• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 369822 10098
dia.ira

dia.ira

Заходил(а): 09.08.2020
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: (066)859-48-61
dia.ira
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 11:49)
... Но нужно сделать обдуманный выбор, когда нам его предоставят. Нам нужны выборы, а марание бюллетеней. Нужна программа, курс страны. Даже если придется туго, мы должны знать к чему идем. А не просто "банду геть", а дальше посмотрим. Пока я слышу и вижу только популистские лозунги со всех сторон...

Згодна! Нажаль, не бачу лiдера в країнi, якого можна було б пiдтримати :((( Немає нiякого плану дiй щодо подальшої стабiлiзацiї усiх сфер (полiтичної, економiчної, та iн.) країни.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   02 December 2013
По Раде вот только выступал Рыбак: призывал к диалогу. Сейчас выступает Александр Ефремов: вода водой...Такое впечатление, что они вообще не знают что им говорить.
mamzelka

mamzelka

Заходил(а): 10.09.2018
Район: Корабельный
Телефон: 0933460662
mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:10)
Згодна! Нажаль, не бачу лiдера в країнi, якого можна було б пiдтримати :((( Немає нiякого плану дiй щодо подальшої стабiлiзацiї усiх сфер (полiтичної, економiчної, та iн.) країни.

Будем сидіти і чекати, коли буде прийде достойний представник опозиції??? Наша влада зробила все, щоб знищити опозицію і вільнодумство під корінь. В нас практично знищено середній класу - клас людей, що можуть собі дозволити вільно думати і формулювати свої думки. В нас або бідні (а для них головна ідея - знищити багатих), або нереально заможні (капітал, як правило, здобутий нечесно, їх і так все влаштовує). Ви все ще сподіваєтесь і вірите в "доброго царя", який прийде і всі проблеми вирішить, поганих накаже, добрих відзначить? Історія вже сотні раз доводила - НЕ БУДЕ такого. Люди вийшли на майдан заради того, щоб їх почули, щоб хоч в таких масштабах помітили, що є ті, хто проти. Щоб спонукати владу до змін.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Єфремов розповів, що спілкувався з Януковичем вранці. "Він у себе вдома" у Межигір'ї
УП

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

АЛЕКС26

Заходил(а): 06.08.2015
Район: Центральный
АЛЕКС26
Активный пользователь
   02 December 2013
как вы думаете, россия в севастополь войска введет или нет? там путина об этиом как бы народ попросил)))
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   02 December 2013
Дівчата, а що там наша місцева влада?
Правду кажуть, що будуть подавати прохання чи щось інше про введення надзвичайного стану?

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:20)
Єфремов розповів, що спілкувався з Януковичем вранці. "Він у себе вдома" у Межигір'їУП

Красавчик. Устал мужик, утомило его бренность бытия...
mamzelka

mamzelka

mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:15)
По Раде вот только выступал Рыбак: призывал к диалогу. Сейчас выступает Александр Ефремов: вода водой...Такое впечатление, что они вообще не знают что им говорить.

В мене часто складається така ситуація, що влада просто не в курсі, що реально відбувається. Для них є інша Україна: з дешевими продуктами в супермаркетах, з гарними дорогами, з толпами прихильників. Це для них зганяють людей і змушують вчити лицемірні лозунги, жорстоко розганяючи тих, хто не згоден. Для них ремонтують дорогу до Межигір"я і створюють вертолітні майданчики. Міняють в авральному порядку цінники в магазинах та на базарах. Такі "потемкинские" села.
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:20)
Єфремов розповів, що спілкувався з Януковичем вранці. "Він у себе вдома" у Межигір'їУП

А чого ж він падлюка, не вийде до народу??? Боїться? Отож, правильно боїться, кінець вже близько.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.

"Алёна"

Заходил(а): 17.01.2020
Телефон: 0506635827
"Алёна"
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:10)

В точку. Нужен такой кандидат, который сможет всех за собой повести и вытащить страну из этой ямы хоть на какой-то уровень. Но к сожалению на современной политической арене такого нету. Поэтому быть нам в этой ситуации еще долго. Будем наблюдать как наши политические силы перетягивают одеяло каждая на себя.
Сколько детей не воспитывай, они всё - равно делают так, как родители!!!
mamzelka

mamzelka

mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:24)
А чого ж він падлюка, не вийде до народу??? Боїться? Отож, правильно боїться, кінець вже близько.

Ага... Він 4 дні мовчав після того, як зібрався Євромайдан. Напевне, слова вчив. А тут тексту буде побільше :)
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:24)
В мене часто складається така ситуація, що влада просто не в курсі, що реально відбувається. Для них є інша Україна: з дешевими продуктами в супермаркетах, з гарними дорогами, з толпами прихильників. Це для них зганяють людей і змушують вчити лицемірні лозунги, жорстоко розганяючи тих, хто не згоден. Для них ремонтують дорогу до Межигір"я і створюють вертолітні майданчики. Міняють в авральному порядку цінники в магазинах та на базарах. Такі "потемкинские" села.

Ой, пардоньте за тупеньку аналогію)))Це як у Величному Столітті(хто зараз дивиться) Селімка думає, що народ Маніси його обожнює, дари від них приймає) А насправді є така собі Нурбану-шка, яка допомагає Селімкі не хвилюватися)
Хі-хі)
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Елка

Елка

Заходил(а): 22.12.2015
Район: Ленинский
Телефон: 0956820907
Елка
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:22)
как вы думаете, россия в севастополь войска введет или нет? там путина об этиом как бы народ попросил)))

На сколько я знаю, то не народ

Депутат городского совета Севастополя Сергей Смольянинов призвал ввести на Украину российские войска. С такой просьбой он обратился к президенту России Владимиру Путину.

Обращение Сергея Смольянинова к Владимиру Путину: «В результате отказа народа Украины и ее законно избранного президента В.Ф. Януковича от подписания грабительской ассоциации с Евросоюзом, западными спецслужбами и их агентами инициирована попытка свержения законной власти в стране. Для чего организованы беспорядки и проплаченные митинги в ряде городов Украины и информационные атаки в СМИ, на финансируемых США интернет-ресурсах. /…/ В том числе на сайте Белого дома США размещена петиция, авторы которой просят президента США Барака Обаму осуществить военную интервенцию вооруженных сил США в Украину для свержения режима Януковича. Обращаемся к вам и просим оказать военную и иную помощь братскому народу, правительству и президенту Украины для защиты суверенитета страны, русского населения Крыма и других регионов

Опять же не знаю насколько это правда. А вот законность подобного очень сомнительна, войска чужой страны не могут вести боевые действия на нашей территории.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   02 December 2013
Дівчата, а що там наша місцева влада?Правду кажуть, що будуть подавати прохання чи щось інше про введення надзвичайного стану?

Глава Николаевского областного совета Игорь Дятлов подписал распоряжение о созыве внеочередной сессии в связи с событиями, происходящими в стране. - Мы не можем быть в стороне от тех событий, которые сейчас происходят в Украине. Поэтому я подписал распоряжение о срочном созыве внеочередной сессии, - объяснил глава облсовета. Сессия назначена на понедельник, 2 декабря, на 17.00 Игорь Дятлов призвал и другие местные советы в Николаевской области созвать своих депутатов.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013

Не нагнітайте обстановку. Росія не має жодного права це робити, це буде міжнародна війна в такому випадку. А у нас навіть для введення надзвичайного стану підстав немає, як тут у ВР сказали, читаю зараз.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:26)
Но к сожалению на современной политической арене такого нету.

Так він незвідкіля і не візьметься. Йому потрібно на когось зпертися для початку. на кого? Хто сидить вдома і каже та нууууу
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:26)
Поэтому быть нам в этой ситуации еще долго.

Ви собі будьте на здоров'я. А ми не будемо.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:27)
На сколько я знаю, то не народ

Депутат городского совета Севастополя Сергей Смольянинов призвал ввести на Украину российские войска. С такой просьбой он обратился к президенту России Владимиру Путину.

Взагаіл це державна зрада
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   02 December 2013

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:27)

А цьому депутатику під суд піти не хочеться за подібні прохання? Хто там юрист хороший, це під яку статтю підпадає?
Просматривают эту тему:

Forum