moonsun VIP пользователь
27 November 2013
Мені тут вже особисто образливо. Я кожного дня на майдані. Перші три дні провела з ранку до вечора, з понеділка приходжу ввечорі близько 18. Я їздила купляла в Метро великі коробки з печівом, просто спитала в тих, хто там постійно стоїть, ночує, що саме зараз потрібно, хотіла піц замовити, вони відмовились, кажуть "краще сухпай": печіво, сухарики і гарячий чай. Не вони прохали, я запропонувала, від смакощів, від чогось коштовнішого вони відмовились, потребували висококалорійного зручного у зберіганні, чого на багатьох вистачить. Про спиртне там навіть шуткувати не можна, одразу реагують як на провокатора. З нашими опозиційними депутатами я просто знайома, я на них не працюю, не співпрацюю навіть, просто вітаємося, шуткуємо, спілкуємося, вони весь час там на людях, нікого вони не організовують, нікому ніяких грошей не дають, я це бачу щодня, варюся у цьому вже майже тиждень. Повірте, відрізнити людину, якій треба просто відстояти скільки-то часу за скільки-то грошей, від тієї, яка прийшла підтримати однодумців і поспілкуватися, дуже легко. Ми не знайомилися по імені, але бічимося щодня, вже вітаємося як друзі, посміхаємося і радіємо одне одному. Таке за гроші не буває. І я геть не романтична юна дівчинка, яка не розуміє, що нею граються, я просто свідомий громадянин, який радіє можливості побути серед інших небайдужих.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.