- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
04 December 2013
Дівчата, я півтора тижні дико хотіла САЛА. Купила у неділю і з тих пір не можу зупинитися. Символічно?
Черника
Семья:
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Черника
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:22)
Аналізувати мають всі, хто йде на вибори. А коли ні, навіщо тоді туди ходити?
От і виходить, що голосують за ільюків, бо вони гарненькі...
От і виходить, що голосують за ільюків, бо вони гарненькі...
Аналізувати повинні вахівці. А виборці можуть робити з того свої висновки і примати рішення за кого голосувати. Що може проаналізувати, скажімо, слюсар, якщо він не бум-бум в економиці?
Черника несет в себе множество
уникальных свойств и главные
из них - способность
восстанавливать многие функции
организма и мощно
противодействовать старению.
Поэтому я такая молодая и красивая
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:24)
Дівчата, я півтора тижні дико хотіла САЛА. Купила у неділю і з тих пір не можу зупинитися. Символічно?

Не знаю на счет символичности, но забавно, и может к пузо жителю???
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:21)
Так в то и дело, я например за Тигипко голосовала, даже была очень за создание Налогового кодекса, правда офигели все от первого пробника....
Или вы хотите сказать, что остальные подрядочные?
или может хоть кто когда-то выполнил обещания предвыборные?
Или вы хотите сказать, что остальные подрядочные?
или может хоть кто когда-то выполнил обещания предвыборные?
Я нічого не хочу сказати. Я лише знаю, що у 2004 Тігіпко був керівником виборчого штабу Януковича. Тому, що б він там не обіцяв на президентських виборах, я була впевнена- він технічний кандидат. Я не помилилася.
Агнешка
|
Имя: Елена Группа: Активный пользователь Сообщений: 117 Регистрация: 06.08.2013 Заходил(а): 04.01.2017 |
Агнешка
Активный пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:23)
Дівчата, можливо у когось є друзі, рідні або знайомі, які вирушають на Євромайдан, відгукніться "в лічьку"!!! Хочу передати провіант і теплі речі.
Або можливо у нас у місті є Штаб Спротиву, який збирає допомогу пікетуючим, то де він знаходиться?
Або можливо у нас у місті є Штаб Спротиву, який збирає допомогу пікетуючим, то де він знаходиться?
зайдіть сюди Ссылкакоординатори Вам допоможуть або ж приходьте на площу Леніна з 18-00. Також можна переказати кошти саме на потреби Майдана Ссылка
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:26)
Що може проаналізувати, скажімо, слюсар, якщо він не бум-бум в економиці?
Вчинки. Чи відстежити біографію та зробити висновки- це не аналізування?
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:27)
Я нічого не хочу сказати. Я лише знаю, що у 2004 Тігіпко був керівником виборчого штабу Януковича. Тому, що б він там не обіцяв на президентських виборах, я була впевнена- він технічний кандидат. Я не помилилася.
А куда вообще делся этот засранец? Я так на него надеялась, как дура оказывается
Черника
Семья:
Черника
|
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3708 Регистрация: 07.01.2011 Заходил(а): 14.07.2018 |
Черника
VIP пользователь
04 December 2013
Чим нашій країні допоможе бездоганна біографія Яценюка чи Кличка?
Черника несет в себе множество
уникальных свойств и главные
из них - способность
восстанавливать многие функции
организма и мощно
противодействовать старению.
Поэтому я такая молодая и красивая
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Евгешка
Активный пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:28)
Вчинки. Чи відстежити біографію та зробити висновки- це не аналізування?
Думаю маловато этого, для этого у нас целая куча народа в правительстве, депутаты и в Киеве и в областях, на хрена они нам все? Я думала защищать права народа....
опять я дура наивная....
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:23)
Дівчата, можливо у когось є друзі, рідні або знайомі, які вирушають на Євромайдан, відгукніться "в лічьку"!!! Хочу передати провіант і теплі речі.
щовечора о 18 збирається наш майдан, там же приймають і те, що передають на майдан, щовечора на майдан хтось вирушає вечірнім поїздом. крім того в офіс опозиційих партій приймають і передають.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:29)
А куда вообще делся этот засранец? Я так на него надеялась, как дура оказывается
Ссылка
Inna.Inna
|
Имя: Inna Группа: Активный пользователь Сообщений: 603 Регистрация: 11.09.2012 Заходил(а): 31.05.2024 |
Inna.Inna
Активный пользователь
04 December 2013
Дамы, а дайте ссылочку на выступление депутата от оппозиции, которе всех так проняло, а то я ее потеряла
Аннушка
Семья:
Аннушка
|
Имя: Анна Группа: Администратор Сообщений: 15378 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 14.12.2024 |
Аннушка
Администратор
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:21)
я думаю мало выбирать презиков и уряд, их надо воспитывать, и вообще всю систему вплоть до дворника ломать, эта система годами нарабатывалась, скинуть одного презика - это капля в море.
ЖЕКи не заработают лучше, люди не перестанут курить на остановках и в парках, те же студенты. Врачи не станут работать без вознагрождения, ну вы вкусе сколько всего мы сами можем сделать и от президента это не зависит
ЖЕКи не заработают лучше, люди не перестанут курить на остановках и в парках, те же студенты. Врачи не станут работать без вознагрождения, ну вы вкусе сколько всего мы сами можем сделать и от президента это не зависит
Ну почему же? в Грузии после революции пришел новый президент.
Всю старую гвардию уволил, объявил конкурс и набрал новых людей!
порядок навели: перестали брать взятки (нет коррупции), сделали дороги (нам и не снилось!), освещение, стройка, освобождение работодателя от налогов (если работнику более 45 лет, тем самым поддерживая работников старше 45 лет), высокое доверие милиции, медицина на высоком уровне, Тбилиси признан самым безопасным городом в Европе и многое многое другое...
и это после войны, разрухи, холода и голода, когда оттуда бежали все, кто только мог, а сейчас туры в Грузию (в Тбилиси) на экскурсию.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:30)
А що допоможе країні?
dimasveta
|
Имя: Светлана Группа: Активный пользователь Сообщений: 596 Регистрация: 17.01.2013 Заходил(а): 18.12.2018 |
dimasveta
Активный пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 10:12)
За для того, щоб Вашу доньку не згвалтували взавтра серед біла дня на вулиці люди у погонах, бо знають, що їх ніхто не покарає.
За для того, щоб сина Вашого не забили гумовими кийками заради розваги знов таки ж люди в погонах.
За для того, щоб Вашого чоловіка не застрелили, знов таки ж серед біла дня, бо припав до душі його бізнес.
За для того, щоб Ваша родина мала можливість лікуватися (не дай Боже така необхідність виникне), а не подихати, коли хтось сидить на золотому унітазі, купленому, доречі, за Ваші кошти.
Цього замало? Я можу продовжити...
За для того, щоб сина Вашого не забили гумовими кийками заради розваги знов таки ж люди в погонах.
За для того, щоб Вашого чоловіка не застрелили, знов таки ж серед біла дня, бо припав до душі його бізнес.
За для того, щоб Ваша родина мала можливість лікуватися (не дай Боже така необхідність виникне), а не подихати, коли хтось сидить на золотому унітазі, купленому, доречі, за Ваші кошти.
Цього замало? Я можу продовжити...
вы хотите сказать что всего этого нет в ЕС?
или что правящая власть дала разрешение на такие скотские действия?
или что когда к власти придёт кто то другой всё "пройдёт"?
безнаказанность для "толстых кошельков" или полиции "процветает" везде! и если человек - сволочь ,то он ею останется при любом политическом положении!
Аннушка
Семья:
Аннушка
|
Имя: Анна Группа: Администратор Сообщений: 15378 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 14.12.2024 |
Аннушка
Администратор
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:30)
нам поможет патриот своей страны
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:31)
Думаю маловато этого, для этого у нас целая куча народа в правительстве, депутаты и в Киеве и в областях, на хрена они нам все? Я думала защищать права народа....
опять я дура наивная....
опять я дура наивная....
Це я до того, щоб голосувати не за того, хто гарненький, а за того, чиї вчинки подобаються. Маю тверде переконання, що, якщо вирішив віддати свій громадянський обов'язок, зроби це з розумом.
Мабуть я теж дура наївна))
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Евгешка
Активный пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:36)
Це я до того, щоб голосувати не за того, хто гарненький, а за того, чиї вчинки подобаються. Маю тверде переконання, що, якщо вирішив віддати свій громадянський обов'язок, зроби це з розумом.
но ни кто не может гарантировать, что после выборов, человек станет скотом
но ни кто не может гарантировать, что после выборов, человек станет скотом
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Orchid
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:34)
вы хотите сказать что всего этого нет в ЕС?
безнаказанность для "толстых кошельков" или полиции "процветает" везде! и если человек - сволочь ,то он ею останется при любом политическом положении!
Нє, ну точно "день сурка"...
Я хочу сказати, що при діючої владі все це є.
Так, влада своєю бездіяльністю дала дозвіл на оці скотські дії. (як ви цілком вірно зазначили визначення цим діям)
Коли до влади прийде хтось інший, будемо аналізувати дії іншого. Маю віру і надію, що все "пройде".
vestigial
Семья:
vestigial
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 1020 Регистрация: 18.02.2011 Заходил(а): 13.12.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (068)267-15-48 |
vestigial
VIP пользователь
04 December 2013 Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 17:33)
Ну почему же? в Грузии после революции пришел новый президент.
Колега-грузин розповідав, що до Мішіко навіть світло не кожен день було. Розповідав, як легко привіз собі машину що купив в США. А потім, через кілька років досить непоганої реформаторської роботи, вже почали помічати "тарганів" Саакшвілі.
От зараз, коли Саакашвілі замінили, хто б його запросив консультантом - чи хоч на МК з "як почати" :)
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся.
2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Просматривают эту тему:
Forum