• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 367095 10098
Kori

Kori

Заходил(а): 17.04.2025
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   01 December 2013
У меня все же двоякие чувства. С одной стороны. так приятно смотреть на фото, выставленные Диной, а с другой стороны понимаю, что люди это всего лишь пешки, мясо для политиков всех уровней и партий. Я почему-то даже уверена, что именно молодежь, именно студенты точно знают зачем пришли на майдан, они за идею, за будущее, а остальные? Ну вот показали николаевские фото сегодня. Стоят эти бабули. И только и хочется спросить : " Милая, шо ж тебе дома то не сидится. Иди внукам пироги печь".

А вообще, такие вещи как вступление куда бы то ни было ( я про серьезные организации, в которые Украина хочет вступить) нужно решать через референдумы. Тогда и конфликтов не будет. Но это не про нашу страну. Потому как перед референдумом нужно провести нехилую работу по разъяснению народу всю правду и все + и -.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   01 December 2013

В МВД насчитали 1,6 млн митингующих в центре Киева, – источник

В МВД оценили количество вышедших сегодня на Народное вече в Киеве в 1,6 млн человек.

Количество митингующих в центре Киева достигло 1,6 миллиона человек. Об этом "Ссылка" сообщил источник в Министерстве внутренних дел, передает Ссылка.СсылкаИсточник: Ссылка

А я ж все про гроші. У скільки кляті гамериканці оцінила одну українську голову, як думаєте? хоча б у 20 баксів, сподіваюся, отже 1.6 млн * 20$ = 32 млн $. Кльовий влив грошей :) Революція - класна штука :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 19:30)

А в Тайожний ми вступимо тихо і мирно, не переживайте. І будуть ще ті, хто квітами зустрічатиме російських військових, які теж виконують наказ. От така філософія...

то тут в моих словах, вы не поняли юмора :)
но то ладно...
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:26)
де гроші :)

Пішли на закупівлю горошку в баночках. А так само на бухло, наркотики, тощо...
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 19:36)
Стоят эти бабули. И только и хочется спросить : " Милая, шо ж тебе дома то не сидится. Иди внукам пироги печь".

Ну чому Ви бабулям відмовляєте в соціальній активності?)))

До речі, там були і інші активістки, які плювалися і голосили, що гріх на богообраного руку підіймати, антихристи!!!))))
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
У меня все же двоякие чувства. С одной стороны. так приятно смотреть на фото, выставленные Диной, а с другой стороны понимаю, что люди это всего лишь пешки, мясо для политиков всех уровней и партий. Я почему-то даже уверена, что именно молодежь, именно студенты точно знают зачем пришли на майдан, они за идею, за будущее, а остальные? Ну вот показали николаевские фото сегодня. Стоят эти бабули. И только и хочется спросить : " Милая, шо ж тебе дома то не сидится. Иди внукам пироги печь".

Так, поважного віку людей було багато. Це просто пояснити. Робітникам 61 заводу заборговано мільони, зарплатня робітників аеропорту - 500 грн - постійно затримується, на минулому тижні звільнено 275 робітників Зорі, збанкрутів Океан. А влада співає про "нетрадиційних" та те, що з підписанням асоціації людей будуть звільняти з робочих місць... Дехто вміє аналізувати та співставляти очевидні факти, як виявляється.
А ще вони виступали проти Таёжного, розповідали про те, які звірства вчиняло КДБ, свідками яких були ще дітьми, про розкулачення тощо, казали, що не хочуть товаришувати з РФ. Були дівчата з батьками і бабусями, яким рота не закрити копійками підвищення пенсій, які переймаються майбутнім своїх дітей та онуків. Корочше кажучі, небайдужі.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013

А вообще, такие вещи как вступление куда бы то ни было ( я про серьезные организации, в которые Украина хочет вступить) нужно решать через референдумы. Тогда и конфликтов не будет. Но это не про нашу страну. Потому как перед референдумом нужно провести нехилую работу по разъяснению народу всю правду и все + и -.

Я проти референдуму з по діючому законодавству. Це профанація і легитимізація міфічним гласом народним рішень діючої влади
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   01 December 2013
Курсантов старших курсов отправляют для подкрепления.

В Киев из Харькова везут 40 автобусов курсантов старших курсов харьковской академии внутренних войск.

Дітей на дітей, і вже навіть без зарплати

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   01 December 2013

Кори, а кто проводить и считать референдум будет ? Ну народ пойдет, ну проголосует - явка 30%, половина за 100грн, остальные бюллетени не засчитают. Вся демократия. Остальные будут говорить что от них ничего не зависит, все они одинаковые, и как всем все надоело. Побогаче поумнее выезжают за границу, победнее поглупее остаются - пиво, шансон, пьянка на день города.
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

annakoroleva

annakoroleva

Заходил(а): 23.12.2016
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0636428019
annakoroleva
Активный пользователь
   01 December 2013

не треба ображати,як ви сказали "бабульок". Можливо там стоять їх діти та внуки. Ви вважаэте,що бабулькам вже все одно в якій країні жити? А я їх поважаю. Вони хоч щось роблять. Я приклад, сьогодні викричала всю біль,яка була всередені
ALIs

ALIs

Заходил(а): 28.03.2015
ALIs
Новичок
   01 December 2013

Katynya1988

Заходил(а): 01.07.2014
Katynya1988
Активный пользователь
   01 December 2013

Да, референдум - это не про нашу страну. Половина - равнодушных. Половину сфальцифицируют.
NANA83-2

NANA83-2

Заходил(а): 11.10.2016
Телефон: 0734014614,0954371110
NANA83-2
Пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 18:32)
А чого эти ваши "Діти" дома не сидят? Полупъяные,с ножами,палками,газовыми баллонами,дубинами на милицию бросается??? Что омон должен тупо стоять и смотреть или дать им себя избивать??? Ну вы даете....слов нет -"дети".Да уж.......

приехала я с Киева два дня назад,,зашла на сайт и читаю как тут все защищают "деток" бедные несчастные,побили,,,,,,,сама видела когда омон стоял в оцеплении,ни кого не трогая------а "детвора" стоит напротив и провоцирует, плюет в них ,обзывает,харькают в лицо,зажигалками перед лицом машут,вот это нормально,ДА???? о чем вы тут вообще пишите,,
NANA83-2

NANA83-2

Заходил(а): 11.10.2016
Телефон: 0734014614,0954371110
NANA83-2
Пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 20:00)
приехала я с Киева два дня назад,,зашла на сайт и читаю как тут все защищают "деток" бедные несчастные,побили,,,,,,,сама видела когда омон стоял в оцеплении,ни кого не трогая------а "детвора" стоит напротив и провоцирует, плюет в них ,обзывает,харькают в лицо,зажигалками перед лицом машут,вот это нормально,ДА???? о чем вы тут вообще пишите,,

в омоне тоже чьи то сыновья стоят,,и как их матерям?? когда накрученная и озлобленная толпа стоит и провоцирует омон,,,,,,а потом видите ли побили,как по мне так мало!!
Nabu

Nabu

Заходил(а): 28.07.2015
Nabu
Gold
   01 December 2013
Прочитала першу і дві останніх.
Схоже на майдан - є ідейні, троллі та декілька провокаторів.
Як людина що вже третю добу майже не спить і мониторить всі можливі існуючи прозорі джерела інформаціі напишу свою думку.
Блін одразу став комом - проблема опозиції, що вони трохи обсрались, побачивши, яку надію мають люди, щодо вступу в евроспілку, навіть у вигляді асоційованого члену. Якби Президент мав би кріхтку здорового глузду, він би розіграв цей сценарій. Але за ним стоїть велика олігархічна родина, яка тут і зараз не може навчитися робити бізнес по європейські бистро вивести з незаконого обігу кошти і будувати с європою стосунки вільних партнерів. Але президент крихти не мав, зробив фінт ушами і зїхав на "нме надо со старшим братом посоветоваться" ... або наввіть, " а она не одна прийдет, она с кузнецом прийдет"... Європейскі дипломати у шоці, розвели руками і вірно подмітили - що в Євро союзі не існує держав з неповним суверенітетом - дипломат мля, так би і казали, Вибач Україно, але Росія нам як кістка поперед горла. Опозицій зробила "вух" - бо Янукович міг би стати рятівником, і тоді гаплик був би опозиції. Но тільки но опозиція видохнула, як одразу ж вперла - люди на майдані стояли, стояли. Львів став стіною. Стали як укопані. Вони мали дурну надію, бо там переважно недосвідчена молодь, що нам відкриються двері.
Коли, навіщо були віддана команда розігнати - зара є різні джерела, кажуть що ще у Європі Президент бризгливо повів рукою - гони їх.
Ті, хто знають, розуміють, що Беркут, як силовий загін, не мав права розгоняти людей. Їх щити та каски - прямий доказ, бо Якби! люди перейшли у наступ, закін мав би прикрити голови і стояти. Але була дана команда "ату", і вони гупцюючи дубінками, пішли на мирно співаючих людей - на відео чутно, що був виступ якогось гурту, коли розпочалась зачистка. Побили кийками, надали струсанів, та погнали по дворах.
Наранок стало зрозуміло що додому ніхто не їде. І тут розпочалось як на мене, вельме цікаве шоу - криси(так так, саме криси,) почали бігти з кораблю - один за одним повтікали з партії регіонів досить цікаві особистості - когось через сумління, когось за звичку тримати ніс за вітром - понесла з партії нелегка, з заявами та пропозиціями. Виступ Інни Богословської заставив знеяковіти - "отправить в отставку правительство Азарова." "предложить Януковичу вариант, который может уберечь Украину от кровопролития и сохранить Януковича, членов его семьи и ближайшее окружение от возмездия: немедленно обратиться к ЕС о созыве внеочередного саммита Украина – ЕС для подписания Соглашения об Ассоциации, подписать соглашение и подать в отставку." вах
Але саме десь тут, загубились ідеї Євромайдану і зявились ідеї відставки. А як же Євро? Це я хочу спитати.
Вже навечір суботи, перечитующи стрічку за стрічку, склався точний план :
Заблокувати Київ (зроблено)
Заблокувати роботу парламента (зроблено)
Бойкот бізнесу регіональних олігархів (питання)
Зупинити антиросійську риторик (починають робити, якби росія так вперто б не викручувала факти)
Дочекатися від Заходу чітких сигналів дії. (З понеділка мають бути, ніби США щось там планувало...подивимось)
Формувати більшість (буде)
Зняти міністрів, поставити інших. Поставити дату виборі. Імпічмент президенту з гарантіями недоторканості.
Зайнятися державою (головний пункт)

Ті, хто вирішили взяти Банкову, загубили час і сили. тРеба було перекривати Міжгірья, але туди вже доступу нема. Але постає питання, що поспіхом вивозили з чорного виходу люди у величезних мішках? З чим виїхали два десятки машин? Банкова свої таємниці заникала. Треба піднімати камери спостереження на вулиця поруч з Інститутською. Може щось цікаве вспливе.
Завтра київ буде ходити пішки. Нічого, буде час подумати. І десь за пару днів Президент вимушений буде покликати опозицію за круглий стіл. Чи зрадять нас вони? Покаже час.
Дострокові вибору можуть до влади привести зовсім неочікувану фігуру.

Моя подпись нарушала правила форума
п.1.5
в) запрещается использовать в имени (нике), аватаре, подписи и названии статуса нецензурные или ругательные слова (а также завуалированный мат).
Зато прекрасно передавала мои эмоции.
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   01 December 2013
та це ще один провокатор. Дівчата, не надривайтеся. Горбатого могила виправить.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 December 2013

Референдуми, вибори... Перш ніж референдуми робити, треба бути впевненим, що ті референдуми хоча б порахують чесно. А яке чесно може бути за нинішнього режиму?
Справа вже далеко не в ЄС чи не ЄС. Чітко сказано - влада перейшла межу. Можливо, хтось там до того стояв просто так чи за компанію. Але тепер все настільки прозоро, що я навіть не уявляю, що ще кому треба пояснювати? Тому спочатку треба оцю банду при владі кишнути, а потім можна і про ЄС посперечатися. До речі, я теж не прихильник ЄС. Але я ще менший прихильник (точніше, яскравий противник) того, щоб бити тих, хто мирно стоїть на майдані зі своїм бажанням до ЄС.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 20:04)
,как по мне так мало!!

Баньте мене, та Ви реально ненормальна. Хотіла інше написати, та ладна, я вихована.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   01 December 2013
нові політичні технології
"інтернет-провокатори"

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   01 December 2013
Так у чоловік у УМВС працює. Своя дупа ближче до тіла, але ж треба мати голову, перш ніж таке писати.
Просматривают эту тему:

Forum