• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 373943 10098

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   20 January 2014

Группа по урегулированию ситуации в Украине заработала, ждут оппозицию

Возглавил группу секретарь СНБО Андрей Клюев

Группа по урегулированию ситуации в Украине начала работу, власти ждут ответа оппозиции об участии в переговорах в понедельник, сообщила народный депутат (фракция Партии регионов) Анна Ссылка.

"Начала работу группа по урегулированию ситуации в стране, которая создана по урегулированию, под руководством Андрея Клюева (секретарь СНБО). В ее состав вошли министр юстиции Елена Ссылка и Андрей Ссылка (советник президента Украины)", - сказала она.

"Группа уже предложила оппозиции встретиться во второй половине дня, чтобы оппозиция определила тех, кто будет представлять ее, и готова к переговорам по урегулированию ситуации в стране", - добавила она.

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   20 January 2014
ну, хто перший не витримає і порадить поитати в темі разів двадцять написані відповіді?

ой.. здається, це я вголос... тоді виходить, що я першою буду...

сміх крізь сльози
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   20 January 2014
Ссылка! Досвидос!
Поздно! на такие посты теперь не будет реакции! не до вас сейчас!
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 16:50)
трое людей уже без глаз ,им удалили по глазу каждому,это не случайность,я вижу куда они целятся,ВСЕ видят,НО я за то ,чтоб их не трогали если они перейдут на сторону народа, Я ТОЛЬКО ЗА обеими руками!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

з якого б дива людина яка мала намір навмисно нашкодити, цілеспрямовано "вбивала" піде на сторону мітингарів? Гадаєте ті хто закидує людей гранатими та цілить в голови підтримує майдан, просто наказами та присягою зав'язаний?

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   20 January 2014
Девочки! я терпеть не могу всякие грохочущие звуки....Но!!! Эти звуки с Майдана меня воодушевляют! Это непередаваемое ощущение! Не хочу, чтоб они стихли! Вернее хочу, но только после победы!

Николь

Заходил(а): 28.07.2017
Район: Заводской - Лески
Николь
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 16:56)
ну, хто перший не витримає і порадить поитати в темі разів двадцять написані відповіді?

сміх крізь сльози

а зачем? есть кнопка "пожаловаться" в профиле

І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко

Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика

Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 16:54)
Все зависит от СМИ как они преподнесут, так народ и поймет. Вы посмотрите на них, какие они"мирны протестующие" какой беспридел устроили иначе не назвать!!!! Сколько денег уходит на их содержание, а ведь можно было бы эти деньги перечислять больным деткам ведь зачастую может не хватить какихт то тысяч! Хотят стоять за идею пусть стоят за свои бутерброды и за чай в термосе с дому. Давно пора разогнать ведь не в одной европейской стране такого бы не допустили!

погодьтеся що бісить, ми маємо купи грошей на міліцію що охороняє президента і не маємо на медицину. Чи не тому люди на майдані? Так жодна "європа" такого б не допустила, а у нас доводиться виборювати кров'ю право на нормальність.

Чи ви намагаєтеся донести думку про те що з бюджету доводиться фінансувати майдан?))))
дружина олігарха

Слава Україні!
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 16:56)

сміх крізь сльози

)))
дружина олігарха

Слава Україні!

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 16:54)
Все зависит от СМИ как они преподнесут, так народ и поймет. Вы посмотрите на них, какие они"мирны протестующие" какой беспридел устроили иначе не назвать!!!! Сколько денег уходит на их содержание, а ведь можно было бы эти деньги перечислять больным деткам ведь зачастую может не хватить какихт то тысяч! Хотят стоять за идею пусть стоят за свои бутерброды и за чай в термосе с дому. Давно пора разогнать ведь не в одной европейской стране такого бы не допустили!

этот пост уже выкладывала другая форумчанка. но его повторю:

"Пріоритети Партії регіонів дуже прості. Згідно проекту бюджету на 2014 рік: На Міністерство Захарченка - 18 млрд гривень. На лікування онкохворих дітей - 0,05 млрд гривень. Кількість людей, які загинули в наслідок умисного вбивства - 2400 осіб за 2013 рік. Кількість людей, які померли від раку - 45 000 осіб за 2013 рік. Але ж дітей не відправиш розганяти протестувальників чи охороняти Межгір'я."

"Цинічність держбюджету ПРастів на 2014 рік місцями забирає мову ...
Інколи ловлю себе на думці: де ж та межа, вона існує?

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 16:57)
Ссылка! Досвидос! Поздно! на такие посты теперь не будет реакции! не до вас сейчас!

эх,а я повелась...
Peppilotta

Peppilotta

Заходил(а): 07.08.2021
Peppilotta
Активный пользователь
   20 January 2014
А можно я? Можно я потролю? Настроение дико кровожадное.. Не представляю что бы со мной творилось в толпе на майдане. Уважаемая ELENA миллион первая! По моему мнению - а ведь я имею право на свое мнение, абсолютно все присутствующие здесь согласятся - самый главный беспрИдел это такие как вы. Едьте в Мариинский парк и носите чай пр-бойцам, а также прихватите коробочку на благотворительность для онкобольных деток. И собирайте эти деньги у приверженцев пр. Приедете отчитаетесь сколько наколядовали.
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 15:42)
И скажите мне какая реакция у беркута на такие действия людей должна быть?Спасибо люди,что вы нас с г...ом мешать собрались?Я не считаю,что целиться в головы и глаза-это нормально,но какой привет ,как говорится. Почему если у меня отличается мнение от вашего,то у меня не все дома?

Про закони та Конституцію - це я невідомо до кого зверталася, я так розумію...
Реакція беркута - людей під час виконання своїх функцій та під присягою - має регламентуватися виключно законами та Конституцією, яку Ви з чоловіком так поважаєте. Розумієте, що при виконанні беркут не має права навіть матюкатися? Вони просто не в праві оперувати категоріями "який привіт", це Ви розумієте? А ще - вони зобов"язані не виконувати злочинних наказів, служити народу України та уважно читати свій профільний закон про міліцію. Там про межі застосування сили/зброї все правильно і красиво розписано (цитувати не бачу сенсу, оскільки немає відповіді на попередній пост, та розумію загальну спрямованість та підгрунтя Ваших думок).
Інакше - це не спецпризначенці, а озвіріле лайно на паличці.

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 17:16)
Про закони та Конституція - це я невідомо до кого зверталася, я так розумію...
Реакція беркута - людей під час виконання своїх функцій та під присягою - має регламентуватися виключно законами та Конституцією, яку Ви з чоловіком так поважаєте. Розумієте, що при виконанні беркут не має права навіть матюкатися? Вони просто не в праві оперувати категоріями "який привіт", це Ви розумієте? А ще - не виконувати злочинних наказів, служити народу України та уважно читати свій профільний закон про міліцію. Там про межі застосування сили/зброї все правильно і красиво розписано (цитувати не бачу сенсу, оскільки немає відповіді на попередній пост та розумію загальну спрямованість та підгрунтя Ваших думок).
Інакше - це не спецпризначенці, а озвіріле лайно на паличці.

Диночка! Поздно! Она покинула нас как и все, которые закинут удочки-амбиции-эмоции и через пару страниц уходят, хлопнув дверью. Мол, плохие вы-уйду я от вас!

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 17:11)
А можно я? Можно я потролю? Настроение дико кровожадное.. Не представляю что бы со мной творилось в толпе на майдане. Уважаемая ELENA миллион первая! По моему мнению - а ведь я имею право на свое мнение, абсолютно все присутствующие здесь согласятся - самый главный беспрИдел это такие как вы. Едьте в Мариинский парк и носите чай пр-бойцам, а также прихватите коробочку на благотворительность для онкобольных деток. И собирайте эти деньги у приверженцев пр. Приедете отчитаетесь сколько наколядовали.
))))))))))))))а воно вже збигло!
dina_barta

dina_barta

Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 17:23)
Диночка! Поздно! Она покинула нас как и все, которые закинут удочки-амбиции-эмоции и через пару страниц уходят, хлопнув дверью. Мол, плохие вы-уйду я от вас!

От я чесно не розумію, як можна на прямі цитати законів (зазначивши перед цим, що шанують їх та Конституцію) відповісти "АААААААААА, хіба можна так радикально не миритися з іншою точкою зору?????" Інша точка зору АБСОЛЮТНО нічим крім емоцій не підкріплена.

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   20 January 2014
Вообще это все страшно. Вот, читайте.

Ссылка

ОНИ не собираются ни о чем договариваться и идти на уступки. Власть отдавать никто не собирается. Больше того, они уже начали открытую охоту на свой народ.

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   20 January 2014
Кличко уже определился

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   20 January 2014
Хто питав про вiйськових? "Военкоматы обзванивают офицеров запаса, рассказывая о военном положении." http://censor.net.ua/news/267137/ voenkomaty_obzvanivayut_ofitserov_zapasa_rasskazyvaya_o_voennom_polojenii

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   20 January 2014
Тягнибок похоже тоже наконец дозрел. Сообщает о "немирном" протесте.

"Свобода" оголошує мобілізацію по всій Україні" (ТЕКСТ ЗАЯВИ)

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" оголошує про створення в усіх областях України мобілізаційних пунктів та загонів самооборони для захисту конституційних прав і свобод громадян у боротьбі з диктатурою.

У зв'язку з тим, що режим Януковича вдався до збройного насилля проти учасників мирних протестів, закликаємо українців звертатися до мобілізаційних пунктів та зголошуватися до загонів самооборони на місцях і вирушати до столиці для захисту своїх конституційних прав.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" оприлюднило заяву, в якій зазначено, що режим Януковича мусить відповісти за криваву провокацію проти учасників мирних протестів.

Заява ВО "Свобода": Режим Януковича мусить відповісти за криваву провокацію проти учасників мирних протестів

Якщо режим свавільно, незаконно і антиконституційно оголошує поза законом практично усі цивілізовані форми мирного протесту, то він сам штовхає народ до протесту немирного.

Таким чином саме режим Януковича цілком і повністю відповідальний за криваву провокацію проти учасників мирних протестів. Саме Віктор Янукович, який підписав завідомо неконституційні закони, і є головним провокатором, а зовсім не ті молоді українці, які вийшли захищати свої права на вулицю Грушевського у Києві.

16 січня режим зумисно почав реалізовувати сценарій переведення мирних протестів у вибухову фазу, щоби скористатися з переваг, якими він володіє у силовому протистоянні. І всі побачили, що влада була готова задіяти увесь свій каральний арсенал. Режим застосував проти громадян України не тільки кийки і щити, як було раніше – у хід пішли отруйні гази, травматична автоматична зброя, світлошумові та травматичні гранати, водомети тощо. Це вже та грань, за якою слідують хіба що розстріли демонстрантів із вогнепальної зброї.

Особливе обурення викликають варварство і садизм охоронців режиму під час застосування проти демонстрантів смертоносної за мінусової погоди водометної зброї, що заборонено усіма міжнародними конвенціями і прирівнюється до тортур; прицільний вогонь на ураження в голову по журналістах і випадкових очевидцях подій. Тортури і катування проти затриманих громадян України (уся країна шокована кадрами знущань над будівельниками з Кіровограда) свідчать, що режим веде війну без правил проти всього українського народу. Оце і є справжній фашизм у дії!

Владі не вдасться перевести протистояння між режимом і українським народом у громадянську війну. Весь український народ і світова спільнота єдині у своїй оцінці злочинних дій режиму Януковича.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає, що будь-які переговори із владою неможливі до тих пір, поки не буде усунуто причини ескалації конфлікту – передусім до негайної відмови від впровадження антиконституційних законів.

Первинні наші вимоги залишаються незмінними: звільнення від переслідування усіх учасників акцій протесту, притягнення до відповідальности усіх, хто бив мирних протестувальників, відставка уряду Азарова та повне перезавантаження влади – позачергові президентські та парламентські вибори.

І тільки це може бути змістом будь-яких переговорів із владою.

ELENA1203

Заходил(а): 20.01.2014
Телефон: 721102
ELENA1203
Новичок
   20 January 2014
А можно я? Можно я потролю? Настроение дико кровожадное.. Не представляю что бы со мной творилось в толпе на майдане. Уважаемая ELENA миллион первая! По моему мнению - а ведь я имею право на свое мнение, абсолютно все присутствующие здесь согласятся - самый главный беспрИдел это такие как вы. Едьте в Мариинский парк и носите чай пр-бойцам, а также прихватите коробочку на благотворительность для онкобольных деток. И собирайте эти деньги у приверженцев пр. Приедете отчитаетесь сколько наколядовали. Вы все стремитесь в Европу так вот я высказала свое мнение ведь я имею на это право правильно . Защищаете майдановцев, а если бы на месте беркута были Ваши мужья, братья родные чтобы говорили?!
Просматривают эту тему:

Forum