• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108407 1728
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Цитата: #9313 OlgaD 31 October 2012, 10:09
так все об этом и говорят, что выбирать было не кого на сегодня, лидера, который бы исправил бы все или хотя бы остановил -нет!
Це ваша особиста думка. 
Якщо Ви не бачите за кого голосувати, крім ПР, то це не значить, що так воно і є. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 OlgaD 31 October 2012, 09:52
так зачем менять лошадей на переправе (ПР) - эти хоть накормлены пока, а новые то еще совсем голодные
Хто нагодований? Жук з Іл'юком? Та вони ж бідні, як церковні миші (за декларацією принаймні). Смішно було б, якби не сумно.

Про епопею на 215-му київському окрузі:

Ссылка

Ссылка

Послухайте на відео Іллєнко, щось я сумніваюсь дуже, що він в Раду за баблом суне (на відміну того, на чию користь фальсифікували результати).
І все більше мені подобаються ці хлопці, які здатні відстояти вибір тих, хто їм довірив свої голоси. Скільки таких округів по Україні, за які просто не боролися?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Цитата: #9313 dina_barta 31 October 2012, 10:16
І все більше мені подобаються ці хлопці, які здатні відстояти вибір тих, хто їм довірив свої голоси. Скільки таких округів по Україні, за які просто не боролися?
Я дуже сподіваюсь, що подібні справи будуть доведені до суду і люди, які за гроші погодились фальсифікувати вибори, будуть відповідати за свої вчинки за законом. 

OlgaD

Заходил(а): 11.11.2018
Телефон: 0681два74705
OlgaD
VIP пользователь
   31 October 2012
значит так и будем сидеть и писать коменты
ѼѼѼѼѼѼ "Если Вы белые и пушистые - Вам пора в солярий и на эпиляцию" ѼѼѼѼѼѼ Счастливую женщину невозможно обидеть, её можно только рассмешить! ѼѼѼѼѼѼ
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Цитата: #9313 OlgaD 31 October 2012, 10:20
значит так и будем сидеть и писать коменты
У Вас є пропозиції? 
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
так все об этом и говорят, что выбирать было не кого на сегодня, лидера, который бы исправил бы все или хотя бы остановил -нет!
Хто всі? Розкрийте очі! Тільки на цю годину (за даними ЦВК, доречі) 9 803 069 людини каже протилежне. Чи їх думка не відноситься до думки отіх всіх?
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   31 October 2012
Какой нахер лидер?! Это парламентские выборы!!!!!! В списках оппозиции, удара, свободі куча новіх лиц, проверенніх-перепроверенніх! Пашуших не за деньги, более того, платящих партийніе взносі, помогающих за свои деньги тем, кто рядом. Лудей, которіе идут в парламент работать. Вібирать надо не лидера на парламентских, а работников. Да почитайте ж ві вашу мать законі и просто книжки прежде чем нести ахинею!!!

Бля я без мата не могу уже на єтот весь маразм смотреть! коней не надо менять на переправе! правильно, надо коней и козлов оставить у кормушки, а не людей привести к возможности работать. Ну если мало мазга, слабій он, ну не пользуйтесь им, работатйте руками!!!!
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Це якою мовою зараз було? ))))))))))
Настрій значно покращився!!! 
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 31 October 2012, 10:31
Какой нахер лидер?! Это парламентские выборы!!!!!! В списках оппозиции, удара, свободі куча новіх лиц, проверенніх-перепроверенніх! Пашуших не за деньги, более того, платящих партийніе взносі, помогающих за свои деньги тем, кто рядом. Лудей, которіе идут в парламент работать. Вібирать надо не лидера на парламентских, а работников. Да почитайте ж ві вашу мать законі и просто книжки прежде чем нести ахинею!!!

Бля я без мата не могу уже на єтот весь маразм смотреть! коней не надо менять на переправе! правильно, надо коней и козлов оставить у кормушки, а не людей привести к возможности работать. Ну если мало мазга, слабій он, ну не пользуйтесь им, работатйте руками!!!!
Сподіваюсь, я користалась зрозумілою мовою.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 OlgaD 31 October 2012, 09:52
так зачем менять лошадей на переправе (ПР) - эти хоть накормлены пока, а новые то еще совсем голодные
Не надійтеся - ці не нажеруться ніколи. Навпаки, тільки-но у смак увійшли.
А боротися треба хоча б так, показуючи своє "фе" галочкою за того, хто хоча б найкращий серед найгірших. Хоча б так потихеньку, але відкидаючи зовсім гнилі варіанти, вибираючи відносно нормальних.
Якщо у Вас є інші пропозиції реальних дій - з задоволенням послухаю. Але поки що я не чула жодного нормального альтернативного варіанту.
Варіант сидіти у своєму болоті, кляти владу, але й пальцем об палець не вдарити, щоб щось змінити - зате з такою неприхованою радістю доводячи, що всі погані, і надії жодної - це не варіант. Це свинство.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
moonsun, браво!   (* смайлик з бурхливими оплесками *)

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Fёkla

Заходил(а): 29.01.2018
Район: Ленинский
Fёkla
VIP пользователь
   31 October 2012

Лидep никoлaeвcкoй oппoзиции Mepикoв: Kopнaцкoгo мы oтcтoяли

http://news.pn/ru/politics/67887

Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите!
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Fёkla 31 October 2012, 10:42

Лидep никoлaeвcкoй oппoзиции Mepикoв: Kopнaцкoгo мы oтcтoяли

http://news.pn/ru/politics/67887

угу, і на зв'язок вони зі зовнішнім світом вийшли тільки що вперше за весь цей час. я думала, посивію, поки всі скидали виклики. Щойно вже почула, всі живі, бадьорі вже четверту добу поспіль, їдять каву :) наступна серія марлезонського балету присвячується Бриченку. 2 з 6 мажоритарників у Миколаївській області - не ПР, ой комусь щось повідривають... *щира, відверта неприхована радість*

OlgaD

OlgaD
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 10:28
Хто всі? Розкрийте очі! Тільки на цю годину (за даними ЦВК, доречі) 9 803 069 людини каже протилежне. Чи їх думка не відноситься до думки отіх всіх?
50 % - которые не пришли на выборы
ѼѼѼѼѼѼ "Если Вы белые и пушистые - Вам пора в солярий и на эпиляцию" ѼѼѼѼѼѼ Счастливую женщину невозможно обидеть, её можно только рассмешить! ѼѼѼѼѼѼ
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 OlgaD 31 October 2012, 10:47
50 % - которые не пришли на выборы
Всі- це 100 відсотків... Ви взагалі математику вивчали?

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 31 October 2012, 10:47
 2 з 6 мажоритарників у Миколаївській області - не ПР, ой комусь щось повідривають... *щира, відверта неприхована радість*
Я смотрю здесь http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp005pt001f01=900.html
  все 6 округов регионы

Кстати, кто подскажет, где статистику глянуть, в процентах сколько кому досталось по округам в Николаевской области? Так, чтобы расстроиться окончательно. Я конечно подозреваю, что у нас все печально будет, но хотелось бы знать насколько.

Пы сы - ну вот КАК ?? можно было выбрать Наконечного?? И эти люди обижаются, когда их называют быдлом!
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©

OlgaD

OlgaD
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 moonsun 31 October 2012, 10:31

Вы так и не хотите понять того, кто думает по другому, а вся эта злость и жестокость в Вашем сообщении - вот показатель нашей жизни!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 belolapik 31 October 2012, 11:02
Я смотрю здесь http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp005pt001f01=900.html
  все 6 округов регионы
Це Ви дивитеся по партіям. А по мажоритарникам ось: http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp039pt001f01=900.html

Fёkla

Заходил(а): 29.01.2018
Район: Ленинский
Fёkla
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 11:03
Це Ви дивитеся по партіям. А по мажоритарникам ось: http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp039pt001f01=900.html
Напиши что в Первомайске? тихо? 
Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 OlgaD 31 October 2012, 11:03
Вы так и не хотите понять того, кто думает по другому, а вся эта злость и жестокость в Вашем сообщении - вот показатель нашей жизни!
В тому-то й проблема, що вони не думають по-іншому. Вони просто не думають.
А злість і жорстокість у тому пості - це спеціально і показово. Бо інакше, судячи з усього, не доходить. Прихильники ПР люблять, коли їх називають козлами та бидлом (їх коханий Президент же так і називає їх, а вони продовжують голосувати за ПР). Люблять, коли на них плюють, опускають, знущаються, відверто обманюють. Всі попередні пости moonsun, дуже ввічливі та коректні, Ви ж пропустили - а тут, бачте-но, зреагували на той провокаційний пост, так?
Просматривают эту тему:

Forum