• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 370444 10098
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:49)
Это не я говорю, это УК.
Второй вид измены: шпионаж, вот это может быть в мирное время. Но мы же не про шпионаж.

О, Ви розбираєтеся, я так зрозуміла? Не підкажете, а оті прохання про введення війск, вони під якусь статтю підпадають? Ну типу заклики до чогось там неконституційного і все таке.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:44)
як це так? хочете сказати, що у мирний час не можна зрадити державу?

Ну це типу, в мирний час і нема причин зраджувати. Все ж добре...
Нагадує ситуацію, коли чоловік з жінкою живуть разом 5 років, чоловік дізнається про те, що жінка не може мати дітей і йде до іншої. Тобто кинув у найтяжчу мить. Так типа і закон думає.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Turbulent Bell

Turbulent Bell

Заходил(а): 21.11.2025
Район: Заводской
Телефон: 0930548585
Turbulent Bell
VIP пользователь
   02 December 2013
Об'єктивна сторона злочину виявляється у трьох формах:
1) перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, який полягає у так званих фізичному переході (перехід до ворога через лінію фронту, вступ на службу в армію ворожої держави, участь за її завданням у бойових діях проти України тощо) та інтелектуальному переході (виконання доручень ворога або сприяння агентам ворожої держави на території України тощо);
2) шпигунство, тобто передача чи збирання з метою передачі іноземній державі, іноземній організації або їхнім представникам відомостей, що становлять державну таємницю;
3) надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України (будь-яка допомога у проведенні підривної діяльності на території України).

Я не вижу, чтобы действия депутата хоть под один пункт попали.
Nikocha

Nikocha

Заходил(а): 22.08.2016
Район: Ленинский
Nikocha
VIP пользователь
   02 December 2013
Пока майдан особо ничего не добился Ссылка
Turbulent Bell

Turbulent Bell

Заходил(а): 21.11.2025
Район: Заводской
Телефон: 0930548585
Turbulent Bell
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:56)
О, Ви розбираєтеся, я так зрозуміла? Не підкажете, а оті прохання про введення війск, вони під якусь статтю підпадають? Ну типу заклики до чогось там неконституційного і все таке.

Я не разбираюсь, как раз. Но именно под эту статью не попадает, как ни крути.
Nabu

Nabu

Заходил(а): 28.07.2015
Район: Центральный
Nabu
Gold
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:52)
Дівчата, я з Вами!Але, на жаль, подумки...Саме сьогодні нам на УЗД серця о 17-00, запису якого ми чекали з місяць...

Нам потрібні здорові українці :) Дякую за відгук.
Моя подпись нарушала правила форума
п.1.5
в) запрещается использовать в имени (нике), аватаре, подписи и названии статуса нецензурные или ругательные слова (а также завуалированный мат).
Зато прекрасно передавала мои эмоции.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:50)
Хто їх почує? Хто помітить?
Тi, хто при владi - вже бачили і чули подiбне. Саме Ви, мабуть, і вірите в "доброго царя". Бо все ще сподiваєтесь "спонукати владу до змін" :)

"Добрий цар" сидить у власному маєтку і не відсвічує, прикидається шлангом. Люди роблять максимально можливе, тримаючись в рамках закону. А Ви просто бухтите під руку, нагнітаючи песимізм. Вам так хочеться залишити статус-кво?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   02 December 2013
Дівчата, брат на зв"язок так і не вийшов, але з"являвся у ВК. Значить, живий!)))

Олександро, не переймайся (можна на "ти"?), мій малий приклався до прапору ще дужче твого)
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:58)
Нам потрібні здорові українці :) Дякую за відгук.

Нічого, ми ще приєднаємося!
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:58)
Я не разбираюсь, как раз. Но именно под эту статью не попадает, как ни крути.

Ясно, дякую. Та я не про саме державну зраду, але щось таке мені муляє, наче є така стаття саме про заклики провокативні.
mamzelka

mamzelka

Заходил(а): 10.09.2018
Район: Корабельный
Телефон: 0933460662
mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:50)
Хто їх почує? Хто помітить?
Тi, хто при владi - вже бачили і чули подiбне. Саме Ви, мабуть, і вірите в "доброго царя". Бо все ще сподiваєтесь "спонукати владу до змін" :)

Гаразд... А що пропонуєте Ви? Мовчки терпляче зносити цей маразм, безправність... Епітетів маса, шкода, що більшість нецензурні. Вчора мене запитала 4-річна донька, коли побачила кадри побоїв під час розгону майдану, що роблять ці злі дяді. Що я маю сказати дитині??? Що, це дяді міліціонери (а в її книжках - міліція захищає від хуліганів), що це нехороші люди (а де ж тоді хороші?), що це все ненасправді (дяді бавляться - а звідки кров). Я за майдан. Хоча б для того, щоб чесною бути зі своєю дитиною, совістю.
Nabu

Nabu

Nabu
Gold
   02 December 2013
Хто піде під ОДА, попереджують, що буде мітінг на підтримку ПР та президента. Прохання не вестися на провокації та покреативити :)
п.1.5
в) запрещается использовать в имени (нике), аватаре, подписи и названии статуса нецензурные или ругательные слова (а также завуалированный мат).
mamzelka

mamzelka

mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:00)
Дівчата, брат на зв"язок так і не вийшов, але з"являвся у ВК. Значить, живий!)))
Олександро, не переймайся (можна на "ти"?), мій малий приклався до прапору ще дужче твого)

Сьогодні май брат теж їде на майдан.

ribak

Заходил(а): 17.09.2020
Телефон: 0677472259, 0990985150
ribak
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:29)
Не нагнітайте обстановку. Росія не має жодного права це робити, це буде міжнародна війна в такому випадку. А у нас навіть для введення надзвичайного стану підстав немає, як тут у ВР сказали, читаю зараз.

Пишу не для спора.Просто как-то непонятно. Я против введения войск России, если что. Вопрос просто интересный . Вот США неоднократно ввводила свои войска в другие страны, да и бомбили людей. Тоже незаконнно, на мой взгляд. Но как-то мировое сообщество это "кушает". И даже на сайтах США подсчеты голосов насчет президента устраивают...С какой радости на сайте США.А кто они такие, собственно говоря...Тоесть пока они нас не трогают, то можно к ним "поплакаться".А то, что к другим лезут , незаконно-это им прощается.
А я вот реально боюсь, чтобы америкосы Югославию не повторили.И не только Югославию.И российские войска видеть здесь не хочу тоже, если что.
dia.ira

dia.ira

Заходил(а): 09.08.2020
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: (066)859-48-61
dia.ira
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:59)
"Добрий цар" сидить у власному маєтку і не відсвічує, прикидається шлангом. Люди роблять максимально можливе, тримаючись в рамках закону. А Ви просто бухтите під руку, нагнітаючи песимізм. Вам так хочеться залишити статус-кво?

А що Ви пропонуєте зробити? :)
mamzelka

mamzelka

mamzelka
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:11)
А що Ви пропонуєте зробити? :)

Ми не пропонуємо. Ми вже робимо. До речі - в рамках закону.
Sunny2011

Sunny2011

Заходил(а): 21.03.2017
Sunny2011
Активный пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:10)
Пишу не для спора.Просто как-то непонятно. Я против введения войск России, если что. Вопрос просто интересный . Вот США неоднократно ввводила свои войска в другие страны, да и бомбили людей. Тоже незаконнно, на мой взгляд. Но как-то мировое сообщество это "кушает". И даже на сайтах США подсчеты голосов насчет президента устраивают...С какой радости на сайте США.А кто они такие, собственно говоря...Тоесть пока они нас не трогают, то можно к ним "поплакаться".А то, что к другим лезут , незаконно-это им прощается.
А я вот реально боюсь, чтобы америкосы Югославию не повторили.И не только Югославию.И российские войска видеть здесь не хочу тоже, если что.

Вот меня это тоже реально волнует, как ввод войск США, так и ввод войск РФ. Неужели сами не можем разобраться(((
Nabu

Nabu

Nabu
Gold
   02 December 2013
Ох, як же мені подобається цей хлопака!!
Цитата:
Друзі, я знаю, що наша опозиційна трійця не надихає. Але наразі іншого проводу в нас нема. Мусимо підтримувати їх, поки це доцільно та в інтересах України, разом з тим самоорганізовуватися, для взаємозахисту й поступового тиску, в тому числі й на них. Єдність, витримка, організованість та здоровий глузд - наша сила і наша зброя. А кому не сидиться - йдіть в партизанку. Найкращі в світі партизани - українські! В нас, що не область - то "край партизанської слави"!;)

п.1.5
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 December 2013
Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:10)

Так і війск США чи будь-яких інших держав це також стосується. Так саме буде незаконно, як і введення війск Росії, немає жодної різниці. А сайт США... ну влаштували там люди голосування, і що? Той сайт петицій - це лише сайт для збору пропозицій, ну хочете, введіть там голосування про фінансування поставки хом'ячків, наприклад, чом би й ні? Якщо якась петиція набере більше 100 тис., то сенат і президент США мусять її розглянути, це єдине, на що впливає той сайт. А розглянути - це означає лише те, що вони її обов'язково прочитають і обговорять. Чи будуть з того якісь наслідки взагалі, і якщо будуть, то які саме - це ще бабуся надвоє сказала. Он за кілька днів набрала 100 тис. голосів петиція про введення санкцій проти Януковича і членів уряду - і що? А нічого.

ribak

Заходил(а): 17.09.2020
Телефон: 0677472259, 0990985150
ribak
VIP пользователь
   02 December 2013

Я не оправдываю ввод войск каких бы то ни было.Я против войны-это раз. Я о другом, что ли. Не надо нам помощи Росссии, но и вмешательства Америки тоже не надо.Не такакя она уж белая и пушистая, эта Америка.Но если рассуждать философски, если им позволено вести военные действия в другой стране,непонятно с какого перепугу, то и другим это может быть позволено...
Я вот реально ночью перепугалась.Ближе к утру раздался какой-то взрыв, я проснулась и перывая мысль-бомбят.
Просматривают эту тему:

Forum