• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 375520 10098
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 10:44)
Zemy, ти лише з боку слухала про "Мало их побили! Расстрелять надо было всех!", а менi нещодаво таке саме тiтонька у Сiльпо в Сiтi верещала прям в обличчя та ще погрожувала прикластися посеред лоба))

Это за что тебе так?

Я приняла позицию никого не переубеждать, ничего не доказывать, относиться к таким людям как к "спящим детям" - таких первыми выносят при пожаре в доме, а они могут даже не осознавать весь ужас происходящего, и сильно возмущаться и даже бить кулаками по лбу спасающему, ведь их тихий и спокойный сон потревожили...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 10:50)
Я, от чесно, не розумію бажання постріляти тих хто протестує. Чи вони аж так тим бабцям заважають? Що в житті цих людей змінилося чи може змінитися

Это подсознательная агрессия прет... когда человек долго себя убеждает, что у него все хорошо, идет на компромиссы с внутренним "я", с совестью - рано или поздно все, что было подавленно выльется вот в такой комок агрессии, что будет хотеться смерти для всех тех, кто не подавляет в себе свое "я".
gossip

gossip

Заходил(а): 29.12.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 066-два-822-760
gossip
VIP пользователь
   23 December 2013
Я приняла позицию никого не переубеждать, ничего не доказывать, относиться к таким людям как к "спящим детям" - таких первыми выносят при пожаре в доме, а они могут даже не осознавать весь ужас происходящего, и сильно возмущаться и даже бить кулаками полбу спасающему, ведь их тихий и спокойный сон потревожили...

И я очень стараюсь вести себя так. Но порой срываюсь, снова что-то пытаюсь доказать... Хотя это бесполезно абсолютно. Самое обидное, что среди таких "спящих детей" немало неглупых, интеллектуальных людей, в неполитическом, если так можно сказать, общении - вполне симпатичных.
Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 11:02)
И я очень стараюсь вести себя так. Но порой срываюсь, снова что-то пытаюсь доказать... Хотя это бесполезно абсолютно. Самое обидное, что среди таких "спящих детей" немало неглупых, интеллектуальных людей, в неполитическом, если так можно сказать, общении - вполне симпатичных.

Мне тоже сложно придерживаться этой позиции, потому как среди "спящих" очень много действительно хороших, очень дорогих мне людей... Иногда так хочется взять за плечи, трухануть и крикнуть "Проснись!!! Проснись же!!!", но нельзя... нельзя расковыривать глазки тем, кто еще тихо спит...
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   23 December 2013
Это за что тебе так?

Я приняла позицию никого не переубеждать, ничего не доказывать, относиться к таким людям как к "спящим детям" - таких первыми выносят при пожаре в доме, а они могут даже не осознавать весь ужас происходящего, и сильно возмущаться и даже бить кулаками по лбу спасающему, ведь их тихий и спокойный сон потревожили...

Так я не намагалася нікого переконати ))
Справа була так: підходжу до каси , кладу на стрічку товар , не помітивши там папірчику з текстом " каса тимчасово не працює". Касир вихоплює цей папірець і каже " ви читати взагалі вмієте? " . Я (звісно обурено ) цікавлюся, чому таким тоном. Вона "Тому що мені набридло , ви вже п'ята - десяте ... бла -бла- бла" . Я кажу " Набридло - звільняйтесь " . Тут мадам , яка стояла зі своїм товаром попереду почала бухтіти (видать поспішала ) , типу "Чого ви галасуєте ( мені). Ідіть на іншу касу , не чіпайте дівчинку. Вам на майдан треба , якщо щось не влаштовує" . Я візьми і скажи , що тільки звідти . І понеслося . Вона кричала на весь магазин! "Подивіться , вона з майдану . Мало їх там побили. Я зараз як прикладуся ..." і кулаками махає перед обличчям. " я юрист" далі по тексту. Я говорю " пані , йдіть додому , я вас не чіпаю , що ви від мене хочете " .
Ну коротше вона ще довго кричала. Намагалася адміністратору довести, що вона свідок , все було чемно і культурно , а я, знову-ж, " з майдану , мало бита , і взагалі капець яка майданута" .

Kori

Kori

Заходил(а): 08.04.2026
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   23 December 2013
Это за что тебе так?

А почему ты и те, кто придерживается того же мнения, уверены, что именно ваше мнение правильное? Вы не можете ошибаться в данном случае, в данной конкретной ситуации? Вы уверены, что вы действительно видите то, что происходит на самом деле? а разве не может быть такого, что именно вы окажетесь теми самыми "спящими"? Ситуация на мой взгляд ой какая неоднозначная. Я лично не могу разобраться во всех хитросплетениях сложившейся ситуации. И мне кажется никто из нас не может в этом разобраться. Поэтому ставить ярлыки и обвинять людей в слепоте и непонимании вы не имеете никакого права. Высказать свою точку зрения - да. Обвинять в непонимании - нет.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
dina_barta

dina_barta

Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   23 December 2013
З привітом з епіцентру.
Наші 36 годин у Києві.
З цього часу ми спали 6 годин, решту - чергували. Я на польовій кухні біля профспілок волонтером, чоловік - в IT-наметі.
На кухні чергували разом зі мною 3 чоловіка з Вінниці, жіночки та дівчатка з Луганської області, Харкова, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Миргорода, Львова. В суботу робили 2 технічні перерви, в неділю вже не було такої можливості - народ йшов і йшов. Кухарі пили каву раз на 4 години, один раз на день - перекур, коли вони спали, я не знаю. З ранку і до ночі кияни несли ще теплі млинці, хліб, мед, сало, вже готові бутерброди, відварене м"ясо, студенти зносили консервацію; робітник комунальної служби вже у жилеті перед роботою приніс перець фарширований, сказав - дружина передала. Це тільки те, що через мене особисто проходило, особливо закріпленої людини, яка приймала все це, не було, всі приймали. Без перестанку готували смачний чай з імбірем та лимонами, а також каву. На день на це йде мішок цукру, у літрах напої ніхто не вимірює. Вночі обслуговують самооборону, сцену, всіх, хто не спить. О 8 вечора ще чистили відрами овочі на суп. Таких кухонь було десь 7 на Майдані.
Там чисто. Всі беруться за віники, лопати, всюди прикріплені мішки для сміття, розвішано оголошення з проханням не смітити. Потребують прибирання, власне, тільки місця особливого скупчення людей з одноразовим посудом, бо іноді вітром розносить, якщо у смітник не трамбувати.
Туалетів вистачає. Ми ористувалмся підземним у Глобусі - жодного разу там не було черги.
Міліції на Майдані немає. Жодного не бачила. Тільки на кордонах з Антимайданом важка військова техніка, якою перегороджено всі міжквартальні проїзди та ланцюги військових з щитами.
За майже 2 доби бачила, як охорона вивела двох нетверезих за межі Майдану, за барикади. Також бачила 2-3 бомжів у черзі за їжею за ці 2 доби.
Проте бачила нардепів, і не тільки на сцені. Ще вдосвіта першим, з ким привіталися біля намету, був наш Ігор Бриченко. За поїданням каші застали Луценка (до речі, на сцені його в той день і не було, спілкувався з людьми на Майдані). Найбільше нардепів (упізнаваних принаймні) - від Свободи. Наздогнала на тротуарі, швидко скинула свою гумову рукавичку та потиснула руку Ігорю Мірошниченку, незабаром загальмувала ненароком у плече Тягнибока. Треба сказати, що найорганізованішими виглядають саме свободівці: збираються на Інститутській в колону з кількасот людей, крокують на Майдан, Хрещатиком, повертаються на мітинг. І так щоранку. Ще колоною після занять приходять студенти.
Намети стоять на Майдані та на Хрещатику майже до Бесарабки.
Під час техперерви у суботу були в Маріїнському парку -брудно, сніг не прибирався, все тане, стоять похмурими купками, на слова зі сцени не реагують (потім розказали нам, що то у запису по кілька раз на годину одне й те саме - вони вже заморилися реагувати). Після 16-ї масово розходяться. У магазинчиках розплачуються однаковими 50-ками. Купляють пиво та тоніки. На підходах до парку обігнала компашка з 4 парубків - тхнуло перегаром на кілька метрів і вони з лайкою ділилися, що добре, що пішли випити, так просто тут не встояти. До сцени ми не підішли - треба якийсь пароль, нас за цю огорожу у сам вольєр міліція не пустила. Проте звідти не припиняється струмок людей у бік Майдану до кухонь. Я десь з 3-4 години чергування їх легко відрізняла від загалу. На таблички !для гостей - чай та кава, їжа для мешканців Майдану" вони, звісно, не реагували. Голод - не тітка. Годували всіх, зрозуміло.
Кум працює в Міністерстві охорони здоров"я - каже, що о 9 ранку багато хто вже блює під кущиками.
Швидкі допомоги виписують багато гумових рукавичок на чергування - віддають на кухні. У прилеглих аптеках всі присторої вимірування тиску, цукру в крові тощо - віддані на Майдан.
Вночі на понеділок прийшла смс про те, що складають намети антимайдану. Вони дійсно стоять на землі і в умовах потепління фактично - на багнюці.
Були також біля адміністрації недогаранта - хлопці через одного без упину кашляють, всі застужені.
Ще сходили до поваленого леніна - у проломлені головою плити комуняки нанесли червоних гвоздик))) На постаменті дійсно та фраза, яку можна з легкістю приписати Бісмарку))
Пограла на європіаніно)
У будівлі Київради весь день до ночі - літературні читання. Заскочили на хвилинку подивитися, бо були відряджені у той бік купити одноразові рушники та антисептичні спреї.
Дівчата, звітую: купили на кухню 400 пар рукавичок гумових, 20 рулонів 120-літрових пакетів для сміття, 15 рулонів паперових рушників, 2 великі упаковки з паперовими серветками, вологі серветки, антисептики, 35 буханок хліба і блок цигарок для самооборони. Всі чекі збережені. Люди раділи і дякували не стільки тому, що їх прийшли замінити або допомогти руками, скільки за необхідні речі. Отже вам уклін.
На самому Майдані перед сценою були одну годину у суботу на виступі ТНМК і дві години у неділю на віче. Матвієнко, Бурмаку та інших слухали з кухні та підспівували.
Стояти важко. Кожний день - величезний подвиг. Ми хотіли стояти вночі, але десь о 8 годині вечора було зрозуміло, що ноги гудуть і не витримаємо.
Пристойних умов жити на Майдані, звісно, немає. Хто довго протримається митися у душі, переобладнаному з мийки для автівок? А ми бачили і такий. У наметах повний сюр: поки я спілкуюся з жіночкою з Южноукраїнська, яка там вже третій тиждень, чоловік англійською розмовляє з польськими студентами, хтось зазирає і повідомляє, що мікроавтубусом привезли дрова - виходьте розбирати, щогодини гімн - всі встають і співають і все жовто-синє, жовто-синє, жовто-синє: стрічки, прапори на плечах, шапки, шарфи, фарби на щоці, нашийні платки тощо.
Я не знаю, скільки простоїть Майдан. Але це найграндіозніше, що я бачила на власні очі за своє життя. І найгучніше, що котилося Майданом на віче, була відповідь тисяч людей "Героям слава" на вигукнуте зі сцени "Слава Україні!"
Слава Україні!

Фото завантажую.
Ссылка

Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 11:07)
Так я не намагалася нікого переконати ))
Справа була так: підходжу до каси , кладу на стрічку товар , не помітивши там папірчику з текстом " каса тимчасово не працює". Касир вихоплює цей папірець і каже " ви читати взагалі вмієте? " . Я (звісно обурено ) цікавлюся, чому таким тоном. Вона "Тому що мені набридло , ви вже п'ята - десяте ... бла -бла- бла" . Я кажу " Набридло - звільняйтесь " . Тут мадам , яка стояла зі своїм товаром попереду почала бухтіти (видать поспішала ) , типу "Чого ви галасуєте ( мені). Ідіть на іншу касу , не чіпайте дівчинку. Вам на майдан треба , якщо щось не влаштовує" . Я візьми і скажи , що тільки звідти . І понеслося . Вона кричала на весь магазин! "Подивіться , вона з майдану . Мало їх там побили. Я зараз як прикладуся ..." і кулаками махає перед обличчям. " я юрист" далі по тексту. Я говорю " пані , йдіть додому , я вас не чіпаю , що ви від мене хочете " .
Ну коротше вона ще довго кричала. Намагалася адміністратору довести, що вона свідок , все було чемно і культурно , а я, знову-ж, " з майдану , мало бита , і взагалі капець яка майданута" .

Ты знаешь, я вот с гордостью ношу звание "майданута на всю голову" для меня в этом нет ни капли ничего обидного. Я рада быть "майданутой", уж лучше так, чем спящей... И последнее время, с удивлением узнаю, что многие мои знакомые уже "майднулись" и не просто под телевизором, а вот только приехали от туда, с горящими сердцами, полные радости, гордости и веры в свою страну и свой народ. Мне даже вчера ленточку "Украина- Евро" вручили с Майдана, положу к коллекции своих оранжевых лент.

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Район: Центральный
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   23 December 2013
Я, от чесно, не розумію бажання постріляти тих хто протестує. Чи вони аж так тим бабцям заважають? Що в житті цих людей змінилося чи може змінитися

я думаю, на підсвідомому рівні протестуючі розбурхують совість, почуття гідності, самоповаги у тих, хто їх зараз так голосно хає, бо у деяких все це на сьогодні в анабіозі, тому й виникає бажання постріляти тих, хто примушує згадати про те,що "сплячі" Люди, а не раби
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 11:15)
Ты знаешь, я вот с гордостью ношу звание "майданута на всю голову" для меня в этом нет ни капли ничего обидного. Я рада быть "майданутой", уж лучше так, чем спящей... И последнее время, с удивлением узнаю, что многие мои знакомые уже "майднулись" и не просто под телевизором, а вот только приехали от туда, с горящими сердцами, полные радости, гордости и веры в свою страну и свой народ. Мне даже вчера ленточку "Украина- Евро" вручили с Майдана, положу к коллекции своих оранжевых лент.

Та я теж не соромлюся))) Просто тітонька та мене трохи вивела. Я кажу охоронцю "уберите психическую, а то жениться перестану", а вона "я свидетель! я никуда не уйду, пока все не закончится!"... Чого свідок, що має скінчится?..
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 11:13)
З привітом з епіцентру.Наші 36 годин у Києві.

МО-ЛОД-ЦІ!!!

Zemy

Zemy

Zemy
VIP пользователь
   23 December 2013
З привітом з епіцентру.Наші 36 годин у Києві.
Если соберешься еще раз, или еще кто... стучите... я точно знаю, что могу туда отправить в следующий раз.
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   23 December 2013
Ну вот, снова меня игнорят. Ну и ладно, ухожу я от вас, плохие вы, не хотите со мной разговаривать))) Собрались своей компашкой " сознательных и самых проснувшихся", ну и ладно.

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 11:28)
Ну вот, снова меня игнорят. Ну и ладно, ухожу я от вас, плохие вы, не хотите со мной разговаривать))) Собрались своей компашкой " сознательных и самых проснувшихся", ну и ладно.

Оля, не уходите, давайте я попробую объяснить: те, кто "проснулись" уже не хотят, а главное НЕ МОГУТ больше жить так, как раньше - глухонемыми рабами власти (не только этой, любой), а те кто еще "спит" еще не готовы громко заявить "мы-люди", взять на СЕБЯ ответственность за свою судьбу, свое будущее, а не ждать, когда придет "добрый царь" и сделает их жизнь легче и лучше
dina_barta

dina_barta

Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   23 December 2013
А почему ты и те, кто придерживается того же мнения, уверены, что именно ваше мнение правильное? Вы не можете ошибаться в данном случае, в данной конкретной ситуации? Вы уверены, что вы действительно видите то, что происходит на самом деле? а разве не может быть такого, что именно вы окажетесь теми самыми "спящими"? Ситуация на мой взгляд ой какая неоднозначная.

Олю, ну хіба не очевидно, що генпрокурор не може заявляти з трибуни ВР, що у кожного своя правда та розважати нардепів роликами трирічної давності, видаючи їх за грудневі? Відверта брехня, в яку вірять прибічники париг.
Хіба не очевидно, що Азіров бреше, говорячи, що безвізовий режим з ЄС тільки через закон про одностатеві шлюби? Хто з прибічників париг зважив в цьому випадку на слова Яна Томбінські із запереченням?

Я вже раніше друкувала, ось:
Та тут неважко насправді)))

Погано: при владі зек з двома "ходками" і зламаною психікою в оточенні собі подібних, починаючи з кабміну.
Добре: навпаки

Погано: не поважати конституційне право людей на мирний протест і надмірне застосування жорстокої сили, що визнали всі, навіть Захарченко.

Погано: бути такими тупими, навіть отримавши безграничну владу в країні

Погано: робити вигляд, що нічого не сталося, ще і підгавкувати про те, що і ким планувалося, якщо ти не віддавав накази і тебе там близько не було (я про Кравченка, так)

Погано: красти і заганяти країну в глухий кут

Погано: дивитися у бік "братнього народу", який переймається лише своїми фантомними імперськими амбіціями з його "примусом до дружби" (офіційне формулювання на доповіді щодо СНД), радник президента якого відкрито з телевізора заявляє: не ходіть в ЄС, вони вас з вашими накраденими грошима швидко на чисту воду виведуть
Добре: бути в межах юрисдикції ЄС.

Погано: 3,5 років декларувати шлях до ЄС а напередодні важливого кроку скасувати все

Погано: збирати своїх проплачених наскрізь "прихильників" проти євровибору, не попередивши їх про те, що українська делегація вже у Брюселі і веде перемовини з ЄС щодо асаціації
Добре: не виставляти свій електорат повними придурками з їхніми відповідями "за що стоїмо" перед всіма тележурналістами як вітчизняними, так і закордонними (навіть рос.канал поржав)

Можу продовжувати.

Що не очевидно?

mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   23 December 2013
А почему ты и те, кто придерживается того же мнения, уверены, что именно ваше мнение правильное? Вы не можете ошибаться в данном случае, в данной конкретной ситуации? Вы уверены, что вы действительно видите то, что происходит на самом деле? а разве не может быть такого, что именно вы окажетесь теми самыми "спящими"? Ситуация на мой взгляд ой какая неоднозначная. Я лично не могу разобраться во всех хитросплетениях сложившейся ситуации. И мне кажется никто из нас не может в этом разобраться. Поэтому ставить ярлыки и обвинять людей в слепоте и непонимании вы не имеете никакого права. Высказать свою точку зрения - да. Обвинять в непонимании - нет.

вот по сути Вы сами признались в собственной слепоте. почему же считаете по определению еще более слепыми тех, кто что-то видит? речь же (снова и опять!) не о роли оппозиции, и даже не о роли власти, а о чувстве собственного достоинства у людей, о желании отставать свое право на собственное достоинство.
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 11:37)
вот по сути Вы сами признались в собственной слепоте. почему же считаете по определению еще более слепыми тех, кто что-то видит? речь же (снова и опять!) не о роли оппозиции, и даже не о роли власти, а о чувстве собственного достоинства у людей, о желании отставать свое право на собственное достоинство.

А почему собственно вы решили, что вы что-то видите? Кто прав покажет только время. Вот это я и пытаюсь донести. Кто дал вам право считать себя умнее других? Кто вообще сказал что вы умнее? Сами так решили?
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   23 December 2013
И причем тут вообще чувство собственного достоинства?????? Я наделена этим чувством, уверяю вас)))

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   23 December 2013
Девочки, вчера кто то смотрел Соскина на Громадськом?
Мы его вчера всем чатом просили без абсолютной надежды быть услышанными, а Роман прочитал и пригласил

Все кто вчера пропустил, наслаждаемся

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©

АЛЕКС26

Заходил(а): 06.08.2015
АЛЕКС26
Активный пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 11:28)

пишу как цитату... глючит, короче - я по поводу арбузова, вы как то высказались, что вам он не очень противен)) я хотела вам сказать, что арбузов ская мама является вроде как в совете директоров( какой-то главной управляющей) в банке, обслуживающем Семью, сам арбузов некогда не подвергался проверке дохордов - его траты просто невозможно зафиксировать и проверить, так как у него НЕТ идентификационного кода-он объявил себя верующим))))), и в соответствии с верой код получать отказался))))) он спит и видит место премьера) лично мне кажется, что арбузов будет хуже азирова
Просматривают эту тему:

Forum