Цитата: Ссылка (10 Май 2014 14:23)
девочки. знаете просто как больно. я сама из донецка. у нас большинство воспитано на лютой ненависти к бандеровцам. у меня лично в семье матов не употребляли, но это было самое лютое слово, которым можно было обозвать. когда уже по самое не могу..
и когда говорят, что это герои и эти герои приезжают на нашу территорию и творят.. вы не представляете что в душе творится. и когда тут такими словами все это поливается.. и это считается нормой для всех..
Людина у 18 років і та ж сама людина у 30 - це насправді дві абсолютно різні людини. Змінюються пріоритети, уподобання, навіть певні моральні принципи. І що приємно, завжди є місце для розвитку, самоосвіти, можливості дізнатись і сприйняти щось нове. Ми маємо можливість змінюватись і при цьому не зраджувати собі. Це прекрасно!
Я розумію, про що Ви говорите - я бачу це у власному батьку, якого я особисто завжди вважала і вважаю розумною і поміркованою людиною. Є певні установки, певні переконання, які насправді не мають підґрунтя, але відмовитись від них або хоча б переглянути дуже складно. Але спробувати можна завжди.
Прошу Вас, подумайте над тим, що там, де, на розповсюджену думку, воїни УПА чинили розбій і вбивства мирного населення, нащадки цього самого населення називають їх героями. Хіба таке можливо? Просто спробуйте почитати доводи іншої сторони і, можливо, Ви зможете подивитись на все це іншими очима.
Те, що відбувається зараз на Сході - для мене це страшна трагедія. Стільки, скільки за останні півроку, я, мабуть, за попередні 30 років життя не плакала. Я плачу від болю, від люті, від безсилля. Я не розумію, як люди можуть вірити в неіснуючі загони бойовиків правого сектору та бЕндерівців. Не розумію, як хтось може бажати відродження срср. Не розумію, як українські військові та міліціонери масово могли виявитись такими .... я навіть слова не доберу... падлюки це практично комплімент.
Чому так сталось? Чому люди на Сході настільки не готові сприймати зміни? Чому безпросвітна жебрацька стабільність совку приваблює людей більше, ніж широкі можливості при необхідності брати на себе відповідальність? Чому Європи бояться ті, хто в очі її не бачив? Чому в срср хочуть ті, хто взагалі там ніколи не був і народився після його розвалу? І таких чому, які лишаться без відповіді, в мене тисячі.