jozh VIP пользователь
01 November 2012
Якщо вже мова зайшла про соціум, то давайте тоді відмінимо податки, введемо платні школи, я собі виберу школу, яка мене влаштовує на співвідношенням ціна/якість, і буду собі платити, скільки мені скажуть.
А поки школа є державною установою, а я плачу державі податки, будьте ласкаві, забезпечуйте мені те, що повинно бути забезпечене. А з рештою я сама вирішу - хочу я добровільно проспонсувати якісь вікна чи там унітази, чи мене й так влаштовує. Ключове слово - добровільно!
І не треба мені тут на совість тиснути, що діти у тріснувший унітаз повинні пісяти. Це якраз адміністрація закладу повинна забезпечити нормальні санітарні умови в школі/садочку. І не треба їх проблеми перевішувати на плечі батьків. Кожен повинен займатися своєю справою, для початку, і чітко визначати - ось це допомога, а о це - обов'язок. Тоді, можливо, щось і зрушить з місця. А не так, як зараз, що побори та хабарі внесли хіба що не в рівень закону, що вже й декларацію на них заповнювати треба.
Ні, дякую, мене такий підхід категорично не влаштовує.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим
презирством до будь-кого, хто
підтримує нинішній владний
режим хоча б за допомогою слів
типу "всі вони однакові" або
вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.