• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 370440 10098
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:58)
Я готувала з дітьми зовсім інше інтерв"ю - про користь позашкільної освіти. З дітьми вже на майданчику працювали режисери, працівники ТВ. Про що говорили діти я дізналася вже пост-фактум.

О, тоді прошу вибачення.
З Вашого посту я так зрозуміла було, що Ви особисто примушували дітей таке говорити.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   02 December 2013
Представители профсоюза шахтеров согласны с протестующими на Ссылка и также готовы требовать отставки правительства и главы государства: "НПГД заявляет, что готов примкнуть к всеобщей забастовке и выступить единым фронтом в борьбе с властью, которая ради собственной выгоды решила отбросить в развитии нашу с вами страну на десятилетия назад", - заявляют в НПГД.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Судьи Шевченковского райсуда Киева возвращают заявления милиции в отношении Ссылка 30 ноября, как незаконно оформленные. Об этом заявил заместитель председателя партии «Батькивщина», народный депутат Павел Петренко, передает пресс-служба партии. По словам юристов политсилы, которые сопровождают процессы, в суде состоялся уже с десяток заседаний, на каждом из которых судьи принимают идентичные решения: материалы милиции возвращаются как незаконно оформленные, а студентов отпускают. Показания студентов при этом идентичные: "их без каких-либо объяснений, без разъяснения их прав избивала милиция, забирали их в автозаки, держали в нечеловеческих условиях». "То, что происходило со студентами, означает, что к ним применялись пытки. И судьи Шевченковского суда это признали», - подчеркнул Петренко.
mamzelka

mamzelka

Заходил(а): 10.09.2018
Район: Корабельный
Телефон: 0933460662
mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:55)
Хто чи що Вам заважає виховувати власних дітей так, як Ви особисто це вважаєте за потрібне?

Ось і виховую. І перше, чому намагаюсь навчити в першу чергу - критичному мисленню і вмінню самостійно приймати рішення. Ось мабуть тому, на наших заходах можна побачити портрет Шевченка, а не дійсного президента. Так, від нас вимагають проведення заходів, але форму і наповнення обираємо ми. Тримаючись подалі від політики, від бруду.
dia.ira

dia.ira

Заходил(а): 09.08.2020
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: (066)859-48-61
dia.ira
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:32)
Конкретно в даному випадку - перестати бухтіти і боятися, очевидно. А далі є купа варіантів, в залежності від бажань та можливостей кожного, то вже індивідуально. Від прямих дій зараз типу піти на майдан, до відстоювання своїх законних прав в звичайному житті, чи навіть достойне виховання своїх дітей. І як мінімум, завжди тримати в пам'яті, що влада в Україні - це народ, тобто кожен з нас, а всі чиновники від Президента до простого виконавця десь у ЖЕКу - наші наймані працівники. Вони на нас працюють, ми їм платимо через наші податки. Мені здається, що про це постійно забувають, і саме це причина багатьох наших негараздів.

Гарно сказано! Пiдтримую Вас у всьому! Головне - завжди залишатися Людиною, щоб не вiдбувалося навколо.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 14:00)
Наталю, не будьте такою категоричною. Є різні обставини. Інколи навіть швидкості реакції не вистачає.

Я не категорична, я просто задаю питання для роздумів. Я прекрасно усвідомлюю і про обставини, і про форс-мажори, і навіть про можливі помилки, я і сама купу дурниць роблю і робитиму, всі ми люди. Але за цими окремими помилками та невдачами не можна забувати про основну нитку, якої тримаєшся. І в даному випадку основним є те, що саме батьки виховують своїх дітей. Не вчителі, не держава, не друзі, не випадкові знайомі, а саме батьки. Решту лише приймають деяку участь, не без того, але основне - на батьках. Можна впороти дурницю, але можна і потім, у спокійній обстановці, хоча б просто поговорити з дитиною, інколи навіть варто вибачитися перед нею, корона не впаде. Це так, якщо загалом пояснити свою думку. Інколи дуже важливо задавати собі такі запитання, а хто чи що заважає мені виховувати дитину так, як я вважаю за потрібне? Я й сама собі періодично задаю подібні питання. І це має безпосереднє відношення до даної теми, бо це питання прийняття людиною відповідальності за своє життя на себе саму, а не перекладання чи то на державу, чи то на кого. От тому я питаю, хто чи що заважає поступати не по совісті?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 14:05)
І перше, чому намагаюсь навчити в першу чергу - критичному мисленню і вмінню самостійно приймати рішення.

Це ж треба, буквально дослівно, як би могла сказати і я.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Верховный Совет АРК на внеочередном пленарном заседании сегодня принял обращение к Президенту Украины Виктору Януковичу, в котором призвал принять все доступные меры для восстановления общественного порядка, не останавливаясь, если этого потребует ситуация, перед введением чрезвычайного положения. Об это сообщает пресс-служба парламента. За принятие документа проголосовали 76 депутатов (из 78).

Напомним, депутат Донецкого городского совета Татьяна Мармазова Ссылка в Украине чрезвычайное положение.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Среди жестоко избитых сотрудниками спецподразделения «Беркут» после разгона митингующих от Администрации Президента Ссылка были трое николаевцев. Об этом в комментарии «Преступности.НЕТ» рассказал активист молодежного крыла николаевского «УДАРа» Дмитрий Кривцун, который также был избит правоохранителями.

- Мы стояли в самых первых рядах с боку и снимали происходящее на камеру. Уже после второй волны разгона людей к нам начали направляться бойцы «Беркута». Мы показали им бейджи и сообщили, что мы снимали на видео, что мы мирные. Однако двое «беркутовцев» повалили меня на землю и начали бить по голове дубинкой. Я прикрыл голову руками, и они били по рукам, - рассказал он.

По его словам, вместе с ним «беркутовцы» побили пресс-секретаря николаевского «УДАРа» Петра Брылинского и еще одного активиста.

- У Петра Брылинского висел бейджик на шее, он сообщил, что он из пресс-службы. А «беркутовец» ему сказал: «А мне пох*р», сорвал бейдж и тоже повалил его на землю, после чего его избили и вдобавок разбили камеру, - добавил он.

На данный момент, как отметил Кривцун, у него до сих пор болит голова от полученных ударов, у всех троих по телу множество ушибов, и Брылинскому наложили гипс на палец. Как сотрудники спецподразделения «Беркут» избивали николаевских «УДАРовцев», которые не оказывали сопротивление, можно увидеть на этой видеозаписи:
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 14:05)
І перше, чому намагаюсь навчити в першу чергу - критичному мисленню і вмінню самостійно приймати рішення.

Самое главное, по сути, чему мы должны научить своих детей
Энни

Энни

Заходил(а): 22.02.2021
Район: Ленинский
Телефон: 0988379967
Энни
VIP пользователь
   02 December 2013
Девочки, хочу поделиться своими переживаниями. меня так пугает это все: сразу вроде бы чувство счастья, вот скинут власть, и будет все лучше. Но потом начинаю задумываться...А не похоже ли это на игры европы или сша? как-то сильно подозрительно они за нас переживают...представители ес на майдане..

Потом оппозиция начнет ссорится, кому у власти стоять
вот тогда начнется самое интересное, бюджета нет, раскол в оппозиции и хана...

Кто-то волнуется на этот счет?
черника86

черника86

Заходил(а): 25.03.2019
черника86
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:57)
Об'єктивна сторона злочину виявляється у трьох формах: 1) перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, який полягає у так званих фізичному переході (перехід до ворога через лінію фронту, вступ на службу в армію ворожої держави, участь за її завданням у бойових діях проти України тощо) та інтелектуальному переході (виконання доручень ворога або сприяння агентам ворожої держави на території України тощо);
2) шпигунство, тобто передача чи збирання з метою передачі іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам відомостей, що становлять державну таємницю;
3) надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України (будь-яка допомога у проведенні підривної діяльності на території України).

Я не вижу, чтобы действия депутата хоть под один пункт попали.

Его действия могут подпадать под третий пункт (теоретически). Подрывная деятельность может проводится в разны формах и быть связана, к примеру :
"з втручанням у внутрішню політику (скажімо, організація міжконфесійних, міжетнічних та інших конфліктів, розпалювання сепаратистських настроїв серед населення окремих регіонів, фінансування, оснащення чи інше забезпечення незаконних збройних формувань на території України, організація інформаційної експансії з боку інших держав);
More:Ссылка

Елка

Елка

Заходил(а): 22.12.2015
Район: Ленинский
Телефон: 0956820907
Елка
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:54)
Хто і що заважає цим працівникам не піти на той мітинг? От просто взяти, і не піти?

Если ты не пойдешь, на следующий день тебя попросят написать заявление "по собственному желанию") Безусловно хорошо сорить высокопарными фразами о том, что нужно отстаивать свои права и все такое ... особенно если ты к примеру мать-одиночка в съемной квартире и стариками родителями в глухом селе. В этой ситуации можно разбрасывать работой во благо принципиально позиции.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 14:18)
Если ты не пойдешь, на следующий день тебя попросят написать заявление "по собственному желанию") Безусловно хорошо сорить высокопарными фразами о том, нужно отстаивать свои права и все такое ... особенно если ты к примеру мать-одиночка в съемной квартире и стариками родителями в глухом селе. В этой ситуации можно разбрасывать работой во благо принципиально позиции.

Хто заважає не написати заяву "за власним бажанням"? От просто взяти і не написати?
І не розказуйте мені, що на тому заводі працюють виключно мами-одиночки на зйомних квартирах і старими батьками в глухому селі.

P.S. Чомусь згадалося, як я колись давно в юності відмовилася виходити на роботу (попрацювати програмістом в міністерстві треба було) в суботу та неділю, бо в мене на вихідні були свої плани, а працювати в неробочий час я не зобов'язана. Відмовила особисто директору своєї компанії у присутності міністра. Міністр був ДУЖЕ здивований. Мене тоді директор вивів за двері і поставив ультиматум, або виходиш, або пиши за власним бажанням. Я тоді була молода-дурна і не знала, що могла не написати, тому я написала. Але нагибати себе не дозволяла тоді, і не дозволяю ніколи і нікому в житті. І жодного разу не пожалкувала про це.
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 14:15)
и хана...

а сейчас что?
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:25)
Не надо нам помощи Росссии, но и вмешательства Америки тоже не надо.

Я думаю, что это как раз и происходит, вмешательство и России и Америки. Все же знают, что происходит в Сирии? И именно сейчас Сирия заявила о желании войти в Таможенный Союз, даже прозвучала тема о его возможной трансформации из экономического в политический. А в Украине суд запретил проводить референдум о вхождении нашей страны в ТС. А американский фонд Franklin Templeton купил в августе 20 % внешнего долга Украины. Представляете, что будет если этот кредитор потребует 100 % платежа по обязательствам? после подписания договора этого бы точно не случилось в ближайшее время (экономические аналитики так утверждают), что (или кто) дал Яныку уверенность, что без договора с ЕС украинская сторона договорится с кредитором?

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Мітингувальники у Запоріжжі заблокували вхід до будівлі міськвиконкому, вимагаючи звільнення з посади міського голови Олександра Сіна й відставки уряду.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   02 December 2013
Національна спілка журналістів та інші медіа-організації виходять зі складу Міжвідомчої робочої групи при президенті через масові побиття учасників акцій та журналістів правоохоронцями

Ленуся Ник

Заходил(а): 03.04.2014
Ленуся Ник
Пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 14:15)
Девочки, хочу поделиться своими переживаниями. меня так пугает это все: сразу вроде бы чувство счастья, вот скинут власть, и будет все лучше. Но потом начинаю задумываться...А не похоже ли это на игры европы или сша? как-то сильно подозрительно они за нас переживают...представители ес на майдане..
Потом оппозиция начнет ссорится, кому у власти стоять
вот тогда начнется самое интересное, бюджета нет, раскол в оппозиции и хана...

Кто-то волнуется на этот счет?

да, эти мысли и меня тревожат. Как бы не оказались марионетками в руках России и Америки.

считаю, что оппозиции нужно быстрее действовать, пока за нас не подумали и не ввели войска. Времени нет для раздумий. Люди уже показали, что так жить дальше не хотят...

Больше счастья, чем приносит дочь, могут принести только две доченьки!
Хочу малыша

Хочу малыша

Заходил(а): 18.12.2020
Хочу малыша
VIP пользователь
   02 December 2013
Я только,что смотрела новости по росийскому каналу про происходящее в Киеве. Ушла на секунду на кухню выключить чайник. Возвращаюсь, а по телеку показывают, как танк здание бомбит..дым..огонь... Девочки, СЕРДЦЕ В ПЯТКИ УШЛО, только через пять минут поняла, что это уже другой репортаж про военные действия в Ливии. До сих пор отойти не могу. Думала это Киев показывают.
Забирать заказы у меня дома - Чайковского 29, кв. 88 на выходных в любое время или в будни после 18.00. Или же на работе - Гражданская 40 только с 12.00 до 12.30 или ровно в 17.00
Просматривают эту тему:

Forum