• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 375494 10098
NATALI1404

NATALI1404

Заходил(а): 19.05.2017
Телефон: 0633372770
NATALI1404
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 16:28)
У ПР деньги закончились?! :)
Думаю, кто-то там еще посчитал сколько будет уборка Мариинского парка после их электората стоить.. Ну или подумали, что еще пару дней митингов и вместо парка будет обугленный пустырь с мусором..

Закончились, в смысле на эту кампанию))) Сейчас не до Антимайдана,нужно подарки под ёлочку собрать, зганять на острова погреться,отдохнуть. Чего же пока платить даром людям,пускай уходят в "отпуск за свой счёт"))
Я  хочу  правді  бути  вічним  другом
І  ворогом  одвічним  злу. 
Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 13:28)
У меня нет идей, если бы были, я бы ими поделилась. но майдан ( в нынешнем его обличии) это уже перебор, который по моему мнению ни к чему не приведет. Еще чуток постоят и разойдутся.

А тепер спробуйте самі собі відповісти, куди цим людям йти? Вони спалили мости до свого минулого. чого їм коштуватиме відректись від свого почуття гідності, своєї мрії. Що чекатиме їх у разі, якщо вони самі відмовляться продовжувати боротьбу?
Ви закликали почати з себе. Вони почали з себе. мабуть, до цих людей почуття гідності повернулось не в одну мить, бо у більшості з нас воно якось задремало, стільки років одне й те саме болото. вони змінили себе, а тепер стоять там не тільки за себе. а й за тих, хто ще не почав цей шлях.
Наше місто виглядає дуже занедбаним, вважаю, що завдяки нашій місцевій владі (чи її відсутності), це заставило мене вірити. що і люди такі самі в нашому місті живуть. Дякувати всьому, що діється навкруги Євромайдану. я побачила, що ще не все втрачено.
Прийшов час, коли ставати на позицію "утримуюсь" вже не доречно. З боку влади це виглядає приблизно так - якщо ти НЕ за Єромайдан, то ти ЗА владу. Вони достатньо вузько мислять, щоб розуміти це саме так. Тож не звинувачуйте тих, хто вболіває за людей на Євромайдані, що ми не сприймаємо позицію "утримуюсь", ми теж вузько мислимо)))). Ми бачимо світло в кінці цього жахливого тунелю. Я не тільки наївна настільки, що для мене події євромайдану священні, я ще й достатньо наївна, щоб вірити, що саме майдан є каталізатором. за умов якого можна щось змінити. Вище дівчата давали статтю з таким змістом. саме так, не майдан щось змінить, а за умови стояння майдану є можливість змінити цю владу. Я. знову ж таки, наївна і вірю, що опозиція (хороша чи погана - не важливо. але юридично досвідчена та зацікавлена в пермозі майдана) не тільки чай п"є, а ще й розв"язує якісь питання, які нам з вами зовсім не видно. я також вірю, що ми, пересічні люди. багато чого не бачимо, і не маємо бачити, бо їх внутрішні інтриги таки ведуться і мають якимось вулканом злетіти. Я вже бачу (навіть я, бо я не найрозумніша), що. не дивлячись на всі старання не помічати людей на Майдані, всі посадовці нервують, що вони метушаться, вони невпевнені, вони роблять помилки.. Так і має бути.. Щоб вся структура посипалась.

А найбільщою перемогою Євромайдану я вважаю те, що ми прокинулись!

Не можна бути проти. але нічого не робити, це неприродньо! Саме так я робила, як і більшість. Далі не хочу так!
Допоможемо українським військовим!
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 December 2013
Для мене є єдиний варіант бути проти нинішньої влади - це підтримувати Майдан!
Виразити їм свою недовіру - встати поруч з тими, хто мислить як ти! Для мене це так само. як засуджувати того, хто прибирає сміття, типу, можна було б щось інше робити. але ,так, сміття мені не подобається...
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   23 December 2013
для порівняння
барикади на Майдані, Хрещатик, Інститутська

І дійсно, чому декому здається, що він правий? Що там час має розставити по місцях? Хто з себе почав? А хто кричить, що центр Києва обгадили і що там самі бомжі?
Порівняйте ландшафти і зробіть висновки.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   23 December 2013
Згадалося: вчора прибиралися навколо профспілок після сніданку, мести бруківку важко - дрібне сміття попадає між камінням і затоптується. Мені Галина каже: неси щітку, треба той недопалок виколупати. Кажу: та залишайте вже, іншим разом. А вона наполегливо: ні, неси-неси. Мені здається, як отой недопалок не виколупаємо, то і Януковича не виколупаємо.
Мабуть, не одна вона так розмірковує. Галина на фото. В неї донька має народити ось-ось, а вона вже вдруге за місяць на Майдані. Мала поїхати сьогодні в Харків.

Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Район: Центральный
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   23 December 2013
помогите,плиз,правильно перевести с немецкого статью в Contra-Magazin

статьяСсылка

интересуют последние 2 абзаца, я,конечно,перевела с помощью гугла, но........

особенно"нравятся" мне слова Eine willige politische Führung in Kiew würde viele Möglichkeiten bieten, welche unter der aktuellen Regierung nicht vorhanden sind.

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   23 December 2013
взято із інтернету:
Майдан. Щойно провели екологічну акцію ’Очистимо Київ від антимайдану!’ Організували кількасот добровольців з Майдану, щоб прибрати сміття і пляшки з-під горілки, які залишив у Маріїнському парку антимайдан. Дорогою в Маріїнський парк учасникам Екологічної акції довелось прорвати кордон міліції, яка чомусь не хотіла пропускати нас. Сполошили кількасот ’беркутівців’, які з різних сторін побігли оточувати нас. Ми ж - холоднокровно прибрали сміття, склали його в мішки і мирною ходою вирушили назад. Київ має бути чистим!

Ссылка
Carla Clarnet

Carla Clarnet

Заходил(а): 11.09.2023
Телефон: 0504015602
Carla Clarnet
Активный пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 17:48)
взято із інтернету: Майдан. Щойно провели екологічну акцію ’Очистимо Київ від антимайдану!’ Організували кількасот добровольців з Майдану, щоб прибрати сміття і пляшки з-під горілки, які залишив у Маріїнському парку антимайдан. Дорогою в Маріїнський парк учасникам Екологічної акції довелось прорвати кордон міліції, яка чомусь не хотіла пропускати нас. Сполошили кількасот ’беркутівців’, які з різних сторін побігли оточувати нас. Ми ж - холоднокровно прибрали сміття, склали його в мішки і мирною ходою вирушили назад. Київ має бути чистим!

Нехай допомогає їм Господь!!! І нам з ними!!!
Peppilotta

Peppilotta

Заходил(а): 07.08.2021
Peppilotta
Активный пользователь
   23 December 2013

Янукович підписав закон про звільнення євромайданівців

Ссылка
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 December 2013
И не зависимо от того, чем кончится этот Майдан, мы уже победили. Свою трусость, лень и безразличие, ибо, как говорится, что бы зло победило, достаточно того, что бы хорошие люди просто ничего не делали. - Ось воно, дууууже згодна з висловом!
Dashyta666

Dashyta666

Заходил(а): 09.05.2017
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0636266692,0997366621
Dashyta666
Активный пользователь
   23 December 2013
короче все тут понятно и про тему и про вас!!!!! радуйтесь больше писать не буду
меняю

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 15:58)
Ой ли? - я про Порошенка.
Меня терзают смутные сомненья, что наш интеллектуал-промышленник очень причастен ко всему что происходит. Как говорится - ищите того, кому выгодно.
Я, кстати, тоже за его кандидатуру. Мои родители из Винницкой области, мы часто бывали в областном центре. Последний раз я была в Виннице в 2011 году - поверьте мне есть с чем сравнивать! Город тогда и город сейчас - это два разных города. Все что сделано там - это мэр Винницы вместе с Порошенко. И тот самый знаменитый световой фонтан в центре города построен на его деньги.

я просто брежу уже этой Винницей! Хочу так как в Виннице! Хочу в Президенты Порошенко! или мера Винницы
Но это всё утопия....страна идёт в Евроазиатский Союз!

onp2008

onp2008
Рукодельница
   23 December 2013
как по мне-один в один и внешне, и по сути:

Kori

Kori

Заходил(а): 08.04.2026
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 22:39)

я просто брежу уже этой Винницей! Хочу так как в Виннице! Хочу в Президенты Порошенко! или мера Винницы
Но это всё утопия....страна идёт в Евроазиатский Союз!

Вот чем майданиться, лучше всем вместе собраться и взять за горло наших местных. Вот тут толк быстрее будет.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...

onp2008

onp2008
Рукодельница
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 22:43)
Вот чем майданиться, лучше всем вместе собраться и взять за горло наших местных. Вот тут толк быстрее будет.

я -за, предлагайте, как лучше и по-крепче их взять
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   23 December 2013

Фантастики начиталася? Олю, ти доросла людина, слухай: в Київраді засідає штаб, на всьому Майдані і Хрещатику жодного міліціонера (збираються тисячі людей), а в нас в день, коли опозиція вийшла кількома десятками людей проти зупинки підготовки до асоціації, суд прозасідав всю ніч, міліція пішла наступом на мітингувальників (як вони потім звітували, захищаючи одного чиновника), була постанова суду про заборону зібрань у центрі міста до 8 січня. Я про що: наші 300 разів перестрахуються, щоб прогнутися під очільників-швондерів. Зберуть форуми, змусять працювати суди до ранку, скуплять голоси членів виборчих комісій, зженуть бюджетників на провладний мітинг тощо. За яке горло ти будеш їх брати? Який "толк" буде? Чи ти прибічниця Соскіна, який говорить про зосередження влади в руках народу та відмову визнавати легітимною чинну владу?
Давай конкретніше.

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 22:40)
как по мне-один в один и внешне, и по сути:

Меня этот тип просто добивает!
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Zemy
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 23:01)
Меня этот тип просто добивает!

Если бы его не было, его надо было бы придумать... такой колоритный... такое сходство с прототипом...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   23 December 2013

Давайте!!! А как???
Могу писать долго и нудно. Напишу о том, чем занимаюсь надрываюсь последние 2 недели. Что изменить в городе, чтобы я не тащилась с сыном-инвалидом 18 лет на 3 или 4 этаж убогой больницы на Рюмина без лифта....Ответ: ничего! Нужно менять всю систему. Можно, конечно попытаться разворошить чиновничье кубло в отдельно взятом городе, но систему здравоохранения, образования это не спасёт. Почему эти уроды воруют миллионы, а больницы и школы находятся в ужасном состоянии??!!!
Почему все эксперты сказали, что страна на грани дефолта, а они загоняют нас ещё в больший тупик? Обещая повысить пенсии и зарплату бюджетникам ( в итоге на копейки, а инфляция сожрёт на рубль!) Может быть, глядя на противостояние такой системе, следующие, кто добьётся власти задумается и будет хоть что-то делать для страны, для народа!!!

Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   23 December 2013
Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 14:35)
Источники украинских СМИ сообщают о том, что у Президента случился инсульт.

працює наш гарант Ссылка

не бере його сила мільйонної молитви 24 рази на добу протягом місяця

ні яйця не беруть, ні вінок по голові, ні побажання "здоров'я"... Потрібен він для чогось всесвіту

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Просматривают эту тему:

Forum