moonsun VIP пользователь
20 December 2012
Цитата: #10034 Формула 20 December 2012, 00:19
Ой, а тема "Овцы на дороге" не Ваша? 
Двойные стандарты 
http://www.mama.mk.ua/forum/klub-po-interesam/avto-klub/8480/ovcy-na-doroge.html
"Ой", а ви пост, з якого починається тема, читали? Там ось таке є:
"так бы и осталось трое пешеходов на дороге, только ещё один труп бы был
под колёсами. Поэтому и утверждаю - ОВЦЫ! Тупые, бессовестные,
безалаберные овцы! Понимаю, что очень велика вероятность, что они это
прочитают и жутко обидятся. ПУСТЬ читают! Вдруг задумаются."
Жодних подвійних стандартів. Я не вважаю нормальних всіх, хто належить до певної логічної групи, називати якимось неприємним/образливим словом. Я вважаю припустимим певну особу, яка поступила певним чином, називати певними словами, в тому числі малоприємними. Так зрозуміліше?
Люди, ви дійсно не розумієте різницю?! Вам дійсно нормально читати, що всі, крім дружини, є потенційними "тітками", що ладні вскочити у гречку за першої нагоди? У вас не викликає обурення прирівнювання почуття ЛЮБОВІ до банальних ревнощів?! Звідки взагалі взяті думки про право власності і право на вказівки до своїх партнерів?! Люди, ви у якому світі живете?
У мене в цій темі очі і брова в нормальний стан все ніяк не прийдуть :) То вся пра-родина ладна приймати найактивнішу участь у житті родини, замість одним-двома реченнями замкнути цю ситуацію всередині самої родини і не робити з цього "ярмарок з балаганом на все село", і пів форума радять, як саме ще можна влізтив цю родини, і з чого починати - зі шпигування чи одразу до видирання пасм переходити. Потім з'ясовується, що закони шаріата - це буквально рожева мрія величесзної часті жінок. Які такі близькі дружні стосунки з чоловіками? Та ви шо - дружити, радіти побачити друга?! Все тільки через похоть і ревнощі, інших же цінностей в житті бути не може - то все казки і ідеалізм. Далі більше - будь хто, хто не принижує себе та партнера ревнощами і вимогами, взагалі не розуміє родинних цінностей, байдужа і тупа. АУ! Схаменіться!
Я краще звідси піду, бо ми, мабуть, з різних планет і з різних життів. В моєму Всесвіті до одруження було життя, і воно продовжується і після. В моєму Всесвіті, поцілунок і обійми - це один зі способів проявити тепло і радість до дорогої людини, і души в людини достатньо, щоб там знайшлося місце до любові і тендітного ставлення не тільки до вузенького кола родини, а і для друзів, однодумців, приємних знайомців, просто людства в цілому. В моєму Всесвіті, людина, яка була другом моєму чоловікові до мене, незалежно від статі є особистістю, яка є частиною життя для нього, яку я приймаю в своє життя, погоджуючись бути дружиною. Я достатньо впевнена в собі, щоб не порівнювати себе з кожною іншою жінкою і не нервувати щодо конкуренції, відповідно, чоловік відчуває те ж щодо себе і інших чоловіків. В моєму чоловікові і мені достатньо багато всього крім статевого потягу, щоб ми обоє сприймали людей як ЛЮДЕЙ, особистостей, персоналій, а не як потенційних сексуальних партнерів.
Я так розумію, що нас і опонентів розділяє прірва. Щиро запрошую на свій бік, перелазьте через цю потенційну готовність до ворожнечі зі всім світом, недовіру до всіх і кожного, приниження себе і парнерів. Спробуйте смачне життя, незаплямоване підозрами та зневажанням.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.