А Ви не допускаєте, що вони обмежилися інформацією, яку їм пропонує
керівництво, приміром? В цю тему заходять іноді і пишуть: розігнали - так і треба, нема чого жбурляти в обличчя беркуту каміння і інший непотріб. Пишуть про
розлючений натовп і викладують фото, де на роту до зубів озброєних беркутівців чомусь лише одна людина з балончтком чи з ціпком, або 4 підлітка вибивають
скло в дверях адміністрації? (Моя думка - цілком постановочні фото). Хто з цих осіб уважно прочитав те, на що Аля дала посилання - прискіпливе вивчення всіх
наявних відеоматеріалів початку зачищення Майдану вранці 30 листопада? Навіщо собі мізки затуркувати, так? Хто прочитав і подумав над матеріалом, де фігурує
один і той хлопець у фіолетовому під час штурму адміністрації президента то на боці беркута, то серед населення, то знову на боці беркута - фото, відео, де
беркут розімкнув свої лави і випустив їх у натовп?? Чи ось той матеріал, що кількома постами вище - про те, що кримський спецназ чомусь серед мітингуючих у
спортивній формі по-цивільному? Як так? Мирні акції в європейських країнах не розгоняють. Слово "мирні" всі чомусь забувають і посилаються на яскраву картинку:
європоліцаї з водометів та з кийками на натовп. А те, що цей натовп перекидав машини, підпалював, трощив вітрини магазинів тощо - навіщо знову мізки
затуркувати? То ж в яких країнах "вже давно розігнали" б мирні збори, які не заборонені Конституцією? Тільки в Росії, якщо дівчата її мали на увазі, то так. І якщо їх
це влаштовує - вони несповна розуму, але думаю, просто не беруть до уваги, що розганяють не мирні акції. Моя думка така: хтось бере на себе труд вмикати мізки,
а хтось ні.
Підтримати владу за злочинні дії на Майдані - ганьба. До речі, влада визнала - сюрприз-сюрприз! - і Азіров наговорив європослам, що жорстко
розмовляли з учасниками заходу бла-бла-бла, і очільник київської міліції написав рапорт про звільнення, і Захарченко вибачився. Не було б за що - не вибачалися б,
так? Тільки частині країни цих вибачень та круглих очей Азірова перед європейцями достатньо, нехай хам і далі царює, а дехто проти. Проти того, що за 2 дні
побито близько 50 журналістів, в тому числі і з інших країн, профі, що працювали у гарячих точках і вийшли звідти неушкодженими. Бо для решти головорізів слово
"преса" та бейдж щось означає, а для наших також означає, тільки своє, специфічне: бити, вибивати апаратуру та трощити. Ті, кого влаштовують дії влади -
злочинці, деякі несвідомі злочинці, які просто нічого ні про що не знають.
Я допускаю мысль , что каждый может думать так, как он
хочет.Ну кто-то мозг не включает не только для обдумывания политических вопросов, а кто-то включает и видит другое, а не то, что видите Вы.Никто не
обязывался иметь Вашу точку зрения.Почему у людей другая точка зрения- в разных случаях разный ответ будет.Но вот категоричные высказывания, ну
например :"преступники"-- не те методы для просвещения людей, на мой взгляд.Не всем язык прессинга подходит.