У меня нет идей, если бы были, я бы ими поделилась. но майдан ( в нынешнем его обличии) это уже перебор, который по моему мнению ни к чему не приведет. Еще чуток постоят и разойдутся.
Олю, що саме я перекручую? Ти спитала, чому хтось вважає, що ти спиш (хоча про тебе не було нічого), я показала, хто спить. Ти відповіла "можливо і спить".
І так, це частина народу, яка вважає за потрібне постояти за гроші у вольєрі за владу, а піти поїсти на Майдан за рахунок тих, хто проти влади. Це чесно? Ну добре, нехай вони не ідіоти, але вони не гідні поваги і доброго слова. І так, я в них не питала, за кого вони, годувала всіх. Не відверталася. Дітей можна посварити і навчити, коли нам за них соромно. А що робити з такими ось "ідейними"?
На твою думку, майдан - це вже занадто. Чому саме твоя думка може вважатися правильною? Є докази? Немає.
А президент першого українського вишу - КМА - вважає, що Майдан - це правильно. Іван Вакарчук вважає, що правильно. Вакарчук-молодший вважає, що правильно. Андрухович та Карпа вважає, що правильно. Ректор університета ім.Грінченка, ректор КПІ, ректор КНУ вважає, що правильно. Єльфріде Єлінек, нобелівська лауреатка, вважає, що правильно. Олексій Мочанов вважає, що правильно. Вадим Скуратівський вважає, що правильно. Професор Єльського університету, американський історик, що знається на історії Сх.Європи ХХ ст., Тімоті Снайдер, вважає, що правильно. Профессор Оксфорду У.Блейкер, автор петиції на підтримку студентів, що постраждали на Майдані, петиції, що підписана не одним десятком професорів найрейтинговіших вишів світу, вважає, що правильно. Ніна Матвієнко вважає, що правильно. Левко Лук"яненко вважає, що правильно. Можна продовжити список. Свою думку грунтую на цьому. Для мене це моральні та інтелектуальні авторитети. Хтось може назвати їх дурними або недалекими? Ні, не може.
Михайлівський Золотоверхий в ніч на 11, кажуть, вдарив в дзвони вночі вперше з часів монголо-татарської навали. Для когось цей набат багато чого означає, для когось - занадто.
Є інші ідеї протистоянні владі? Ні, немає.
Тоді що? Мовчати? Але мовчання - це погодження з тим, що є.
Майдан - це трибуна. Кожний може піти і виступити зі своїм баченням та своїми пропозиціями. У тебе таких немає, як я зрозуміла.

" или фразу "Ничесе, у них получилось
", я при любом раскладе, чем бы не закончился Майдан, хочу сказать только одно "Я сделала все от меня зависящее, и не предала самое ценное, что у меня есть - свою душу". А моя душа сейчас там, на Майдане, нравится это кому-то или нет.