• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 370547 10098
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   03 December 2013
Ой, дівчата, те що ви тут написали я і до ночі не прочитаю, а у мене сім'я, малі діти

Які новини?
Гарант в Піднебесній, Кіля там де й був,чекати лютого, люди так і мерзнуть, Юля зникла у невідомому напрямку, ніяких мерзенностей ніхто не робить? Я усе в курсі?
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 19:37)
Які новини?
Гарант в Піднебесній, Кіля там де й був,чекати лютого, люди так і мерзнуть, Юля зникла у невідомому напрямку, ніяких мерзенностей ніхто не робить? Я усе в курсі?

З останнім пунктом промашка. Репресії почалися. Та й з першим пунктом якась дивна заковика, бо немає підтверджень, що він дійсно там.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 19:40)
Репресії почалися

кого? як? де читати?
дружина олігарха

Слава Україні!
DIZZY

DIZZY

Заходил(а): 18.10.2021
Район: Ленинский
DIZZY
VIP пользователь
   03 December 2013
Девочки,кто разбирается в политике(я не сильна в этом...)наш гарант свалил...кабмин морозится,если я правильно поняла...люди мерзнут...их игнорят...какой прогноз?если так и дальше будет?

Блокноты ручной работы

http://dizzy-stuff.blogspot.com/

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   03 December 2013
Янукович прибыл в Китай
Президент Украины Виктор Янукович прибыл в Китайскую Народную Республику с государственным визитом, который начался в городе Сиань (провинция Шэньси).
Больше читайте тут: Ссылка

таки долетел...прости Господи!
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 19:44)
кого? як? де читати?

Ну я на Українській Правді в основному читаю: Ссылка

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 19:40)
Та й з першим пунктом якась дивна заковика, бо немає підтверджень, що він дійсно там.

Президент України Янукович вже прилетів до столиці Китайської Народної республіки – Пекіну. Він залишив Україну на фоні наймасштабніших акцій протесту українців проти його політики та політики його Уряду.

Він перебуватиме там на запрошення голови цієї величезної азіатської країни Сі Цзіньпіна

Про це повідомляють провідні інформаційні агентства Китаю..

Передбачається підписання низки двосторонніх документів про співробітництво.

Повернеться Янукович до Киева 6 грудня.

Правда, це я побачила лише гна якомусь задрипаному сайті

Я думаю, посол Китаю спростував би цю інформацію?
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 19:45)
Девочки,кто разбирается в политике(я не сильна в этом...)наш гарант свалил...кабмин морозится,если я правильно поняла...люди мерзнут...их игнорят...какой прогноз?если так и дальше будет?

я взагалі у шоці- в країні надзвичайна ситуація, а керівник спочатку ховався, а тепер зник.
дружина олігарха

Слава Україні!

Алина Патрекеевна

Заходил(а): 07.08.2018
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
   03 December 2013
Янукович действительно в Китае, пол часа назад в новостях по Украине показывали
DIZZY

DIZZY

Заходил(а): 18.10.2021
Район: Ленинский
DIZZY
VIP пользователь
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 19:47)
я взагалі у шоці- в країні надзвичайна ситуація, а керівник спочатку ховався, а тепер зник.

так и я о том же...
но что делать людям,которых,видимо,решили взять измором...
есть ли какие то законные методы?чтоб и закон не нарушать(про чп все помним...ага)...но и этих упырей вынудить как то реагировать....по букве закона?

Блокноты ручной работы

http://dizzy-stuff.blogspot.com/

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   03 December 2013
Может, какая-то партия собирает подписи через интернет? ну как быть мамам, которые дома с детьми??? пожилым, больным? которые против, но хотят высказать это? Люди в Киеве в холоде стоят....нельзя, чтобы всё безрезультатно закончилось....
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   03 December 2013
Ссылка
дружина олігарха

Слава Україні!
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 19:45)

jozh, несмотря на вчерашнее предупреждение,Вы продолжили нарушать правила форума, конкретно п.4.2 часть в - запрещено переходить во время обсуждения чего-либо границ вежливости – грубые, нецензурные выражения и оскорбления в любой форме, а так же сообщения, грубые по тону и содержащие "наезды";

например,

Цитата:
Що Ви особисто зробили для країни? Чи, можливо, у Вас є якісь конкретні альтернативні пропозиції, кращі? Чи Ви вмієте тільки обсирати інших?

поэтому Вам временно запрещается писать в этой теме.
gossip

gossip

Заходил(а): 29.12.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 066-два-822-760
gossip
VIP пользователь
   03 December 2013
Ссылка
Лідер "Єдиного Центру", народний депутат України Віктор Балога переконаний, що ситуація вимагає від суспільства формування паралельних структур.
Нардеп закликає до формування єдиного органу з робочою назвою "Народна Рада", з обранням єдиного лідера, який візьме на себе відповідальність і поведе народ до перемоги. До неї мають ввійти три президенти України, моральні авторитети, духовенство, громадські лідери, авторитетні ректори університетів, експерти, політики, в тому числі можливо і з владних партій, якщо вони хочуть країні добра. Термін - до 5 грудня. Цей орган від імені суспільства має говорити з владою, правоохоронцями, армією, йдеться у пропозиції Балоги. У документі наголошується, що лідер "Народної Ради" до 6 грудня формує Народну Гвардію для забезпечення захисту людей. Нардеп ратує про формування при "Народній Раді" дипломатичного корпусу, який стане єдиним представницьким органом для ведення міжнародних переговорів. Термін - до 7 грудня.
Балога впевнений, що зараз потрібно зосередитись на реальних завданнях, які можна вирішити мирним шляхом у форматі протестних заходів та переговорів. На його переконання опозиція має направити зусилля на те, щоб:
в першу чергу – не дати владі реалізувати сценарій по розколу країни; змусити Януковича до 19 грудня підписати Угоду про асоціацію з ЄС;
добитися від президента підписання указу про відставку уряду до 10 грудня;
не пізніше того ж дня, на круглому столі в президента, сформувати уряд національної довіри за участі представників усіх політичних партій, окрім комуністів. "Вимоги народу потрібно виконувати. А це - реальний сценарій, для реалізації якого є всі можливості та ресурси, і на який реально може піти влада, якщо вона хоче миру і спокою в країні. Головне – не гаяти час", - переконаний Балога.

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   03 December 2013
Оппозиция сегодня вечером встретится с послами иностранных государств.

Об этом сообщил лидер партии "Свобода" Олег Тягнибок, выступая на Майдане, передает РБК-Украина.

"Сейчас идем на встречу с послами иностранных государств...потом будет еще несколько организационных встреч в штабе", - отметил

Он добавил, что завтра планируется пикетирование Кабмина , поскольку именно завтра будет его заседания.

"Несмотря на то, что завтра парламент продолжит свою работу пикетировать ВР не имеет смысла", - добавил он.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   03 December 2013
Цель визита — снизить напряжение в Украине

Генеральный секретарь Совета Европы Турбьерн Ягланд прибудет сегодня в Киев.

Об этом ЕС-плюс сообщили в пресс-службе Совета Европы.

Как отметили в пресс-службе Совета Европы, цель визита — снизить напряжение в Украине, и попытаться способствовать диалогу для поиска политического решения кризиса.

Генсек Совета Европы планирует встретиться с лидерами и представителями парламентских партий, спикером Верховной Рады, премьер-министром и министром иностранных дел Украины.

Генеральный секретарь Совета Европы предложил свою помощь в урегулировании конфликта в Украине 2 декабря и получил позитивный ответ от всех сторон.

А воно в Китаї

АЛЕКС26

Заходил(а): 06.08.2015
АЛЕКС26
Активный пользователь
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 20:37)

"Несмотря на то, что завтра парламент продолжит свою работу пикетировать ВР не имеет смысла", - добавил он.

я, собственно, не специалист, но мне кажется, что пикетировать сейчас уже вообще не имеет никакого смысла - ВР работает, презик за границей.... а, собственно, чего стоят?

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 20:40)
я, собственно, не специалист, но мне кажется, что пикетировать сейчас уже вообще не имеет никакого смысла - ВР работает, презик за границей.... а, собственно, чего стоят?

вот на это власть и рассчитывает: парламент в отставку не отправил азирова, президент уехал, ВР якобы работает, поэтому люди постоят-померзнут и разойдутся и все останется, как и было
хотя нет не останется-станет хуже. гораздо хуже

Ленуся Ник

Заходил(а): 03.04.2014
Ленуся Ник
Пользователь
   03 December 2013
Цитата: Ссылка (03 Декабрь 2013 20:52)
вот на это власть и рассчитывает: парламент в отставку не отправил азирова, президент уехал, ВР якобы работает, поэтому люди постоят-померзнут и разойдутся и все останется, как и было
хотя нет не останется-станет хуже. гораздо хуже

правильно, хуже, особенно для тех, кого посадят в тюрьму.. для других пример, чтоб не повадно было..
эх...

Больше счастья, чем приносит дочь, могут принести только две доченьки!

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   03 December 2013
14 осіб вважаються зниклими після жорстоко розгону на Банківській Ссылка
Просматривают эту тему:

Forum