• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 375120 10098
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 13:54)
Вот и думаю,почему страны хотят выйти с этого союза,а мы туда рвемся((

Подумайте з цього ракурсу:
Які країни виходять з ЄС? Скільки життів нашій країні до рівня цих країн? Чи можемо ми, ігноруючи якісь ланки у розвитку, одразу опинитися перед вибором, який зараз постав перед цими країнами? Є об"єктивні причини, з яких нам просто неможливо міркувати з позицій тих країн, яких не задовольняє ЄС. Ми економічно залежні, якщо можна застосувати термін економіка до того, що від неї залишилося після "міцних господарів". Тому мова про вектор розвитку. В даному випадку економічний (бо не будемо ж ми приписувати тим країнам відмову від демократії, європейських правових норм тощо). Що робить російський капітал в Україні, проілюстровано на попередніх сторінках неодноразово, з того, що нам ближче, - збанкрутілий нещодавно "Океан". До чого веде "примус до дружби" (відкрито декларований у маніфесті СНД), ми бачимо з літа: блокування наших фур на кордоні і наївні очі з запевненнями: ми не тиснемо на вас, це ваш вільний вибір, просто попереджаємо, що вільно ви нічого зробити/обрати не можете. Розвиватися у бік "дружби" з Росією = дегадувати стрімко і безповоротньо. Путін за гроші нічого від нашого гаранта не вимагав крім гарантій повернення, забезпечених очевидно стратегічними підприємствами України або їхніми залишками. Зовсім інша справа з Європою, яка вимагає грунтовних та системних реформ, дотримання прав і свобод тощо. Вам особисто не вистачає офіційних, на рівні країни запевнень українських аграріїв та промисловців щодо вигідності для них асоціації з ЄС? Ссылка. До асоціації експорт аграрної продукції до країн Європи - 4,8 млрд. дол., до Росії - 2,5 млрд.дол., експорт металопрокату до ЄС - 5 млн т/рік, до Росії - 2,2 млн. т/рік тощо. Асоціація дозволила б збільшити квоти постачання, натомість маємо після 17 грудня скасування квот на ввезення російського вугілля за умови збитковості дотаційної вітчизняної вугільної промисловості. Ми будемо і надалі з власних податків оплачувати дотації шахтам і мовчати про зменшення в 72 разів фінансування дітей, хворих на ДЦП? Схаменіться, люди. Ролики в Однокласниках - це не єдине, що треба брати до уваги.
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   06 January 2014
завели меня. что значит " Ну снесли, дальше что? С вилами на несогласных? " ??? вот какой такой логикой надо было перескочить с первой части во вторую? вот поясните мне это, я не въезжаю!
Kori

Kori

Заходил(а): 08.04.2026
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 17:51)
я про ружье говорила?! что значит при чем тут кто кого бил?! при том, что тот, кто бил, должен за это ответить! при том, что если бьют правоохранительные органы по приказу власти, то это катастрофа в масштабах страны, и решать это надо в масштабах страны, а Вы все про сытость да чистоту! вот что обидно!

Я не за сытость и чистоту. Читаем внимательно, иначе теряется смысл диалога. Я за такой же порядок как и вы. Только у вас методы на мой скромный взгляд виртуальные, сопровождаемые вандализмом, бардаком, драками, пикетами, короче беспределом. А мои методы мельче по масштабам, зато видны лично мне, улучшающие лично мою жизнь. Ну в общем мысль думаю понятна. Так вот, если каждый будет улучшать качество своей жизни, а не чужой, то эффект будет больше, нежели сейчас.
Про ружье вы конечно не говорили. это мое предположение. Вы же в суд не пойдете. Или я не правильно вас поняла? Что у нас там кроме суда и силы? Ну можно еще попробовать договориться... Не смешно?
Я не против того, что за избиение детей власть должна ответить. Но методами майдана что-то больше месяца уже это решить не могут. Силы не рассчитали или что? В чем причина того, что до сих пор этот вопрос висит в воздухе? Что вы предлагаете сделать для решения этого вопроса? Это большая проблема. В этом я согласна.
помните мой пост про то, что нужно сделать не попавшим на елку? я предложила суд. А кто-то предложил обидеться. Ну детский сад, чесслово)))) И вот так предлагают на майдане решить очень многие серьезные проблемы.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 18:03)
завели меня. что значит " Ну снесли, дальше что? С вилами на несогласных? " ??? вот какой такой логикой надо было перескочить с первой части во вторую? вот поясните мне это, я не въезжаю!

Объясните мне где логика в том, что эти памятники сносят? Вот когда вы ответите мне на этот мой вопрос, я отвечу вам на ваш
Не заводитесь, мы ж не ругаемся, мы спорим, а в споре, как известно, рождается истина. Может мы с вами ее как раз и родим, ту самую истину))) И вообще, сегодня же праздник
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 17:57)
давно пора их убрать и без всяких почестей и церемоний. какой вандализм

Убрать без всяких почестей, это снять с постамента, вывезти, а на это место поставить что-то другое. а нос отбить, груду камней после себя оставить, это вандализм. И давайте не будем про ценность. Моя мама например против сноса. Она имеет на это право? Имеет. И многие против. Так почему те, кто решил их снести правы, а те кто не хочет, нет? по какому такому праву майдановцы снова посчитали свои решения единственно верными?
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 17:33)
А еще меня убивает детская радость до визга прямо от того, что сносят памятники Ленину. Девочки, это вандализм!!!! Это нужно делать по-другому. Вы же за "европеизацию" нашей нации тут глотки рвете. Так чему мы радуемся? Ну снесли, дальше что? С вилами на несогласных? И потом вы мне будете доказывать, что на майдане сплошная интеллигенция собралась. Фу фу фу!!!!

Олю, вандалізм - це знищення культурних цінностей. Цим займалися комуняки. Яку культурну цінність мають клоновані пам"ятники ілліча? Отже це не вандалізм. А що? Відповідь народу на небажання прибрати зі всіх центральних площ міст та селищ суверенної незалежної країни зображень людини, яка особисто відповідає за знищення мільйонів українців. Тобто небажання це "делать по-другому", як ти кажеш. Хоча щодо київського було 4 чинних розпорядження про демонтування. Ну не бажаєте - отримайте в інший спосіб.
Про вили тут нічого не було, н треба гіпербол. Європеізація передбачає відмову від пам"ятників іллічу, це прибалти, наприклад, зробили давно.

Тут можна почитати про знищення незручних пам"ятників комуністичним режимом у двох частинах:

Ссылка
Ссылка
І навіть наш Грейг є.
Збивати пам"ятники іншим і ставити на ці самі постаменти іллічів - це нормально? Це відкритий, цинічний, підкріплений тільки власною обмеженістю та нахабством вандалізм.
фу фу фу (с)

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   06 January 2014
Олю, до речі, що ти знаєш про Стуса? Його портрет величезний обличчям до сцени на Майдані висить. Якщо ти знаєш його біографію (до речі, сьогодні день народження його), має бути зрозумілим зв"язок понять: інтелігенція-Стус-повалення ленінів.
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 18:15)
Олю, до речі, що ти знаєш про Стуса? Його портрет величезний обличчям до сцени на Майдані висить. Якщо ти знаєш його біографію (до речі, сьогодні день народження його), має бути зрозумілим зв"язок понять: інтелігенція-Стус-повалення ленінів.

Кто такой Стус знаю))) И все же согласись, убираться памятники должны не так. И вообще, сейчас для этого не самый подходящий момент. Или оппозиция решила уж совсем раздраконить всех и вся? именно сейчас и в такой форме это нужно делать? И это делается с подачи тех, кто пойдет пытать счастья в попытке стать президентом страны. Дина, это ужасно.

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   06 January 2014
Коли нарив не прибирається владою в нормальний спосіб (а це і пам"ятники Леніну (хоча я особисто теж не чула поросячого лементу від поважних людей), і майданні настрої), суспільство радикалізується і радикальні партії з маргинальних стають навіть парламентськими. Це закономірно, а не "подобається чи не подобається".

Мене особисто дуже дратує імпотентність нашої опозиції. Давайте придумаємо інші способи. Більш радикальні? Зброя? Ні, Ви проти. Подати в суд на Беркут? Можливо, через надцять життів згідно христянського закону (сьогоді ж свято) справедливіть переможе.
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 18:10)

Тут можна почитати про знищення незручних пам"ятників комуністичним режимом у двох частинах:

Давайте вместо того, чтобы делать выводы и не повторять ошибок других будем им уподобляться, со словами: " А че, им же можно..."
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 18:21)
Или оппозиция решила уж совсем раздраконить всех и вся?

Ви впевнені, що Леніна того ... опозиція? Драконити кого? Частина людей - проти. а частина - дуже за.
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 18:24)
Ви впевнені, що Леніна того ... опозиція? Драконити кого? Частина людей - проти. а частина - дуже за.

Так давайте наплюем на мнение того кто очень даже против. По какому праву правы те, кто очень даже за?)))
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 18:08)
Убрать без всяких почестей, это снять с постамента, вывезти, а на это место поставить что-то другое. а нос отбить, груду камней после себя оставить, это вандализм. И давайте не будем про ценность. Моя мама например против сноса. Она имеет на это право? Имеет. И многие против. Так почему те, кто решил их снести правы, а те кто не хочет, нет? по какому такому праву майдановцы снова посчитали свои решения единственно верными?

Гаразд, а я проти пам"ятників Леніну. І багато людей проти. Ну от люди, що "за", я так собі думаю, вже на них надивились та намилувались за стільки років. Можна тепер буде наша черга не бачити Леніна?
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 18:26)
По какому праву правы те

по праву майдана. Вон сегодня организатор Автомайдана Дмитрий Булатов в ФБ принес свои извинения жителям квартиры по адресу ул. Ярославов Вал, 28 - "просим нас простить за причиненный моральный ущерб и неудобства", перепутали с квартирой Табачника,пообещали поставить новую дверь и охрану дать. На секундочку, нормально? На какую статью тянут такие "неудобства",интересно?

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 17:57)
не наблюдала я такой радости, может, пропустила что-то. по-другому это как? давно пора их убрать и без всяких почестей и церемоний. какой вандализм? они художественную ценность представляют? историческую? то, что Ленин был частью нашей истории, еще не значит, что его памятник является частью нашей истории. не надо впадать в крайности и видеть в этом что-то ужасное и кошмарное.

В точку! Давайте ещё кучу денег на реставрацию выделим и рядом памятники Сталину воздвигнем!
давно пора их убрать! Почему не ставить центральные памятники основателям городов? людей, которые хорошее для страны сделали? А то натыкали революционеров да Лениных...

Алина Патрекеевна

Заходил(а): 07.08.2018
Район: Заводской
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 18:42)

давно пора их убрать!.

да , может и пора, но почему таким образом, зачем опускаться до уровня тех, кто их ставил,да, коммунисты поступали как варвары, давайте и мы так же поступим?

МусяНью

Заходил(а): 23.01.2015
МусяНью
Активный пользователь
   06 January 2014
Как далеко может зайти оболванивание граждан Украины. Это уму непостижимо. Пропаганда во все времена была действенным оружием в руках Запада. Вы просто, без эмоций можете объяснить чего вы ждете от майдана в ближайшем будущем, в отдаленном? Ну Януковича убрать - это я поняла. Это будет в 2015 году. Что дальше? Вы подумайте, основательно подумайте и ответьте! Вы понимаете, что нормальные думающие люди боятся писать на этом ресурсе, троллинг ни в счет.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 19:05)
Вы понимаете, что нормальные думающие люди боятся писать на этом ресурсе,

чому?
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 19:05)
Как далеко может зайти оболванивание граждан Украины. Это уму непостижимо. Пропаганда во все времена была действенным оружием в руках Запада.

Ага-ага. СРСР пропагандою геть не займався. Уму не постидимо - це точно сказано

МусяНью

Заходил(а): 23.01.2015
МусяНью
Активный пользователь
   06 January 2014
Цитата: Ссылка (06 Январь 2014 19:13)
чому?

Я имею в виду то что касается тем политических и околополитических. Почему, об этом уже было сказано миллион раз, повторяться не буду.
Просматривают эту тему:

Forum