• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Электронная книга

DIZZY   
VIP пользователь   
05 October 2010 29010 287
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   01 November 2012
Цитата: #4881 dia.ira 01 November 2012, 12:49

мужу брала здесь:

http://www.kidstaff.com.ua/tema-1012357.html

-черную как на ф.1 

Вона ж з ТФТ-екраном, який в ній сенс? 
Планшет був би функціональніший. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Delicate

Delicate

Заходил(а): 20.02.2018
Delicate
Активный пользователь
   01 November 2012

У меня такая

http://www.texet.ru/catalog/id365/

купила карту на 16 гиг,накидала книжек,читаю нормально

также она проигрывает видео и аудио файлы

ТФТ экран читаю по несколько часов ,глаза не болят

Малышне детские книжки с картинками накидала

Artemida

Artemida

Заходил(а): 23.02.2017
Район: Заводской
Artemida
VIP пользователь
   01 November 2012
У меня благодаря alisa  появился Киндл. Я очень довольна!!!
Сразу закачала себе книжек и читаю в свободное время. Пробовала загрузить картинки, но не могу еще разобраться как их увеличивать (если конечно есть такая возможность). Спустя неделю непрерывного использования мне удалось разрядить первоначальную заводскую зарядку батареи. Интернет-страницы грузятся достаточно быстро, но непривычно писать англ.буквами.(русификацию ни клавиатуры, ни самой читалки я делать не хочу).
Производили сравнение Киндла и рос.книгой( не с Покетбуком), то Киндл в контрастности текста и быстродействии намного опережает своего российского коллегу.

П.С. а если уже выбирать ТФТ экран, то я бы выбрала планшет с приложением чтения эл.книг, чем эл.книгу с возможностью просмотра видео и МП-3.

Америка с доставкой
dia.ira

dia.ira

Заходил(а): 09.08.2020
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: (066)859-48-61
dia.ira
Активный пользователь
   04 November 2012
Цитата: #4881 alisa 01 November 2012, 12:57
Вона ж з ТФТ-екраном, який в ній сенс? 
Планшет був би функціональніший. 

Это мужу - он только читает (но ооочень много), сказал, что планшет не нужен.

А книжечка очень удобна 

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   04 November 2012
Цитата: #4881 dia.ira 04 November 2012, 23:14

Это мужу - он только читает (но ооочень много), сказал, что планшет не нужен.

А книжечка очень удобна 

Так для читання якраз краще брати книгу із електронним папером. 
Я навіть не очікувала, наскільки це дивовижна річ - реально таке враження, як наче папір. Навіть літери із попередньої сторінки проглядуються :))) повна реалістичність (хоча це можна прибрати). Я тільки тому і хотіла книжку, бо хотіла піти від ТФТ. І не пошкодувала, для очей різниця просто колосальна. 
Дуже раджу звернути увагу саме на електронний папір, особливо, якщо людина багато читає. 
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   04 November 2012
Цитата: #4881 Artemida 01 November 2012, 13:54
У меня благодаря alisa  появился Киндл. Я очень довольна!!!
Сразу закачала себе книжек и читаю в свободное время. Пробовала загрузить картинки, но не могу еще разобраться как их увеличивать (если конечно есть такая возможность). Спустя неделю непрерывного использования мне удалось разрядить первоначальную заводскую зарядку батареи. Интернет-страницы грузятся достаточно быстро, но непривычно писать англ.буквами.(русификацию ни клавиатуры, ни самой читалки я делать не хочу).
Производили сравнение Киндла и рос.книгой( не с Покетбуком), то Киндл в контрастности текста и быстродействии намного опережает своего российского коллегу.

Рада, що Ви задоволені, бо чекали ми їх все-таки довше, ніж звичайно.
А я навіть не знаю, наскільки вистачає заряду реально - мені зручніше через кабель закидати книжки, тому вона періодично підзаряджається.
Як реклама? Не заважає? 
Artemida

Artemida

Artemida
VIP пользователь
   05 November 2012
alisa я сразу закачала пару десятков книг, поэтому просто ждала уже разряда. Где-то читала, что озвучиваемый производителем месяц работы без подзарядки предполагает использование книги ежедневно по 30 минут в день.
Реклама не мешала, а сейчас вообще закончилась,теперь все время появляется одна и та же заставка из буковок с надписью внизу "Please register your Kindle to receive the latest SO". Я отменила первоначальную регистрацию, а свою еще не провела, т.к через книжку неудобно мне набирать пароли, а если через комп, то у меня не получается видать из-за того, что нет одновременно связи в Киндлом по вай-фай.
Вроде как после регистрации стают доступны доп.опции книги, но мне пока и этих достаточно :)))
Америка с доставкой
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Синий бублик
VIP пользователь
   05 November 2012
алиса. подсветку не покупали? мне читать доводится ночью  в основном
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   05 November 2012
Не, мені поки що нема нагальної потреби. 
Замовила в китаї обгортку, прийде - подивлюсь на якість, якщо сподобається, замовлю в цього ж виробника обгортку із ліхтариком або окремо ліхтарик. 
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   05 November 2012
Цитата: #4881 Синий бублик 05 November 2012, 21:41
алиса. подсветку не покупали? мне читать доводится ночью  в основном
В мене до покетбуку йшов ліхтарик одразу. З ним можна читати, якщо це ну дуже-дуже потрібно, але не зручно все ж таки. Електронний папір поводиться практично як звичайний папір. Спробуй почитати книжку з ліхтариком - то в очі світить, то не всю сторінку освітлює, то перелистувати заважає... і як ми в дитинстві примудрялися з ліхтариками читати? :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   05 November 2012
Цитата: #4881 moonsun 05 November 2012, 23:39
В мене до покетбуку йшов ліхтарик одразу. З ним можна читати, якщо це ну дуже-дуже потрібно, але не зручно все ж таки. Електронний папір поводиться практично як звичайний папір. Спробуй почитати книжку з ліхтариком - то в очі світить, то не всю сторінку освітлює, то перелистувати заважає... і як ми в дитинстві примудрялися з ліхтариками читати? :)
те, лучше под лампой этим заниматься?
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   05 November 2012
Цитата: #4881 alisa 05 November 2012, 22:52
Не, мені поки що нема нагальної потреби. 
Замовила в китаї обгортку, прийде - подивлюсь на якість, якщо сподобається, замовлю в цього ж виробника обгортку із ліхтариком або окремо ліхтарик. 
никак не решусь на китай. а по цене как они выходят?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   05 November 2012
Цитата: #4881 moonsun 05 November 2012, 23:39
як ми в дитинстві примудрялися з ліхтариками читати? :)
В нас вдома таке заборонялось :)
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   05 November 2012
Цитата: #4881 Синий бублик 05 November 2012, 23:45
никак не решусь на китай. а по цене как они выходят?
Дивлячись що. Те, що замовила я, коштувало 12 доларів. Не самий дешевий варіант, треба помітити.
Із ліхтариками світлодіодними були по 20 доларів. Коли прийде моя обгортка, викладу фото і відгук. Це буде тижня за півтори-два.  

Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   05 November 2012
кстати да,благодаря фонарикам у меня минус 6, я одна такая в семье

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   05 November 2012
Цитата: #4881 alisa 05 November 2012, 23:49
В нас вдома таке заборонялось :)
та мені теж не дозволяли :) допомогло.. майже :) я читала під світлом вуличного ліхтаря, висунувшись з книжкою за штору :) чоловіку теж забороняли, він під ковдрою читав. тепер малому свобода волі та віросповідання :) - читає до півночі, якщо вже так захопило, і не ховається.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   06 November 2012
Цитата: #4881 moonsun 05 November 2012, 23:57
та мені теж не дозволяли :) допомогло.. майже :) я читала під світлом вуличного ліхтаря, висунувшись з книжкою за штору :) чоловіку теж забороняли, він під ковдрою читав. тепер малому свобода волі та віросповідання :) - читає до півночі, якщо вже так захопило, і не ховається.
Не, нам просто не забороняли читати. Скільки хочеш, стільки і читай, але з нормальним освітленням. В нас дуже ліберальні батьки. 

vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   06 November 2012
Цитата: #4881 alisa 06 November 2012, 00:07
Не, нам просто не забороняли читати. Скільки хочеш, стільки і читай, але з нормальним освітленням. В нас дуже ліберальні батьки. 

Пощастило. Мої знали, що як мені дозволити читати досхочу, то нічого іншого я робити не буду, про такі дурниці як їжа та сон не згадаю. Тому читати після 22 години я могла тільки після півночі, в коморі (з досить пристойним світлом на 60 ватів, але на здутому човні та дитячому матрасику).
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   06 November 2012
Цитата: #4881 alisa 06 November 2012, 00:07

Все, оголошую себе ліберальною мамою :) Наші з чоловіком батьки дуже хвилювались, що важка школа, тренування, треба щоб був режим.. ага-ага, ми з ними дуже погоджувались, навіщо сперечатись, все одно ще те читання під рефрен кожні 2 хвилини "ти вже дочитала? закінчуй! час спати, бо завтра до школи і на тренування".
Малому зараз просто кажемо, що навчання все одно о 8 починається, а скільки часів на сон він собі залишає, то вже його пізнання всесвіту і своїх можливостей :)

Artemida

Artemida

Artemida
VIP пользователь
   29 November 2012

Девочки, пишу свой постик с отзывом о чехольчике, который заказала по наводке Alisa, за что ей большое спасибо!!!!!

Вобщем, в районе 23-24.10 оформила заказик вот здесь на такой чехол для Киндла 4 Ссылка по цене 8,68-5%

На днях, т.е. чуть более месяца с момента заказа, чехольчик уже был у меня на руках. Мне он очень понравился!!! Зазоров нет, запаха на удивление тоже. Заказывала специально вариант с хлястиком, чтобы не открывался в сумке, так вот этим хлястиком не совсем удобно пользоваться, а может просто не привыкла еще, хотелось чтобы там была магнитная кнопочка))), поверхность самого чехла шершавая, не скользит, а внутренность светлая и мягкая 

Оригинальный чехол в руках не держала, но этот мне представляется достойной заменой, тем более по такой приятной цене!

Америка с доставкой
Просматривают эту тему:

Forum