Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:10)
Пишу не для спора.Просто как-то непонятно. Я против введения войск России, если что. Вопрос просто интересный . Вот США неоднократно ввводила свои войска в другие страны, да и бомбили людей. Тоже незаконнно, на мой взгляд. Но как-то мировое сообщество это "кушает". И даже на сайтах США подсчеты голосов насчет президента устраивают...С какой радости на сайте США.А кто они такие, собственно говоря...Тоесть пока они нас не трогают, то можно к ним "поплакаться".А то, что к другим лезут , незаконно-это им прощается.
А я вот реально боюсь, чтобы америкосы Югославию не повторили.И не только Югославию.И российские войска видеть здесь не хочу тоже, если что.
Так і війск США чи будь-яких інших держав це також стосується. Так саме буде незаконно, як і введення війск Росії, немає жодної різниці. А сайт США... ну влаштували там люди голосування, і що? Той сайт петицій - це лише сайт для збору пропозицій, ну хочете, введіть там голосування про фінансування поставки хом'ячків, наприклад, чом би й ні? Якщо якась петиція набере більше 100 тис., то сенат і президент США мусять її розглянути, це єдине, на що впливає той сайт. А розглянути - це означає лише те, що вони її обов'язково прочитають і обговорять. Чи будуть з того якісь наслідки взагалі, і якщо будуть, то які саме - це ще бабуся надвоє сказала. Он за кілька днів набрала 100 тис. голосів петиція про введення санкцій проти Януковича і членів уряду - і що? А нічого.