• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

ЄС. За чи проти?

Лілічка   
VIP пользователь   
26 November 2013 35985 849
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Розказала дітям новину, в тому числі вказала про 4 ранку, коли все почалося. У відповідь почула слова відомої пісні: "ровно в 4 часа, нам объявили, что началася война". Недарма кажуть, що дитячими вустами говорить істина.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 11:51)
Ой, людоньки, треба продавати все, що маю, і валити в якусь іншу державу просити "убежища"(не знаю, як на укр)...Боже, як в цій державі можна щось змінити? Якщо ще півгодини тому в мене були якісь сподівання, то зараз їх немає. Мені страшно, може вже завтра при висловленні власної думки прямо на вулицях начнуть розстрілювати????

Я не хочу нікуди валити зі СВОЄЇ країни. Це МОЯ земля! Я хочу вишвирнути звідси тих, хто її зрадив.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 12:03)
Я не хочу нікуди валити зі СВОЄЇ країни. Це МОЯ земля! Я хочу вишвирнути звідси тих, хто її зрадив.

Та я Наталю теж хочу!!!Та боюся не встигнути до кінця життя, а мені дитини шкода, хочу щоб його на майданах не били, а ЧУЛИ!
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   30 November 2013
Місцева опозиція закликала всіх на майдан. Анонімний, безпечний, хто не може - просили допомогти фінансово.

известная цитата из выступлений немецкого пастора Мартина Нимёллера, которой он пытался объяснить бездействие немецких интеллектуалов и их непротивление нацистам.

Когда они пришли за социалистами, я молчал — я не был социалистом.

Когда они пришли за профсоюзными активистами, я молчал — я не был членом профсоюза.
Когда они пришли за евреями, я молчал — я не был евреем.
Когда они пришли за мной — уже некому было заступиться за меня.

Рік тому, коли був майдан у Первомайську, корли зфальсифікували вибори на 138 окрузі, начальник тамтешньої міліції у приватній бесіді сказав "Якби вийшли тисяч хоча б сто - ми нічого не змогли б зробити"

Хто привів оце до влади - їжте. І я разом з вами.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   30 November 2013

Только хотела написать! Почему не сделать так, чтоб эти мудаки бежали отсюда???? Почему они на нас обогатились на миллиарды и поступают с нами как со скотом???

Лидер оппозиционной партии "УДАР" Ссылка обратился к руководителям государств и правительств стран ЕС, США и других демократических стран с призывом рассмотреть возможность применения персональных санкций по отношению к президенту Украины Ссылка и представителям его режима, сообщает пресс-служба партии "УДАР".

Милиция объяснила разгон Ссылка

Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 10:00)
Потому что не соответствуют нормам ЕС, нужно модернизировать - кто на это деньги даст? Или вы думаете что наши товары в Ес просто так пустят. Кроме того товары из ЕС потекут к нам, наши просто не выдержат конкуренции. Дальше основной заказчик наших товаров - та же Россия.

Я оцей момент не дуже зрозуміла. можливо дали будуть відповіді, я тільки на другій сторінці

Навіщо нам триматися за власних виробників неналежної якості товарів та послуг? Підтримувати грошима закордонних виробників шукаючи шляхи скупитися в європі, а перейматися за існування того що маємо, бо це патріотично по-сімейному
Та не витримають конкуренції-і до побачення, будемо користуватися товарами кращої якості
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
УВАГА! ПРОШУ ВАС ПОШИРИТИ!

Очевидиця штурму євромайдану, яка була в самому пеклі, під монументом Незалежності, повідомила мені таку інформацію:

Дівчата в цей момент стояли на горі, хлопці-внизу, декількома рядами захищаючи їх. Дівчат всіх трусило від хвилювання, але вони знайшли в собі сили заспівати хоч і уривчастим голосом славень України, який їм у цей момент здався молитвою. Говорить, що було таке відчуття, ніби вони разом з хлопцями захищали...Мотронинський монастир, як холодноярці в Мельниках...

Коли підійшов Беркут, наші хлопці НЕОДНОРАЗОВО їм повідомляли, що наша акція-мирна, судом не заборонена. "Що ми маємо зробити, щоб уникнути зіткнень?" У відповідь - тиша, а потім почався штурм.
Дівчата падали на хлопців, хлопці-на дівчат. Говорить били так, що якби не зимовий одяг, то переламали все що тільки можна.

Коли їх почали гнати як худобу від стели, дехто потрапляв у пастку, створену металевими щитами...І УВАГА! Хлопці, МІЛІЦІЯ, не Беркут, ЇМ ДОПОМАГАЛИ пролізти через той паркан, розтягуючи його. Вони самі були шоковані тим, що відбувалося на їхніх очах.
Вибравшись із того пекла, хлопці та дівчата кричали їм "ДЯКУЄМО!"

Потім всі розбігалися хто куди. Багатьох доганяли і по-звірячому просто били, добивали. Били навіть тих, хто просто сидів у цей час на лавках, людей які були взагалі не причетні до євромайдану. Вони просто йшли з якогось нічного клубу додому і вирішили присісти...

Ссылка
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013

І я нікуди не піду. Були такі думки, а тепер дулю.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 10:56)
Чтоб вступить в Ес нам надо до их уровня подняться, а кто на это финансы даст?

Нам скільки не дай зараз- на благо воно не піде.
дружина олігарха

Слава Україні!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 12:04)
Та я Наталю теж хочу!!!Та боюся не встигнути до кінця життя, а мені дитини шкода, хочу щоб його на майданах не били, а ЧУЛИ!

СТРАХ ніколи не дає правильних порад. Коли люди біжать в паніці, жертв завжди набагато більше, ніж коли стійко стоять.
І я не хочу і не зможу правильно виховати своїх дітей, якщо керуватимусь страхом.

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Официальная версия: люди мешают собирать елку
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 12:10)
Нам скільки не дай зараз- на благо воно не піде.

Саме так, воно піде на збагачення провладної верхівки та укріплення їх позицій.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 12:11)
Официальная версия: люди мешают собирать елку

Щось вони навіть в своїх офіційних версіях не узгодили між собою - наче ж була версія, що люди напали і побили мирних міліціонерів?
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 11:30)
вважаю слов*янському... ні навіть не слов*янському, а "совковому" менталітету в Европі не місце.

вважаєш спаскудимо і Європу?
дружина олігарха

Слава Україні!
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Orchid
VIP пользователь
   30 November 2013
Йолку...
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 11:58)
так мы с Россией уже 20 лет сотрудничает.. И что в итоге???

Все страны, которые отказались от "дружбы" с Россией только выиграли, помоему

+1
дружина олігарха

Слава Україні!

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   30 November 2013
Посмотрим, что будет 1 декабря, оппозиция собирает народное вече на Евромайдане. Если не разрешать на Майдане Независимости, то будут собираться в другом месте.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 16:53)
а вы считаете,что такой бизнесс имеет место быть?я считаю правильным,закрыть стихийные рынки!одни зарабатывают,други свое здоровье подвергают риску!

+1
дружина олігарха

Слава Україні!
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (27 Ноябрь 2013 23:47)
ЕС - смерть для нашей экономики и для наших исторических ценностей тоже.

це все у нас вже мертве і без допомоги ЄС

ніяк тему не дочитаю
дружина олігарха

Слава Україні!
КеТьКа

КеТьКа

Заходил(а): 21.12.2016
КеТьКа
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:00)
це все у нас вже мертве і без допомоги ЄС

ніяк тему не дочитаю

Честно я не читала всю тему, но я На данном этапе нашей страны против вступления в ЭС. Мы просто утонем в нем. У нас рухнет все то что и так еле держиться. Пойдет товар продукты от туда, конкуренцию наш не выдержит , все предприятия начнут закрываться,люди оставаться без работы.Цены будут расти а зарплаты нет(((
Вот когда немного наведут порядок в стране, подымут на ноги предприятия и заводы,выйдут на уровень европы, вот тогда да все в ЭС)))))
https://vk.com/bezvozmezdnoe в группе отдают даром. не каких продаж или обменов) Если вам будут говорить про меня гадости - верьте каждому слову, вы же стадо.
Просматривают эту тему:

Forum