• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 373147 10098
annakoroleva

annakoroleva

Заходил(а): 23.12.2016
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0636428019
annakoroleva
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 12:36)
Це як?

і які питання ставити перед українським, якщо не змішувати театр і політику?

Чи Кравченко можна, а нам ні?

я дуже тісно пов"язана з російским театром. В цій темі говорити детально не хочу,але якщо виникнуть питання в лс відповім.
Я намагаюсь відповісти зрозуміло,але без деталей це дуже важко

Спочатку зазначу,що мене теж обурили його слова, але потім дізналась, що як людина,він думаэ геть інше.
Так зізнаюсь непослідовно виклала думку. Просто перше,що прийшло на думку про театри,чому український театр не висловив своэї думки.

А взагалі то вважаю,що не треба змішувати політику і театр,кожен працівник театру-це громадянин,і кожен окремо повинен вирішити і окреслити свою громадську позицію.
Чумачечая

Чумачечая

Заходил(а): 19.12.2020
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 0639862958
Чумачечая
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 12:59)
як людина,він думаэ геть інше.

А взагалі то вважаю,що не треба змішувати політику і театр,кожен працівник театру-це громадянин,і кожен окремо повинен вирішити і окреслити свою громадську позицію.

Я рада, что хоть кто-то это понимает! Спасибо!
Когда власть любви превзойдёт любовь к власти, настанет мир на земле.

"Жить так, как вы хотите, это не эгоизм.
Эгоизм – это когда другие должны думать и жить так, как вы хотите."
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 12:59)
Спочатку зазначу,що мене теж обурили його слова, але потім дізналась, що як людина,він думаэ геть інше.

Ви знаєте, як на мене оце - ще гірше. Міг би промовчати. І тут якраз щільний звязок культури і її носія і політики. І ця людина головує в облраді в комісії з питань молоді і культури.
annakoroleva

annakoroleva

annakoroleva
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 12:46)
ой,да ладно)его заставили это сказать? а на самом деле он считает иначе? всегда интеллигенция была впереди планеты всей, посмотрите как во всем мире деятели искусства поддерживают майдан, а в николаеве такой позор. и на месте актеров мне было бы стыдно ходить под таким начальством. мне и в театр идти сегодня стыдно.

добре ,а що ви пропонуэте зробити акторам?тільки давайте окреслимо не всі актори,а наприклад половина підтримуэ керівництво,що робити іншим? Не виходити на сцену? Писати заяву на звільнення? Куди звертатися,якщо з усіх боків підтримка?
Чумачечая

Чумачечая

Чумачечая
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 11:19)
В сенсі?

Цитата: Ссылка
(13 Декабрь 2013 11:15)
про артистів не було і слова. Двоє людей вголос зробили вибір не відвідувати місце, яке годує людину із злочинними поглядами

В сенсі? - Сообщение, на которое вы ответили, адресовано конкретным лицам!

А артисы для кого работают, по-вашему?

Чумачечая

Чумачечая

Чумачечая
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 11:27)
З одного боку, дійсно ані гримери, ані актори, ані інші працівники не можуть відповідати за дії і слова керівника. З іншого боку, якщо вони згодні залишати його керівником,посміхатися йому і тиснути руку при зустрічі - це вже їхній вибір. У кожного своя межа принциповості, кожний сам вирішує, чи може він одночасно бути митцем і громадянином, кожний і отримує відповідні результати.

Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 12:46)
ой,да ладно)его заставили это сказать? а на самом деле он считает иначе? всегда интеллигенция была впереди планеты всей, посмотрите как во всем мире деятели искусства поддерживают майдан, а в николаеве такой позор. и на месте актеров мне было бы стыдно ходить под таким начальством. мне и в театр идти сегодня стыдно.

Ну........ У вас вообще тут крыша улетела, простите! Что за призывы уходить с работы на каждой сстранице?
\
А стыдно идти - не идите! Или вы против своей совести пойдёте?

annakoroleva

annakoroleva

annakoroleva
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:03)
Ви знаєте, як на мене оце - ще гірше. Міг би промовчати. І тут якраз щільний звязок культури і її носія і політики. І ця людина головує в облраді в комісії з питань молоді і культури.

100% з вами згодна,що якщо не можешь підтримати,краще мовчи.

Але думаю у ПР свої методи, ми ж з вами не знаэмо,хто і як підтримуэ театр,хто з ким пов"язаний,і хто і що маэ говорити.
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:07)
Ну........ У вас вообще тут крыша улетела, простите! Что за призывы уходить с работы на каждой сстранице?

Ви за мій дах не турбуйтеся. Покажіть, будь ласка, хоч один призив "уходить с работы". А потім ще й на кожній сторінці.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Чумачечая

Чумачечая

Чумачечая
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:13)
Ви за мій дах не турбуйтеся. Покажіть, будь ласка, хоч один призив "уходить с работы". А потім ще й на кожній сторінці.

Слушайте, уже честное слово, надоело! Чего вы от всех доказательств требуете? Вы кто? Прокурор?

Перечитайте свой пост: "якщо вони згодні залишати його керівником,посміхатися йому і тиснути руку при зустрічі" это о чём?

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   13 December 2013

Евромайдан проголосовал за предоставление мандата лидерам оппозиции для участия в круглом столе с Януковичем

Участники акции на Майдане Независимости проголосовали за предоставление мандата лидерам оппозиции для участия в круглом столе, который запланирован сегодня на 14:00 с участием Президента Украины Виктора Ссылка.

За соответствующее решение участники Евромайдана проголосовали единогласно, после того как такой вопрос поставил политолог Игорь Жданов.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:17)
Слушайте, уже честное слово, надоело! Чего вы от всех доказательств требуете? Вы кто? Прокурор?

Перечитайте свой пост: "якщо вони згодні залишати його керівником,посміхатися йому і тиснути руку при зустрічі" это о чём?

Блін, сміюся до сліз :)
Ви кажете, що я на кожній сторінці вимагаю від всіх полишити роботу. Я дуже дивуюся і питаю "де-де я таке писала". Тут же починається пісня про "навіщо докази? ви що прокурор?!" Вам не смішно самій?

У кожного колективу згідно з нашим КЗОТом є право висловлювати думку щодо дій керівництва. Колектив не зобов'язаний це робити, але має право, чи користуватися цим правом, їм вирішувати. Висловлення ставлення ніяк не пов'язано з залишити роботу. Поважне та доброзичливе ставлення до двурушника ніде не може бути прписано у штатному розкладі. Як саме поводитися - теж персональний вибір, і я ні у якому разі нікого не закликаю до дій, проте це мені не заважає формувати своє ставлення до людей, зважаючи на їхні дії та бездіяльність.

Я зрозуміло відповіла на "это о чём? "?

Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Чумачечая

Чумачечая

Чумачечая
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:30)
Блін, сміюся до сліз :)
Ви кажете, що я на кожній сторінці вимагаю від всіх полишити роботу. Я дуже дивуюся і питаю "де-де я таке писала". Тут же починається пісня про "навіщо докази? ви що прокурор?!" Вам не смішно самій?

У кожного колективу згідно з нашим КЗОТОМ є право висловлювати думку щодо дій керівництва. Колектив не зобов'язаний це робити, але має право, чи користуватися цим правом, їм вирішувати. Висловлення ставлення ніяк не пов'язано з залишити роботу. Поважне та доброзичливе ставлення до двурушника ніде не може бути прписано у штатному розкладі. Як саме поводитися - теж персональний вибір, і я ні у якому разі нікого не закликаю до дій, проте це мені не заважає формувати своє ставлення до людей, зважаючи на їхні дії та бездіяльність.

Я зрозуміло відповіла на "это о чём? "?

Во-первых, мне не смешно! А вам не смешно, у всех требовать доказательства, факты, пароли?..
Во-вторых, то, что вы написали и есть призыв: сменить руководство - уйти из под такого начальства...
В-третьих, если вы не заметили, сообщение было адресовано не только вам!

Ну и вообще, понятно, что для вас есть единственное верное мнение - это ваше!

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   13 December 2013
Студенти заявляють про відрахування з вишів за участь у Євромайдані
Більше читайте тут: Ссылка
Ссылка
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:35)
Во-первых, мне не смешно! А вам не смешно, у всех требовать доказательства, факты, пароли?..
Во-вторых, то, что вы написали и есть призыв: сменить руководство - уйти из под такого начальства...
В-третьих, если вы не заметили, сообщение было адресовано не только вам!

Пані, спочатку в повідомленні була тільки моя цитата і ваша відповідь, поки я відповідала, ви відредагували і додали ще один пост і ще одну відповідь.
Повернемось до початку:
Цитата:
Дискусія — слово латинського походження, що означає дослідження, колективне обговорення спірного питання, обмін думками, ідеями між кількома учасниками.
Головне правило проведення дискусії: сперечатися по суті, пам’ятаючи, що головне в дискусії — аргументи, факти, логіка, доказовість.

Саме тому і неможливо спілкуватися, якщо не наводиться жодних аргументів, фактів, не пояснюється логіка, не надаються докази. Який сенс у спілкуванні, яке не спирається ні на що, крім "я впевнена", "от бачите, я точно знаю" тощо.

Чумачечая

Чумачечая

Чумачечая
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:53)

Саме тому і неможливо спілкуватися, якщо не наводиться жодних аргументів, фактів, не пояснюється логіка, не надаються докази. Який сенс у спілкуванні, яке не спирається ні на що, крім "я впевнена", "от бачите, я точно знаю" тощо.

Пані! Я с вами Дискуссию не начинала. Если вы считаете обратное - наша дискуссия на этом закончена.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013

ДЕ?!!!
Де заклик змінити?! Де заклик піти?!!

Ось що написано:
Цитата:
У кожного колективу згідно з нашим КЗОТОМ є право висловлювати думку щодо дій керівництва. Колектив не зобов'язаний це робити, але має право, чи користуватися цим правом, їм вирішувати. Висловлення ставлення ніяк не пов'язано з залишити роботу.

Поясніть мені, де в моїх словах є заклики до того, що ви мені приписуєте?!

annakoroleva

annakoroleva

annakoroleva
Активный пользователь
   13 December 2013
Батько беркутівця,що розганяв Майдан, став на коліна перед мітенгуючими.

Оце вчинок. Молодец.

Від закликав всіх батьків війсковослужбовців в разі штурму вийти та стати "живим щітом" між своїми дітьми та мітенгувальниками.

Ми близькі до перемоги,я впевнена.я вважаю,що батьки все таки переконають своїх дітей не виконувати злочиних наказів.
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:07)

Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 13:57)
Пані! Я с вами Дискуссию не начинала. Если вы считаете обратное - наша дискуссия на этом закончена.

Як то кажуть в інтернетах "показалось"...

Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   13 December 2013
+1000000000000
ощущение, что ВЫ только себя слышите, а читаете - в ракурсе выгодном ВАМ....((((

а поводу вне политики... если бы все сейчас ринулись в НЕЕ, то сегодня бы люди остались без пенсий, пособий, з/п, хлеба, т.д.
а еще есть презумпция невиновности... что же всех так "сгребать" в одну кучу...
ЛЮДИ оставайтесь ЛЮДЬМИ, Вы же за цивилизованное общество!
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   13 December 2013
А вам не смешно, у всех требовать доказательства, факты, пароли?..

Нє, ну а неаргументовано обвинувачувати- це нормально? Ви звинуватили, вас попросили доказати. Не ви звинуватили (на попередніх сторінках), не вас, але все одно попросили надати докази. Якщо доказів немає, навіщо ля-ля?

Так це було одноразово, а ви пишите, що на кожній сторінці...
Просматривают эту тему:

Forum