А те, що не знають вони як витягуавти країну із багна. Весь їх план закінчується на тому, щоб скинути існуючу владу. А далі що? Ну, скинули, обрали нову. Який план дій у нової влади? Що вони збираються робити і як, щоб витягнути нас з того, що маємо?
- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
Черника
Семья:
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Черника
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 16:51)
Обирати нового президента, назначати новий уряд і хай витягують нас із багна. Що не так?
А те, що не знають вони як витягуавти країну із багна. Весь їх план закінчується на тому, щоб скинути існуючу владу. А далі що? Ну, скинули, обрали нову. Який план дій у нової влади? Що вони збираються робити і як, щоб витягнути нас з того, що маємо?
Черника несет в себе множество
уникальных свойств и главные
из них - способность
восстанавливать многие функции
организма и мощно
противодействовать старению.
Поэтому я такая молодая и красивая
flagzero
|
Имя: flagzero Группа: Новичок Сообщений: 27 Регистрация: 15.02.2011 Заходил(а): 04.12.2013 |
flagzero
Новичок
04 December 2013 
жаль, что не все НЕ ХОТЯТ БЫТЬ РАБАМИ!
Многих устраивает (у кого какие запросы к жизни)
mamatanya
Награды:
mamatanya
|
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 16:58)
А те, що не знають вони як витягуавти країну із багна. Весь їх план закінчується на тому, щоб скинути існуючу владу. А далі що? Ну, скинули, обрали нову. Який план дій у нової влади? Що вони збираються робити і як щоб витягнути нас з того, що маємо?
дізнаємось з предвиборчих програм ))
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
А те, що не знають вони як витягуавти країну із багна. Весь їх план закінчується на тому, щоб скинути існуючу владу. А далі що? Ну, скинули, обрали нову. Який план дій у нової влади? Що вони збираються робити і як щоб витягнути нас з того, що маємо?
Хто вони? Чий їх?
Люди вийшли за себе! Проти діючої влади!
От оберуть нового президента, тоді можна питати все оце. А спочатку не погано б почути передвиборчу програму, та проаналізувати попередні дії.
В вас є інший план?
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
Ну от з чого ви це взяли? я тримала у руках, читала купу законопроектів, з якими опозиція зайшла в Раду цього скликання. вони їх подають і подають, дописують і переписують, а їх все одно ця клята більшість не підписує. коли хоч щось опозиції вдється протощити через парлдамент, завдяки тому, що у чомусь йдуть на поступки, їх одразу поливають брудом "про всі вони однакові"
головне питання у моєму пості: які в вас є факти, аргументи, які доводять, що "Весь їх план закінчується на тому, щоб скинути існуючу владу" ?
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
Весь їх план закінчується на тому, щоб скинути існуючу владу.
Мені здається, Ви забагато від людей хочете. Дайте трохи часу.
По-друге, спитайте у них.
По-третє, ще невідомо чи буде оте саме омріяне перезавантаження.
Питання до всіх, хто проти Януковича, але і не за опозицію - для виконання першого пункту плану ви особисто хоч щось зробили? Щоб мати змогу перейти до другого
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 16:59)
дізнаємось з предвиборчих програм ))
А я вже почала переживати, може в нас нова процедура обрання президента.
Полегшало, що не одна я такі уяви маю)
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 16:56)
Цитата:
Ну вот презика на фиг, уряд розпустили, иииии????
іііііі провели нові вибори парламентські і президентські, повністю оновили владні кабінети, при умові що люди нарешті ввімкнуть розуміння і не проголосують за гречку.
а ви чого чекали? який план вас влаштує? напишіть. можливо, майдан і опозиція до того і йдуть, просто розмовляємо різними мовами, не чуємо одне одного.
Аля, а не дай бог, возможно, по причине -опять не наберут большинство? и ПР опять, только потому что она одна - снова пройдет?
Людей, управленцев - всех же не разгонишь.. они же там живут-работают...(это про смену кабинетов власти)
не включат, мозги люди с гречкой? что тогда?
понимаю, что вы не провидец, но что тогда?
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 16:52)
Що Ви пропонуєте СЬОГОДНІ?
Так сегодня люди там стоят жертвует своим здоровьем, работой, а возможно и жизнями. Понятно чего мы все хотим, но вопрос в другом, что с ними будет дальше????
Мы уже наблюдаем репрессии, страшно представить где пропавшие люди.
кого мы будем выбирать в правительство??? Кого в президенты??? Того кого нам предложат закулисные персоны??? Презик ведь стоит за кем то
Все так красиво все пишут в своих блогах в твитере, вы зачем нам это даете почитать??? Где они были раньше???? Где была оппозиция??? Президент обещал снять неприкосновенность, почему его не притянули за это??? Еще очень много почему....
мне срать что они там пишут в блогах, не факт что они так считают....
это лично мое внутреннее состояние....
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:02)
Ну от з чого ви це взяли? я тримала у руках, читала купу законопроектів, з якими опозиція зайшла в Раду цього скликання. вони їх подають і подають, дописують і переписують, а їх все одно ця клята більшість не підписує. коли хоч щось опозиції вдється протощити через парлдамент, завдяки тому, що у чомусь йдуть на поступки, їх одразу поливають брудом "про всі вони однакові"
головне питання у моєму пості: які в вас є факти, аргументи, які доводять, що "Весь їх план закінчується на тому, щоб скинути існуючу владу" ?
у меня такое впечатление складывается, от части потому, что они не говорят, ну к примеру,
вот посчитано, что для ассоциации с ЕС нам надо 165 млрд евро., а по нашим подсчетам нужно - столько -то.. и направлены должны быть туда-то..
потому и кажется, что одни работают, а вторые митингуют, ничего не предлагая..
и дальше как пример,
я выкладывала гд-то ссылку на Порошенко, он во время саммита, писал, что даже если нынешняя ассоциация с ЕС не подписана, я завтра беседую там-то и там-то и буду требовать то-то (в частности про безвизовый режим для украинцев). сорри, просто сейчас так быстро ссылку не найду.
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Черника
Семья:
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Черника
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:00)
Хто вони? Чий їх?
От оберуть нового президента, тоді можна питати все оце. А спочатку не погано б почути передвиборчу програму, та проаналізувати попередні дії.
В вас є інший план?
В вас є інший план?
Вони - опозиція і їх план дій.
Я хочу спочатку побачити їх перевиборчу кампанію з конкретними пропозиціями по виводу країни з кризи. Бо, без цього оберемо нового президента й знов будемо незадоволені владою, бо більшість вірить що одразу полегшає, тільки но позбавимось Яника та його команди. Ан ні. Аналізувати треба заздалегідь, щоб потім не було зруйнованих мрій і питань чому ж не легше живеться при новій владі.
из них - способность
организма и мощно
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:04)
Так сегодня люди там стоят жертвует своим здоровьем, работой, а возможно и жизнями. Понятно чего мы все хотим, но вопрос в другом, что с ними будет дальше????
Так про це ж і мова! Не потрібна така влада, яка змушує спочатку жертвувати своїм здоров'ям, роботою, а можливо і життями.
А потім переживати, щоб не було репресій.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:10)
Вони - опозиція і їх план дій.
Я хочу спочатку побачити їх перевиборчу кампанію з конкретними пропозиціями по виводу країни з кризи. Бо, без цього оберемо нового президента й знов будемо незадоволені владою, бо більшість вірить що одразу полегшає, тільки но позбавимось Яника та його команди. Ан ні. Аналізувати треба заздалегідь, щоб потім не було зруйнованих мрій і питань чому ж не легше живеться при новій владі.
До чого тут опозиція? Якщо Януковича знімуть, це не означає, що автоматично президентом стає якійсь конкретний опозиціонер. Будуть вибори. Оберете того президента, якого вважатиме достойним.
Доки ви намагаєтесь щось аналізувати, діюча влада вбиває людей.
Черника
Семья:
Черника
|
Черника
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:02)
Молживо це тільки моє дежавю. Але таке було з помаранчевою революцією, потім з "біло-голубими"
из них - способность
организма и мощно
Черника
Семья:
Черника
|
Черника
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:14)
До чого тут опозиція? Якщо Януковича знімуть, це не означає, що автоматично президентом стає якійсь конкретний опозиціонер. Будуть вибори. Оберете того президента, якого вважатиме достойним.
Бо аналізувати повинні аналітики, політологи та економісти і не в закритих колах. А щоб про це знав простий люд.
Про достойних. Я голосувала за достойного, на мій погляд, освіченого кандитата та на превеликий жаль у більшості було лише 2 кандидатури - Т. та Я.
из них - способность
организма и мощно
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:04)
Аля, а не дай бог, возможно, по причине -опять не наберут большинство? и ПР опять, только потому что она одна - снова пройдет?
Людей, управленцев - всех же не разгонишь.. они же там живут-работают...(это про смену кабинетов власти)
Ну якщо після всього цього знов оберуть ПР, то буде в нас калька з минулого сторіччя, ще кілька поколінь під ніж і по тюрмах-таборах, щоб не вихняпувались.
Польща і Грузія пішли по шляху "кодло геть" і таки розігнало всю цю купу корупціонерів, надавши роботи молодим і завзятим. В Вінниці люди теж задоволені варіантом "а що буде, якщо всіх заскорузлих розігнати". В нас купа вишів випускає професійних чиновників, все буде ок :)
Кількість "гречаників" треба перекрити кількістю свідомих, і тоді все буде ок. Всі ті, хто зараз на майданах, підуть на вибори, примусять піти на дільниці своїх родичів. Згадайте явку після помаранчевих подій. Вибори відбудуться. А от оберемо того, кого всім народом заслуговуємо, іншого не дано
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 16:56)
Не потрібно такої кількості питальних знаків, я розумію, що це питання...
Ви що конкретно пропонуєте? Залишити Януковича? Чи на останніх президентських виборах він був єдиним кандидатом?
Ви що конкретно пропонуєте? Залишити Януковича? Чи на останніх президентських виборах він був єдиним кандидатом?
Так в то и дело, я например за Тигипко голосовала, даже была очень за создание Налогового кодекса, правда офигели все от первого пробника....
Или вы хотите сказать, что остальные подрядочные?
или может хоть кто когда-то выполнил обещания предвыборные?
я думаю мало выбирать презиков и уряд, их надо воспитывать, и вообще всю систему вплоть до дворника ломать, эта система годами нарабатывалась, скинуть одного презика - это капля в море.
ЖЕКи не заработают лучше, люди не перестанут курить на остановках и в парках, те же студенты. Врачи не станут работать без вознагрождения, ну вы вкусе сколько всего мы сами можем сделать и от президента это не зависит
Я поддерживаю митинг, и вообще любые телодвижения за справедливость, но прежде чем других обвинять в нечестности, надо начать самим жить по законам, и другим указывать как себя вести правильно, а не равнодушно проходить, когда огромная собака гадит посреди парка, а хозяйка даже не краснеет
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:19)
Бо аналізувати повинні аналітики, політологи та економісти і не в закритих колах. А щоб про це знав простий люд.
Про достойних. Я голосувала за достойного, на мій погляд, освіченого кандитата та на превеликий жаль у більшості було лише 2 кандидатури - Т. та Я.
Аналізувати мають всі, хто йде на вибори. А коли ні, навіщо тоді туди ходити?
От і виходить, що голосують за ільюків, бо вони гарненькі...
Ватрушка
Семья:
Ватрушка
|
Имя: Ира Группа: Активный пользователь Сообщений: 119 Регистрация: 10.03.2010 Заходил(а): 20.07.2016 |
Ватрушка
Активный пользователь
04 December 2013
Дівчата, можливо у когось є друзі, рідні або знайомі, які вирушають на Євромайдан, відгукніться "в лічьку"!!! Хочу передати провіант і теплі речі.
Або можливо у нас у місті є Штаб Спротиву, який збирає допомогу пікетуючим, то де він знаходиться?
Або можливо у нас у місті є Штаб Спротиву, який збирає допомогу пікетуючим, то де він знаходиться?
Черника
Семья:
Черника
|
Черника
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:20)
Ну якщо після всього цього знов оберуть ПР, то буде в нас калька з минулого сторіччя, ще кілька поколінь під ніж і по тюрмах-таборах, щоб не вихняпувались.
Польща і Грузія пішли по шляху "кодло геть" і таки розігнало всю цю купу корупціонерів, надавши роботи молодим і завзятим. В Вінниці люди теж задоволені варіантом "а що буде, якщо всіх заскорузлих розігнати". В нас купа вишів випускає професійних чиновників, все буде ок :)
Кількість "гречаників" треба перекрити кількістю свідомих, і тоді все буде ок. Всі ті, хто зараз на майданах, підуть на вибори, примусять піти на дільниці своїх родичів. Згадайте явку після помаранчевих подій. Вибори відбудуться. А от оберемо того, кого всім народом заслуговуємо, іншого не дано
Щодо явки на виборчі дільниці післч помаранчевих подій. Мене на 4 роки виключили зі списків виборців. Щоб проголосувати, тре було оббігати декілька інстанцій.
из них - способность
организма и мощно
Просматривают эту тему:
Forum