• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 370597 10098
NATALI1404

NATALI1404

Заходил(а): 19.05.2017
Телефон: 0633372770
NATALI1404
VIP пользователь
   02 December 2013
А что Гарант? Я его не могу нигде найти,он молчит?
Я  хочу  правді  бути  вічним  другом
І  ворогом  одвічним  злу. 
Евгешка

Евгешка

Заходил(а): 10.04.2018
Район: Заводской - Лески
Евгешка
Активный пользователь
   02 December 2013
Девочки, а возбудили какое-нибудь уголовное дело против беркутовцев?????

а то не понимаю, всех массово лупили, только ни чего не слышно ни от покуратуры ни вообще ни чего
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:00)
Був колись на України такий час, називався Руїна.... дуже схоже (

Смута на русі хіба не у цей самий час була? незрозумійщо років двадцять поспіль
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
NATALI1404

NATALI1404

Заходил(а): 19.05.2017
Телефон: 0633372770
NATALI1404
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:03)
Девочки, а возбудили какое-нибудь уголовное дело против беркутовцев?????
а то не понимаю, всех массово лупили, только ни чего не слышно ни от покуратуры ни вообще ни чего

На этот вопрос тоже хочу найти ответ,пока ничего нет.
Я  хочу  правді  бути  вічним  другом
І  ворогом  одвічним  злу. 
mamzelka

mamzelka

Заходил(а): 10.09.2018
Район: Корабельный
Телефон: 0933460662
mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Тільки що до нас заходила жінка з Миколаївського району. Працівників будинку творчості вивозять на мітинг. І люди йдуть!!! Бо бояться. А знаєте, це може і на краще... Кожний такий "стимульований" мітинг - це ще один мінус владі. Не думаю, що люди, які там зберуться (точніше - їх туди пригонять) будуть говорити про "своє щасливе життя".

АЛЕКС26

Заходил(а): 06.08.2015
Район: Центральный
АЛЕКС26
Активный пользователь
   02 December 2013
да, слава богу, хоть торговаться начали))) а то меня ващене радует перекупка америкой украинского внешнего долга и давление со стороны россии. думаю, что все кончится очень даже мирно. ставлю на то, что все само собой рассосется. оппозиция попиарится, вышедшие из ПР организуюбт свою партию - "За ЕС" или чет подобное, вступят в коалицию с порошенко, кинут яцыка, "при своих" останутся свободовцы.....ну, начнется медленный десятилетний разворот в сторону европы...... правда, нам станет хуже)))) но это - так, мелочи... скорее всего, через 2 нед максимум все утихнет - новый год, все-таки! а все это произойдет потому, что цели размыты и действия нечеткие. все. проиграли очередную революцию))) до следующего квадратичного периода(если я правильно посчимтала)
mamzelka

mamzelka

Заходил(а): 10.09.2018
Район: Корабельный
Телефон: 0933460662
mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:00)
На майдані було тихо. Остання сутичка ніби під Банковою. Одні створюють барикади інші стягують сили.

Був колись на України такий час, називався Руїна.... дуже схоже (

ось згадую їсторію України... І все якась постійна руїна. :)
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:07)
Тільки що до нас заходила жінка з Миколаївського району. Працівників будинку творчості вивозять на мітинг. І люди йдуть!!! Бо бояться. А знаєте, це може і на краще... Кожний такий "стимульований" мітинг - це ще один мінус владі. Не думаю, що люди, які там зберуться (точніше - їх туди пригонять) будуть говорити про "своє щасливе життя".

ні, такі люди зазвичай говорять "не зліть владу, а то вона ще гірше зробить"
знаєте, після того, як люди стоять і нікуди не йдуть, навіть коли їх б"ють і травлять газом, то якось аж гидко згадувати про можливу втрату роботи. я аж геть не із сміливих, але мені б просто соромно було.
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:09)
да, слава богу, хоть торговаться начали))) а то меня ващене радует перекупка америкой украинского внешнего долга и давление со стороны россии. думаю, что все кончится очень даже мирно. ставлю на то, что все само собой рассосется. оппозиция попиарится, вышедшие из ПР организуюбт свою партию - "За ЕС" или чет подобное, вступят в коалицию с порошенко, кинут яцыка, "при своих" останутся свободовцы.....ну, начнется медленный десятилетний разворот в сторону европы...... правда, нам станет хуже)))) но это - так, мелочи... скорее всего, через 2 нед максимум все утихнет - новый год, все-таки! а все это произойдет потому, что цели размыты и действия нечеткие. все. проиграли очередную революцию))) до следующего квадратичного периода(если я правильно посчимтала)

Я не розумію, чому ви так радієте? Навіщо така кількість посміхнених дужок? Велика кількість людей, дітей, які зазнали на собі чистку майдану, матимуть величезні проблеми зі здоров"ям, бо такі побої, на превеликий жаль, дарма не пройдуть.
ЧОМУ ВИ РАДІЄТЕ?
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:03)
А что Гарант? Я его не могу нигде найти,он молчит?

У своїй норі окопався. Так, мовчить. Типова його поведінка при будь-якій проблемі.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

АЛЕКС26

АЛЕКС26
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:14)
Я не розумію, чому ви так радієте? Навіщо така кількість посміхнених дужок? Велика кількість людей, дітей, які зазнали на собі чистку майдану, матимуть величезні проблеми зі здоров"ям, бо такі побої, на превеликий жаль, дарма не пройдуть.
ЧОМУ ВИ РАДІЄТЕ?

тому, что эти бои практически закончились. власть на 99 процентов больше не пойдет в рукопашную, это уже хорошо. а большое количество людй, которые были на майдане, я и в прошлый раз видела. ну, с прошлого майдана, так я вам скажу - таки ничего хорошего ни им, ни нам с прошлого майдана не вышло... с этого, похоже, тоже пока мало пользы. я не про надежды, я про реальные сдвиги в позитивную сторону. хотьь пошли разговаривать, уже хзорошо, а то ведь америка заставит нас выплачивать по долгам, ох заставит, у них самих с экономикой не фонтан, да как не воспользоваться нашими долговыми расписками (кстити, их перекупают не для того, чтоб потом на новый год подарить)) а наша экономика, как ни крути, очень и очень зависит от россии!! вот прикрыли границу не надолго - и что? кто озвучит убытки? да, власть надо менять, однозначно, но что мешает? почему все типо в забастовке? и что такое - забастовка (страйк)? разве что-то работает? ну, забастуют киоски-палаточники, и что? смешные, ей-богу!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:09)
скорее всего, через 2 нед максимум все утихнет - новый год, все-таки! а все это произойдет потому, что цели размыты и действия нечеткие. все. проиграли очередную революцию)))

Ви дуже розчаруєтеся, якщо буде все навпаки? Ну раз така явна спроба нагнати песимізму і переконати в програші, хоча насправді поки що виграє народ. Вам так подобається нинішня влада, Ви отримуєте насолоду від принижень себе, обману, крадіжок, а тепер вже і побоїв? Чи Ви якраз саме з тих, хто ці приниження та обмани створює? Чи все ще простіше - тупо троль?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Алина Патрекеевна

Заходил(а): 07.08.2018
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
   02 December 2013

Украина возобновит переговоры о подписании Соглашения об ассоциации — МИД

Ссылка
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:26)
Ви дуже розчаруєтеся, якщо буде все навпаки? Ну раз така явна спроба нагнати песимізму і переконати в програші, хоча насправді поки що виграє народ. Вам так подобається нинішня влада, Ви отримуєте насолоду від принижень себе, обману, крадіжок, а тепер вже і побоїв? Чи Ви якраз саме з тих, хто ці приниження та обмани створює? Чи все ще простіше - тупо троль?

Вы сейчас обсуждаете личность собеседника, а не тему. Вы читали мое предупреждение в теме выше?

Беляночка

Заходил(а): 05.03.2023
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 097*
Беляночка
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 14:45)
А справа ще в тому, що люди дивляться один на одного. Якщо відмовиться хоча б один, то простіше буде відмовитися другому, а далі вже й третьому, і так далі вже як сніжний ком повалить.

Думаю для вас це не таємниця, але багато, ой як багато НЕ підтримують Майдан. І вони підуть. Підуть, тому що їм сказало керівництво, підуть бо так закладено з часів СРСР - всі на парад, бо не буде премії. Підуть бо вони підтримують президента і вважають, що "Беркут" все зробив вірно, нічого було мітингувати і провокувати. Сумно це.
Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!! 
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 06:46)
Убедительная просьба не нарушать правила форума!
При переходе в обсуждениях с заявленной темы на личность собеседника будет запрещено писать в этой теме ВСЕМ участникам конфликта

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Orchid
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:23)
тому, что эти бои практически закончились. власть на 99 процентов больше не пойдет в рукопашную, это уже хорошо. а большое количество людй, которые были на майдане, я и в прошлый раз видела. ну, с прошлого майдана, так я вам скажу - таки ничего хорошего ни им, ни нам с прошлого майдана не вышло... с этого, похоже, тоже пока мало пользы. я не про надежды, я про реальные сдвиги в позитивную сторону. хотьь пошли разговаривать, уже хзорошо, а то ведь америка заставит нас выплачивать по долгам, ох заставит, у них самих с экономикой не фонтан, да как не воспользоваться нашими долговыми расписками (кстити, их перекупают не для того, чтоб потом на новый год подарить)) а наша экономика, как ни крути, очень и очень зависит от россии!! вот прикрыли границу не надолго - и что? кто озвучит убытки? да, власть надо менять, однозначно, но что мешает? почему все типо в забастовке? и что такое - забастовка (страйк)? разве что-то работает? ну, забастуют киоски-палаточники, и что? смешные, ей-богу!

Я, знаєте, теж минулий майдан застала. І нічого поганого від "післямайданнго" президента не бачила. І добре пам"ятаю ті закони, коли влада фактично була у руках парламенту, а там більшістю була опозиція (на той час ПР і її підлобузники). Шкода тільки, що бандити так і не сіли по тюрьмах, як нам обіцяли.
А про Росію та нашу залежність від неї, вже набридло слухати. Якщо ви готові лизати зад Путіну, то я ні.
І, навіть, якщо б я мала таку впевненість як ви, що влада більш не застосує сили проти людей, я б не мала жодного привода веселитися, бо пам"ять ще свіжа. На майдані, ще сліди крові!

АЛЕКС26

АЛЕКС26
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:26)

не, я не разочаруюсь)) однако,не верю! просто-не верю! пессимист - хорошо информированный оптимист!
наша власть мне очень не нравится, примеров победы народа, кроме возобновления переговорногопроцесса, пока никаких. унижение, обман, воровство - это было тысячи лет на руси (и в украине), власть меня пока не била, но у нас зарекаться ни от чего нельзя... никто не будет утверждать, что при кучме не били, так же не стоит надеяться, что и дальше бить не будут. ну, я унижениямии обманом не занимаюсь, вот. высказываю свои мысли, как и все тут, причем конструктивного ответа на мой пост нет)))) я в подробностях помню, как сливали первый майдан, вижу, как это делают сейчас...

МАМА ЮЛЯ

Заходил(а): 02.08.2018
Телефон: 0664742825 Юля
МАМА ЮЛЯ
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:34)
Якщо ви готові лизати зад Путіну, то я ні.

Хм.а российским газом пользуемся все,а вот платить за него это получается "лизать зад"
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 15:30)
Вы сейчас обсуждаете личность собеседника, а не тему. Вы читали мое предупреждение в теме выше?

Тоді прошу роз'яснити, як реагувати на пости, в яких ображають третіх осіб, які тут навіть відповісти за себе не можуть. На пости, в яких йде знищення людських цінностей, насмішка над тими, хто пробує хоч щось зробити. Тиснути жалобу, хай модератор розбирається? Адекватно і аргументовано відповідати на таке неможливо. Пішла гладити равлика...
Просматривают эту тему:

Forum