Цитата: Ссылка (08 Декабрь 2013 21:24)
Ну кто еще выпендривается, я так прямо и спросила, вообще то, все ли люди в курсе, которые это кричат? Особенно те кто собрался в Европе, так как во время футбольных матчей они это осуждают и штрафуют, тоже самое с флагами упашными. Для меня националисты не герои, так как слава у них неоднозначная, но это здесь не при чем. Для меня моя мама - Героиня, но я не требую для нее всеобщего признания
Щось у Вашому пості намішалось, все одразу і футбол, і якісь прапори УПА і Ваша Мати.
Давайте по пунктам розкладемо
Якщо Вам цікаво - чи розуміють що кричать - вийдіть та спитайте. Як на мене, якщо до мене звертаються Слава Україні я відповім Героя слава. Якщо звернуться Христос Воксрес я відповім Воістину Воскрес ( а не " и вам того же") тощо
Що відбувається на футболі - я взагалі не в курсі! Вважаю футбольних хуліганов - хуліганами, футбольних фанатів фанатами.
Будь який прапор, має право жити, чомусь червоні прапори з сєрпом і молотом не визивають такої антипатії як чорно-червоні прапори УПА. Але, це тут, на півдні, а на заході все геть навпаки. І тут варто пригадати Енштейна з його теорією відносності, адже все відносно! Тому я тут Вас підтримаю -
Цитата:
это здесь не при чем.
Особисто до Вас жодної антипатії, при умові, що Ви будете гарно формулювати думки, щоб не визивати двозначності. (як було у пості про "кричалки")
Моя подпись нарушала правила форума
п.1.5
в) запрещается использовать в имени (нике), аватаре, подписи и названии
статуса нецензурные или ругательные слова (а также завуалированный мат).
Зато прекрасно передавала мои эмоции.