Цитата: Ссылка (23 Декабрь 2013 13:28)
У меня нет идей, если бы были, я бы ими поделилась. но майдан ( в нынешнем его обличии) это уже перебор, который по моему мнению ни к чему не приведет. Еще чуток постоят и разойдутся.
А тепер спробуйте самі собі відповісти, куди цим людям йти? Вони спалили мости до свого минулого. чого їм коштуватиме відректись від свого почуття гідності, своєї мрії. Що чекатиме їх у разі, якщо вони самі відмовляться продовжувати боротьбу?
Ви закликали почати з себе. Вони почали з себе. мабуть, до цих людей почуття гідності повернулось не в одну мить, бо у більшості з нас воно якось задремало, стільки років одне й те саме болото. вони змінили себе, а тепер стоять там не тільки за себе. а й за тих, хто ще не почав цей шлях.
Наше місто виглядає дуже занедбаним, вважаю, що завдяки нашій місцевій владі (чи її відсутності), це заставило мене вірити. що і люди такі самі в нашому місті живуть. Дякувати всьому, що діється навкруги Євромайдану. я побачила, що ще не все втрачено.
Прийшов час, коли ставати на позицію "утримуюсь" вже не доречно. З боку влади це виглядає приблизно так - якщо ти НЕ за Єромайдан, то ти ЗА владу. Вони достатньо вузько мислять, щоб розуміти це саме так. Тож не звинувачуйте тих, хто вболіває за людей на Євромайдані, що ми не сприймаємо позицію "утримуюсь", ми теж вузько мислимо)))). Ми бачимо світло в кінці цього жахливого тунелю. Я не тільки наївна настільки, що для мене події євромайдану священні, я ще й достатньо наївна, щоб вірити, що саме майдан є каталізатором. за умов якого можна щось змінити. Вище дівчата давали статтю з таким змістом. саме так, не майдан щось змінить, а за умови стояння майдану є можливість змінити цю владу. Я. знову ж таки, наївна і вірю, що опозиція (хороша чи погана - не важливо. але юридично досвідчена та зацікавлена в пермозі майдана) не тільки чай п"є, а ще й розв"язує якісь питання, які нам з вами зовсім не видно. я також вірю, що ми, пересічні люди. багато чого не бачимо, і не маємо бачити, бо їх внутрішні інтриги таки ведуться і мають якимось вулканом злетіти. Я вже бачу (навіть я, бо я не найрозумніша), що. не дивлячись на всі старання не помічати людей на Майдані, всі посадовці нервують, що вони метушаться, вони невпевнені, вони роблять помилки.. Так і має бути.. Щоб вся структура посипалась.
А найбільщою перемогою Євромайдану я вважаю те, що ми прокинулись!
Не можна бути проти. але нічого не робити, це неприродньо! Саме так я робила, як і більшість. Далі не хочу так!
Допоможемо українським військовим!