• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Мобилизация!!! Или у кого забрали мужа, брата, папу, дядю и т. д. на учения, что кому известно???

illussion   
Рукодельница   
12 March 2014 129780 1783

Николь

Заходил(а): 28.07.2017
Район: Заводской - Лески
Николь
VIP пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 14:38)
у меня сосед вернулся контуженный,с сотресеним мозга,22 года мальчику,он на востоке с марта,один у мамы сын!!!я все время спрашиваю,как сын???а сегодня смотрю,заплаканая,мне так страшно стало!!спрашиваю,она говорит,лежит в госпитале,главное ЖИВ!!!типает меня до сих пор!!!радуюсь,что жив!!!как-будто,он мне родственник.рассказывал неделю обстреливали их,с одной стороны Россия граница,а с другой сепаратисты!!ребята,молились,чтоб остаться в живых!!очень многих убило в том бою!!!молодые ребята!!когда это кончится?

главное жив!!!
у меня друг в самом котле, с утра телефон не отвечает, пытаюсь себя успокоить...

І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко

Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика

Елена Дудьева

Заходил(а): 05.04.2019
Район: Ленинский - ЮТЗ
Елена Дудьева
Активный пользователь
   23 July 2014
у меня с утра нервный озноб!!!не переживайте,все будет хорошо!!!даст Бог,вернется живым и здоровым!!там по телефону,редкие минуты,наверное,выпадают для звонков!!!все будет хорошо!!!!!!
intruders-vnl

intruders-vnl

Заходил(а): 20.01.2024
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: 097 97 95 361
intruders-vnl
VIP пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 14:43)
главное жив!!!
у меня друг в самом котле, с утра телефон не отвечает, пытаюсь себя успокоить...

100% главное что жив!
Очень жаль, что приходится нам всем это реально переживать. Я в шоке, что некоторым это не доходит не смотря ни на что. Сегодня каждая человеческая история связанная с АТО, будь-то солдат или гражданский, у меня вызывает взрыв сознания и такую бурю эмоций, что сердце и душа рвется на части. Все не могу перестать восхищаться девочками, что расписались со своими ребятами прям в госпитале. А ведь какое у них будущее? Мизерная надежда, что они смогут ходить. И это один из тысячи примеров поломанных судеб этой гребанной рашистской войной. И то, что тут писали, что не всех эта война пока коснулась, это так. Но как надолго мы в стороне и как долго это нас не будет касаться?
Девочки, чьи мужья там - держитесь! Я очень переживаю за вас, за каждую, и за своего соседа, и за тех, кого не знаю. И я очень хочу верить, что все это сегодня-завтра кончится.
 ...чтобы жить и дышать, и любить, и мечтать, пусть меня не оставит надежда...  

Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   23 July 2014
стосовно зниклих безвісти.
в якій військовй частині недорахувались людей, скільки, кого саме7

де родичі тих зниклих7 гадаєте сидять і мовчать, а не шукають своїх рідних..

в миколаївській79 були непорозуміння з одним Алексієм Волковим, що загинув 11 липня під зеленопіллям, так усі засоби масової інформації були підняті, більше тижня в усі дзвони били.
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Aksenja

Aksenja

Заходил(а): 29.11.2018
Район: Центральный - Варваровка
Телефон: 0639467393
Aksenja
VIP пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 08:22)
Ну контрактники это одно дело. А вот я глубоко возмущена увеличением возраста. Мой муж афганец. Он свой "долг" уже когда-то отдал. И я поперек дороги сейчас лягу, но его в зону АТО не отправлю. Пусть идут и воюют те, кто на псевдореферендумы ходил.А то оттуда здоровые мужики у нас на западной отсиживются, а наши пацаны воюют, защищая их жопы.

Есть замена интернету! Выйдешь на улицу, бабульки на лавочках тебе и оценку поставят, и комментарий добавят, и статус прикрепят…
Kori

Kori

Заходил(а): 17.04.2025
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 14:02)
Знаете, це не адресно Вам і вашому чоловіку, але хай тепер "тупо посидять" чотири місяці інші, бо наші вже "тупо насділись", на весь Миколаїв не 2000 чоловіків же. Треба ж якусь соціальну справедливість. Доречі, в тій частині, де мій чоловік, людей для завдань, що на них покладені, не вистачає. Я розумію, що ротації не передбачають, але не етично говорити, що ті, що в частинах - хай воюють, а мій хай вдома посидить. То ж також чиїсь чоловіки/батьки/діти.

Вы меня не правильно поняли. Я о том и говорю, что какого хрена они там сидят и ничего не делают. отпустите домой либо отправьте на передовую. а то понабирали одних, теперь следом будут набирать следующих. И снова будет та же ж..., что и в прошлый раз. Ни пожрать, ни поспать, ни помыться, ни-че-го. Зато, мля, мобилизацию провели. Пусть сначала как минимум обмундированием и оружием обеспечат всех тех, кого уже мобилизировали ( видали Херсон показывали? ну смешно же, ей богу. В кроссах и с двумя автоматами на толпу). Я не против, чтобы делали ротацию Но ротации не будет. так смысл тогда в доп. мобилизации? Россию попугать? Так пуганная она. А конкретно мой хотел было в военкомат пойти, я не пустила. Мало того, что он уже "должок" сполна отдал, так еще и к 40 годам с двумя инфарктами был. Так что...
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 16:07)
Вы меня не правильно поняли. Я о том и говорю, что какого хрена они там сидят и ничего не делают. отпустите домой либо отправьте на передовую. а то понабирали одних, теперь следом будут набирать следующих. И снова будет та же ж..., что и в прошлый раз. Ни пожрать, ни поспать, ни помыться, ни-че-го. Зато, мля, мобилизацию провели. Пусть сначала как минимум обмундированием и оружием обеспечат всех тех, кого уже мобилизировали ( видали Херсон показывали? ну смешно же, ей богу. В кроссах и с двумя автоматами на толпу). Я не против, чтобы делали ротацию Но ротации не будет. так смысл тогда в доп. мобилизации? Россию попугать? Так пуганная она. А конкретно мой хотел было в военкомат пойти, я не пустила. Мало того, что он уже "должок" сполна отдал, так еще и к 40 годам с двумя инфарктами был. Так что...

Корі, а скільки років Вашому чоловіку?Може він і не підпадає під мобілізацію?
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Kori

Kori

Заходил(а): 17.04.2025
Kori
Помощник на форуме
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 16:24)
Корі, а скільки років Вашому чоловіку?Може він і не підпадає під мобілізацію?

Попадает))) ему 50 будет 1 января. И по секрету знакомый из военкомата сказал даже не соваться. потому как загребут с потрохами и на инфаркты смотреть никто не будет. Так что привязала я своего старичка к юбке и сказала под страхом убийства сковородой в военкомат он не пойдет. Сказал мне ок, милая, сижу дома)))) Хотя смешного конечно мало...
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...

Kid off sky

Заходил(а): 10.11.2019
Телефон: -
Kid off sky
VIP пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 16:07)
Вы меня не правильно поняли. Я о том и говорю, что какого хрена они там сидят и ничего не делают. отпустите домой либо отправьте на передовую. а то понабирали одних, теперь следом будут набирать следующих.

Я Вас так і зрозуміла. Тому й кажу, що соціально не справедливо, що одні вже 4 місяці вирвані з життя. Необхідно їх міняти на інших, поступово, потихеньку, але міняти. Доречі, те, що не вистачає зброї - це перебільшення ЗМІ, адже у кількість автоматів ніяк не меньша, ніж кількість бійців, і форма є у всіх (інша справа - якого розміру, але то таке), і навіть броніки та каски дають. Я розумію, що чоловіка в армію не хочеться - я теж була в трансі, коли через 2 дні, як мен з родбудинку виписала чоловіка мобілізували, я ревіла кілька тижнів. Але у нас не такі відносини, щоб я йому могла категорично заборонити йти по повістці, хоча знаю, що це розповсюджено (це я не про Вас). Щодо того, чи варто йди до воєнкомату обновляти дані - всі друзі чоловіка були у воєнкоматі (приходили без виклика, самі), але забрали лише мого чоловіка, хоча більшість призваних в його частині просто отримали повістку, без ніяких попередніх походів.
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 16:28)
Попадает))) ему 50 будет 1 января. И по секрету знакомый из военкомата сказал даже не соваться. потому как загребут с потрохами и на инфаркты смотреть никто не будет. Так что привязала я своего старичка к юбке и сказала под страхом убийства сковородой в военкомат он не пойдет. Сказал мне ок, милая, сижу дома)))) Хотя смешного конечно мало...

А не боїтеся під статтю попасти?Це без наїзду, не подумайте.

А я от їду на місяць, і буду далеко. Боюсь, мого теж загребуть. Але не в тому плані боюсь, що на АТО, а в тому, що треба буде швидко кудись дитину приткнути. І непогано було б його зібрати, він же сам, як дитя. І ще було б непогано, якби, якщо таки заберуть, то по спеціальності. Він у мене водій-механік БМП. І таки дійсно в армії рік водив цю машину, а не траву фарбував у зелений. Тому навички має, хоча освіжити пам,ять було б добре.

Сьогодні моєму дядькові(44 роки) теж прислали повістку. А в нього кіста на печінці, планується операція. Завтра піде просто з виписками з картки, подивимося, що скажуть. Бо він і пішов би, але ж у нього дієта спеціальна, явно не воду з калюж пити.

І все в кучу звалила. Моє відношення до ситуації таке. Мені теж страшно за чоловіка, що калікою залишиться, а страшніше, що вб,ють...Але, спілкуючись кожен день з двома нашими форумчанками, в яких чоловіки в зоні АТО, розумом розумію, що пора б їм повертатися. А для того, щоб їм повернутися цілими і неушкодженими їм треба підмога. Я зараз мало вважаю політику у цій ситуації, і якісь інші розрахунки...Зараз все так, як сталося і треба намагатися вирулити з цієї ситуації з найменшими втратами. Хлопці виснажені, вони морально більше вбиті, ніж тілесно. І тому треба таки когось піднімати з дивану і давати автомати у руки.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Лілічка

Лілічка

Лілічка
VIP пользователь
   23 July 2014
І ще, я тут нещодавно вірш написала. Може когось він не залишить байдужим і всі зроблять правильні висновки.

Анариэль

Заходил(а): 27.12.2017
Район: Центральный
Анариэль
Активный пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 14:40)
мой сосед как раз там!

Леночка, там может и походите? может и ему легче принять будет?

NUSHA777

Заходил(а): 25.02.2019
Телефон: 0979721499, 0634878837
NUSHA777
Пользователь
   23 July 2014
девочки, а что такое Загін громадянської оборони?
vera21961

vera21961

Заходил(а): 25.02.2018
Телефон: 0688261539 или 0666347211
vera21961
VIP пользователь
   23 July 2014
Сьогодні я не заходила на сайт... Мені боляче і проплакала я весь вечір вчора і сьогодні весь день. Нашого Антона (мені як другий син, з дитинства дружить з моїм сином) контузило в АТО. Пропав зір, заговорюється, дуже погано себе почуває. Вчора ми не могли нізким зв'язатись, потім вияснили що його сьогодні відправляють додому в шпиталь...Сьогодні знову не можемо зв'язатись щоб дізнатись де він і що там, як там? Господи допоможи!!!
Если Я , кому - то не нравлюсь... не поверите!!!... Переживу!!!))
Любовь 123

Любовь 123

Заходил(а): 23.02.2017
Район: Корабельный
Любовь 123
Активный пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 19:46)
Сьогодні я не заходила на сайт... Мені боляче і проплакала я весь вечір вчора і сьогодні весь день. Нашого Антона (мені як другий син, з дитинства дружить з моїм сином) контузило в АТО. Пропав зір, заговорюється, дуже погано себе почуває. Вчора ми не могли нізким зв'язатись, потім вияснили що його сьогодні відправляють додому в шпиталь...Сьогодні знову не можемо зв'язатись щоб дізнатись де він і що там, як там? Господи допоможи!!!

Співчуваю, таке горе((Нехай Господь допоможе і береже його!
vera21961

vera21961

Заходил(а): 25.02.2018
Телефон: 0688261539 или 0666347211
vera21961
VIP пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 19:57)
Співчуваю, таке горе((Нехай Господь допоможе і береже його!

Дякую... молимо Господа Бога. Чекаємо... Головне що живий!
Если Я , кому - то не нравлюсь... не поверите!!!... Переживу!!!))

Kid off sky

Заходил(а): 10.11.2019
Телефон: -
Kid off sky
VIP пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 19:23)
девочки, а что такое Загін громадянської оборони?

Це якийсь новий підрозділ формуть зараз?

NUSHA777

Заходил(а): 25.02.2019
Телефон: 0979721499, 0634878837
NUSHA777
Пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 20:48)
Це якийсь новий підрозділ формуть зараз?

Говорят, что в каждом районе формируют сейчас, моего мужа в военкомат вызвали для беседы, а я ничего и не слышала раньше об этом

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (23 Июль 2014 19:46)

Знайшла в неті
Будь ласка, робіть ПЕРЕПОСТ!!! Ця інформація може бути потрібною людям по всій Україні!!!
Хто отримав ушкодження очей та потребує лікування! Професор Ігор Ярославович Новіцький, керівник Львівського міського медичного центру "Мікрохірургія ока", вул. Навроцького, 23, підтвердив нам (Майдан.Медики) готовність безкоштовно приймати, консультувати та лікувати учасників Майдану, які отримали ушкодження очей (крім потреби хіба що у придбанні "розхідних" препаратів під час лікування).
Звертайтесь за тел. (032) 270-62-57, моб. (050) 57-39-310, моб (050) 31-52-161.
ШАНА Вам, професоре Новіцький!

Tulpan4ik

Заходил(а): 02.09.2020
Телефон: +380633813560
Tulpan4ik
Активный пользователь
   23 July 2014
Цитата: Ссылка (22 Июль 2014 17:46)
Ні, моболізують лише тих, у кого 1-2 динити, останні зміни затвердили, що батьки 3-х і більше дітей не підлягають прзову.

а можна посилання на ці зміни? всюди читаю лише про 5 дітей
Просматривают эту тему:

Forum