 10-годинним робочим днем. Було б бажання.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 15:06)
Можу віповісти Вашими ж словами - Ви це особисто знаєте? Є такий міф - "зірки" тільки те і робялть, що дають концерти, тусуються та їздять на гастролі. А я гадаю, є в них час на сім"ю. Такий самий час, як у моряків, що по півроку у плаванні, у будь-якого папи, що гасає по відрядженнях, у мами з 10-годинним робочим днем. Було б бажання.
Та ні, я ж не конкретно про артистів. Якщо чи то Галкін з Пугачовою, чи які інші зірки, хочуть і матимуть час приділяти себе дітям, то й прекрасно. Я більше про людей, які свідомо заводять дитину, а потім повністю (саме повністю) спихують її на няню чи бабусю, бо їм кар'єра, особисте життя та/або розваги важливіше. Ну та добре, то я вже більш теоритезацією зайнялась, несуттєво.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Ka$ya
|
Имя: Катя Группа: Новичок Сообщений: 32 Регистрация: 15.07.2013 Заходил(а): 10.03.2014 |
Ka$ya
Новичок
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 15:02)
Так я ж не з точки зору заборони. Мені дійсно цікаво причини, мотивація. А кілька годин на день - це все-таки означає займатись дітьми і безпосередньо, я ж не мала на увазі повністю самостійно.
Вы считаете, что артистам дети не нужны? Наверное, Вы удивитесь, но они тоже люди и им, возможно, тоже хочется иметь ребенка.
intruders-vnl
Семья:
intruders-vnl
|
Имя: Наталья Группа: VIP пользователь Сообщений: 1500 Регистрация: 11.08.2010 Заходил(а): 20.01.2024 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Октябрьское Телефон: 097 97 95 361 |
intruders-vnl
VIP пользователь
07 October 2013
По моему мнению, все это очередной пиар АБ. Зная ее эпатажность, очень даже неплохой пиар ход + возможность еще подзаработать. Ведь не секрет что за фото звездных малышей всегда вываливают огого кругленькую сумму. Ну чем АБ хуже? А ни чем! А дети ни ей ни Галкину не нужны.... Хотя, может это Галкина молодая любовница родила?
Тогда логично, чтоб брак не разрушать, репутацию не марать и еще и заработать... Ну не пойму я, хоть убейте как молодой парень удовлетворяется этой пенсионеркой????

Хых...
Хых...
Тяпа
Семья:
Награды:
Тяпа
|
Имя: Наталия Группа: Хранитель форума Сообщений: 14438 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 23.09.2025 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 099 050 8599 |
Тяпа
Хранитель форума
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 14:50)
получается, что всем артистам и просто занятым людям иметь детей запрещено?
К сожалению, я гораздо чаще слышу про собак, чем про детей: "не могу завести, потому что работаю, а ей требуется внимание и выгуливать нужно". Как-то считается, что с ребенком эти вопросы сами собой решатся - в конце концов, есть садик, няня и т.п....
Вот первая открывшаяся инфа про распорядок жизни Галкина: "Поначалу мы хотели делать репортаж о Максиме Галкине в Москве. Но у Макса такой насыщенный гастрольный график, что в столице он бывает довольно редко (и в это время в основном спит). Поэтому снимать его настоящую жизнь мы решили на гастролях."
Так как - сможет он быть хорошим отцом? При всем желани... (если оно имеется)
Когда загоняют в угол, можно стать биссектрисой, опуститься до медианы, веря в то, что третьего не дано. А оно есть, и зовут её – высота. (с) А.Попов
¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))
¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))
Дикий Ёж
Награды:
Дикий Ёж
|
Имя: Маргарита Группа: VIP пользователь Сообщений: 7593 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 30.07.2018 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Октябрьское Телефон: --- |
Дикий Ёж
VIP пользователь
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 15:17)
По моему мнению, все это очередной пиар АБ. Зная ее эпатажность, очень даже неплохой пиар ход + возможность еще подзаработать. Ведь не секрет что за фото звездных малышей всегда вываливают огого кругленькую сумму. Ну чем АБ хуже? А ни чем! А дети ни ей ни Галкину не нужны.... Хотя, может это Галкина молодая любовница родила?
Тогда логично, чтоб брак не разрушать, репутацию не марать и еще и заработать... Ну не пойму я, хоть убейте как молодой парень удовлетворяется этой пенсионеркой????
Хых...
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 15:13)
Вы считаете, что артистам дети не нужны? Наверное, Вы удивитесь, но они тоже люди и им, возможно, тоже хочется иметь ребенка.
А для чого їм ця дитина потрібна? Якщо не говорити про артистів як про професію, в кінці кінців і артисти можуть організувати своє життя так, щоб вистачило уваги і на дітей, - а якщо ми говоримо про дуже зайнятих людей, які і вдома-то бувають рідко? От для чого таким людям дитина, якщо цій дитині фактично немає місця в їх житті? Ну хай ще материнський інстинкт примушує народити, можна зрозуміти. Але якщо ми говоримо про сурогатну матір, то це що тоді? Фактично купив собі маленьку людину і маєш її в своєму повному розпорядженні, так? Турбуються про неї няньки, а сам хіба що коли-не-коли пограється, а при першій же істериці чи соплях віддав назад няньці, хай вона розбирається. От і все "материнство" чи "батьківство". От якщо ми говоримо про таких людей - навіщо їм діти? Для статусу? Чи модно стало? Я зараз не конкретно про Галкіна чи Пугачову, я їх не знаю особисто, тож як вони планують щось у своєму житті, мені невідомо.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Ka$ya
|
Ka$ya
Новичок
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 15:17)
Хых...
Галкину - любовница!? Насколько мне известно, ни один из его "любовниц" просто биологически не в состоянии родить ребенка, а АБ всю жизни прикрывала мальчиков-зайчиков, сначала Филю, теперь Галкина.
Ka$ya
|
Ka$ya
Новичок
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 15:46)
Турбуються про неї няньки, а сам хіба що коли-не-коли пограється, а при першій же істериці чи соплях віддав назад няньці, хай вона розбирається. От і все "материнство" чи "батьківство".
В свое время, у дворян воспитанием детей тоже няньки-кормилицы и гувернеры занимались. Не думаю, что князья да графья своим детям собственноручно подгузники меняли. Это только у Льва Толстого Наташа Ростова такой нестандартной матерью была, что с радостью могла гостям демонстрировать детские пеленки, а глядишь ты и неплохие дети у них вырастали. Почему-то никто не возмущается, когда ребенка в 2 года в детский сад отдают, на воспитание чужой тете.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 16:18)
В свое время, у дворян воспитанием детей тоже няньки-кормилицы и гувернеры занимались. Не думаю, что князья да графья своим детям собственноручно подгузники меняли. Это только у Льва Толстого Наташа Ростова такой нестандартной матерью была, что с радостью могла гостям демонстрировать детские пеленки, а глядишь ты и неплохие дети у них вырастали.
Про пелюшки я, напевне, погоджусь. Але щоб так ну взагалі не займались вихованням - посперечаюсь. Чи Ви якось однобоко Війну і мир прочитали - якщо згадати батьків Ростових, старого князя Болконського, і молодого, і княжну Мар"ю. Хто ліки власноруч капав у склянку, коли хворів маленький князь Ніколай (як називав його старий князь)?
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 15:46)
Турбуються про неї няньки, а сам хіба що коли-не-коли пограється, а при першій же істериці чи соплях віддав назад няньці, хай вона розбирається. От і все "материнство" чи "батьківство"
При чому тут взагалі соплі до батьківства
Наших дітей лікарі лікують, від цього менше батьками ми не стаємо.
А взагалі, по темі, я згодна, що батьківської уваги, розуміння, сімейного дозвілля у цих діточок мабуть буде мало. з причини не тільки професії батьків, а і віку матері.
Дуже великий віковий діапазон, і як наслідок світосприйняття у примадонни, фактично прабабусі, і діточок
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 16:24)
При чому тут взагалі соплі до батьківства
А взагалі, по темі, я згодна, що батьківської уваги, розуміння, сімейного дозвілля у цих діточок мабуть буде мало. з причини не тільки професії батьків, а і віку матері.
Дуже великий віковий діапазон, і як наслідок світосприйняття у примадонни, фактично прабабусі, і діточок
Не в самих соплях справа, звісно. А в тому, що справжнє материнство/батьківство включає в себе спілкування з дітьми не лише в їх найкращі періоди, але й тоді, коли вони хворіють, бояться, плачуть, мають якісь проблеми, ведуть себе як чортенята, і так далі. А інакше це дійсно лише іграшки для "батьків", а не їх діти. Про які теплі близькі стосунки з мамою можна говорити, коли ти ту "маму" бачиш лише десь під час фотографування для преси, наприклад? А в кращому разі разом з нею в ресторані посидиш, при цьому мусітимеш вести себе пристойно, як то личить нащадкові такої персони?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Ka$ya
|
Ka$ya
Новичок
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 16:22)
Про пелюшки я, напевне, погоджусь. Але щоб так ну взагалі не займались вихованням - посперечаюсь. Чи Ви якось однобоко Війну і мир прочитали - якщо згадати батьків Ростових, старого князя Болконського, і молодого, і княжну Мар"ю. Хто ліки власноруч капав у склянку, коли хворів маленький князь Ніколай (як називав його старий князь)?
Как раз накапать капли в стакан может кто угодно. Может, я не точно выразилась, имелась в виду, так называемая техническая часть: уход, обучение... Любовь к ребенку, забота о нем и воспитание определяются не этим. Люди были образованные, высоконравственные и это передавали своим детям. Мать-наседка, которая печется о своем чаде 25 часов в сутки, как ни странно, зачастую, может только испортить его.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 16:39)
Как раз накапать капли в стакан может кто угодно. Может, я не точно выразилась, имелась в виду, так называемая" техническая часть: уход, обучение... Любовь к ребенку, забота о нем и воспитание определяются не этим. Люди были образованные, высоконравственные и это передавали своим детям. Мать-наседка, которая печется о своем чаде 25 часов в сутки, как ни странно, зачастую, может только испортить его.
Так якщо виключити всю "технічну" частину повністю, то що залишиться? Сумісні походи з дитиною в парк розваг? І то, це теж можна няні доручити... Взагалі, будь-що можна передати іншим людям: няні технічну частину, вчителям та гувернерам навчання, шоферу доставку до різних гуртків тощо. А що в результаті залишиться?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Беляночка
|
Имя: Наташа Группа: VIP пользователь Сообщений: 3321 Регистрация: 08.04.2011 Заходил(а): 05.03.2023 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 097* |
Беляночка
VIP пользователь
07 October 2013
Сейчас на 1+1 будут рассказывать о детях Пугачевой и Галкина. Програма ТСН особливе.
Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!!
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Китиха
Модератор
07 October 2013 Цитата: Ссылка (07 Октябрь 2013 16:39)
Как раз накапать капли в стакан может кто угодно. Может, я не точно выразилась, имелась в виду, так называемая техническая часть: уход, обучение... Любовь к ребенку, забота о нем и воспитание определяются не этим. Люди были образованные, высоконравственные и это передавали своим детям. Мать-наседка, которая печется о своем чаде 25 часов в сутки, как ни странно, зачастую, может только испортить его.
Тоді я не розумію, в чому ми з вами не погоджуємось. Дворяне були зайнятими людьми, в т.ч. балами, підгузки власноруч не міняли, але вихованням своїх дітей займались чи ні? Наче займались.
А невисокоморальних всюди вистачало - чи Анатоль Курагін, Долохов, Друбецкой, Телянін виросли в сім"ях плебеїв?
Просматривают эту тему:
Forum