• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 373128 10098
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
Евгешка, чесно, не стьобаюся :) Я теж починала зі слов "тупі", "не розуміють" і теж з питальними знаками і "та невже". З плином часу з'явилося "одноклітинні" і вже без без питальних знаків - бо переконали, "такі да", тупі і не розуміють і навіть глибше і ширше... Поки я з цього приводу сумувала, душу рвало навпіл, а потім дозволила собі не витрачати на певні верстви емоції, в тому числі спвчуття і загальну людяність.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   13 December 2013
Герман: это всё провокации против президента! и ночи атак на митингующих и отключение трансляции сегодня!

Нет слов! Почему же после первой кровавой ночи оно не прореагировало??? Ну бред полный!
Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 16:54)
Я теж починала зі слов "тупі", "не розуміють" і теж з питальними знаками і "та невже". З плином часу з'явилося "одноклітинні" і вже без без питальних знаків - бо переконали, "такі да", тупі і не розуміють і навіть глибше і ширше... Поки я з цього приводу сумувала, душу рвало навпіл, а потім дозволила собі не витрачати на певні верстви емоції, в тому числі спвчуття і загальну людяність.
Ось тому у мене останнім часом такі протилежні почуття - сльози на очах від поваги та гордості до тих людей. що відстоюють людську гідність, вони для мене герої, низько їм вклоняюсь, особливо вражає те, з якою гідністю та сумлінністю вони це роблять. З іншого боку, як подивлюся, скільки людей навіть і гадки не мають, що відбувається. Хоча вони для мене поділяються на дві категорії: перші не розуміють геть нічого, але впевнено гавкають (при цьому явно маючи якісь комплекси, судячи з того, що доводи інших людей їм здаються зверхніми, навіть "королівськими"). інші ж й думки не мають поцікавитись тим, що відбувається... Я би не хотіла знайти таких в близькому колі. До цих почуттів та категорій я не домішую жодної політики, це стосується людяності. свідомості та інтелектуального рівня розвитку людини...
Допоможемо українським військовим!
annakoroleva

annakoroleva

Заходил(а): 23.12.2016
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0636428019
annakoroleva
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 16:57)
Герман: это всё провокации против президента! и ночи атак на митингующих и отключение трансляции сегодня!
Нет слов! Почему же после первой кровавой ночи оно не прореагировало??? Ну бред полный!

я на цю простітутку(вибачте) взагалі дивитись не можу. Мені здаэться,що ми її взагалі повинні вже не бачити і не чути.
Peppilotta

Peppilotta

Заходил(а): 07.08.2021
Peppilotta
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 16:40)
Я вот читаю новости, эти видео все - про бомжей николаевских, как людей туда привозят и кидают, даже не платят, мне просто не не понятно, неужели в ПР настолько тупы??????????? Они же понимают, что это всё покажут, либо кто-то это делает специально (только не понятно в чьих интересах и против кого) либо такой стратегической тупости мне не понять
по поводу подстав - у меня в голове уже столько сценариев.....

Поделитесь хоть самым навязчивым.

У меня тоже в голове сценарий, и даже не он, а четкое ощущение того, что круглый стол - это фарс, замыливание глаз и усыпление общественности. Что будет еще одно кровопролитие.
Я не верю нашему президенту. Ни одному его слову.
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   13 December 2013
Чоловік був сьогодні третій день на курсах. в перший день його обурило те, що викладач почав розповідати щось типу світового заговору, що, нібито, майдан - є проплачена Штатами акція і т.п. Хлопчисько викладача підтримав думкою, що на майдані тільки тупі стоять. Чоловік мій стримався, бо їм пояснювати немає сенсу
Сьогодні, як я зрозуміла, викладач знову з тією ж тезою. Не витримавши, чоловік йому каже, що саме з таким населенням, що елементарного не розуміють (як викладач та ін.) нам не можна в ЄС, нам угоди і реформи не світять. На що отримав відповідь - "так, гнати той майдан" ...
Евгешка

Евгешка

Заходил(а): 10.04.2018
Евгешка
Активный пользователь
   13 December 2013
я просто не верю в такую человеческую тупость, поэтому склоняюсь что это подстава, не оппозиции а кого-то ещё, вернее сказать предательство
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:15)
я просто не верю в такую человеческую тупость, поэтому склоняюсь что это подстава, не оппозиции а кого-то ещё, вернее сказать предательство

Можна я вам позаздрю тихенечко? Я не вірю, що в настільки монолітно пробудованій авторитарно-бандитьській структурі можливі такі інтриги мадридського двору.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   13 December 2013
и полностью всем новостям не верю, и тем которые против власти, уж очень всё плохо у власти и очень всё хорошо у оппозиции

вот сегодняшний круглый стол - вообще фу, причём здесь ЕС? я так поняла что надо, что то с властью решать, какого хера вообще там происходило????
Zanzara

Zanzara

Заходил(а): 20.05.2019
Район: Ленинский
Телефон: 0935418448
Zanzara
Активный пользователь
   13 December 2013

В это сложно поверить, но крайне тупых людей много. Просто это становится очень заметным в стрессовых ситуациях, при нормальных условиях они знают как себя вести. Девочки правильно писали, что пытаться оценивать действия ненормального человека (читай: уголовника) с точки зрения нормального - в корне неверно, картинка не сложится. Не могут эти недоумки просчитать свои действия на 2 и больше шагов вперед, не могут реально оценить результаты последствий. И таки да, сказывается недостаток образования, воспитания, и просто врожденного интеллекта.

Во всех ошибках прошу винить редактор...
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:10)
У меня тоже в голове сценарий, и даже не он, а четкое ощущение того, что круглый стол - это фарс, замыливание глаз и усыпление общественности.

Я від столу нічого і не чекала.

Забалакують. Забалакують кров, арешти, єс
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 09:39)
не, МВФ с декабря 2010 г. не выдает Украине кредиты, причина - программа заморожена из-за невыполнения Украиной ряда взятых на себя обязательств, в частности, по повышению тарифов на газ и теплоснабжение для населения.

тут в теме выше писали, что сократился наш золотой запас на 4,7% - до $20,632 млрд, и по той же ссылке указана причина - «На размер резервов повлияли выплаты по облигациям государственного займа в сумме $108 млн, погашение очередного транша кредита Международного валютного фонда в размере $651 млн в эквиваленте и валютные интервенции НБУ».
т.е. причина - выплаты по "старым" кредитам до 2010 г. и выплаты по облигациям, 40 % которых на сегодня принадлежит американской компании.

и на этом фоне сегодня оппозиция заявляет

Нам необходимо немедленно возобновить переговоры с нашими партнером – МВФ. Наша задача – удержать страну, сохранить наш суверенитет…. не дать России купить за копейки Украину

Однобоко, вибачай. Чому тільки виплати по кретитам? Експерти називають серед головних чинників також скорочення виробництва і суттєве скорочення надходження капіталу в країну. Простими словами, з зеком гратися в фінансові ігри іноземці вважають небезпечним, бо до "напёрстков" не звикли.

Золотовалютні резерви України у 1999-2013 роках

09.07.2013
Золотовалютний резерв – це частина національного багатства України, до якого належать наступні активи: монетарне золото; спеціальні права запозичення; вільно конвертовану валюту у вигляді банкнот, монет, інших платіжних інструментів, а також коштів на рахунках і депозитах в іноземних банках; векселі, ноти, облігації (крім емітованих резидентами України), номіновані у вільно конвертованій валюті. Основними завданнями з золотовалютного резерву є забезпечення внутрішньої та зовнішньої стабільності національної грошової одиниці України – гривні, регулювання платіжного балансу України, проведення валютних інтервенцій у межах монетарної політики Національного банку. Наповнюється даний резерв з внутрішніх та зовнішніх джерел. До основних внутрішніх належать – купівля іноземної валюти на валютних ринках, монетарного золота у зливках, а зовнішніх – кредити міжнародних фінансових організацій, урядів іноземних країн, фінансово-кредитних установ. Наступний графік виражає динаміку обсягів золотовалютного резерву та ВВП протягом 1999-2012 років.(графік Ссылка)

З 1999 року до 2007 обсяги золотовалютного резерву лише зростали, з 1 млрд. 212 млн.дол. до 32 млрд. 462 млн. 120 тис., при чому найбільший відносний ріст було зафіксовано у 2005 році, коли його обсяги за 1 рік зросли більш ніж вдвічі в порівнянні з 2004 роком, а саме на 103,6%, а найбільший абсолютний у 2007 році, розмір приросту становив 10 млрд. 205 млн. 720 тис.дол. (країну очолює Ющенко - моя примітка) Протягом 1999-2013 років, падіння річних показників вперше було зафіксовано у 2009 році, яке становило 918 млн. 790 тис.дол., що в свою чергою було пов’язаним з фінансовою кризою, яка розпочалася восени 2008 року. Найбільше падіння обсягів золотовалютного резерву відбулося у 2012 році, яке становило за абсолютним показником 7 млрд. 248 млн. 590 тис.дол, а відносним показником – 22,8% скорочення в порівнянні з обсягами 2011 року. Падіння резервів НБУ в даному році у значній мірі пов'язане з бажанням втримати курс гривні напередодні парламентських виборів 2012 року (виборів нинішньої Верховної Ради, з лютого 2010 - на чолі країни Янукович - моя примітка). Досягнувши свого максимуму в 2010 році 34 млрд. 570 млн. дол., золотовалютний запас почав послідовно скорочуватися, досягши позначки 23 млрд. 148 млн. 800 тис.дол. станом на 1 липня 2013 року. Протягом травня-червня цього року обсяг скорочення золотовалютних резервів сягнув 2 млрд. 056 млн. 200 тис.дол., сягнувши показників шестирічної давності. Дане скорочення зумовлене значними витратами Національного банку, які були спрямовані на утримання курсу національної валюти та погашення зовнішнього боргу, також на зменшення обсягів золотовалютного резерву значний вплив мають скорочення надходжень капіталу в країну. За умови виконання Україною взятих обов’язків перед МВФ до кінця 2013 року дані обсяги продовжать скорочуватися (за прогнозом міжнародного рейтингового агентства Standard&Poor's (S&P) – до 20 млрд.дол.), адже на даний час в структурі валютних заощаджень наша країна повинна повернути МВФ 6 млрд. 400 млн.дол. Також варто зазначити, що в подальшому значні кошти будуть спрямовані на утримання національної валюти, адже зважаючи на скорочення виробництва (податкових надходжень відповідно), девальваційних очікувань громадян та скорочення надходжень капіталу до країни, гривня втрачатиме власну купівельну спроможність. Для поповнень золотовалютних запасів та утримання курсу гривні Нацбанк вдаватиметься до підвищення контролю за надходженням валюти до України та подальшу конвертацію її в гривню.

Кінець цитати.
108 і 651 млн (в сумі 759 млн) на тлі скорочення з $30 млрд до $20,632 млрд за один рік - мені якось дивно це списувати на виплати по кредитах, які набрали "папередники". Не можу знайти посилання на цифри, з яких видно, що за 3 роки при владі Яник набрався кредитів більше, ніж решта в попередні 18 років. Знайду - додам.
То як бути з майже зупинкою інвестицій та скороченням виробництва (візьмемо, щоб далеко не ходити, "Океан" наш збанкрутілий "завдяки" ригіналу- колишньому росіянину Новінському, наприклад)?
І поясніть мені, не бухгалтеру, що означає таке:

Що це таке "єврооблігації", звідки вони, з Москви?

Отже, на мій непрофесійний погляд, найбільше зростання золотовалютного резерву - 103,6% (2005) та 10 млрд. 205 млн. 720 тис.дол. (2007) - все за Ющенка.
"Провисли" через об"єктивну обставину - світову фінансову кризу - на 918 млн. 790 тис.дол. у 2009 році.

За правління Яника "провисли" на 7 млрд. 248 млн. 590 тис.дол у 2012 році. Всього втрачено з 34 млрд. 570 млн. дол. (приход до влади, 2010) до 23 млрд. 148 млн. 800 тис.дол. станом на 1 липня 2013 року. - 11 млрд 421 млн 200 тис дол.!

Це все сплата відсотків за кредити папередників? Не вірю.

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   13 December 2013

Господи, ця тупість вже не одноразово була доведеня усілякими курасанами та Гераклами.
А зараз- це навіть не тупість. Це передсмертні конвульсії.
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:22)
В это сложно поверить, но крайне тупых людей много. Просто это становится очень заметным в стрессовых ситуациях, при нормальных условиях они знают как себя вести. Девочки правильно писали, что пытаться оценивать действия ненормального человека (читай: уголовника) с точки зрения нормального - в корне неверно, картинка не сложится. Не могут эти недоумки просчитать свои действия на 2 и больше шагов вперед, не могут реально оценить результаты последствий. И таки да, сказывается недостаток образования, воспитания, и просто врожденного интеллекта.

но там ведь не только Янык, там куча народа и в ПР и просто прихильникив, те кто отдают приказы, решают что-то, нанимают людей и т д

Вот эта фигня с бомжами, ну прооооосто ни в какие ворота

Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   13 December 2013
Если бы с презиком было всё так плохо, неужели ЕС с ним считались бы?? И вообще хоть как-то вели разговоры и подписывали какие-то договора и т д

Они обещали закрыть доступ к счетам, и запретить въезд, но как-то не решаются или они ждут что на майдане людей стрелять начнут??? Когда должен наступить критический момент? Ведь понятно, что всё затягивается, из требуемого ни чего не выполняется
Юла

Юла

Заходил(а): 01.08.2018
Юла
Активный пользователь
   13 December 2013
Целый день следила за новостями и обсуждением здесь на форуме. Очень хотелось иногда свои "5 копеек" вставить, но с мобильного не могу на сайт зайти.

Каковы мои ощущения - глобальная провокация на выходных - дело решенное. каждый раз, когда наш антигарант обещает какие-то конкретные вещи, происходит как раз наоборот. о трансляции - это просто фарс какой-то, да и оппозицию никто не ждал. Зрителям даже не дали услышать их слова, так только догадки, основанные на словах журналистов.

Азаров - марсианин, который непонятно что начитывал на том "круглом столе"

Из более -менее положительных ощущений. Если провокация, не дай бог, состоится, то события, которые произойдут потом не смогут вызвать желаемого для власти эффекта. Это точно также, как с трупом на Майдане.
немецкий и английский для детей и взрослых. 066 336 94 96
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   13 December 2013
ПаРигі тягнуть час. Круглий стіл закінчився в п'ятницю ввечорі. Спільнота не почула опозицію, просто тупо заглушено зв'язок, всі чекають, поки їм нададуть записи. А тим часом прийшли вихідні, а Рада відкриється тільки у вівторок, а презик формально повідомив про готовність спілкуватися і формально з тюрем відпущено майже всіх жерт банкової, щоправда справи не закрито, випущено під домашній арешт, медичні довідки не висвітлюють всіх ушкоджень, але випущено ж додому.

Юла

Юла

Заходил(а): 01.08.2018
Юла
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:32)

Они обещали закрыть доступ к счетам, и запретить въезд, но как-то не решаются или они ждут что на майдане людей стрелять начнут??? Когда должен наступить критический момент? Ведь понятно, что всё затягивается, из требуемого ни чего не выполняется

Я думаю, они ждут, как во вторник переговоры в России пройдут. Они, конечно, не любят Россию, но и побаиваются.
немецкий и английский для детей и взрослых. 066 336 94 96
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 17:35)
Это точно также, как с трупом на Майдане.

Днями показували в новинах- на майдан влада пересувний флюорограф привезла
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   13 December 2013
Цитата: Ссылка (13 Декабрь 2013 07:42)
некоторые хотят перенести столицу...........Мысли впечатляют!

Кандидат в Народные депутаты Украины по 132-му округу с центром в Первомайске Александр Влащенко написал открытое письмо Президенту Украины, Премьер-министру и Председателю Верховной Рады Украины с реакцией на происходящие в столице события.
09:2009.12.2013
Президенту Украины Януковичу Виктору Федоровичу
копия: Премьер-министру Украины Азарову Николаю Яновичу
копия: Председателю Верховной Рады Украины Рыбаку Владимиру Васильевичу
кандидата в народные депутаты Украины Влащенко Александра Владимировича
55002, Николаевская обл., г. Южноукраинск,
пр. Ленина, д. 24, кв. 69
063-525-33-77; 068-115-74-75; 099-001-20-09
vlashchenko@mail.ru
Уважаемый Виктор Федорович!
бращаюсь к Вам, потому что... ...А нахождение там Черноморского Флота не позволит североатлантическому военному блоку провести в Украине операцию по принуждению к демократии.

так відкрито про те, що демократії у нас немає
Просматривают эту тему:

Forum