Цитата: Ссылка (12 Май 2014 14:42)
Вам в Николаеве виднее.
Я работаю в Управлении образования, украинский язык как преподавали так и преподают, в том же кол-ве часов, украинская школа у нас есть, никто ее не закрывает, УВК № 15 по адресу Руданского,43. Так что не надо мне рассказывать, про школы и сады. Я в этой сфере не первый год работаю
І ЗНО буде проводитись ? І випускникам материкової України відкриті двері ВУЗів Криму ?
От чому кримчани говорять, що їх утисали тільки 23 останні роки ? Чому не починати відлік з 1954 року ? При СРСР все було добре чи також утискали і не звертали уваги ? Чому терпіли ? Чому коли недогарант втік, тільки тоді кримчани зрозуміли, що їх утискали. Чому раніше мовчали ? Якщо утискала минула влада, то вона пішла, втікла, її більше нема !!! Значить можна починати будувати краще життя.
Яна, вибачте вже, але я пам"ятаю ви жили в Миколаєві, будь ласка, напишіть чим суттєво відрізнялось ваше життя тут від теперішнього в Криму ? Чим відрізнялось на той час (коли ви жили в Миколаєві) ваше життя і життя ваших рідних в Криму ? Чим ? Невже в Криму було гірше ?
Крим при Україні був автономією, зі своєю владою - абінетом міністрів і парламентом, то що люди робили, щоб їх почули їхні депутати ?
Як ви відноситесь до того, що не мало росіян негативно сприймають факт, що з їх податків, тепер треба ще й Крим утримувати ? Як ви відноситесь до рішення Росії створити в Криму ігрову зону ? Як ви відноситесь до того, що переважна більшість українців вирішила в цьому році не відпочивати в Криму ? Звичайно, не захочете не відповідайте. Але дуже цікаво почути ваші думки.
Тільки не пишіть, що в нас по вулицях розгулювали бандерівці, фашисти, бо самі знаєте - це не правда.