Alexandra Активный пользователь
09 December 2013
Я не можу читати, у мене сльози і злість, і розчарування, і гордість за всіх небайдужих.... Люди, отямтесь, яке "жити гірше і складніше"????????!!!!!!!!! Куди? Нам вже до рівня найзатюканіших країн афріки рукою подати... Боїться ЄС той, хто ніколи там не був! Так, це дуже страшно (платити податки, дотримуватись законодавства, жити чесно, жити в чистоті, жити за людськими правилами, не боятись ввечері вийти на вулицю з дитиною). Нехай, люди, що стоять на майдані, не зможуть змінити все саме зараз, але вони роблять таку величезну справу тим, що возродили в собі гідність, і нагадали звичайним людям в тих самих цивілізованих странах про наше існування не тільки , як сірої тупої маси, але як громадян із свідомістю... Вони викликають до себе ПОВАГУ світового суспільства! Якщо увесь ваш "мирок" вкладається в Миколаєві, то все зрозуміло. Якщо ви оглядаєте всю Україну, то мені вже не зрозуміло, як можна так вузько мислити. Але дехто має набагато ширший світогляд та має можливість спілкуватись з усім світом...
Їхала вчора на наш майдан, дивилась на наше місто... читаю тих, хто пропонує нічого не робити... заслуговуть вони саме те, що мають, бо іншого не хотять...
"їдьте в Європу всі, хто за ЄС".. ми то поїдемо, а тут що залишиться????? Порахуйте, скільки вже інтелігенції винищено та поїхало.... Мій чоловік прав, цим троллінгом, ви дуже влучно досягаєте мети - розбалансуєте ту крихку надію на краще майбутнє для наших дітей в цій країні... Вбиваєте віру в те, що третина нашої країни, що вірить в те, що ми заслуговуємо кращого, задарма гробить своє здоров"я на майдані або переживаючи за це, вбиваючи свої нерви.. Ми вже покращили своє життя!
Слава Україні!!!!!!!
Допоможемо українським військовим!