• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 369753 10098
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:26)
Если Вас не затруднит, то вернитесь на 32 стр., где я писала свой пост. Я не говорила, что тренировать предлагали ниндзя, а тренировать бойцов - людей, которые в хорошей степени освоили бойцовские приемы, будь то карате, бокс, микс файт и т.д. Никакой идиологической цели не ставили, а спросили согласится ли он тренировать, все дальнейшие разговоры велись бы уже после подписания договора. Озвучилась только оплата труда. Услышав сумму он отказался, тем более знает как должно происходить официальное патронаторство.

Повернулася. Ось Ваша цитата:
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 21:04)
Я, если честно, очень боюсь Тягнибока, он для меня нацист, который сродни Гитлеру будет бороться "за чистоту нации"! И слышала, что "Свобода" тренирует бойцов-сирот у нас в Николаеве (Лично не видела, поэтому не буду на этом настаивать). Для чего? И думать боюсь для чего!

Цим самим Ви фактично обвинувачили Свободу в тому, що вони готують для себе бійців з дітей-сиріт для якихось невідомих цілей, яких Ви наперед вже боїтеся, тобто однозначно якихось поганих цілей. Враховуючи ще й пряму образу Тягнибока, назвавши його нацистом типу Гітлера, суть посту зрозуміла.

Не хочу більше це коментувати. Нам не потрібен зовнішній ворог. У нас люди самі собі вороги.

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:31)
Так что тут Вам и впрямь показали то что нужно ))

Та нє, собстнно, я і знайшла це, щоб ще раз вказати на різницю впливу на мирні і немирні мітинги. Мітинг на майдані був як раз мирним, тому засоби, які використали силовики, можна було виправдати, якби дії мітингувальників були такими,як у Германії на вищевикладеному відео.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.

cMETAHka

Заходил(а): 27.06.2021
cMETAHka
Активный пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:15)
Якщо Ви вкладаєте в поняття "перейшли всі грані мирного"-спати та стояти на майдані, нікого не чіпаючи...

Ось відео, як розганяють мітинги у Германії. Але ж що порівнювати той безпрєдєл з мирною демонстрацією...Нічого такого в ту ніч на майдані і приблизно не було.

Вы лично были на Майдани?

Я вот сижу читаю-читаю и понять никак не могу, что, девочки,мы тут так яростно делим? Прям пальцы в кровь каждая из нас стирает "за свободу, за справедливость"!
Все формы неприязни ко мне прошу выражать в суицидальной форме...©

cMETAHka

Заходил(а): 27.06.2021
cMETAHka
Активный пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:36)
Та нє, собстнно, я і знайшла це, щоб ще раз вказати на різницю впливу на мирні і немирні мітинги. Мітинг на майдані був як раз мирним, тому засоби, які використали силовики, можна було виправдати, якби дії мітингувальників були такими,як у Германії на вищевикладеному відео.

Я не отрицала мирность митинга изначально (даже писала об этом выше), а вот потом началась провокация..
Все формы неприязни ко мне прошу выражать в суицидальной форме...©
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   01 December 2013
Цитата: Лілічка (01 Декабрь 2013 22:36)

Я не побачила там жорстокого побиття
KIrochka

KIrochka

Заходил(а): 21.04.2017
KIrochka
VIP пользователь
   01 December 2013

Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:35)
Повернулася. Ось Ваша цитата:

Цим самим Ви фактично обвинувачили Свободу в тому, що вони готують для себе бійців з дітей-сиріт для якихось невідомих цілей, яких Ви наперед вже боїтеся, тобто однозначно якихось поганих цілей. Враховуючи ще й пряму образу Тягнибока, назвавши його нацистом типу Гітлера, суть посту зрозуміла.

Не хочу більше коментувати. Нам не потрібен зовнішній ворог. У нас люди самі собі вороги.

Извените если перемешав одно с другим вызвала у Вас такие ассоциации, надеюсь конкретизировав я донесла суть.

Да, боясь Тягнибока я, честно, всегда предполагаю и ожидаю худшее.
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:39)
Я не побачила там жорсткого побиття

Ну кийками там прикладаються.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:39)
Извените если перемешав одно с другим вызвала у Вас такие ассоциации, надеюсь конкретизировав я донесла суть.

Да, боясь Тягнибока я, честно, всегда предполагаю и ожидаю худшее.

Ок, спишемо на особливості інтернет-спілкування.
Теж прошу вибачення за різку зустрічну реакцію.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
KIrochka

KIrochka

KIrochka
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:42)
Ок, спишемо на особливості інтернет-спілкування.
Теж прошу вибачення за різку зустрічну реакцію.

И раскурили "Трубку Мира" =)
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:37)
Вы лично были на Майдани?

Я вот сижу читаю-читаю и понять никак не могу, что, девочки,мы тут так яростно делим? Прям пальцы в кровь каждая из нас стирает "за свободу, за справедливость"!

Для того, щоб знати, як воно було насправді, необов'язково там бути.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   01 December 2013
А чого того Тягнибока так боятися??? Може я геть тупа, але ніяк не збагну! Говорити можна дуууже багато (яник та азіров із покращенням тому класний приклад, та й Ющенко немало наговорив). Всі моі родичі тернополяни так говорять, але при цьому дуже мирні люди. А головне - гарні господарі)
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   01 December 2013
І взагалі, вовка боятися - до лісу не ходити.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   01 December 2013
Завтра будет интересно. Выходные закончились и хочешь-не хочешь, а руководству страны надо свои морды показать! Посмотрим, сколько и кто сбежит. Пишут, что Тигипко собирается выйти и "Олександр Волков, Іван Мирний, Іван Фурсін, Ірина Горіна, та Світлана Фабрикант. Політологи не виключають, що згодом у ВР може з'явитися нова фракція, до якої увійдуть ті, хто відколовся від ПР. Лідером цієї фракції, ймовірно, буде Сергій Тігіпко."
Guana

Guana

Заходил(а): 26.07.2019
Район: Ленинский
Телефон:
Guana
Активный пользователь
   01 December 2013
@HromadskeTV УКРАЇНЦІ!!!ТІЛЬКИ ЩО ПОДЗВОНИЛИ ЛЬВІВЯНИ, ЯКІ ЇДУТЬ НА КИЇВ!!!НА355КМ НА ТРАСІ ЛЬВІВ-КИЇВ(ПЕРЕД ЖИТОМИРОМ)ДОРОГУ БЛОКУЮТЬ

@HromadskeTV а в Луганске блокируют продажу билетов на поезд в направлении Киева
ДЕТСКИЙ ТРИКОТАЖ ПО СМЕШНЫМ ЦЕНАМ:)
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   01 December 2013
Трішки гумору для розрядки.

І наостанок творіння)

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:41)
Ну кийками там прикладаються.

Бачила. Вдарив і відшвирнув. а побиття - ні.
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   01 December 2013
Люди пішки підуть))) Дівчата, сьогодні спілкувалася з однією дівчиною з Москви. Сказала, що переживає за нас усим серцем і заздрить нашому духові! Вона та іі друзі-однодумці бажають нашій націі терпіння і незламності! От же ж написала)))
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 22:59)
Бачила. Вдарив і відшвирнув. а побиття - ні.

Тим більш. Навіть за таке так по-звірячому не розправляються з народом.
KIrochka

KIrochka

KIrochka
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: mackry85 (01 Декабрь 2013 22:59)
Люди пішки підуть))) Дівчата, сьогодні спілкувалася з однією дівчиною з Москви. Сказала, що переживає за нас усим серцем і заздрить нашому духові! Вона та іі друзі-однодумці бажають нашій націі терпіння і незламності! От же ж написала)))

Ой, у меня тетя живет за границей, так когда была Оранжевая революция, то она звонила и плакала, потому что по их каналам говорили, что у нас война, что на улицах танки. Теперь ждем опять ее звонка =)

Алина Патрекеевна

Заходил(а): 07.08.2018
Район: Заводской
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
   01 December 2013
Вот Германия, прям всех по головке гладят
Просматривают эту тему:

Forum