Згодна! Нажаль, не бачу лiдера в країнi, якого можна було б пiдтримати :((( Немає нiякого плану дiй щодо подальшої стабiлiзацiї усiх сфер (полiтичної, економiчної, та iн.) країни.
- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
dia.ira
Семья:
dia.ira
|
Имя: Ирина Группа: Активный пользователь Сообщений: 422 Регистрация: 18.03.2011 Заходил(а): 09.08.2020 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: (066)859-48-61 |
dia.ira
Активный пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 11:49)
... Но нужно сделать обдуманный выбор, когда нам его предоставят. Нам нужны выборы, а марание бюллетеней. Нужна программа, курс страны. Даже если придется туго, мы должны знать к чему идем. А не просто "банду геть", а дальше посмотрим. Пока я слышу и вижу только популистские лозунги со всех сторон...
Згодна! Нажаль, не бачу лiдера в країнi, якого можна було б пiдтримати :((( Немає нiякого плану дiй щодо подальшої стабiлiзацiї усiх сфер (полiтичної, економiчної, та iн.) країни.
"Ольга"
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
02 December 2013
По Раде вот только выступал Рыбак: призывал к диалогу. Сейчас выступает Александр Ефремов: вода водой...Такое впечатление, что они вообще не знают что им говорить.
mamzelka
Семья:
mamzelka
|
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 683 Регистрация: 18.11.2009 Заходил(а): 10.09.2018 |
mamzelka
Активный пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:10)
Будем сидіти і чекати, коли буде прийде достойний представник опозиції??? Наша влада зробила все, щоб знищити опозицію і вільнодумство під корінь. В нас практично знищено середній класу - клас людей, що можуть собі дозволити вільно думати і формулювати свої думки. В нас або бідні (а для них головна ідея - знищити багатих), або нереально заможні (капітал, як правило, здобутий нечесно, їх і так все влаштовує). Ви все ще сподіваєтесь і вірите в "доброго царя", який прийде і всі проблеми вирішить, поганих накаже, добрих відзначить? Історія вже сотні раз доводила - НЕ БУДЕ такого. Люди вийшли на майдан заради того, щоб їх почули, щоб хоч в таких масштабах помітили, що є ті, хто проти. Щоб спонукати владу до змін.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
02 December 2013
Єфремов розповів, що спілкувався з Януковичем вранці. "Він у себе вдома" у Межигір'ї
УП
УП
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
АЛЕКС26
|
Имя: АЛЕКС Группа: Активный пользователь Сообщений: 638 Регистрация: 12.02.2010 Заходил(а): 06.08.2015 |
АЛЕКС26
Активный пользователь
02 December 2013
как вы думаете, россия в севастополь войска введет или нет? там путина об этиом как бы народ попросил)))
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
|
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Сумерки
VIP пользователь
02 December 2013
Дівчата, а що там наша місцева влада?
Правду кажуть, що будуть подавати прохання чи щось інше про введення надзвичайного стану?
Правду кажуть, що будуть подавати прохання чи щось інше про введення надзвичайного стану?

Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Счастье
Семья:
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:20)
Єфремов розповів, що спілкувався з Януковичем вранці. "Він у себе вдома" у Межигір'їУП
Красавчик. Устал мужик, утомило его бренность бытия...
mamzelka
Семья:
mamzelka
|
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 683 Регистрация: 18.11.2009 Заходил(а): 10.09.2018 |
mamzelka
Активный пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:15)
По Раде вот только выступал Рыбак: призывал к диалогу. Сейчас выступает Александр Ефремов: вода водой...Такое впечатление, что они вообще не знают что им говорить.
В мене часто складається така ситуація, що влада просто не в курсі, що реально відбувається. Для них є інша Україна: з дешевими продуктами в супермаркетах, з гарними дорогами, з толпами прихильників. Це для них зганяють людей і змушують вчити лицемірні лозунги, жорстоко розганяючи тих, хто не згоден. Для них ремонтують дорогу до Межигір"я і створюють вертолітні майданчики. Міняють в авральному порядку цінники в магазинах та на базарах. Такі "потемкинские" села.
Лілічка
Семья:
Лілічка
|
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:20)
Єфремов розповів, що спілкувався з Януковичем вранці. "Він у себе вдома" у Межигір'їУП
А чого ж він падлюка, не вийде до народу??? Боїться? Отож, правильно боїться, кінець вже близько.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
"Алёна"
|
Имя: Алёна Группа: Активный пользователь Сообщений: 429 Регистрация: 07.12.2011 Заходил(а): 17.01.2020 |
"Алёна"
Активный пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:10)
В точку. Нужен такой кандидат, который сможет всех за собой повести и вытащить страну из этой ямы хоть на какой-то уровень. Но к сожалению на современной политической арене такого нету. Поэтому быть нам в этой ситуации еще долго. Будем наблюдать как наши политические силы перетягивают одеяло каждая на себя.
Сколько детей не воспитывай, они всё - равно делают так, как родители!!!
mamzelka
Семья:
mamzelka
|
mamzelka
Активный пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:24)
А чого ж він падлюка, не вийде до народу??? Боїться? Отож, правильно боїться, кінець вже близько.
Ага... Він 4 дні мовчав після того, як зібрався Євромайдан. Напевне, слова вчив. А тут тексту буде побільше :)
Лілічка
Семья:
Лілічка
|
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:24)
В мене часто складається така ситуація, що влада просто не в курсі, що реально відбувається. Для них є інша Україна: з дешевими продуктами в супермаркетах, з гарними дорогами, з толпами прихильників. Це для них зганяють людей і змушують вчити лицемірні лозунги, жорстоко розганяючи тих, хто не згоден. Для них ремонтують дорогу до Межигір"я і створюють вертолітні майданчики. Міняють в авральному порядку цінники в магазинах та на базарах. Такі "потемкинские" села.
Ой, пардоньте за тупеньку аналогію)))Це як у Величному Столітті(хто зараз дивиться) Селімка думає, що народ Маніси його обожнює, дари від них приймає) А насправді є така собі Нурбану-шка, яка допомагає Селімкі не хвилюватися)
Хі-хі)
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
Елка
Семья:
Елка
|
Имя: Елка Группа: VIP пользователь Сообщений: 1145 Регистрация: 15.04.2010 Заходил(а): 22.12.2015 |
Елка
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:22)
как вы думаете, россия в севастополь войска введет или нет? там путина об этиом как бы народ попросил)))
На сколько я знаю, то не народ
Депутат городского совета Севастополя Сергей Смольянинов призвал ввести на Украину российские войска. С такой просьбой он обратился к президенту России Владимиру Путину.
Обращение Сергея Смольянинова к Владимиру Путину: «В результате отказа народа Украины и ее законно избранного президента В.Ф. Януковича от подписания грабительской ассоциации с Евросоюзом, западными спецслужбами и их агентами инициирована попытка свержения законной власти в стране. Для чего организованы беспорядки и проплаченные митинги в ряде городов Украины и информационные атаки в СМИ, на финансируемых США интернет-ресурсах. /…/ В том числе на сайте Белого дома США размещена петиция, авторы которой просят президента США Барака Обаму осуществить военную интервенцию вооруженных сил США в Украину для свержения режима Януковича. Обращаемся к вам и просим оказать военную и иную помощь братскому народу, правительству и президенту Украины для защиты суверенитета страны, русского населения Крыма и других регионов
Опять же не знаю насколько это правда. А вот законность подобного очень сомнительна, войска чужой страны не могут вести боевые действия на нашей территории.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
Дівчата, а що там наша місцева влада?Правду кажуть, що будуть подавати прохання чи щось інше про введення надзвичайного стану?
Глава Николаевского областного совета
Игорь Дятлов подписал распоряжение о созыве внеочередной сессии в связи с
событиями, происходящими в стране.
- Мы не можем быть в стороне от тех
событий, которые сейчас происходят в Украине. Поэтому я подписал
распоряжение о срочном созыве внеочередной сессии, - объяснил глава
облсовета.
Сессия назначена на понедельник, 2 декабря, на 17.00
Игорь Дятлов призвал и другие местные советы в Николаевской области созвать своих депутатов.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
Не нагнітайте обстановку. Росія не має жодного права це робити, це буде міжнародна війна в такому випадку. А у нас навіть для введення надзвичайного стану підстав немає, як тут у ВР сказали, читаю зараз.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:26)
Но к сожалению на современной политической арене такого нету.
Так він незвідкіля і не візьметься. Йому потрібно на когось зпертися для початку. на кого? Хто сидить вдома і каже та нууууу
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:26)
Поэтому быть нам в этой ситуации еще долго.
Ви собі будьте на здоров'я. А ми не будемо.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Китиха
Модератор
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:27)
На сколько я знаю, то не народ
Депутат городского совета Севастополя Сергей Смольянинов призвал ввести на Украину российские войска. С такой просьбой он обратился к президенту России Владимиру Путину.
Взагаіл це державна зрада
Лілічка
Семья:
Лілічка
|
Лілічка
VIP пользователь
02 December 2013 

jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:27)
А цьому депутатику під суд піти не хочеться за подібні прохання? Хто там юрист хороший, це під яку статтю підпадає?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Просматривают эту тему:
Forum