• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 370952 10098
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Район: Центральный
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 17:26)
Может, не совсем ответ на Ваше замечание, но очень показательно. История про налоги и ведение бизнеса в нашей стране. Может, кто-то слышал. На Бузника несколько недель назад хлопнули IT компанию. Все налоги платились, зарплаты были белые, а лицензионный софт за километр было видно, а к ним пришли, якобы по какому-то заявлению (заявление не показали), Что они нелицензионкой пользуются, весь софт забрали, продержали сотрудников больше суток на допросах. Потом, слава Богу, отпустили, но софт не отдали, хотя реально придраться не к чему. Но по закону у них есть 2 месяца на выяснение обстоятельств. Теперь люди без работы, компания закрыта. А был ли смысл платить налоги?

внимательней следите за новостями изъяли 12 ноября, вернули - 25, по словам директора - в удовлетворительном состоянии
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 18:09)
Интересно на каком основании? Другие просто хамят и модератора это устраивает.Человек выражает своё мнение и его уже в БАН. мОДЕРАТОР ДОЛЖЕН БЫТЬ АПОЛИТИЧЕН АПРИОРИ!!!!

какой бан? о чем речь?

а Вам советую почитать правила темы Евромайдан

Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 15:33)

Учитывая, что тема горячая и сложно сдерживать себя в высказываниях, модераторы получают жалобы на посты в этой теме, но также чтоб не было обид и недопонимания, давайте утвердим отдельные правила для этой темы:

- каждый пользователь имеет право свободно выражать свое мнение

- каждый пользователь должен придерживаться правил форума (постарайтесь сдерживать себя и не переходить на личности!)

Жалобы на пользователей будут рассматриваться ТОЛЬКО если:

а) на пост или профайл пользователя поступило НЕ МЕНЕЕ 3 жалоб по этой теме

б) указана причина жалобы с объяснением

Просьба: использовать эту функцию только в крайних случаях!

При этом может быть вынесена временная мера - "предупреждение", а именно: запрет отвечать в теме в течении 3 часов с формулировкой "погладить улитку"

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   05 December 2013

В Киеве тысячи людей спели в метро Гимн Украины

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 20:16)

В Киеве тысячи людей спели в метро Гимн Украины

Россиянам и не снилось...

Слава Украине! Героям слава!
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Чумачечая

Чумачечая

Заходил(а): 19.12.2020
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 0639862958
Чумачечая
VIP пользователь
   05 December 2013
Когда власть любви превзойдёт любовь к власти, настанет мир на земле.

"Жить так, как вы хотите, это не эгоизм.
Эгоизм – это когда другие должны думать и жить так, как вы хотите."
Чумачечая

Чумачечая

Чумачечая
VIP пользователь
   05 December 2013
Простите, если повторяюсь! ...До слёз...

Ссылка

Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 18:16)
Да что Вы говорите....А у меня кума живёт в Германии и приезжает в Николаев покупать одежду так как там она очень дорогая.....

Цікаво, а я в Швеції одяг купую, бо ціни нашого міста для мене занадто дорого, я вже не кажу про якість "нашого" Китаю та "їхнього", це смішно (було б, якщо б не було так сумно...)
минулого тижня замовила пуховик Мехх з Європи. Заплатила 139,6 євро, пересилання безкоштовно. А в миколаївському магазині на Московський той самий пуховик 2949грн., але обіцяють знижку 30%, хіба вона мене врятує...
Один з найдратівливіших моментів для мене, який озвучують, починаються словами "а ось в Єропі...". А ви там жили??? Он людина каже, що міністра в метро в Німеччині бачила, то вона знає. що каже.
А я там жила, і буваю регулярно (не як турист), і кажу впевнено, що різні куточки Європи - то є різні культури з різним "а от у них...". Але місцем задля вагітної там не поступаються, бо вагітні там не цукрові, жінки самі тягають важкі речі, бо вони самі так вирішили і до цього йшли. І не треба розказувати. що хтось там ледве виживає, бо на нашому з вами місці вони б вже не вижили. їхнє виживання та наше - ніякому порівнянню не піддається. Важко - так. Нікому не легко. Юо чим більше заробітки, тим вище вимоги та витрати. А плачуться вони або тому, що то стара радяньська звичка, або щоб ви не заздрили. А то є в багатьох така велика зелена подружка, що обійми міцно стискає, коли комусь занадто добре...
Мене в 2006 в Берліні спитали, чи автобус в Радянський Союз їде, на мої випучені очі жінка деякий час намагалась згадати ще якусь географічну назву у східній Європі)))). От і мислення в багатьох радянське.
по факту: в Швеції (яка є однією з найдорожчих країн ЄС) в таку ціну, як у нас (іноді набагато дешевше, трапляється і дорожче, але в середньому) - меблі, одяг, взуття, продукти (окрім деяких видів м"яса, хліб дуже дорогий), дрібниці для дома (постіль, рушники), іграшки... Дешевші авто! треба знати країну з середини, щоб стверджувати про те, що там відбувається.. Треба бувати десь, окрім України, Росії та Туреччини, щоб починати фразу словами "А от в Європі..."
Допоможемо українським військовим!

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 17:17)
Ну почему вы из крайности в крайность???? Да ни кто ж не против что детей побили, что в толпе были и менты в гражданском и чьи то там еще титушки,

многие обвинения тоже ничем толком не подтверждены

Но все это было после злосчастной ночи, а вот до нее такие же дети нацисты ультрасы и остальные кидались на беркут и ментов.

среди задержанных есть реальные провокаторы столкновений,

Если Вы хотите пообщаться только со своими однодумцями, создайте закрытую тему и там общайтесь, а в общей теме не надо требовать доказательств и прочего, потому как опровержений у вас нет уж и много

как доказательство агрессии митингующих все приводят только видео с трактором, хотя этот эпизод уже разобрали, разъяснили и главное доказали другими видео, уже по всем телеканалам, не говоря уже про интернет, поэтому надоело повторять одно и то же в этой теме;
а придурки-ультрасы, да были задолго до майдана, они провоцируют драки на каждом футбольном мачте, например
кисюня84

кисюня84

Заходил(а): 17.05.2019
Телефон: 0635748951
кисюня84
Новичок
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 20:39)
Цікаво, а я в Швеції одяг купую, бо ціни нашого міста для мене занадто дорого, я вже не кажу про якість "нашого" Китаю та "їхнього", це смішно (було б, якщо б не було так сумно...)
минулого тижня замовила пуховик Мехх з Європи. Заплатила 139,6 євро, пересилання безкоштовно. А в миколаївському магазині на Московський той самий пуховик 2949грн., але обіцяють знижку 30%, хіба вона мене врятує...
Один з найдратівливіших моментів для мене, який озвучують, починаються словами "а ось в Єропі...". А ви там жили??? Он людина каже, що міністра в метро в Німеччині бачила, то вона знає. що каже.
А я там жила, і буваю регулярно (не як турист), і кажу впевнено, що різні куточки Європи - то є різні культури з різним "а от у них...". Але місцем задля вагітної там не поступаються, бо вагітні там не цукрові, жінки самі тягають важкі речі, бо вони самі так вирішили і до цього йшли. І не треба розказувати. що хтось там ледве виживає, бо на нашому з вами місці вони б вже не вижили. їхнє виживання та наше - ніякому порівнянню не піддається. Важко - так. Нікому не легко. Юо чим більше заробітки, тим вище вимоги та витрати. А плачуться вони або тому, що то стара радяньська звичка, або щоб ви не заздрили. А то є в багатьох така велика зелена подружка, що обійми міцно стискає, коли комусь занадто добре...
Мене в 2006 в Берліні спитали, чи автобус в Радянський Союз їде, на мої випучені очі жінка деякий час намагалась згадати ще якусь географічну назву у східній Європі)))). От і мислення в багатьох радянське.
по факту: в Швеції (яка є однією з найдорожчих країн ЄС) в таку ціну, як у нас (іноді набагато дешевше, трапляється і дорожче, але в середньому) - меблі, одяг, взуття, продукти (окрім деяких видів м"яса, хліб дуже дорогий), дрібниці для дома (постіль, рушники), іграшки... Дешевші авто! треба знати країну з середини, щоб стверджувати про те, що там відбувається.. Треба бувати десь, окрім України, Росії та Туреччини, щоб починати фразу словами "А от в Європі..."

Я згодна з Вами. Вона живе у Франфурті на Майні і щороку призїдить до мами в Миколіїв.Кредити у них 3%,а вот подоходний в залежності від соціального статусу від 40% до 10%. Але я на власні очі бачила як вона щороку везе з собою туди речі куплені у нас.Каже ,що одяг у них дуже дорогий)))

Арахисовое масло и шипучие витамины-это я!
Юла

Юла

Заходил(а): 01.08.2018
Район: Заводской - Лески
Юла
Активный пользователь
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 19:48)
внимательней следите за новостями изъяли 12 ноября, вернули - 25, по словам директора - в удовлетворительном состоянии

Вероятно, пропустила эту новость. Хорошо, что вернули. Но сам факт, извините, заставляет задумываться и вздыхать.

немецкий и английский для детей и взрослых. 066 336 94 96
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 20:28)
Я вже готова перейти на інший рівень. Коли буде це "і сам не помітиш, як житимеш"?
Правильно Ссылка зазначила з іншого приводу: " Только вот не надо всех обвинять.Кому должно быть стыдно?Не все разворовывали страну и не все это поддерживали". Тільки ті, що не розкрадали і не підтримували, зараз страждають, а ті, хто крав - у шоколаді.
Так що все це красиво і правильно, але, як вже пропонувалося в цій темі (так-так, ми ці написи не вперше бачимо), краще додати ще кілька пунктів. Почнемо з "не голосуй за зека".

кисюня84

кисюня84

Заходил(а): 17.05.2019
Телефон: 0635748951
кисюня84
Новичок
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 19:53)
какой бан? о чем речь?

а Вам советую почитать правила темы Евромайдан

Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 15:33)

Учитывая, что тема горячая и сложно сдерживать себя в высказываниях, модераторы получают жалобы на посты в этой теме, но также чтоб не было обид и недопонимания, давайте утвердим отдельные правила для этой темы:

- каждый пользователь имеет право свободно выражать свое мнение

- каждый пользователь должен придерживаться правил форума (постарайтесь сдерживать себя и не переходить на личности!)

Жалобы на пользователей будут рассматриваться ТОЛЬКО если:

а) на пост или профайл пользователя поступило НЕ МЕНЕЕ 3 жалоб по этой теме

б) указана причина жалобы с объяснением

Просьба: использовать эту функцию только в крайних случаях!

При этом может быть вынесена временная мера - "предупреждение", а именно: запрет отвечать в теме в течении 3 часов с формулировкой "погладить улитку"

я согласна.Просто мне "указывали на моё не верное мнение" и не раз.
Арахисовое масло и шипучие витамины-это я!
Юла

Юла

Заходил(а): 01.08.2018
Юла
Активный пользователь
   05 December 2013

Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 20:39)
Треба бувати десь, окрім України, Росії та Туреччини, щоб починати фразу словами "А от в Європі..."

Абсолютно с Вами согласна. Особенно, что касается собственного выбора человека. Для меня было культурным шоком увидеть чиновников в транспорте, я бы их и не узнала, если бы они к нам на лекции в университет не приходили, обычные люди. У нас, к сожалению, чиновники - это небожители.
немецкий и английский для детей и взрослых. 066 336 94 96
Чумачечая

Чумачечая

Чумачечая
VIP пользователь
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 20:54)
Я вже готова перейти на інший рівень. Коли буде це "і сам не помітиш, як житимеш"?Правильно Ссылка зазначила з іншого приводу: " Только вот не надо всех обвинять.Кому должно быть стыдно?Не все разворовывали страну и не все это поддерживали". Тільки ті, що не розкрадали і не підтримували, зараз страждають, а ті, хто крав - у шоколаді.
Так що все це красиво і правильно, але, як вже пропонувалося в цій темі (так-так, ми ці написи не вперше бачимо), краще додати ще кілька пунктів. Почнемо з "не голосуй за зека".

Это не адресное послание.
А я за него и не голосовала. А за кого голосовали вы? И, если никто за него не голосовал, а он там, где он есть, то где гарантии, что это не повторится?

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
birtanem
VIP пользователь
   05 December 2013

Медики купили одяг на 4 мільйони гривень

КЛПУ "Обласний центр екстреної медичної допомоги" міста Донецька за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "КЗС-Інвест" на придбання одягу для працівників швидкої медичної допомоги на загальну суму 3,84 мільйона гривень. Про це повідомляють Ссылка з посиланням на "Вісник державних закупівель". За інформацією видання, замовлено чоловічі й жіночі куртки, штани літні, жилети й трикотажні футболки - усього по 3,2 тисяч штук. Ціни на окремі види товару не повідомляються. Як зазначається, засновником фірми "КЗС-Інвест" є колишній футболіст "Шахтаря" Андрій Жуковін. Раніше фірма тендерів не вигравала. Окрім "КЗС-Інвест" у тендері взяли участь ще три компанії. Дві з них пропонували товар по 231 тисячі гривень. Одну з фірм офіційно відхилили за невідповідність умовам тендеру, щодо другої, то в протоколі розкриття пропозицій навпроти неї вказано "Необхідні документи, передбачені документацією конкурсних торгів надані не в повному обсязі", однак протоколу відхилення по ній немає.

Ссылка

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   05 December 2013
Дубль.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 19:48)

То що, радiти, що тільки на 13 днів забрали?
А те, що двері виламали, уримували людей в приміщеннях і довели якусь жінку стану, в якому їй довелось викликати швидку, - то таке, дрібниці життя. І те, як мололи ахінею про знищення компів, і багато іншого маразму повинен перекреслити той факт, що техніку повернули через два тижні "в задовільному стані"?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 20:50)
Я згодна з Вами. Вона живе у Франфурті на Майні і щороку призїдить до мами в Миколіїв.Кредити у них 3%,а вот подоходний в залежності від соціального статусу від 40% до 10%. Але я на власні очі бачила як вона щороку везе з собою туди речі куплені у нас.Каже ,що одяг у них дуже дорогий)))

Мда... Дивно, а я цілий рік купую одяг в Європі і конкретно в Німеччині, бо ціни набагато нижчі, а якість набагато краща...
Евгешка

Евгешка

Заходил(а): 10.04.2018
Евгешка
Активный пользователь
   05 December 2013
Цитата: Ссылка (05 Декабрь 2013 20:49)
как доказательство агрессии митингующих все приводят только видео с трактором, хотя этот эпизод уже разобрали, разъяснили и главное доказали другими видео, уже по всем телеканалам, не говоря уже про интернет, поэтому надоело повторять одно и то же в этой теме;
а придурки-ультрасы, да были задолго до майдана, они провоцируют драки на каждом футбольном мачте, например

В интернете очень много разного видео и про провокации и про беркут, и все по много раз одно и то же говорят, и все равно все читают и отвечают на те же самые вопросы, хотя ни у кого таких обязательств нет.

не понятно в чем проблема???

если надоело не повторять да и все!

кто то больше осведомлен кто то меньше, это что незаконно? Не надо делить на умных и глупых, сколько раз уже повторили деь сурка и остальное, почему то это ни кого не смущает
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
sttitova

sttitova

Заходил(а): 12.05.2017
sttitova
Активный пользователь
   05 December 2013
Честно, очень редко писала/бывала на форуме! Почитав некоторые посты - в шоке! Тема - тронула за живое! Хочу посмотреть реально в глаза у кого жизнь оочень прекрасна, и так всё замечательно при нынешней власти, и бизнес у Вас растет, и цены классные,как Вы тут нам пишете, прошу встречу в реале! Я наверное, не в одной стране с Вами живу? Вы точно с Николаева, тот что областной центр в Украине?
Просматривают эту тему:

Forum