• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 373293 10098
Юла

Юла

Заходил(а): 01.08.2018
Район: Заводской - Лески
Юла
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:37)
Днями показували в новинах- на майдан влада пересувний флюорограф привезла

Сейчас у всех или через одного проблемы с легкими обнаружатся
немецкий и английский для детей и взрослых. 066 336 94 96
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:32)
Когда должен наступить критический момент? Ведь понятно, что всё затягивается, из требуемого ни чего не выполняется

На помаранчевій два місяці майже майданили, з листопаду по січень.

дописано: не по січень, по 26грудня, більше місяця
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Юла

Юла

Юла
Активный пользователь
   13 December 2013
Дорогие форумчанки, объясните мне, необразованной одну вещь. Все никак не могу понять, как могут интеллигентные образованные люди ДОБРОВОЛЬНО (среди моих знакомых, увы, достаточное количество таких) поддерживать этот беспредел, идиотизм, цинизм, фарс... есть еще много эпитетов, но их вслух произносить даже неприятно.

как могут люди с высшим экономическим или юридическим образованием верить в страшилки про гомосятину и смерть украинского аграрного сектора?
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 11:01)
Вы тут все такие Умные! Всё знаете! Что правильно, что не правильно, кто на чьей стороне, кто за кого стоит.....

Та тут неважко насправді)))

Погано: при владі зек з двома "ходками" і зламаною психікою в оточенні собі подібних, починаючи з кабміну.
Добре: навпаки

Погано: не поважати конституційне право людей на мирний протест і надмірне застосування жорстокої сили, що визнали всі, навіть Захарченко.

Погано: бути такими тупими, навіть отримавши безграничну владу в країні

Погано: робити вигляд, що нічого не сталося, ще і підгавкувати про те, що і ким планувалося, якщо ти не віддавав накази і тебе там близько не було (я про Кравченка, так)

Погано: красти і заганяти країну в глухий кут

Погано: дивитися у бік "братнього народу", який переймається лише своїми фантомними імперськими амбіціями з його "примусом до дружби" (офіційне формулювання на доповіді щодо СНД), радник президента якого відкрито з телевізора заявляє: не ходіть в ЄС, вони вас з вашими накраденими грошима швидко на чисту воду виведуть
Добре: бути в межах юрисдикції ЄС.

Погано: 3,5 років декларувати шлях до ЄС а напередодні важливого кроку скасувати все

Погано: збирати своїх проплачених наскрізь "прихильників" проти євровибору, не попередивши їх про те, що українська делегація вже у Брюселі і веде перемовини з ЄС щодо асаціації
Добре: не виставляти свій електорат повними придурками з їхніми відповідями "за що стоїмо" перед всіма тележурналістами як вітчизняними, так і закордонними (навіть рос.канал поржав)

Можу продовжувати.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:46)
Дорогие форумчанки, объясните мне, необразованной одну вещь. Все никак не могу понять, как могут интеллигентные образованные люди ДОБРОВОЛЬНО (среди моих знакомых, увы, достаточное количество таких) поддерживать этот беспредел, идиотизм, цинизм, фарс... есть еще много эпитетов, но их вслух произносить даже неприятно.
как могут люди с высшим экономическим или юридическим образованием верить в страшилки про гомосятину и смерть украинского аграрного сектора?

Ну якщо вони освічені, запропонуйте їм згадати букви і прочитати щодо відкритого вибору євронапрямку як вітчизняних аграріїв, так і промисловців. В цій темі є посилання. Що Ваші знайомі за них переймаються? Люди, мабуть, вивчили питання і знають, про що кажуть?
Юла

Юла

Юла
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:54)
Ну якщо вони освічені, запропонуйте їм згадати букви і прочитати щодо відкритого вибору євронапрямку як вітчизняних аграріїв, так і промисловців. В цій темі є посилання. Що Ваші знайомі за них переймаються? Люди, мабуть, вивчили питання і знають, про що кажуть?

У меня такое ощущение, что все они выучили один текст и повторяют его, как пионеры. Я сначала пыталась как-то объяснить, непробиваемо. Только постоянно этот вопрос возникает, почему люди не видят очевидных вещей.....
Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   13 December 2013

Одна моя знайома має юридичну освіту. багато років працювала га держслужбі, років 6 вже живе в Європейській країні, тобто дивиться нормальні новини і т.п. Тим не меньш, підтримує діючу владу.
Зізнаюсь, у виборах, що передували помаранчевій революції, я теж зробила дурницю. Я тоді працювала на держслужбі, паралельно отримувала юридичну освіту заочно. Всі (!) люди навкруги мені казали, що окрім януковича голосувати нема за кого. Я жила сама. вдома порадитись не було з ким. Політикою я ніколи не цікавилась, новини не дивилась взагалі. Виросла при Кучмі, мали своє ПП до держслужби, про хабарі знала все, у 18 сама домовлялась з пожежними та податковою, була впевнена, що ніколи в цій країні нічого не зміниться, тож яка різниця, за кого голосувати. А от коли люди вийшли на майдан, я почала цікавитись тим, що насправді відбувається. На другий тур виборів я йшла вже усвідомлюючи, що роблю.
Тому я ще якось можу зрозуміти молодь, яка не розуміє, що відбувається, бо батьки то не пояснюють, або ж просто мозок не на те працює. Але ж ті, хто на 10 років від мене молодший. вже бачили різне в своєму житті, мають, що порівняти. мають більше інформації..
Ще треба мати, чим думати...
Допоможемо українським військовим!
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   13 December 2013

Яценюк озвучив вимоги Євромайдану

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013

Кілька поколінь навчали боятися, очікувати найгіршого, не користуватися мозоком. Вчили технічно, з раннього дитинства. З дитячого садочка всі мали одягатися в чорно-біле і танцювати однаково і сінхронно, не вихняпуючись, ну, як в школі ламали і підрізали, вже кожний сам пам'ятає. На чолі завжди мали бути "старці", тобто влада мала асоціюватись з кимось домінантним, ригідним, від якого не варто очікувати експериментів і змін, того, хто буде прагнути зберігти сталість система, що вважається за замовчанням чимось хорошим. "Він такий простий" - комплімент, "ти сильно розумний" - зневажливе обвинувачення.
На виході маємо: поколіннями люди привчені не аналізувати, не допускати думки, що їм хором всі брешуть, що на їхньому невмінні спостерігати за змінами грають. Раніше захід був страшний своїм капіталізмом, гідрою і експлуатацією. Тепер це зветься бізнесом, стосунками і найманим трудом. Добре, ось нова лякалка "гейропа" і апельсинки наколоті, ой, тьфу, їжа неїствіна. І люди навчено бояться, бо їх саме цьому вчили: боятися по команді, не думати, е аналізувати, а слухати і повторювати, бо так шансів вижити більше, так миску з кормом не відберуть. :(
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 11:59)
Він повинен був це казати,бо в ПР,але як людина говорить геть інше.

контрольний у голову
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:57)
У меня такое ощущение, что все они выучили один текст и повторяют его, как пионеры. Я сначала пыталась как-то объяснить, непробиваемо. Только постоянно этот вопрос возникает, почему люди не видят очевидных вещей.....

Меня это тоже просто добивает последние 2 недели, люди, которых я считала умными, образованными, начитанными твердят один и тот же заученный текст - "Там все за деньги, все это бессмысленно, разогнать, расстрелять, мало им дали..у нас все стабильно" Волосы дыбом! Устала разочаровываться в людях.

У меня складывается впечатление, если позволите такую метафору, Украина как единый организм, скажем печень поражена раком и уже метастазы пошли, вся имунка и бедная печень орет о необходимости действовать (операция, химия, ну хоть что-то), а левая пятка говорит - "та ну нахера! у нас все стабильно, зачем нам напрягаться", и никак не поймет, что если загнется печень, то и левой пятке конец придет. А ведь в левой пятке все стабильно...

Грустно очень.
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Юла

Юла

Юла
Активный пользователь
   13 December 2013

Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 18:02)

На виході маємо: поколіннями люди привчені не аналізувати, не допускати думки, що їм хором всі брешуть, що на їхньому не вмінні спостерігати за змінами грають. Раніше захід був страшний своїм капіталізмом, гідрою і експлуатацією. Тепер це зветься бізнесом, стосунками і найманим трудом. Добре, ось нова лякалка "гейропа" і апельсинки наколоті, ой, тьфу, їжа неїствіна. І люди навчено бояться, бо їх саме цьому вчили: боятися по команді, не думати, е аналізувати, а слухати і повторювати, бо так шансів вижити більше, так миску з кормом не відберуть. :(

Да, наверное. В 2004 году это было еще понятно, но ведь прошло уже почти 10 лет, неужели мировоззрение так и не поменялось? Сколько поколений должно еще пройти?
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 18:08)

Да, наверное. В 2004 году это было еще понятно, но ведь прошло уже почти 10 лет, неужели мировоззрение так и не поменялось? Сколько поколений должно еще пройти?

Три, а по-хорошому чотири, покоління потрібно, щоб змінити ментальність. Пам'ятаєте: 40 років водив пустелею, поки не помре останній, народжений в рабстві? Не дуже оптимістично, але і швидкість обробки інформації зросла, і еволюціонувала людина сильно з часів виникнення цих слів, і взагалі хочеться вірити в краще :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   13 December 2013
Цитата: Евгешка (13 Декабрь 2013 17:15)
я просто не верю в такую человеческую тупость, поэтому склоняюсь что это подстава, не оппозиции а кого-то ещё, вернее сказать предательство

Тоді логічно було б 30 листопада вибачитись і покарати винних, тобто зрадників. Цього не відбулося, а навіть навпаки
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 14:52)
Российские СМИ - это не вся Россия, это приказ сверху.

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:32)
Если бы с презиком было всё так плохо, неужели ЕС с ним считались бы?? И вообще хоть как-то вели разговоры и подписывали какие-то договора и т д

Они обещали закрыть доступ к счетам, и запретить въезд, но как-то не решаются или они ждут что на майдане людей стрелять начнут???

Та в Європі наївні, звикли спілкуватися з пристойними людьми. З одного боку

А з іншого - переможця не судять. Навіть якщо вони введуть обіцяні санкції увипадкучого, то не розривати ж стосунки з країною заради народу, який терпить. Погрозять-погрозять, та й знов його прийматимуть.

Наші проблеми - це наші проблеми, на Європу з Америкою я б дуже не розраховувала.
Евгешка

Евгешка

Заходил(а): 10.04.2018
Евгешка
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 18:20)
Тоді логічно було б 30 листопада вибачитись і покарати винних, тобто зрадників. Цього не відбулося, а навіть навпаки

я про теперешние события, БОМЖей, кинутых людей и т д

Эти слухи про то, что готовится на выходных, ну вот кто-то мне сказал, тока я не могу сказать кто и т д (я про тот пост известного журналиста на фейсбуке), почему этому всему вы верите??? Ведь тоже ни имен не называется ни фига

про эти выходные тоже много чего говорили, но слава Богу, как то более или менее всё обошлось
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 16:40)
Я вот читаю новости, эти видео все - про бомжей николаевских, как людей туда привозят и кидают, даже не платят, мне просто не не понятно, неужели в ПР настолько тупы??????????? Они же понимают, что это всё покажут, либо кто-то это делает специально (только не понятно в чьих интересах и против кого) либо такой стратегической тупости мне не понять

Люди тупо їдуть заробити грошенят

Сьогодні оборжалася

Іду по Потьомкінській. Перед Громадянською обгоняє мене трамвай, виходить з нього жіночка. Явно не інтелигентного вигляду, але досить пристойного, хоч і трохи люмпенського, але то таке. В руках дві великих торби.

Озирається навколо, звертається до мене неголосно
- Где тут Гражданская?
- Вот она, - отвечаю

Шепот становится просто конспиративним

- А мне сказали, тут где-то штаб Янковича...

и вид такой виноватий

Меня начинает распирать смех

- А! Так Ви те, которіе за деньги на Антимайдан?
-Ну ето, ну да...

И ей явно неудобно

- Так я не знаю, я за Майдан
-ну ето...
- Серьезно, не знаю

ну вид у тетки бил действительно несчастненький

Умора просто

Я действительно не знаю, где там штаб))))
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   13 December 2013
Цитата: Евгешка (13 Декабрь 2013 18:28)
Эти слухи про то, что готовится на выходных, ну вот кто-то мне сказал, тока я не могу сказать кто и т д (я про тот пост известного журналиста на фейсбуке), почему этому всему вы верите??? Ведь тоже ни имен не называется ни фига

про эти выходные тоже много чего говорили, но слава Богу, как то более или менее всё обошлось

Я особисто не вірю, тобто я не кажу, що це 100% вірна інформація. Це інфа зі ЗМІ

Може, це вброс інфи, а може, правда.

А може, якщо не відбудеться кровавий сценарій, це не буде доказом, що ця інфа неправда, а що цьому вдалося запобігти, чи передумали

Я 100% не вірю жодному слову Януковича і прісним
Olivia

Olivia

Заходил(а): 06.03.2022
Район: Заводской - Намыв
Olivia
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 18:08)
У меня складывается впечатление, если позволите такую метафору, Украина как единый организм, скажем печень поражена раком и уже метастазы пошли, вся имунка и бедная печень орет о необходимости действовать (операция, химия, ну хоть что-то), а левая пятка говорит - "та ну нахера! у нас все стабильно, зачем нам напрягаться", и никак не поймет, что если загнется печень, то и левой пятке конец придет. А ведь в левой пятке все стабильно...

Грустно очень.

Ваша метафора иллюстрирует картинку, когда после круглого стола журналисты гнались за януковичем и пытались задать ему вопросы. Единственное что они от него услышали - "Все буде гаразд".

И как упрямые ослы твердят - мы подпишем угоду про ассоциацию, чесслово, расходитесь, нечего тут стоять! А все требования "банду геть!" как будто не слышат. Боже ж мой, это ж как надо не иметь ни капли стыда ни совести!. Я бы от стыда уже сбежала б куда нибудь в лес, чтоб меня никто не видел, если б меня такое количество людей проклинало и требовало уйти. А они твердят что они "не корысти ради, а токмо" ради экономики Украины. Кроме них некому ее спасать.
Просматривают эту тему:

Forum