• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 113100 1728
Черника

Черника

Заходил(а): 14.07.2018
Район: Ленинский
Телефон: 21-66-77
Черника
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 YASYAR 27 October 2012, 00:04
а что нам было легче жить при опозиции? не вижу разницы, хотя вижу - детские площадки поставили
Однозначно не легче
Черника несет в себе множество уникальных свойств и главные из них - способность восстанавливать многие функции организма и мощно противодействовать старению. Поэтому я такая молодая и красивая

Регина

Заходил(а): 22.11.2012
Регина
Активный пользователь
   27 October 2012
Топ 10 ляпов и мемов предвыборной кампании-2012

«Партия регионов» со своих бигбордов гордо вещает о том, что разруха в стране преодолена, а стабильность достигнута. И чем больше и шире бигборды, тем, соответственно, больше преодолено и стабильнее достигнуто. Только вот забыли в партии регионов, что украинцы умеют читать не только сверху вниз, но и слева направо. В итоге многие города украшали двойные бигборды, которые вещали о достигнутой разрухе и преодоленной стабильности.

отсюда: Ссылка
Тяпа

Тяпа

Заходил(а): 23.09.2025
Район: Центральный
Телефон: 099 050 8599
Тяпа
Хранитель форума
   27 October 2012
Цитата: #9313 Регина 27 October 2012, 12:25
Топ 10 ляпов и мемов предвыборной кампании-2012

«Партия регионов» со своих бигбордов гордо вещает о том, что разруха в стране преодолена, а стабильность достигнута. И чем больше и шире бигборды, тем, соответственно, больше преодолено и стабильнее достигнуто. Только вот забыли в партии регионов, что украинцы умеют читать не только сверху вниз, но и слева направо. В итоге многие города украшали двойные бигборды, которые вещали о достигнутой разрухе и преодоленной стабильности.

Я так и прочитала - сначала первую строчку, а потом пыталась вникнуть ,куда девать остальные слова
Когда загоняют в угол, можно стать биссектрисой, опуститься до медианы, веря в то, что третьего не дано. А оно есть, и зовут её – высота. (с) А.Попов

¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))

Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   27 October 2012
Дитячі майданчики- це пречудово... А от скільки грошей виділили на медицину? Чи врятовані життя дітей це нецікаво? Ну так, на дітей же таблички не повісиш: "Подаровано партією ***".
Ми із сином були в дитячої онкології, давали гроші з благодійного концерту... я бачила ті очі, оті страждання((( Мій шестирічний син засунув руку у карман, та доклав свої 50грн (з тих, що збирав на приставку), бо він проникся тим болем. Якби став вибір: чи на майданчику гратися, чи життя врятувати, я б не роздумуючи обрала друге.
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 Черника 27 October 2012, 11:23
Однозначно не легче
Комусь може було не легше. А хтось помітив, як зросли ціни на воду та електрику, які витівки з податковим кодексом призвели до шалених черг з дурними пустими формами, як тупо вимагають купувати ключі до електронної звітності... Хтось помітив, яка шалена корупція у архітектурі та земельній справі (це взагалі попа...).
Дитячі майданчики будувати повинні постійно, а не у спробах купити голоси. Сором цього не розуміти.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   27 October 2012
Вот мне этого не понять никогда, я выросла в городе, где детские площадки были в каждом дворе, без исключений - а тут прям подвиг, поставили площадки по городу по ближе к проспекту ... У ПР все так, даже если и делают что-то хорошее, то через Ж и показушно меня этим не взять.
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   27 October 2012
Цитата: #9313 Zemy 27 October 2012, 20:48
Вот мне этого не понять никогда, я выросла в городе, где детские площадки были в каждом дворе, без исключений - а тут прям подвиг, поставили площадки по городу по ближе к проспекту ... У ПР все так, даже если и делают что-то хорошее, то через Ж и показушно меня этим не взять.
Нам скоро будуть за велике досягнення ставити світло не за розкладом і воду не погодинно.

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Orchid
VIP пользователь
   27 October 2012
А надписи на швидких "Эту машину подарил городу В.Ф.Янукович (или Партия Регионов)"... Що за маячня? Влада зобов"язана забезпечити потрібну кількість і якість цих потреб. З яких грошей подарував В.Ф.? Із зарплати? Що за цирк? Чесніше було написати, що це куплено на гроші платників податків ...

Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 alisa 27 October 2012, 21:02
Нам скоро будуть за велике досягнення ставити світло не за розкладом і воду не погодинно.

Алена, обидно, что есть люди искренне верящие их "достижениям" и "улучшениям"... и не понимающих что стабильно, может быть и просто стабильно плохо...пациент ни жив ни мертв - он стабилен...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Черника

Черника

Черника
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 vestigial 27 October 2012, 20:42
Комусь може було не легше. А хтось помітив, як зросли ціни на воду та електрику, які витівки з податковим кодексом призвели до шалених черг з дурними пустими формами, як тупо вимагають купувати ключі до електронної звітності... Хтось помітив, яка шалена корупція у архітектурі та земельній справі (це взагалі попа...).
Дитячі майданчики будувати повинні постійно, а не у спробах купити голоси. Сором цього не розуміти.
а раньше корупции не было? Моя бабушка с 2004 года не могла оформить землю, а не только сейчас.
Черника несет в себе множество уникальных свойств и главные из них - способность восстанавливать многие функции организма и мощно противодействовать старению. Поэтому я такая молодая и красивая

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Мята
VIP пользователь
   27 October 2012
Вчора спілкувалась зі знайомими, торкнулись у розмові дитячих майданчиків, є чутки, що у майданчиків вартістю 50 000грн собівартість близько 17000грн. Хоча не спорю, саме регіонали поставили по місту майданчиків, причому доволі багато. Але папереднікі теж на дитячому питанні непогано попіарилися - Ющенко в рази підняв дитячі виплати та саме за його наказом почали відкривати садочки, я це дуже добре пам'ятаю - ми тоді якраз були в активному пошуку, і в Миколаєві відкрили 59 садочок і ще один, номера не пам'ятаю. Мами, а щоб ви вибрали - дит майданчик в дворі чи відкритий садочок поруч ? Це так, питання риторичне, відовіді на нього нема.

В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 Черника 27 October 2012, 21:47
а раньше корупции не было? Моя бабушка с 2004 года не могла оформить землю, а не только сейчас.
Знайома працює з землеулаштовниками та архітектурним. За її словами, за цей рік не було жодного випадка узгодження прибудівлі та самозастрою. Хабарів вимагають таких, що просто жах.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   27 October 2012
Цитата: #9313 Черника 27 October 2012, 21:47
Вибачте, а що Ви намагаєтесь довести?
Що руїну подолано, стабільність досягнуто, життя покращено? 

Мята

Мята
VIP пользователь
   27 October 2012
Моїй сім'ї теж стало набагато гірше в матеріальному сенсі, так, власні помилки, але, як я бачу, при владі ПР щось забагато тих сімей, з власними помилками, то може не тільки в помилках діло ?
5 років тому я їздила машиною до родичів на Донбасс, тоді саме в суспільстві відбувалось піднесення ПР як хазяйновитих професійних управлінців, розповідали які в Донецьку дороги гарні, всілякі оздоровчі центри, ну просто щасливий край, і, якщо до влади прийде Янукович, щастя, порядок і добробут розпливеться на всю Україну. Так от побачене з вікна авто шокувало - бідність і злидні кричали на кожному куті, порядку і закону немає, дороги розтрощені, села закинуті, з питною водою проблеми, ціни вище ніж на Миколаївщині процентів на 20, асортимент втричі менше. До Донецька ми не доїхали, були лише по області, є в цього дива і початок - кордон з Дніпропетровською областю, себто там звичайне життя, приблизно як в Миколаєві, а переїхав,і все, велкам. Я повернулась під таким впливом від побаченного, а потім намагалася переконати свекруху, яка доказувала що на Донбасі все в шоколаді. Не переконала, вона не повірила що моя розповідь це правда. І саме цікаве, люди там бідні та дуже бідні, але впевнені, що вони живуть добре, Донбас годує всю Україну, навіть клятих западенців, які а) нічого не роблять, бо в них і виробництва немає б) всі поїхали  мити зади в Італію в) тих, що лишились, годує хто ? Так,Донбас.
Зараз спостерігаю, як Миколаївщина 2012 перетворюється на бачену Донетччину 2007р
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   27 October 2012
Мята, мій чоловік декілька років тому був на Луганщині і сказав, що тільки переїжджаєш кордон і відчуваєш таку депресуху...
Цього року багацько проїхалася машиною по Україні. Повірте, найохайніше, найбагатше і найприємніше враження справила Тернопільщина (одна з найбідніших областей держави). У самому Тернополі з однієї точки можна побачити 7! будівельних кранів. Скільки ви їх бачите у Миколаєві?
Черника

Черника

Черника
VIP пользователь
   27 October 2012
Цитата: #9313 alisa 27 October 2012, 22:13
Вибачте, а що Ви намагаєтесь довести?
Що руїну подолано, стабільність досягнуто, життя покращено? 
Вам я ничего не собираюсь доказывать!
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   27 October 2012
Цитата: #9313 Черника 27 October 2012, 23:30
Вам я ничего не собираюсь доказывать!
А іншим?

Мені-то ясно, що мені доводити, бандерлозі. 

Мята

Мята
VIP пользователь
   27 October 2012
Сомневающимся, махнувшим на выборы рукой, не планирующим идти, верящим, что моя хата с краю и меня это не зацепит посвящается:

Мартин Нимёллер - КОГДА ОНИ ПРИШЛИ

«Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист.
Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ.
Потом они пришли за профсоюзными деятелями, я молчал, я же не член профсоюза.
Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей.
А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать».

Мартин Фридрих Густав Эмиль Нимёллер (нем. Martin Friedrich Gustav Emil Niemöller; 14 января 1892, Липпштадт, Германская империя — 6 марта 1984, Висбаден, Западная Германия) — протестантский богослов, пастор протестантской евангелической церкви, один из самых известных в Германии противников нацизма, президент Всемирного совета церквей, лауреат Международной Ленинской премии «За укрепление мира между народами» (1967).
...Широко известно стихотворение Мартина Нимёллера «Когда они пришли…», переведённое на десятки языков...
http://ru.wikipedia.org/wiki/%CD%E8%EC%B8%EB%EB%E5%F0,_%CC%E0%F0%F2%E8%ED
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   28 October 2012
Якщо ви помітили порушення або маєте сумніви, чи була законною та чи інша дія, звертайтесь до спостерігача чи уповноваженого представника Об'єднаної опозиції (ВО "Батьківщина"), ВО "Свобода" чи мажоритарників від цих сил. Вони на дільницях саме для того, щоб юридично вірно фіксувати, допомагати писати та реєструвати заяви про порушення. Краще мати з собою свою ручку, щоб ставити підписи в протоколах, списках, заявах тощо, відмітки в бюлетенях.
Якщо ви не помітили факт дії, але бачити її наслідки (наприклад, пачку бюлетенів в урні, бюлетені та протоколи в смітниках тощо), теж повідомляйте про це спостерігачам і представникам, журналістам.
Ще одне розповсюджене порушення - мертві душі. Якщо ви бачите імена померлих, тих, що "виписалися" і т.д., теж повідомляйте, будь ласка.
Чесні вибори можливі, не будьте байдужими до долі країни, прийдіть, проголосуйте, скористуйтесь своїми громадянськими правами.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   28 October 2012
Ссылка
В
штабе кандидата в депутаты по одномандатному округу № 129 Александра Жолобецкого сообщили, что сегодня, 28 октября, в день выборов их противники продолжают изспользовать грязные пиар-технологии. В связи с этим они выпустили официальное обращение к избирателям. 

Предлагаем читателям НикВестей полный текст обращения: 

Просим обратить Ваше внимание, что сегодня в городе наблюдается массовое несанкционированное разбрасывание предвыборной агитации кандидата в народные депутаты Александра Жолобецкого. Отметим, что данный грязный пиар-ход совершают недоброжелатели нашего кандидата. Также мы предпринимаем все действия для пресечения нарушений предвыборной агитации и будем благодарны всем, кто будет нам сообщать о подобных случаях.

Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Просматривают эту тему:

Forum