• (8) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Мої роздуми на тему Євромайдана

Лілічка   
VIP пользователь   
26 January 2014 147839 3292

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: Ссылка (19 Февраль 2014 22:57)
ЯЦЕНЮК: ШТУРМУ МАЙДАНУ ПОКИ НЕ БУДЕ, ПЕРЕМИР’ЯСереда, 19 лютого 2014, 22:46
Версія для друку
Коментарі17

Штурму Майдану, який на цю ніч планувала влада, не буде, оголошено перемир’я.

Про це повідомив журналістам Арсеній Яценюк по завершенні зустрічі трьох лідерів опозиції з президентом.

"Є позитивна новина – штурм і зачистка, які планувалися, відмінені. Зараз оголошене перемир’я і початок переговорного процесу для стабілізації ситуації", - заявив він.
опяяять???

Ленусик123

Заходил(а): 26.10.2017
Район: Заводской - Лески
Телефон: 095 791 79 04
Ленусик123
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: Ссылка (19 Февраль 2014 22:50)
Троекратное УРА! такие люди - уже победители!!!!

они настоящие ПАТРИОТЫ страны,Слава Украине!!!!будут ещё олимпиады ,и они обязательно покажут свои достижения ,молодцы

Ленусик123

Ленусик123
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: Ссылка (19 Февраль 2014 22:57)
ЯЦЕНЮК: ШТУРМУ МАЙДАНУ ПОКИ НЕ БУДЕ, ПЕРЕМИР’ЯСереда, 19 лютого 2014, 22:46
Версія для друку
Коментарі17

Штурму Майдану, який на цю ніч планувала влада, не буде, оголошено перемир’я.

Про це повідомив журналістам Арсеній Яценюк по завершенні зустрічі трьох лідерів опозиції з президентом.

"Є позитивна новина – штурм і зачистка, які планувалися, відмінені. Зараз оголошене перемир’я і початок переговорного процесу для стабілізації ситуації", - заявив він.

а почему же не отзовёт своих наёмников отойти дальше ?чтоб не так удобно было прицельно стрелять?

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   19 February 2014
это ужас
появились официальные подтверждения, что ночью когда беркут поджег дом профсоюзов там были раненые, которых не успели вынести...

Беркут, которые поджигали дом профсоюзов, прекрасно знали, что на 5ом этаже много раненых, не способных передвигаться самостоятельно. Они сожгли раненых живьем. Это для тех, кто еще питает какие-то иллюзии.
видалено

З Будинку профспілок вивозять обгорілі трупи, їх там можуть бути десятки
http://tsn.ua/kyiv/z-budinku- profspilok-vivozyat-obgorili-trupi-yih-tam-mozhut-buti-desyatki-335432....

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©

Окса

Заходил(а): 11.05.2018
Район: Центральный
Телефон: 0956960184
Окса
VIP пользователь
   19 February 2014

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   19 February 2014
дівчата, сьогодні в п"яте була на місцевому Євромайдані, є питання:
-чому збираються саме там? (це ж зовсім "глухе" місце, перехожих майже не має, машин теж не багато проїздить) чи можна перенести вечірні збори десь в центр, наприклад Садова-пр. Леніна, щоб мітинги бачила якомога більша кількість людей
- зараз вже недостатньо просто збиратися прихильникам-однодумцям і спілкуватися між собою, потрібно, щоб якомога більше людей дізналися про те, що в Миколаєві також збирається місцевий Майдан (те, що не знають 90% мешканців не сумніваюся: місяць назад, коли збиралися біля "сотки", щоб траурною ходою вшанувати перших загиблих, я спеціально призначила 4 форумчанкам там зустріч о 15 годині (роздача СП), як потім виявилося, жодна з них навіть не чула про такій захід, кожна перелякано казала "тут якийсь натовп" ,а одній продавчині "сотки" роз"яснили, що то зібралися "валити леніна")
-десь 2 тижні тому у неділю випадково бачила марш по проспекту леніна десь о 16 йшла колона молоді з прапорами і скандувала "Миколаїв, вставай!" (на зупинці, де я стояла не залишилось жодної байдужої людини, хтось підтримав, хтось засудив "працювати треба, а не ходити", але помітили всі)
тому, на мою думку, є сенс :
1- перенести вечірні зібрання якомога ближче до потоку людей-машин
2-у вихідні не стояти, а ХОДИТИ проспектом, закликати людей і роздавати листівки
якомога більше людей повинні БАЧИТИ, що наше місто не спить

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: Ссылка (19 Февраль 2014 23:29)
дівчата, сьогодні в п"яте була на місцевому Євромайдані, є питання:-чому збираються саме там? (це ж зовсім "глухе" місце, перехожих майже не має, машин теж не багато проїздить) чи можна перенести вечірні збори десь в центр, наприклад Садова-пр. Леніна, щоб мітинги бачила якомога більша кількість людей
- зараз вже недостатньо просто збиратися прихильникам-однодумцям і спілкуватися між собою, потрібно, щоб якомога більше людей дізналися про те, що в Миколаєві також збирається місцевий Майдан (те, що не знають 90% мешканців не сумніваюся: місяць назад, коли збиралися біля "сотки", щоб траурною ходою вшанувати перших загиблих, я спеціально призначила 4 форумчанкам там зустріч о 15 годині (роздача СП), як потім виявилося, жодна з них навіть не чула про такій захід, кожна перелякано казала "тут якийсь натовп" ,а одній продавчині "сотки" роз"яснили, що то зібралися "валити леніна")
-десь 2 тижні тому у неділю випадково бачила марш по проспекту леніна десь о 16 йшла колона молоді з прапорами і скандувала "Миколаїв, вставай!" (на зупинці, де я стояла не залишилось жодної байдужої людини, хтось підтримав, хтось засудив "працювати треба, а не ходити", але помітили всі)
2-у вихідні не стояти, а ХОДИТИ проспектом, закликати людей і роздавати листівки

Лариса! Молодец!!!

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
birtanem
VIP пользователь
   19 February 2014
Мій дуже хороший друг, супер-крутий хірург, один з тих лікарів, що всю попередню ніч оперували десятки людей у відділенні "Політравми", сказав мені сьогодні, що без волонтерів вони б не вигребли (чуєте, волонтери? То вам адресовано)... Сама я вночі поруч з ними, на жаль, не була, але була весь день на лікарняній кухні і ніби прожила в цьому відділенні ціле маленьке життя, повне різних особливих вражень. Всі ці хлопці, переламані, спухлі, фіолетові від синців, вигаслі, які соромляться своїх катетерів і босих ніг, лежать навіть в коридорах, дивляться у стелю і ніяковіють, коли вмовляєш їх бодай щось поїсти... Ці тітоньки, бабусі, дівчаточка, які несуть і несуть до лікарні нескінченним потоком домашню затишну зроблену з такою любов'ю - що аж пульсує! - їжу: всі ці бульйони з фрикадельками, борщі, голубці, пироги, перетерті дієтичні супчики, дбайливо загорнуті в рушники і газету, щоб же ж було неодмінно тепле!.. Ці мовчазні юні волонтерки, що старанно відмивають посеред коридорів каталки від крові... Цей такий загублений і такий незворушний, водночас, москвич посеред двох вуйків (усі троє - побиті-зашиті), які люб'язно, але так незграбно намагаються підтримувати з ним розмову російською... Ці часом надміру скромні лікарі та афганці з ведмежою статурою і добрими очима, що соромляться нормально поїсти, ніби це все не для них також... Цей неймовірно гарний хлопець із заплющеними очима, голий під простинкою, якого провезли повз мене з реанімації... Ці немайданівські жінки в палатах (а ми ж, зрештою, не лише наших годували - їжі було так багато! - з усіма перезнайомилися) зі слізьми на очах і молитвами за Майдан... Ця записка незнайомому адресату, вкладена якоюсь жіночкою до пакунку з пюре і котлетами: "Дорогий сину! Бажаю тобі швидкого одужання. Дякую тобі за твою хоробрість. Приємного тобі апетиту..." Цей безкінечний сюрреалізм. Ця ніжність. Цей страх. Ця втома. Ця дорослість. Щодня ми стаємо старшими, набагато старшими за тих людей, якими ми були ще вчора... Тримаймося.
Катя Лищенко

Катя Лищенко

Заходил(а): 25.06.2017
Телефон: Лайф 0934165674 МТС 099 436 11 07
Катя Лищенко
Активный пользователь
   19 February 2014
Цитата: Ссылка (19 Февраль 2014 23:29)
дівчата, сьогодні в п"яте була на місцевому Євромайдані, є питання:-чому збираються саме там? (це ж зовсім "глухе" місце, перехожих майже не має, машин теж не багато проїздить) чи можна перенести вечірні збори десь в центр, наприклад Садова-пр. Леніна, щоб мітинги бачила якомога більша кількість людей

А сквер возле Сити-центра, кажется, Европейским зовется или я путаю.Если так было б символично)))
Детский, семейный психолог! Проведение семинаров для жен, мужей, родителей)))

Ленусик123

Ленусик123
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: belolapik (19 Февраль 2014 23:15)
это ужаспоявились официальные подтверждения, что ночью когда беркут поджег дом профсоюзов там были раненые, которых не успели вынести...

Беркут, которые поджигали дом профсоюзов, прекрасно знали, что на 5ом этаже много раненых, не способных передвигаться самостоятельно. Они сожгли раненых живьем. Это для тех, кто еще питает какие-то иллюзии.
видалено

З Будинку профспілок вивозять обгорілі трупи, їх там можуть бути десятки
http://tsn.ua/kyiv/z-budinku- profspilok-vivozyat-obgorili-trupi-yih-tam-mozhut-buti-desyatki-335432....

это не нормально и переходит все границы ,за деньги эти наёмники делают такие садисткие вещи,нет слов Бог им судья будет

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: Ссылка (19 Февраль 2014 23:35)
Лариса! Молодец!!!

Сегодняшняя дневная траурная хода по проспекту еще помнится? )
И ведь шли то в основном женщины и пенсионеры, со свечками и без партийной атрибутики, но это не мешало некоторым проходящим мимо обзывать нас бендеровцами и фашистами, и требовать чтобы мы уезжали к себе на западную.
Я, хоть и бендеровкой как оказалось со стороны смотрюсь, на западной все мечтаю хоть на экскурсии побывать разочек

onp2008

onp2008
Рукодельница
   19 February 2014
це пост активної форумчанки із зелененького сайту:
Провели більш-менш корисний день і без плачу.
Поїхали ми на Майдан на маршрутці, вона йде як раз до рогу Хмельницького з Хрещатиком, тобто до першої барикади на Хрещатик. Добре, що не поїхали на своїй машині, бо не відомо щоб було з нами і машиною, бо всі підїзди до Майдану перекриті ДАЇ, зупиняють практично усі машини в сторону центру. Закупили їжі, ліків, моя сусіди - сімейна, доречі доктора фізмат наук, зварили 7 літрів картоплі з м’ясом. В маршрутці їхали усі наші:)
На Майдані просто пекло, несла пакети і плакала:( Без сліз просто неможливо дивитися. На Грушевського то було просто розминка, на Майдані - пекло і дійсно страшно.
Дуже багато жінок, усі несли їжу. Стільки їжи на Майдані я ще не бачила. Їжу ми понесли через весь Майдан, потім вийшли за Укрдомом і пішли наверх до Михайлівської. Ось там я ї зупинилася, була волонтером на польовій кухні. Наш народ дійсно непереможний! Кожні 2-3 хвилини люди підносили каструлями і трилітровими банками рідкі страви, каструлі каш з мясом, літрами молоко. Ми вже не знали куди його ставити...Я знайшла якогось студента-монаха і запитала де можна кухню знайти, щоб позносити туди рідкі страви а надвечір розігріти їх. Мене завели на кухню і жіночки, які там працюють у монастирі на кухні, погодилися складувати туди їжу. Дуже багато завезли ковдр теплих, пледів, при цьому 70% це були нові речі. У ФБ написали, що потрібні столи – їх також приносили люди і багато:)
Приходить чоловік і каже, куди нести 100 літрів молока і 50 літрів меду, а ще у них 2 виварки гречаної каші з мясом:))))
І так кожні 5 хвилин! Прийшла вагітна дівчина, питає - чим допомогти, що піти приготувати їсти?
Ми з дівчатами поховали на кухню надцять літрів супу, каш і т.п., жіночки обіцяли потім його передивитися, щоб воно не прокисло і зранку розігріти. Коли вже йшли додому, біля 18 вечора, на територію Собору приїхала швидка… В самому Соборі розташували імпровізований госпіталь.
Людей нереально багато і на Михайлівській площі і на самому Майдані. Дівчатка, розносять на Майдані їжу.
Поверталися додому після 18 вечора, познайомилися в маршрутці з фотографом, він показав свої фотки, виявилося що це дуже відомий фотограф, його фото по всьому інтернету з Грушевського:)
Бачили на Майдані Фаріон і Андрія Шевченка, стояли собі між людьми.
Додому приїхала голодна і змерзла, але спокійна і щаслива, що не ревіла дома перед компом, а реально допомогла хоть трішки.
Слава нашій Україні і бережи нас Бог!
Ан_нА

Ан_нА

Заходил(а): 02.12.2017
Телефон: 066-382-80-53
Ан_нА
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: onp2008 (19 Февраль 2014 23:29)

Тем более символично - на Садовой стоит девушка-Европа )))
Так хочется быть слабой женщиной, но то кони скачут, то избы горят 

Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/   

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: belolapik (19 Февраль 2014 23:44)

И ведь шли то в основном женщины и пенсионеры, со свечками и без партийной атрибутики, но это не мешало некоторым проходящим мимо обзывать нас бендеровцами и фашистами, и требовать чтобы мы уезжали к себе на западную.
Я, хоть и бендеровкой как оказалось со стороны смотрюсь, на западной все мечтаю хоть на экскурсии побывать разочек
Видалено
Поедем!!!Когда победим!!!

onp2008

onp2008
Рукодельница
   19 February 2014
Цитата: Ссылка (19 Февраль 2014 23:44)

я була не вдень, ввечері о 18:30;
я прекрасно розумію, що будемо і "бендерівцями", і "фашистами", і "гадами-работать нада", але вже настав час активно розбурхувати те болото, і заявлять всім свідомим, що і в нас "Майдан є-приєднуйтесь"

мене "марш з прапорами "Миколаїв, вставай!" застав на зупинці (зібрала всю волю в кулак, щоб не відповідати "працьовитим" але чере 2 хв "кулак розтиснувся"), спочатку хотіла сперичатися, а в останню мить прийшла думка голосно погодитись: дійно, бач ходять, кричать, чого обурюватись і закликати "вставай"? пенсія 800 грн, з/п 1500 грн, виплати на дитину 130 грн/міс. скажіть "спасибі" владі і працюйте...оскільки я це висказала зовсім серйозним тоном-тітку опонентку заціпило: з одного боку-повна маячня, а з іншого-з її ж закликом погодились

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   19 February 2014
Цитата: Ссылка (19 Февраль 2014 23:44)
это не нормально и переходит все границы ,за деньги эти наёмники делают такие садисткие вещи,нет слов Бог им судья будет

Это уже международный трибунал. Или быстрее суд Линча

пишут:
Только что медики принесли на крыльцо Киевского главка милиции труп. Это один из трупов, найденных в подожженном “Беркутом” Доме профсоюзов. Вчера их нашли 10. Сегодня — еще 8. Сколько их там всего — не известно. Мусора не хотят принимать труп. Жрите, твари!
http://ord-ua.com/print/2014/02/19/zhrite- musora/

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Мята
VIP пользователь
   20 February 2014
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Мята

Мята
VIP пользователь
   20 February 2014
Юрий Бутусов
Клюев, тебе не удастся заработать на организованной тобой бойне в Украине. Вы обратили внимание, что новый глава администрации президента Андрей Клюев, член личного антикризисного штаба сына президента Алексанра Януковича, как-то странно в последнее время прекратил давать публичные комментарии, делать заявления, вести личные переговоры? По данным из достоверных источников в финансовых кругах, блестящие расследования Сергій Лещенко, широкомасштабная кампания в мировых СМИ, акции протеста украинцев в Австрии принесли реальный результат. В настоящее время австрийский бизнес братьев Клюевых в Австрии фактически заблокирован. Все банки-корреспонденты приостановили расчетные операции, проходят процедуры проверки источников поступления денежных средств. Ничего личного - но европейский бизнес не хочет вступать в рискованные финансовые отношения с палачом, который со дня на день попадет под международные санкции. Никто не хочет запятнать свой бизнес кровавыми деньгами - потерять можно гораздо больше. Сергей Клюев уже неделю находится в Австрии, но он бессилен решить проблему неплатежей и проверок комплайенс-офицеров. Все годами наработанные коррупционные связи в австрийской верхушке начали давать сбой, когда вся австрийская пресса начала писать о том, что на деньгах Клюева стоит каинова печать.

а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   20 February 2014
фото из архивов
Киев, 1941 г
Немцы смотрят на горящий дом профсоюзов с места теперешней Европейской площади. Там и баррикады видны.
Ничего не напоминает?

Мята

Мята
VIP пользователь
   20 February 2014
Yuriy Romanenko
Люди сумрака волнуют дядюшку Сэма
Обама сделал заявление по Украине, особый акцент сделал по армии. Это не случайно, потому что с армией американцы говорили изначально. И предупреждали, что введение армии в оборот - это Гаага.
Однако, гениальные стратеги Виктора Федоровича не поняли. Потому он пошел на замену Заманы. Замана ведь в курсе темы и решил, что красивая пенсия лучше, красивой тюрьмы.
И вот Госдеп видит, что туземцы явно не хавают ситуацию. И приходится объяснять Бараку, что на периферии, где то в сумрачном мире какие то странные люди решили расхуярить полстраны с 5 АЭС и кучей ништяков к ебеням, потому что у них, на минуточку, свое понимание мира.
Несчастный Барак, только оправившийся от очередного повышения госдолга был вынужден делать это заявление.
Можно только представить, что америкосы сказали кулуарно Януковичу в эти часы. Нет также сомнений, что Обама также включился после консультаций с Меркель, которая вместе Владимиром играет в доброго и злого полицейского.
В общем, финал близок. Летающие в стратосфере отводят самодержцу 3-7 дней. Я бы не столько оптимистичен, но очевидно, что кривая судьбы Януковича пошла вниз. Украинская мечта приводит в исходную точку, бо ми того варті.
Ссылка
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Просматривают эту тему:

Forum