- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 Fёkla 31 October 2012, 11:04Напиши что в Первомайске? тихо?
Через годинку-дві десь розгребу справи термінові та піду в центр.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 belolapik 31 October 2012, 11:02Кстати, кто подскажет, где статистику глянуть, в процентах сколько кому досталось по округам в Николаевской области?
Тикніть на свій округ, там буде детальна картинка.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
belolapik
|
Имя: Алена Группа: VIP пользователь Сообщений: 9857 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 24.10.2019 |
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 11:03Це Ви дивитеся по партіям. А по мажоритарникам ось: http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp039pt001f01=900.html
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
jozh
|
Цитата: #9313 belolapik 31 October 2012, 11:10ага, спасибо дошло. Все равно 5 из 6 регионы. Или там результаты меняют "по требованию трудящихся" ?)
А по нашому 132-му - повезли на Київ опечатані всі протоколи, тобто де виграш на рахунок Корнацького виходить, якщо перерахувати. Наче є надія, хоча розслаблятися зарано.
Fёkla
|
Имя: Фёкла Группа: VIP пользователь Сообщений: 2269 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 29.01.2018 |
Девочки предлагаю в этой теме перестать реагировать на обвинения, ненужные высказывания оппонентов и личные обиды. 

Давайте эта тема станет такой себе информационной, будем обмениваться информацией.
Так как кто как проголосовал, или доказывать кому-то что он проголосовал не правильно или не проголосовал - бессмысленно. 
Сейчас важны результаты.
Может и мы сидя у компьютера можем чем-то помочь!!! 
http://news.pn/ru/politics/67893
http://news.pn/ru/politics/67888
http://www.novosti-n.mk.ua/news/read/46105.html
http://news.zn.ua/VYBORY-2012/oppozitsioner_kornatskiy_rasskazal,_kak_vlast_sfalsifitsirovala_rezultaty_na_ego_okruge-111327.html
birtanem
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 637 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 28.01.2020 |
http://news.pn/ru/politics/67891
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 11:47Taким oбpaзoм, мы пpoтягивaeм pyкy вчepaшним oппoнeнтaм. Ho ecли в oтвeт вcтpeтим дecтpyктивный пoпyлизм и дeмaгoгию, мы гoтoвы caмocтoятeльнo peшaть пpoблeмы paзвития нaшeгo гocyдapcтвa, - oтмeтил Aзapoв.А це, вибачте, на що натяк? На узурпацію влади?
jozh
|
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 11:47Taким oбpaзoм, мы пpoтягивaeм pyкy вчepaшним oппoнeнтaм. Ho ecли в oтвeт вcтpeтим дecтpyктивный пoпyлизм и дeмaгoгию, мы гoтoвы caмocтoятeльнo peшaть пpoблeмы paзвития нaшeгo гocyдapcтвa, - oтмeтил Aзapoв.А це, вибачте, на що натяк? На узурпацію влади?
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
Счастье
|
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 12:15Не знаю, я в принципі не малі сумнівів, що в ПР ще досить прихильників, але результати Віталіка та комуністів мене здивували.
Fёkla
|
Имя: Фёкла Группа: VIP пользователь Сообщений: 2269 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 29.01.2018 |
Пepвoмaйcкиe «peгиoнaлы» пoжaлoвaлиcь Kpyглoвy, чтo Tpaвянкo пpoигpaл выбopы из-зa «плoxoй paбoты» cвoeгo дoвepeннoгo лицa http://news.pn/ru/politics/67898
Пoкa oппoзициoнepы вeзyт пpoтoкoлы нa пpoвepкy в Kиeв, в Пepвoмaйcкe пpoдoлжaeтcя митинг http://news.pn/ru/politics/67897
jozh
|
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 12:15то звідки така колосальна довіра до боксера, який активно продовжує свою кар"єру - я не розумію.
Ось так і вийшло, що Кличко притягнув до себе таких собі чистих романтиків. От лише хвала йому буде, якщо він втримається у довірі до нього. Хай навіть виявиться і слабким як політик, але хоча б втримається. А в політиці можна й навчитися поступово, якщо не з'їдять раніше.
alisa
|
Цитата: #9313 Счастье 31 October 2012, 12:25Лично меня удивили результаты "Свободы". Я вообще в шоке, мягко говоря)))))))
jozh
|
Цитата: #9313 Fёkla 31 October 2012, 12:27Пepвoмaйcкиe «peгиoнaлы» пoжaлoвaлиcь Kpyглoвy, чтo Tpaвянкo пpoигpaл выбopы из-зa «плoxoй paбoты» cвoeгo дoвepeннoгo лицa
belolapik
|
Имя: Алена Группа: VIP пользователь Сообщений: 9857 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 24.10.2019 |
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 12:15Не знаю, я в принципі не малі сумнівів, що в ПР ще досить прихильників, але результати Віталіка та комуністів мене здивували.І якщо, як я розумію, за комуністів просто пішли голосувати пенсіонери, яких не влаштувала прибавка в 100 грн при 20-50% підвищенні цін на все і які при цьому страшенно бояться бендерівців (до бендерівців відносяться автоматично усі, хто говорить українською), то звідки така колосальна довіра до боксера, який активно продовжує свою кар"єру - я не розумію.Я поважаю Кличка як успішного спортсмена, але чи буде він таким же успішним політиком при тому, що йому зараз треба якось вдало покинути ринг. Тобто рік-два йому точно буде не до політики.
А вот результат СВОБОДЫ удивил, это да.
Я сама голосовала за Свободу, и при этом очень надеялась что они пройдут 5ти процентный барьер, но на такую популярность не рассчитывала.
Без малого 10,5 %, это очень обнадеживает! ))))
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
dina_barta
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
Цитата: #9313 Счастье 31 October 2012, 12:25Лично меня удивили результаты "Свободы". Я вообще в шоке, мягко говоря)))))))
Так само, як і перше місце "Свободи" в голосуванні на округах поза межами країни.
Yazisha
|
Имя: Яна Группа: профиль закрыт Сообщений: 1759 Регистрация: 07.11.2011 Заходил(а): 01.07.2014 |
Мозги, конечно, не видно, но когда их не хватает - заметно!
alisa
|
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 12:54Я вот хочу Вас спросить милые Леди, если Вы будете тут писать комменты, и оскорблять друг друга "быдлом без IQ" в стране что-то изменится? ПР и иже с ними разве жарко или холодно от ваших гневных и не очень гневных тирад???
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 12:57А Ви що пропонуєте?Бо тут всі дорікають, що ми в темі щось не те робимо, коли спілкуємось. Давайте пропозиції. Будемо розглядати.
Forum