Особливо якщо Віталька не розгубиться і буде сипати прислів"ями німецькими та англійськими мовою оригіналу невимушено, типу: а що такого? Культурні люди спілкуються)))
- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 23:01)
Я взагалі не зрозуміла приколу із дебатами з Кличко. Чому не з Тягнибоком або Яценюком? Він вирішив, що на фоні Кличка буде краще виглядати? При всьому моєму скептицизмі щодо політика Кличка, Янику і з ним тягатись буде дуже складно.
Особливо якщо Віталька не розгубиться і буде сипати прислів"ями німецькими та англійськими мовою оригіналу невимушено, типу: а що такого? Культурні люди спілкуються)))
Алина Патрекеевна
|
Имя: Алина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2105 Регистрация: 05.04.2011 Заходил(а): 07.08.2018 |
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 22:57)
Я історичну частину не цитую, вона нашого питання не стосується, хоча дякую за інформацію, бо джерел російськомовних мало.
Я не мала на увазі, що Ви виправдовуєте беркут. Я писала про те, що свавілля силовиків, яке вони довго демонстрували до Евромайдану і починаючи з 30.11, не має місця в Литві і саме воно у нас викликало цю бурю і градус протесту (разом з позицією головнокомандуючого). Якби його, свавілля, не було - нічого суттєвого не було б. Розійшлися б після 30.11. Ви вірите, що наш народ піде захоплювати адмінбудівлі через зменшення соцзахисту або підвищення податків? Я ні.
І таки ні, у Литві били тільки правопорушників, а не всіх, не вихоплювали з сусідніх вулиць студентів зі стрічками або літніх людей, обвинувачуючи їх в нападі на спецпідрозділи.
За які мирні акції також достатньо сурово? В Литві не мирна була. А у нас мирних людей гвалтують без усіляких акцій і студентів напівсплячих розгоняли до крові на асфальті.
Вибачаюся за сумбур - одним вухом слухаю виступ опозиції і посміхаюся, уявляючи, як недогарант німецькою/англійською відповідає на питання іноземної преси на вулиці))))
Я не мала на увазі, що Ви виправдовуєте беркут. Я писала про те, що свавілля силовиків, яке вони довго демонстрували до Евромайдану і починаючи з 30.11, не має місця в Литві і саме воно у нас викликало цю бурю і градус протесту (разом з позицією головнокомандуючого). Якби його, свавілля, не було - нічого суттєвого не було б. Розійшлися б після 30.11. Ви вірите, що наш народ піде захоплювати адмінбудівлі через зменшення соцзахисту або підвищення податків? Я ні.
І таки ні, у Литві били тільки правопорушників, а не всіх, не вихоплювали з сусідніх вулиць студентів зі стрічками або літніх людей, обвинувачуючи їх в нападі на спецпідрозділи.
За які мирні акції також достатньо сурово? В Литві не мирна була. А у нас мирних людей гвалтують без усіляких акцій і студентів напівсплячих розгоняли до крові на асфальті.
Вибачаюся за сумбур - одним вухом слухаю виступ опозиції і посміхаюся, уявляючи, як недогарант німецькою/англійською відповідає на питання іноземної преси на вулиці))))
В остальном я согласна и написала об этом выше.
Дикий Ёж
Награды:
Дикий Ёж
|
Имя: Маргарита Группа: VIP пользователь Сообщений: 7593 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 30.07.2018 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Октябрьское Телефон: --- |
Дикий Ёж
VIP пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 23:08)
та вы шо , это ж пару тищ!!!!!!!
Шутите??? Где вы видели такие цены??
Ссылка
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!
photomorgana
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1333 Регистрация: 28.11.2010 Заходил(а): 21.03.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: 0637185706 |
photomorgana
VIP пользователь
25 January 2014
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
dina_barta
VIP пользователь
В мене стався культурний шок. Ні, я розуміла, що вони освічень, ерудовані, але все одно був шок!
ще один плюсик Яценюку) О, Боже, невже я це говорю?
ще один плюсик Яценюку) О, Боже, невже я це говорю?
Так він же після англійської спецшколи, ні?))) Та взагалі це НОРМАЛЬНИЙ рівень НОРМАЛЬНОГО політика.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
25 January 2014 Народный депутат Украины Игорь Бриченко вместе с руководителем Николаевского городского управления милиции Валерием Кобой в данный момент пытаются пройти в здание Николаевской облгосадминистрации.
С ними также пришли депутаты Николаевского облсовета Ярослав Индиков, Тарас Креминь, Вадим Пидберезняк, Станислав Мартиросов и член политсовета партии ВО «Батьківщина» Вадим Мериков.
Как сообщает корреспондент НикВестей с места событий, оппозиционеры хотят проникнуть в здание для того, чтоб нардеп Бриченко вместе с начальников городской милиции осмотрели здание, потому , что там якобы находятся вооруженные тупыми предметами «титушки».
Однако, к ним из здания вышел глава фракции Партии регионов в облсовета Петр Зибров, депутат Максим Бекало, а также руководитель фракции регионало в городском совете Александр Демьянов и зампред администрации Центрального района Николаева, депутат горсовета от ПР Сергей Полянцев.
Петр Зибров сообщил оппозиционерам, что не пустят их в здание, поскольку они «защищают конституционные права украинцев и законно избранную власть».
Однако, на их вопрос, какие конституционные нормы запрещают нардепу пройти в здание ОГА, регионал так и не смог отметить.
По словам корреспондента НикВестей, кроме представителей Партии регионов, в здании облсовета находится около 200 молодых людей спортивной внешности. Многие из них на вид производят впечатление людей в нетрезвом состоянии.
photomorgana
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1333 Регистрация: 28.11.2010 Заходил(а): 21.03.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: 0637185706 |
photomorgana
VIP пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 23:08)
та вы шо , это ж пару тищ!!!!!!!
далеко не пару!сразу видно вы знаток!8-10 у.е.,как минимум!
onp2008
|
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
25 January 2014
В мережі з'явився фільм, який знімали арештовані студенти з театрального університу імені Карпенка-Карого - кінооператор Андрій Котляр та режисер Сашко Шкрабак.
Обох хлопців разом з друзями міліція затримала 20-го січня. Правоохоронці «взяли» молодих людей у районі Контрактової площі, коли ті поверталися з Майдану. Інкримінується участь в масових зворушеннях.Котляра суд відпустив під домашній арешт, Шкрабак отримав два місяці в СІЗО.
Ссылка
Обох хлопців разом з друзями міліція затримала 20-го січня. Правоохоронці «взяли» молодих людей у районі Контрактової площі, коли ті поверталися з Майдану. Інкримінується участь в масових зворушеннях.Котляра суд відпустив під домашній арешт, Шкрабак отримав два місяці в СІЗО.
Ссылка
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
dina_barta
VIP пользователь
Я считаю. что любая победв в этих переговорах благодаря парням из правого сектора, и не дать им слово на сцене - просто свинство. Эти 3 соплежуя еще бы 2 года танцевали.
Мені здається, що з трьох можна викреслити того, за ким стоїть розповсюдження Майдану по горизонталі (Ви зрозуміли...), а також додати невеличкі плюсики Порошенку за Давос та Фюле за візит. Звичайно, це до вище названого.
lolasever
Семья:
lolasever
|
Имя: lena Группа: Активный пользователь Сообщений: 799 Регистрация: 29.09.2011 Заходил(а): 30.11.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Северный Телефон: 0993328530 |
lolasever
Активный пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 22:45)
Как красиво сказано! "Немає "москалів" між нас, нема "бандерів," а, є - знедолений вкраїнський люд.
І є сім'я - "міжгірських" ненажерів , захочуть -милують, а схочуть, то й уб'ють.
Брати зі Сходу, плачем разом з вами, коли в копальнях ваші діти мруть. І серце розривається у мами, в моєї мами, як на шахтах дзвони б'ють. А батько твій не може самокрутку від трепету в руках одразу запалить. А мій в той час, сльозу ховає хутко, біда не в нас. Та в нас також болить...
З Донецька - ти, а я живу у Львові, приїдь у гості, хлібом поділюсь. Не страшно, що різниця є у слові, я іншого, мій братику, боюсь. Боюся тих, хто ділить нас з тобою: (в той час витесує гроби). Боюся тих, хто кличе нас до бою, мовляв, хай чубляться "презренные рабы." У мене на столі лиш картоплина, а ти, хто-зна, чи й вчора їв. .. Я вже не хочу, щоб моя родина, й твоя також кормила упирів!
Немає "москалів" між нас, нема "бандерів," є Люди! Є Вкраїна! Ти і Я! І купка є "міжгірських" людожерів, то не вони... А ми - одна Сім'я!"
Брати зі Сходу, плачем разом з вами, коли в копальнях ваші діти мруть. І серце розривається у мами, в моєї мами, як на шахтах дзвони б'ють. А батько твій не може самокрутку від трепету в руках одразу запалить. А мій в той час, сльозу ховає хутко, біда не в нас. Та в нас також болить...
З Донецька - ти, а я живу у Львові, приїдь у гості, хлібом поділюсь. Не страшно, що різниця є у слові, я іншого, мій братику, боюсь. Боюся тих, хто ділить нас з тобою: (в той час витесує гроби). Боюся тих, хто кличе нас до бою, мовляв, хай чубляться "презренные рабы." У мене на столі лиш картоплина, а ти, хто-зна, чи й вчора їв. .. Я вже не хочу, щоб моя родина, й твоя також кормила упирів!
Немає "москалів" між нас, нема "бандерів," є Люди! Є Вкраїна! Ти і Я! І купка є "міжгірських" людожерів, то не вони... А ми - одна Сім'я!"
я заплакала,в самое сердце
Думай о том, что может сделать тебя счастливым. Делай то, что тебе нравится. Будь с людьми, с которыми тебе хорошо. Ешь то, что нравится твоему телу. Иди туда, где тебя ждут.
Twinkleavow
Семья:
Twinkleavow
|
Имя: Юлия Группа: Активный пользователь Сообщений: 722 Регистрация: 18.02.2010 Заходил(а): 16.12.2015 |
Twinkleavow
Активный пользователь
25 January 2014
Тааааакой скользкий тип, ЭТОТ президент. Падлец, наверняка, там очень много "але" нам пока недоступных.
Зомбоящик, как кличут ТВ на руси, все-таки работает и у нас, если люди верят в камикадзе Гаврилюка.
То, что он смотрит в глаза своим , мягко говоря, обидчикам, свидетельствует только о его силе духа.
Чуб отрезали - наибольшая травма, ну тут даже особо не хочу объяснять, многим не понять, что такое идея и вера.
Зомбоящик, как кличут ТВ на руси, все-таки работает и у нас, если люди верят в камикадзе Гаврилюка.
То, что он смотрит в глаза своим , мягко говоря, обидчикам, свидетельствует только о его силе духа.
Чуб отрезали - наибольшая травма, ну тут даже особо не хочу объяснять, многим не понять, что такое идея и вера.
Сама по себе
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 23:16)
Так він же після англійської спецшколи, ні?))) Та взагалі це НОРМАЛЬНИЙ рівень НОРМАЛЬНОГО політика.
Діно, це я до того, що за останні чотири роки вже настільки звикла бачити непролазну тупість нашого гаранта та його оточення, що підсвідомо такими ж вважала всіх політиків. "Та взагалі це НОРМАЛЬНИЙ рівень НОРМАЛЬНОГО політика." - згодна!
Счастье
Семья:
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 23:09)
Ну, так як Азіров не говорить, на щастя, практично ніхто. Я думаю, для Кличка не буде проблемою при потребі опанувати ще одну мову, так що це точно не головна його проблема.
А Правий сектор хотів щось казати? Я пропустила? Просто я після Тягнибока вже взагалі слухала у піввуха.
А Правий сектор хотів щось казати? Я пропустила? Просто я після Тягнибока вже взагалі слухала у піввуха.
Группа парней из Правого Сектора хотела выступить на сцене, но их скрутила охрана. Мальчишка со слезами говорит:"Когда меня били на передовой, то вы все стояли смотрели, а теперь даже слова нам не дадите". ну как то так. Хотя я уверена, что майдан обязан этим ребятам. Буквально всем. Они вов сех регионах подняли людей, они перевели переговоры на другой уровень. А не эти 3 соплежуя перепуганных.
Twinkleavow
Семья:
Twinkleavow
|
Имя: Юлия Группа: Активный пользователь Сообщений: 722 Регистрация: 18.02.2010 Заходил(а): 16.12.2015 |
Twinkleavow
Активный пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 23:18)
далеко не пару!сразу видно вы знаток!8-10 у.е.,как минимум!
О, Боже, вы только не запишите меня в провладно настроенных граждан.
)))
Ни в коем случае!
Сама по себе
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 23:27)
Группа парней из Правого Сектора хотела выступить на сцене, но их скрутила охрана. Мальчишка со слезами говорит:"Когда меня били на передовой, то вы все стояли смотрели, а теперь даже слова нам не дадите". ну как то так. Хотя я уверена, что майдан обязан этим ребятам. Буквально всем. Они вов сех регионах подняли людей, они перевели переговоры на другой уровень. А не эти 3 соплежуя перепуганных.
Я не бачила. Звісно, несправедливо, тут згодна абсолютно.
А от на захист Тягнибока я все-таки виступлю - я не вірю, що Західна піднялась раптом і саме в той момент, коли ситуація почала здаватись безвихідною. Дехто там руку доклав до цього.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
Народный депутат Украины Игорь Бриченко вместе с руководителем Николаевского городского управления милиции Валерием Кобой в данный момент пытаются пройти в здание Николаевской облгосадминистрации.
С ними также пришли депутаты Николаевского облсовета Ярослав Индиков, Тарас Креминь, Вадим Пидберезняк, Станислав Мартиросов и член политсовета партии ВО «Батьківщина» Вадим Мериков.
Как сообщает корреспондент НикВестей с места событий, оппозиционеры хотят проникнуть в здание для того, чтоб нардеп Бриченко вместе с начальников городской милиции осмотрели здание, потому , что там якобы находятся вооруженные тупыми предметами «титушки».
Однако, к ним из здания вышел глава фракции Партии регионов в облсовета Петр Зибров, депутат Максим Бекало, а также руководитель фракции регионало в городском совете Александр Демьянов и зампред администрации Центрального района Николаева, депутат горсовета от ПР Сергей Полянцев.
Петр Зибров сообщил оппозиционерам, что не пустят их в здание, поскольку они «защищают конституционные права украинцев и законно избранную власть».
Однако, на их вопрос, какие конституционные нормы запрещают нардепу пройти в здание ОГА, регионал так и не смог отметить.
По словам корреспондента НикВестей, кроме представителей Партии регионов, в здании облсовета находится около 200 молодых людей спортивной внешности. Многие из них на вид производят впечатление людей в нетрезвом состоянии.
Чекати заголовків 5 депутатів та начальник міліції штурмом беруть Миколаївську ОДА?
Не твоя вина – що ти батька свого син
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
|
dina_barta
VIP пользователь
25 January 2014 Цитата: Ссылка (25 Январь 2014 23:14)
согласна..если бы не разогнали..........30 ноября, но я не думаю , что в Литве разрешили митинговать несколько дней, ну или больше трёх дней в году, как написала Ольга.и поэтому в той же Литве разгон был в любом случае.И что бросание снежками и яйцами достойно пуль и собак.Да , уже потом акцию мирной не назовёшь, но и наказание там люди получили конкретное., а всего лишь окна побили..У нас за захват зданий людям ничего не будет, я в этом уверенна. опять бы сказали, что очень строго.В остальном я согласна и написала об этом выше.
Треба зазначити, що слід розробляти адекватне законодавство, в якому була б прописана тривалість протестних акцій, а не як у нас: початок визначається Конституцією, а кінець регламентується рішенням влади про силовий розгін. Тоді можна говорити, що дозволено, а що ні.
Щодо покарань - добре, якби так і було, щоб нікого не карали, в чому Ви впевнені. Чому я проти покарань всупереч очевидному закону? Діна вже цитувала документ ООН, в якому йдеться, що влада має гарантувати права і свободи громадянам (за нашою Конституцією, утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави), щоб вони не вдавалися, в якості крайньої міри, до повстання проти тиранії та гноблення. Що, на моє велике переконання, зараз і відбувається.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
Народный депутат Украины Игорь Бриченко вместе с руководителем Николаевского городского управления милиции Валерием Кобой в данный момент пытаются пройти в здание Николаевской облгосадминистрации.
Прошло 15-20 минут и нардеп Бриченко вышел из ОГА. Он рассказал, что ему не дали полностью осмотреть помещения ОГА, а потому нардеп предположил, что в них могут находиться люди в спортивных костюмах.
Стоит отметить, что окружившие ОГА люди настроены крайне агрессивно - как по отношению к журналистам, так и по отношению к депутатам.
По состоянию на 23:25, депутаты-оппозиционеры покинули площадь перед облгосадминистрацией.
Ан_нА
Семья:
Ан_нА
|
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2413 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 02.12.2017 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 066-382-80-53 |
Ан_нА
VIP пользователь
25 January 2014
я что-то пропустила?
почему блокируют Украинский дом?
почему блокируют Украинский дом?
Так хочется быть слабой женщиной, но то кони скачут, то
избы горят 
Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/

Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/
Просматривают эту тему: