- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
27 November 2013
ги :) всюди одне й те ж. знов копіюю зі свого ФБ :)
З приводу поваги до іншої точки зору поясню своє бачення. Я поважаю право іншого на іншу точку зору, тобто я згодна, що хтось може бути зі мною незгодний Але точка зору людини може бути приводом її не поважати саме за те, що їй подобається. Це, здається, так наочно, але буває, що люди плутають поняття, і їм здається, що всі їх мають поважати просто за те, що вони мають ту точку зору. Ан-ні, треба бути готовим відповідати за свій вибір, свої уподобання, свої погляди.
Я назад на Майдан Побачимося, однодумці
І таки так, я поїхала на майдан :)
З приводу поваги до іншої точки зору поясню своє бачення. Я поважаю право іншого на іншу точку зору, тобто я згодна, що хтось може бути зі мною незгодний Але точка зору людини може бути приводом її не поважати саме за те, що їй подобається. Це, здається, так наочно, але буває, що люди плутають поняття, і їм здається, що всі їх мають поважати просто за те, що вони мають ту точку зору. Ан-ні, треба бути готовим відповідати за свій вибір, свої уподобання, свої погляди.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
novka
Семья:
novka
|
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2434 Регистрация: 28.11.2009 Заходил(а): 30.04.2018 |
novka
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 17:38)
ги :) всюди одне й те ж. знов копіюю зі свого ФБ :)
"Мерзавцы, вытащившие свои продажные задницы по приказу Брюсселя на Майдан, отлично иллюстрируют весь вред демократии. Их бы взять, посадить, расстрелять -- по уму-то. Вместо этого власть Украины делает вид, что слушает их, хотя и понятно, с чьего голоса они поют.
По факту, как всегда, хуже всего народу. Сами себе хуже делают, успокаивая себя, что демократия -- это правильно. Можно сказать, конечно, что народ заслуживает ту власть, которую он избрал, но это формальная логика. Ни один народ не заслуживает тех, кто его имеет. В прямом экономическом смысле."
Отсюда: Ссылка
И комменты почитайте.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
27 November 2013
Ось тому і маємо відповідну владу, ось тому і шукаємо дядю з нагайкою, який би порядок навів. Бо нашій верхівці навіть особливо напружуватися не треба, люди й самі все зроблять. І папірець під ноги кинуть, і плітки рознесуть, і хорошу ідею розтопчуть, і крайнього у своїх власних проблемах знайдуть. І, звісно, моментально в кущі повтікають або ж навпаки, перекрутять все вверх ногами, якщо тільки доведеться нести відповідальність за свої слова чи свої дії.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 17:39)
Мерзавцы, ...
И комменты почитайте.
И комменты почитайте.
Вибачте, але щось запропоноване джерело поваги не викликає, щоб його читати, і тим паче сприймати до уваги.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
novka
Семья:
novka
|
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2434 Регистрация: 28.11.2009 Заходил(а): 30.04.2018 |
novka
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 17:46)
Вибачте, але щось запропоноване джерело поваги не викликає, щоб його читати, і тим паче сприймати до уваги.
"Мерзавцы",это цитата была. Да, тетечка там прикольная, но ее точка зрения на ЕС мне нравится. Думаете, так все будет радужно, когда мы туда вступим? Просто без уважения написано, стиль такой. )) Не всем же быть корректными. Хомяков напрягает)))
Вот дядя, известный блоггер, пишет корректно и уважительно:
Забавно, что даже некоторые собравшиеся на площади тоже не до конца понимают, что происходят. Например, я часто слышал, от людей, что они рассчитывают на "отмену виз для украинцев" и "европейский уровень зарплат". Конечно, ни о какой отмене виз речи не идет, о зарплатах тоже. Вообще, "европейский уровень зарплат" или "европейский уровень жизни" звучит так же нелепо, как и советское слово "евроремонт". Это просто мечты о красивой и сытой загранице, которую большинство видели только в кино или из окошка туристического автобуса. Политики, выходящие на площадь, пользуются доверчивостью людей и не стесняясь описывают радужные перспективы евроинтеграции. Никто же не говорит, что в некоторых странах Западной Европы (Испания, Греция) реальная безработица доходит до 30%, когда как на Украине не превышает 10%, что проблемы с недвижимостью стоят гораздо острее, что цены и налоги в разы выше.
Даже на Майдан поехал для этого Ссылка
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
27 November 2013
10% безработиці - гиииииии, порадували :) а, ще в нас не просто немає інфляції - в нас дефляція! покращення і вся фігня навкруги!
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:04)
Думаете, так все будет ралужно, когда мы туда вступим? Просто без уважения написано, стиль такой. )) Не всем же быть корректными. Хомяков напрягает)))
Я так ніколи й не думала, що все буде радужно, я про це вже писала. Але мені смішно, коли звичайне хамство підносять у ранг оригінальності. Мабуть, більше немає чим привернути до себе увагу, тож розрахунок лише на епатажність. І це мені нагадує відомий анекдот про інтелігента:
Діалог в тролейбусі. Акуратно вдягнутий чоловік просить іншого передати гроші на квиток - Вибачте, чи не складе вам труднощів передати гроші на квиток? У відповідь: - Ти шо, інтелігент? - Та ні. Як ви могли таке подумати? Я таке ж бидло, як ви.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
27 November 2013
Смешно, что некоторые люди на майдане думают что митингуют за вступление Украины в ЕС....
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
27 November 2013
Гарант по телевизору выступает
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
photomorgana
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1333 Регистрация: 28.11.2010 Заходил(а): 21.03.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: 0637185706 |
photomorgana
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:29)
Гарант по телевизору выступает
по какому?
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:34)
по какому?
у меня по филипсу дома показывает)
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:34)
по какому?
уже все. по айситиви.. то же тезисами здесь
Ссылка
жаль, под кат не умею..
а вот что говорит Порошенко в ФБ
"Провів декілька важливих зустрічей з нашими впливовими європартнерами в Лондоні та в Брюсселі. Моє звернення до них містило лише два вкрай важливих для всіх нас сьогодні прохання. Перше – прошу підписати 29 листопада у Вільнюсі Угоду з Україною без будь-яких додаткових попередніх умов. Звернення більшості українців мають бути почуті в Європі і Україна не повинна зануритись у інші союзи.
Друге – прийняття у Вільнюсі політичного рішення Європейським Союзом про надання Українським ГРОМАДЯНАМ у 2014 році права на безвізовий режим. Вони з честю вибороли це право за цей тиждень і здали іспит на європейськість.
В рамках цього візиту взяв участь у програмі Hard Talk на BBC World, де під час не простої розмови намагався донести позицію з Євромайдану сотням мільйонів глядачів ВВС по всьому світу."
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
photomorgana
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1333 Регистрация: 28.11.2010 Заходил(а): 21.03.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: 0637185706 |
photomorgana
VIP пользователь
27 November 2013
vestigial
Семья:
vestigial
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 1020 Регистрация: 18.02.2011 Заходил(а): 13.12.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (068)267-15-48 |
vestigial
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:04)
что проблемы с
недвижимостью стоят гораздо острее, что цены и налоги в разы выше.
Німеччина, здавалося б, небідна, то ціни повинні бути високі. Мій батько в шоці від наших цін - а він в Німеччині з 2006 року, і купує їжу в тамтешніх супермаркетах. До речі, в землі Баден-Вюртемберг ціни далеко не найнижчі в Німеччині... У нас ціни вже гачать як дурні, бо накручено хабарями+податками. Чому я могла привезти оленячу салямі і вона виявлялась дешевша ніж якась місцева ковбаска в маркеті?
Ви вважаєте, що податки в Європі набагато вищі? Займіться трохи, порахуйте, скільки треба заплатити ЄСВ на 2000 грн "білої" зарплатні. І це ЄСВ не гарантує нормальної медицини - на відміну від "кранкенкасе" яке приблизно таке саме за відсотком від зарплатні чи виплат безробітному. Нещодавно тато сильно закашлявся на роботі, схоже на бронхоспазм. Що б зробили в нас без жодної додаткової копійки? а "гейропейці" поклали на пару днів (без вирахування з зарплатні) у лікарню, обслідували, всі процедури - включено. Ані купувати системи та шприци, ані тягти з собою власну постіль... Згадайте, як купувати кожен день в обласній лікарні системи та розчини для крапельниць, чи тягти все "за списком" у пологовий. Згадайте ще казочку про "бензин за 3 євро" - щось я його не бачила, може то якийсь особливий бензин, кращий ніж 93-й за 1.6 євриків? може, авіаційний, для музейних літаків?
Проблеми з нерухомістю? Вибачте, але це тут в "маклері" регулярно об'яви про продаж будинків чи квартир у Німеччині, за досить дешеву (якщо порівняти навіть з нашим містом) ціну. Які проблеми - треба утримувати як слід, щоб штани штрафом не здерли? Так то проблеми власника будівлі, а орендувати квартиру там... ну десь як в Києві, не дорожче (і це про Баден-Вюртемберг)
Безробіття? А вам добре, якщо ви працюєте тут на 1500 гривень, і звете це роботою? До речі, якщо ти офіційно безробітний в Німеччині, ти на ті гроші прожити можеш - був у батьків і такий період що вони (як і тут) за віком не могли нормально працевлаштуватись. І на столі було і м'ясо, і соки натуральні, і печиво, і кава. Це порівняти з тим, як батько тут працював на півтори ставки, і все одно не міг штанів купити нових - ми всією родиною вдягались у секонд?
До речі, щодо цін - де тут багато мамочок купують одяг дітям - чи не в Європі? Маталан, Джордж, C&A, H&M - то мабуть російські магазини? чи навіть українські? може, хвірмочка "Бембі" продасть мені пак із 3 якісних сліпів за 7 фунтів?
То годі прибрехувати на користь тим, хто вже нас вважає "каклами", і кожну нашу проблему - приводом посміятись та порадіти, коли в самих дупа не підтерта.
Якби асоціація з ЄС могла призвести до відповідальності за хабарництво, за "відкати", за невиконання обов'язків держави перед народом... що тут казати, ЄС то вам не панацея, лікуватись треба і самим. ЄС то може бути добрим стимулом до лікування. А в Росії - подивіться на коментарі від росіян, добре ілюструє їхнє ставлення до "братського" народу.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся.
2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Алина Патрекеевна
|
Имя: Алина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2105 Регистрация: 05.04.2011 Заходил(а): 07.08.2018 |
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
27 November 2013
Тут девочки писали о Прибалтике , решила и я немного написать.Я последнее время живу в Литве и не по наслышке знаю о всех плюсах и минусах.Кому-то после вступления в ЕС жить стало хуже,кому-то терпимо.Крупные предприятия закрыли,( не соответствуют нормам ЕС)помещения теперь используются как склады, да некоторые небольшие заводики работают ( изготовление пива , конфет)И то, выкупили немцы, своих денег на модернизацию не было.Закрыли фармацевтическую фабрику( тоже нормы ЕС), теперь лекарства в аптеках только европейские и дорогие.Есть своё предприятие по переработке нефтепродуктов , а бензин всё-равно дорогой, потому , что владеет зарубежная компания.В Литве всегда очень хорошо было развито сельское хозяйство, тоже сократили, хотя вроде литовских продуктов очень много и хорошего качества.
Безработица....по процентам не скажу, но когда открыли границы пол страны выехало на заработки в Англию, Шотландию, Норвегию.А кто же будет платить налоги и пополнять бюджет страны?При кризисе пенсии сократили , а зарплаты депутатам подняли
Рождаемость очень низкая , выплаты...........за первого ребёнка платят на наши 3000 гр.
Отопление стоит дорого , на наши примерно 900 гр за однокомнт кв А ещё свет, газ вода и всё остальное. Электростанцию тоже закрыли ( опять нормы) Теперь электроэнергию получают из др страны.Дешевле жить в частном доме и топить дровами, а не газом.Да , там топят дровами и это нормально.Печи конечно современные , и проблем с этим нет.Минималка на наши примерно 2400, но опять же , коммуналка съедает оооочень много((((Налоги даже на гос службе 36 %.
Есть и коррупция и воровство , так же нужно давать на лапу врачам и всем остальным.А ведь они в ЕС уже 9 лет
Кстати,нет вражды к России, люди говорят - нужно дружить, и бизнес тоже только за дружбу, а вот власть всё никак не хочет.
Да , на улицах чисто, в подъезда на окнах стоят цветы, культура, но так там было всегда.Такой менталитет
Ну так, это совсем немного , для информации
Безработица....по процентам не скажу, но когда открыли границы пол страны выехало на заработки в Англию, Шотландию, Норвегию.А кто же будет платить налоги и пополнять бюджет страны?При кризисе пенсии сократили , а зарплаты депутатам подняли
Рождаемость очень низкая , выплаты...........за первого ребёнка платят на наши 3000 гр. Отопление стоит дорого , на наши примерно 900 гр за однокомнт кв А ещё свет, газ вода и всё остальное. Электростанцию тоже закрыли ( опять нормы) Теперь электроэнергию получают из др страны.Дешевле жить в частном доме и топить дровами, а не газом.Да , там топят дровами и это нормально.Печи конечно современные , и проблем с этим нет.Минималка на наши примерно 2400, но опять же , коммуналка съедает оооочень много((((Налоги даже на гос службе 36 %.
Есть и коррупция и воровство , так же нужно давать на лапу врачам и всем остальным.А ведь они в ЕС уже 9 лет
Кстати,нет вражды к России, люди говорят - нужно дружить, и бизнес тоже только за дружбу, а вот власть всё никак не хочет.
Да , на улицах чисто, в подъезда на окнах стоят цветы, культура, но так там было всегда.Такой менталитет
Ну так, это совсем немного , для информации
miadryzhkova
|
Имя: Мия Группа: Новичок Сообщений: 10 Регистрация: 05.11.2013 Заходил(а): 27.11.2013 |
miadryzhkova
Новичок
27 November 2013
Я однозначно ЗА!
Перемены затронут уже не наше поколение, но наши дети и внуки заслуживают жить в цивилизованной стране. где нет места постоянной лжи и коррупции. Я желаю, чтобы в сферах здравоохранения, сельского хозяйства и образования произошли значительные реформы.
Перемены затронут уже не наше поколение, но наши дети и внуки заслуживают жить в цивилизованной стране. где нет места постоянной лжи и коррупции. Я желаю, чтобы в сферах здравоохранения, сельского хозяйства и образования произошли значительные реформы.
Лёличка
Семья:
Лёличка
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3942 Регистрация: 14.02.2010 Заходил(а): 03.04.2023 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв Телефон: 0672825428 |
Лёличка
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:47)
Німеччина, здавалося б, небідна, то ціни повинні бути високі. Мій батько в шоці від наших цін - а він в Німеччині з 2006 року, і купує їжу в тамтешніх супермаркетах. До речі, в землі Баден-Вюртемберг ціни далеко не найнижчі в Німеччині... У нас ціни вже гачать як дурні, бо накручено хабарями+податками. Чому я могла привезти оленячу салямі і вона виявлялась дешевша ніж якась місцева ковбаска в маркеті?
Начну с того, что просто смешно сейчас описывать жизнь в Германии. Эта страна изначально была одним из учредителей Евросоюза, который создавался на взаимовгодных условиях для всех стран! Германия и Франция - крупнейшие и наиболее влиятельные государства Евросоюза. Продолжать рассуждения дальше или и так понятно, что глупо на данный момент и в рамках данной темы говорить о жизни в Германии (в которой, кстати, не так всё радужно, о чем я обязательно напишу дальше)? Давайте всё-таки будем смотреть на жизнь и развитие стран, которые присоединялись уже позже, так сказать с "барского" разрешения влиятельных стран ЕС: Латвия, Литва, Греция, Испания чем могут похвастаться? Ничем! Не улучшилась у них жизнь после вступления в ЕС, а у перечисленных стран, наоборот, ухудшилась в разы. Неужели можно наивно полагать, что МВФ (Германия, кстати обладает самым большим количеством голосов, после США) из добрых побуждений решили протянуть руку помощи "бедным заблудшим" странам? Не зря политика и рекомендации МВФ неоднократно подвергались критике, суть которой состоит в том, что выполнение рекомендаций и условий в конечном итоге направлены не на повышение самостоятельности, стабильности и развитие национальной экономики государства, а лишь на привязывание её к международным финансовым потокам. Нас просто-напросто хотят загнать в кабалу и за бесценок купить наши земли! Зачем идти войной, если можно "мирно" захватить земли? Если там так радужно, почему Великобритания заявила о намерении выхода из ЕС?
Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:47)
Ви
вважаєте, що податки в Європі набагато вищі? Займіться трохи, порахуйте,
скільки треба заплатити ЄСВ на 2000 грн "білої" зарплатні. І це ЄСВ не
гарантує нормальної медицини - на відміну від "кранкенкасе" яке
приблизно таке саме за відсотком від зарплатні чи виплат безробітному.
Нещодавно тато сильно закашлявся на роботі, схоже на бронхоспазм. Що б
зробили в нас без жодної додаткової копійки? а "гейропейці" поклали на
пару днів (без вирахування з зарплатні) у лікарню, обслідували, всі
процедури - включено. Ані купувати системи та шприци, ані тягти з собою
власну постіль... Згадайте, як купувати кожен день в обласній лікарні
системи та розчини для крапельниць, чи тягти все "за списком" у
пологовий. Згадайте ще казочку про "бензин за 3 євро" - щось я його не
бачила, може то якийсь особливий бензин, кращий ніж 93-й за 1.6 євриків?
може, авіаційний, для музейних літаків?
Давайте посчитаем))) 2000*18,6% =372 грн
Теперь Германия. Медицинская страховка - 15,8%, пенсионный фонд - 20%, взнос на случай увольнения - 2,8%, взнос на случай нетрудоспособности - 2,4%. Всё это оплаичается пополам с работодателем. Также ежемесячная обязательная помощь восточной Германии - 10 евро, обязательный налог и страховка на автомобиль и т.д. При з/п в 4000 евро, на руки работник получает 2000 евро. И нужно помнить, что с этой суммы ещё нужно уплатить коммуналку, которая там ну очень дорогая...
Медицина... отдельная история. К стоматологу подружка моя летает в Украину. В Германии можно ждать 2 месяца, пока наступит время твоего "протокола". Так моя подруга лечилась у гинеколога, прождала свою запись 2 недели, пришла, ей дали бумажку на анализы, сдала их через неделю, ещё через неделю попала к гине, та послала к эндокринологу, запись к нему была через месяц... не хочу продолжать... В итоге тоже приехала лечиться в Украину. В Германии она лечилась от бесплодия 8 лет. В Украине - через полгода забеременела. Беременность в Германии ей не сохранили, т.к. до 12 недель в твою сторону там даже не посмотрят... Наша (не)бесплатная медицина даже с платными услугами дешевлее, чем там. Лучше? В том, что касается наших "повседневных" заболеваний, однозначно лучше. Если говорить о тяжёлых болезнях, то конечно, согласна, что ушла далеко вперёд.
А кто рассказывал сказку про бензин за 3 евро?

Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:47)
Проблеми з нерухомістю? Вибачте, але це тут в "маклері" регулярно об'яви про продаж будинків чи квартир у Німеччині, за досить дешеву (якщо порівняти навіть з нашим містом) ціну. Які проблеми - треба утримувати як слід, щоб штани штрафом не здерли? Так то проблеми власника будівлі, а орендувати квартиру там... ну десь як в Києві, не дорожче (і це про Баден-Вюртемберг)
Огромный плюс, что ты можешь взять кредит на жильё всего под 2% годовых.
Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите©
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
27 November 2013
Згадалась мені сьогодні ця тема на залізничному вокзалі :)))
Я купую квитки через інтернет. За правилами Укрзалізниці, якщо я оплачую вартість квитка карткою і сама оформлюю квиток через букінг, то я можу забрати свій квиток в спеціалізованій цілодобовій касі поза чергою.
Що я сьогодні вислухала, поки реалізувала цю можливість. Я маю на увазі конкретно частину "забрала в спеціалізованій касі поза чергою". Мені звинуватили навіть в тому, що в країні бардак, бо забагато розвелось таких як я, що знають забагато своїх прав. Квитки я, звісно, забрала. І зробила це все-таки поза чергою. Але осад лишився.
Тому так - не чекають на нас в Європі, з таким менталітетом. Але не варто забувати, що і РФ ми потрібні виключно як буфер між кордонами Московії і тієї ж Європи та частина купки посіпак, котра нині тане просто на очах.
Я купую квитки через інтернет. За правилами Укрзалізниці, якщо я оплачую вартість квитка карткою і сама оформлюю квиток через букінг, то я можу забрати свій квиток в спеціалізованій цілодобовій касі поза чергою.
Що я сьогодні вислухала, поки реалізувала цю можливість. Я маю на увазі конкретно частину "забрала в спеціалізованій касі поза чергою". Мені звинуватили навіть в тому, що в країні бардак, бо забагато розвелось таких як я, що знають забагато своїх прав. Квитки я, звісно, забрала. І зробила це все-таки поза чергою. Але осад лишився.
Тому так - не чекають на нас в Європі, з таким менталітетом. Але не варто забувати, що і РФ ми потрібні виключно як буфер між кордонами Московії і тієї ж Європи та частина купки посіпак, котра нині тане просто на очах.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Евгешка
Активный пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 18:41)
хотите телеками по мерятся?

Вы просто спрашивали по какому телеку)))
Лілічка
Семья:
Лілічка
|
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
27 November 2013 Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 21:22)
Давайте посчитаем))) 2000*18,6% =372 грн
Теперь Германия. Медицинская страховка - 15,8%, пенсионный фонд - 20%, взнос на случай увольнения - 2,8%, взнос на случай нетрудоспособности - 2,4%. Всё это оплаичается пополам с работодателем. Также ежемесячная обязательная помощь восточной Германии - 10 евро, обязательный налог и страховка на автомобиль и т.д. При з/п в 4000 евро, на руки работник получает 2000 евро. И нужно помнить, что с этой суммы ещё нужно уплатить коммуналку, которая там ну очень дорогая...
Медицина... отдельная история. К стоматологу подружка моя летает в Украину. В Германии можно ждать 2 месяца, пока наступит время твоего "протокола". Так моя подруга лечилась у гинеколога, прождала свою запись 2 недели, пришла, ей дали бумажку на анализы, сдала их через неделю, ещё через неделю попала к гине, та послала к эндокринологу, запись к нему была через месяц... не хочу продолжать... В итоге тоже приехала лечиться в Украину. В Германии она лечилась от бесплодия 8 лет. В Украине - через полгода забеременела. Беременность в Германии ей не сохранили, т.к. до 12 недель в твою сторону там даже не посмотрят... Наша (не)бесплатная медицина даже с платными услугами дешевлее, чем там. Лучше? В том, что касается наших "повседневных" заболеваний, однозначно лучше. Если говорить о тяжёлых болезнях, то конечно, согласна, что ушла далеко вперёд.
Щодо медицинської допомоги...Моя мама у понеділок пішла до стоматолога, їй треба робити імпланти на майже усі зуби. Ну чи як там воно називається, коротше нові зуби штучні. В понеділок їй одразу поставили два, сьогодні видалили один зуб поганий, завтра будуть ставити усі останні зуби, підганяти під перші два. Все це за 4 дні і за 80 євро.
А от скільки там коштує постригтися
Ральф ходить у саму звичайну перукарню, то йому це обходиться у 20 євриків
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
Просматривают эту тему:
Forum