• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 56139 553

mallinka

Заходил(а): 24.01.2019
mallinka
VIP пользователь
   19 December 2012
О, интересно, я, оказывается, не люблю своего мужа  Ведь я его ни капли не ревную. Странно, но если его при встрече обнимают и целуют в щёку его знакомые девушки, не устраиваю не то что скандалов, а даже не обращаю на это внимания. И работа у него такая, что он по 15 ночей не ночует дома, и я не контролирую его передвижения в это время. Да, многим это покажется признаками нелюбви или безразличия. А я ему просто доверяю, вот и всё.
Сорри за оф.
wera

wera

Заходил(а): 01.08.2018
Район: Центральный
Телефон: 0979713779
wera
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 mallinka 19 December 2012, 21:34
О, интересно, я, оказывается, не люблю своего мужа  Ведь я его ни капли не ревную. Странно, но если его при встрече обнимают и целуют в щёку его знакомые девушки, не устраиваю не то что скандалов, а даже не обращаю на это внимания. И работа у него такая, что он по 15 ночей не ночует дома, и я не контролирую его передвижения в это время. Да, многим это покажется признаками нелюбви или безразличия. А я ему просто доверяю, вот и всё.
Сорри за оф.
а у нас более близкие отношения с мужем!
а с таким безразличием, он у вас скоро и вовсе перестанет дома ночевать
извините если обидела
были бы у меня такие отношения, я бы скрывала, а не выставляла на всеобщее обозрение!
для себя считаю эту тему закрытой!!!
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 21:40
Та що ж Ви так всім пророчите? Якщо Ви не вірите, що існують на світі близькі, вірні та надійні відносини без обов'язкового закуття чоловіка в кайдани та повного контролю над ним, то це свідчить лише про Ваші власні обмеження, а зовсім не про те, що всі чоловіки моментально втікають, як тільки відчують свободу.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   19 December 2012
извините если обидела
были бы у меня такие отношения, я бы скрывала, а не выставляла на всеобщее обозрение!
Шановна пані, ви свої пости без стьобу пишете?! Ви вважаєте, що тримання за яйця і окреслення крейдою кола, яке не можна переходити будь-кому, крім дружини - то кохання і родина? Ви вважаєте, що жінки, які не тільки кохають, а ще й поважають свого чоловіка і самих себе, вам програють?! Або ви геть юна, або... мммм... якось все дуже пласко... як би так сформулювати, щоб не образити... краще не буду докладніше.
Колись я раптом помітила, що на погляд мого чоловіка на якусь там дівчину, що повз проходила, я звернула увагу, ще й прискіпливо її почала роздивлятись. Я аж похолоділа всередені, коли таке за собою помітила, побігла в собі копирсатись, шукаючи, чому я собі не подобаюсь чи чоловіку не довіряю. Знайшла, що це п'яий рік без відпустки, і варто змінити крем і додати ще одну процедурку щомісяця, поки інші не помітили, що це треба було зробити :) Ревнощі, контролювання - це симптом, і тільки симптом. Ніякого стосунку ані до кохання, ані до родини це не має. Ну а ваші співчуття і пророцтва щодо інших форумчанок - показни справді низького рівня певних категорій внутрішнього устрою особистості.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

mallinka

mallinka
VIP пользователь
   19 December 2012
извините если обидела
Нет, не обидели, а рассмешили. Срочно пойду позвоню и проконтролирую мужа (ведь он этой ночью на работе), а ещё завтра же куплю цепь и прикую его к батарее, чтобы никуда не сбежал. А, забыла, и удалю из его контактов в телефоне всех лиц женского пола. Вам самой не смешно? Это не бузразличие, а доверие.
Хотя есть такие женщины, предпочитающие во всем контролировать мужа и держать руку на пульсе событий. Но человек, если он захочет, исхитрится и найдёт 1000 способов пойти "налево" да ещё и так, что вторая половинка, при всём своём тотальном контроле, и не догадается об этом.
А ещё мне интересно, ну так, для общего развития, с каких это пор отсутствие ревности считается признаком холодных отношений?
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 mallinka 19 December 2012, 22:00
Но человек, если он захочет, исхитрится и найдёт 1000 способов пойти "налево" да ещё и так, что вторая половинка, при всём своём тотальном контроле, и не догадается об этом.
Я б ще сказала, більша ймовірність, що чоловік піде "наліво", саме у тих відносинах, де чоловікові вже дихати нічим від "туди не ходи, на ту не дивись, і взагалі, з ким це ти розмовляв без мого дозволу, га???".
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
wera

wera

Заходил(а): 01.08.2018
Телефон: 0979713779
wera
VIP пользователь
   19 December 2012
у кого что болит, тот о том и пишет!!!
ну какая же у вас это больная тема "пойдёт налево"!!!
почитайте мои посты внимательно, мне не приятно только обнимание и целование с другими тётками!!! и никто ни о каких контролированиях и цепях, кругах не писал!
бедняжки)))
тема закрыта, на глупости больше не отвечаю!!!

mallinka

mallinka
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 22:21
у кого что болит, тот о том и пишет!!!
ну какая же у вас это больная тема "пойдёт налево"!!!
почитайте мои посты внимательно, мне не приятно только обнимание и целование с другими тётками!!! и никто ни о каких контролированиях и цепях, кругах не писал!
бедняжки)))
тема закрыта, на глупости больше не отвечаю!!!
Глупость - это считать ревность признаком любви, а отсутствие тотального контроля - безразличием!
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 wera 19 December 2012, 22:21

почитайте мои посты внимательно, мне не приятно только обнимание и целование с другими тётками!!!

о, дівчата, все нарешті стало зрозуміло.
пані вважає себе тіткою і не подобається їй конкуренція з іншими але теж тітками. жінкам цих стосунків не зрозуміти, ну і чудово :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   19 December 2012
Я не понимаю почему вы на wery накинулись... все люди разные и каждый подбирает себе такого союзника по жизни с которым ему комфортно. Что касается меня, то я не приемлю фамильярности других особей по отношению к своему мужу.. нет, я не устраиваю истерики, скандалы, не одеваю кандалы.. но у нас как то и не заведено, чтобы кто то из чужих женщин целовал его в щечку или обнимал.... как то для нас эта ситуация не нормальна. Мы всегда гуляем вместе, все свободное время проводим вместе...друзья все стали общие...если что, то девочки налево, мальчики направо, я знаю по времени где должен находиться мой муж и когда он должен быть дома после работы и если он задерживается минут на 10-15, то звоню ему, хотя в 99% случаях он предупреждает. 
 И исходя из последних постов можно сделать вывод, что мы сомневаемся друг в друге и комплексуем? Нет, просто нам приемлимы такие отношения, мы не раз это обсуждали и нас все устраивает. Но я осознано пошла на такую жизнь, до этого парни, с которыми я встречалась, не могли предложить мне такой стабильности, а мне она необходима.
 И я понимаю, что хотела сказать wera. 
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 19 December 2012, 22:41
о, дівчата, все нарешті стало зрозуміло.
пані вважає себе тіткою і не подобається їй конкуренція з іншими але теж тітками. жінкам цих стосунків не зрозуміти, ну і чудово :)
Пани выстроила свою семейную жизнь так, как ей комфортно, и ее муж такое положение дел принял, так вот этот факт никак не дает право кому либо называть на человека закомплексованной "тёткой". Давайте уважать чужое мнение, а не утверждать, что есть два мнения  - ваше и не правильное.
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 Счастье 19 December 2012, 23:36
Я не понимаю почему вы на wery накинулись... все люди разные и каждый подбирает себе такого союзника по жизни с которым ему комфортно. Что касается меня, то я не приемлю фамильярности других особей по отношению к своему мужу.. нет, я не устраиваю истерики, скандалы, не одеваю кандалы.. но у нас как то и не заведено, чтобы кто то из чужих женщин целовал его в щечку или обнимал.... как то для нас эта ситуация не нормальна. Мы всегда гуляем вместе, все свободное время проводим вместе...друзья все стали общие...если что, то девочки налево, мальчики направо, я знаю по времени где должен находиться мой муж и когда он должен быть дома после работы и если он задерживается минут на 10-15, то звоню ему, хотя в 99% случаях он предупреждает. 
 И исходя из последних постов можно сделать вывод, что мы сомневаемся друг в друге и комплексуем? Нет, просто нам приемлимы такие отношения, мы не раз это обсуждали и нас все устраивает. Но я осознано пошла на такую жизнь, до этого парни, с которыми я встречалась, не могли предложить мне такой стабильности, а мне она необходима.
Чудово. Гармонічні родини мають багато спільного, і дрібниці,  яких вони відрізняються - то вже для цікавинки.
Але ж в и у своєму пості не пишите, що вам жаль, що думати і діяти інакше - дурість, що в тих, в кого інакше, все погано, і стане гірше, ну і т.д. - зараз кілька постів не процитуєш, спираюсь на пам'ять, тому не дослівно, але зроуміло, про що я.
Саме така нетактовність, непослідовність, а місцяме відверте хамство викликало роздратування і подальші пости.
Жалість принижую, а той, хто намагається принизити, має бути готовий, що отримає відсіч, місцями різку, з поривами :)

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 Счастье 19 December 2012, 23:39
Пани выстроила свою семейную жизнь так, как ей комфортно, и ее муж такое положение дел принял, так вот этот факт никак не дает право кому либо называть на человека закомплексованной "тёткой". Давайте уважать чужое мнение, а не утверждать, что есть два мнения  - ваше и не правильное.
ой, чого це ви? нехай собі пани живе з ким хоче і як хоче, це мене взагалі не обходить. пані написала про "інших тіток", тобто саме формулювання несе в собі сенс, що крім інших, є ще певна, в російській (і в українській) мові така будова фрази означає, що йдеться про автора чи "главгера" та якихось неозначених інших. Я тут ні до чого, то все пані наформулювала, а я зраділа, що зрозуміла, на чому ґрунтується різниця у наших світоглядах :)

Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   19 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 19 December 2012, 23:43

Жалість принижую, а той, хто намагається принизити, має бути готовий, що отримає відсіч, місцями різку, з поривами :)
Я склонна к тому, что wera не хотела кого либо оскорблять или хамить кому либо, а просто эмоции периодически зашкаливают и когда ты пишешь одно, а твои слова переворачивают с ног на голову, то это заводит)

moonsun, Ваши посты очень интересно читать, темы где люди просят совета я ответы зачастую не читаю, но на Ваших постах задерживаю взгляд. Мне интересно. И возможно я немного забываю, что Вы не идеальны И когда Вы пишете сообщения по типу "тётек"...так не приятно, сразу думаю... ну как такой мудрый человек может до такого уровня, уж простите, опускаться( Когнитивный диссонанс в прямом смысле этого слова.
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Счастье 19 December 2012, 23:49
Я склонна к тому, что wera не хотела кого либо оскорблять или хамить кому либо, а просто эмоции периодически зашкаливают и когда ты пишешь одно, а твои слова переворачивают с ног на голову, то это заводит)

moonsun, Ваши посты очень интересно читать, темы где люди просят совета я ответы зачастую не читаю, но на Ваших постах задерживаю взгляд. Мне интересно. И возможно я немного забываю, что Вы не идеальны И когда Вы пишете сообщения по типу "тётек"...так не приятно, сразу думаю... ну как такой мудрый человек может до такого уровня, уж простите, опускаться( Когнитивный диссонанс в прямом смысле этого слова.
То ж я цитую, а з пісні слова не викидають :)
Якщо не жартувати, то можу пояснити, чому я так написала.
Для мене багато значить повага. Я поважаю чоловіка, з його минулим теперішнім і майбутнім, він поважає мене (з тим же багажем). Ми дві дуже глибокі особистості, наше життя розгалужене і цікаве, не у всіх сферах ми весь час разом, і це нормально. Якщо я його знайомих, друзів, колег буду вважати "тітками", і ставитись до них як до тіток, то я впаду нижче плінтуса, і уявити це собі може тільки ось так гіпотетично, і не далі. Я про себе не скажу зневажливо, і про інших рівних теж, але якщо людина визначає себе як "тітку", ставиться до інших як до тіток, то тіка вона і є, а щоб набути статусу Жінки, треба поднапружитись і попрацювати мозоком і душею.

mallinka

mallinka
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Счастье 19 December 2012, 23:36

Меня лично удивила постановка вопроса: "ревнует, значит любит" и такое категоричное восприятие всех мнений и доводов, которые в эту систему не вписываются. Привела пример отношений, где нет места ревности (тобишь и  недоверию) и получила в ответ нелестную характеристику моей семьи. И отношения у нас холодные, и если так будет дальше продолжаться, то муж перестанет ночевать дома и прочий бред. Так кто же занял позицию "есть мнение моё и неправильное" и под неё подгоняет все факты, когда пример противоположного был исковеркан до неузнаваемости?

Формула

Заходил(а): 21.01.2019
Формула
Активный пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 20 December 2012, 00:09
То ж я цитую, а з пісні слова не викидають :)
Якщо не жартувати, то можу пояснити, чому я так написала.
Для мене багато значить повага. Я поважаю чоловіка, з його минулим теперішнім і майбутнім, він поважає мене (з тим же багажем). Ми дві дуже глибокі особистості, наше життя розгалужене і цікаве, не у всіх сферах ми весь час разом, і це нормально. Якщо я його знайомих, друзів, колег буду вважати "тітками", і ставитись до них як до тіток, то я впаду нижче плінтуса, і уявити це собі може тільки ось так гіпотетично, і не далі. Я про себе не скажу зневажливо, і про інших рівних теж, але якщо людина визначає себе як "тітку", ставиться до інших як до тіток, то тіка вона і є, а щоб набути статусу Жінки, треба поднапружитись і попрацювати мозоком і душею.
Ой, а тема "Овцы на дороге" не Ваша? Двойные стандарты 
http://www.mama.mk.ua/forum/klub-po-interesam/avto-klub/8480/ovcy-na-doroge.html
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 Формула 20 December 2012, 00:19
Ой, а тема "Овцы на дороге" не Ваша? Двойные стандарты 
http://www.mama.mk.ua/forum/klub-po-interesam/avto-klub/8480/ovcy-na-doroge.html
"Ой", а ви пост, з якого починається тема, читали? Там ось таке є:
"так бы и осталось трое пешеходов на дороге, только ещё один труп бы был под колёсами. Поэтому и утверждаю - ОВЦЫ! Тупые, бессовестные, безалаберные овцы! Понимаю, что очень велика вероятность, что они это прочитают и жутко обидятся. ПУСТЬ читают! Вдруг задумаются."
Жодних подвійних стандартів. Я не вважаю нормальних всіх, хто належить до певної логічної групи, називати якимось неприємним/образливим словом. Я вважаю припустимим певну особу, яка поступила певним чином, називати певними словами, в тому числі малоприємними. Так зрозуміліше?
Люди, ви дійсно не розумієте різницю?! Вам дійсно нормально читати, що всі, крім дружини, є потенційними "тітками", що ладні вскочити у гречку за першої нагоди? У вас не викликає обурення прирівнювання почуття ЛЮБОВІ до банальних ревнощів?! Звідки взагалі взяті думки про право власності і право на вказівки до своїх партнерів?! Люди, ви у якому світі живете?
У мене в цій темі очі і брова в нормальний стан все ніяк не прийдуть :) То вся пра-родина ладна приймати найактивнішу участь у житті родини, замість одним-двома реченнями замкнути цю ситуацію всередині самої родини і не робити з цього "ярмарок з балаганом на все село", і пів форума радять, як саме ще можна влізтив цю родини, і з чого починати - зі шпигування чи одразу до видирання пасм переходити. Потім з'ясовується, що закони шаріата - це буквально рожева мрія величесзної часті жінок. Які такі близькі дружні стосунки з чоловіками? Та ви шо - дружити, радіти побачити друга?! Все тільки через похоть і ревнощі, інших же цінностей в житті бути не може - то все казки і ідеалізм. Далі більше - будь хто, хто не принижує себе та партнера ревнощами і вимогами, взагалі не розуміє родинних цінностей, байдужа і тупа. АУ! Схаменіться!
Я краще звідси піду, бо ми, мабуть, з різних планет і з різних життів. В моєму Всесвіті до одруження було життя, і воно продовжується і після. В моєму Всесвіті, поцілунок і обійми - це один зі способів проявити тепло і радість до дорогої людини, і души в людини достатньо, щоб там знайшлося місце до любові і тендітного ставлення не тільки до вузенького кола родини, а і для друзів, однодумців, приємних знайомців, просто людства в цілому. В моєму Всесвіті, людина, яка була другом моєму чоловікові до мене, незалежно від статі є особистістю, яка є частиною життя для нього, яку я приймаю в своє життя, погоджуючись бути дружиною. Я достатньо впевнена в собі, щоб не порівнювати себе з кожною іншою жінкою і не нервувати щодо конкуренції, відповідно, чоловік відчуває те ж щодо себе і інших чоловіків. В моєму чоловікові і мені достатньо багато всього крім статевого потягу, щоб ми обоє сприймали людей як ЛЮДЕЙ, особистостей, персоналій, а не як потенційних сексуальних партнерів.
Я так розумію, що нас і опонентів розділяє прірва. Щиро запрошую на свій бік, перелазьте через цю потенційну готовність до ворожнечі зі всім світом, недовіру до всіх і кожного, приниження себе і парнерів. Спробуйте смачне життя, незаплямоване підозрами та зневажанням.

mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   20 December 2012

а в мого чоловіка аж дві близькі подруги і в мене є друзі чоловіки.

я ще одна байдужа холодна дружина

в нас інша проблема: чоловік хоч і розуміє все, але трохи ревнує робить вигляд, що все гаразд, але ж я бачу, що нервується. що мені робити?

Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   20 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 20 December 2012, 07:44
через похоть і ревнощі

В точку! Я сама, как оказалось, очень ревнивая, но совсем не потому, что неуверенная в себе особа и нет доверия в отношениях Наверное, не только у меня ревность и сексуальное влечение очень тесно связаны между собой.
Просматривают эту тему:

Forum