• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108406 1728
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Fёkla 31 October 2012, 11:04
Напиши что в Первомайске? тихо? 
Я далеченько від центру живу, тут тихо.
Через годинку-дві десь розгребу справи термінові та піду в центр.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 belolapik 31 October 2012, 11:02
Кстати, кто подскажет, где статистику глянуть, в процентах сколько кому досталось по округам в Николаевской области?
По тому ж посиланню: http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp005pt001f01=900.html
Тикніть на свій округ, там буде детальна картинка.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 11:03
Це Ви дивитеся по партіям. А по мажоритарникам ось: http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp039pt001f01=900.html
ага, спасибо дошло. Все равно 5 из 6  регионы. Или там результаты меняют "по требованию трудящихся" ?)
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 belolapik 31 October 2012, 11:10
ага, спасибо дошло. Все равно 5 из 6  регионы. Или там результаты меняют "по требованию трудящихся" ?)
По "відносно" чесному було 4 з 6 регіони. А потім отака свістопляска почалася раптом з результатами по нашому округу. По 130-му поки що наче виграв кандидат від опозиції, але там все ще щось мутять, якісь порушення на рівному місці придумують, наче хочуть чи то недійсними вибори визнати там, чи ще щось.
А по нашому 132-му - повезли на Київ опечатані всі протоколи, тобто де виграш на рахунок Корнацького виходить, якщо перерахувати. Наче є надія, хоча розслаблятися зарано.

Fёkla

Заходил(а): 29.01.2018
Район: Ленинский
Fёkla
VIP пользователь
   31 October 2012

Девочки предлагаю в этой теме перестать реагировать на обвинения, ненужные высказывания оппонентов и личные обиды. 

Давайте эта тема станет такой себе информационной, будем обмениваться информацией.

Так как  кто как проголосовал, или доказывать кому-то что он проголосовал не правильно или не проголосовал - бессмысленно. 

Сейчас важны результаты.

Может и мы  сидя у компьютера можем чем-то помочь!!! 

http://news.pn/ru/politics/67893

http://news.pn/ru/politics/67888

http://www.novosti-n.mk.ua/news/read/46105.html

http://news.zn.ua/VYBORY-2012/oppozitsioner_kornatskiy_rasskazal,_kak_vlast_sfalsifitsirovala_rezultaty_na_ego_okruge-111327.html

Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите!

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   31 October 2012
Боже, о чем мы рассуждаем? Оказывается, главный враг демократии в Украине - мировой кризис....

http://news.pn/ru/politics/67891

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Taким oбpaзoм, мы пpoтягивaeм pyкy вчepaшним oппoнeнтaм. Ho ecли в oтвeт вcтpeтим дecтpyктивный пoпyлизм и дeмaгoгию, мы гoтoвы caмocтoятeльнo peшaть пpoблeмы paзвития нaшeгo гocyдapcтвa, - oтмeтил Aзapoв.

А це, вибачте, на що натяк? На узурпацію влади? 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 11:47
Taким oбpaзoм, мы пpoтягивaeм pyкy вчepaшним oппoнeнтaм. Ho ecли в oтвeт вcтpeтим дecтpyктивный пoпyлизм и дeмaгoгию, мы гoтoвы caмocтoятeльнo peшaть пpoблeмы paзвития нaшeгo гocyдapcтвa, - oтмeтил Aзapoв.

І що означає: "Ми готові вирішувати самостійно"? Вас хтось в цьому уповноважив?!! Нахабності немає межі!!!

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 11:47

Ого... це типу "а нам плювати взагалі, що там у парламенті, все одно будемо вертіти, як захочемо"?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Не знаю, я в принципі не малі сумнівів, що в ПР ще досить прихильників, але результати Віталіка та комуністів мене здивували. 
І якщо, як я розумію, за комуністів просто пішли голосувати пенсіонери, яких не влаштувала прибавка в 100 грн при 20-50% підвищенні цін на все і які при цьому страшенно бояться бендерівців (до бендерівців відносяться автоматично усі, хто говорить українською), то звідки така колосальна довіра до боксера, який активно продовжує свою кар"єру - я не розумію.
Я поважаю Кличка як успішного спортсмена, але чи буде він таким же успішним політиком при тому, що йому зараз треба якось вдало покинути ринг. Тобто рік-два йому точно буде не до політики.
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 12:15
Не знаю, я в принципі не малі сумнівів, що в ПР ще досить прихильників, але результати Віталіка та комуністів мене здивували. 

Лично меня удивили результаты "Свободы". Я вообще в шоке, мягко говоря)))))))

Fёkla

Заходил(а): 29.01.2018
Район: Ленинский
Fёkla
VIP пользователь
   31 October 2012

Пepвoмaйcкиe «peгиoнaлы» пoжaлoвaлиcь Kpyглoвy, чтo Tpaвянкo пpoигpaл выбopы из-зa «плoxoй paбoты» cвoeгo дoвepeннoгo лицa http://news.pn/ru/politics/67898

Пoкa oппoзициoнepы вeзyт пpoтoкoлы нa пpoвepкy в Kиeв, в Пepвoмaйcкe пpoдoлжaeтcя митинг http://news.pn/ru/politics/67897

Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
то звідки така колосальна довіра до боксера, який активно продовжує свою кар"єру - я не розумію.
А я не здивувалася. Фактично Кличко виявився тим самим новим обличчям, та ще й симпатичним як особистість, до якого поки що немає якихось звинувачень. ПР, комуністи, Наша Україна, Батьківщина - вже мали шанси себе показати у всій красі. Свобода, все-таки, це досить радикальне рішення, а в нас люди у більшості своїй помірковані. Королевська занадто яскраво зразу показала себе зрадником, хай спочатку по відношенню до партії, але так саме й країну продасть без сумнівів, якщо вважатиме те вигідним. Хто там ще був? Зелені у двох варіантах чи там ще щось подібне? Та про них взагалі мало хто й чув. Можливо, і є серед них щось достойне, але у всякому разі поки що занадто слабке.
Ось так і вийшло, що Кличко притягнув до себе таких собі чистих романтиків. От лише хвала йому буде, якщо він втримається у довірі до нього. Хай навіть виявиться і слабким як політик, але хоча б втримається. А в політиці можна й навчитися поступово, якщо не з'їдять раніше.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 31 October 2012, 12:25
Чому? 
В Свободи багато прихильників. Всі мої знайомі, в кого я питала і хто голосував, голосували саме за них. Хоча я, звичайно, не показник, але ж і ми на півдні. На Західній в Свободи підтримка колосальна і дуже давно - невже Ви думаєте, що цілий регіон не здатен вплинути на результати. 
Я, власне, рада за результати Свободи, але сподівалась навіть на кращій відсоток. Хоча в них ще певна кількість людей по мажоритарці пройде. 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Fёkla 31 October 2012, 12:27

Пepвoмaйcкиe «peгиoнaлы» пoжaлoвaлиcь Kpyглoвy, чтo Tpaвянкo пpoигpaл выбopы из-зa «плoxoй paбoты» cвoeгo дoвepeннoгo лицa

Ага... Тобто вони всі прекрасно знають, що реально виграв таки Корнацький. І фактично самі ж цим своїм листом визнають ту фальсифікацію, як спробу в приступі паніки щось підгадати як треба, еге ж?

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   31 October 2012
І якщо, як я розумію, за комуністів просто пішли голосувати пенсіонери, яких не влаштувала прибавка в 100 грн при 20-50% підвищенні цін на все і які при цьому страшенно бояться бендерівців (до бендерівців відносяться автоматично усі, хто говорить українською), то звідки така колосальна довіра до боксера, який активно продовжує свою кар"єру - я не розумію.
Я поважаю Кличка як успішного спортсмена, але чи буде він таким же успішним політиком при тому, що йому зараз треба якось вдало покинути ринг. Тобто рік-два йому точно буде не до політики.
А меня результат УДАРа как раз не удивил. За него голосовали все те, кто не хотел регионалов и "Юлю"  с "бендеровцами". Такая себе новая третья сила.

А вот результат СВОБОДЫ удивил, это да.
Я сама голосовала за Свободу, и при этом очень надеялась что они пройдут 5ти процентный барьер, но на такую популярность не рассчитывала.
Без малого 10,5 %, это очень обнадеживает!  ))))

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
dina_barta

dina_barta

Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Счастье 31 October 2012, 12:25
Після мовного закону їхня присутність в Раді була справою вирішеною))
Так само, як і перше місце "Свободи" в голосуванні на округах поза межами країни.

Yazisha

Заходил(а): 01.07.2014
Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Я вот хочу Вас спросить милые Леди, если Вы будете тут писать комменты, и оскорблять друг друга "быдлом без IQ" в стране что-то изменится? ПР и иже с ними разве жарко или холодно от ваших гневных и не очень гневных тирад???

Мозги, конечно, не видно, но когда их не хватает - заметно!

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 12:54
Я вот хочу Вас спросить милые Леди, если Вы будете тут писать комменты, и оскорблять друг друга "быдлом без IQ" в стране что-то изменится? ПР и иже с ними разве жарко или холодно от ваших гневных и не очень гневных тирад???
А Ви що пропонуєте? 

Бо тут всі дорікають, що ми в темі щось не те робимо, коли спілкуємось. Давайте пропозиції. Будемо розглядати. 
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 alisa 31 October 2012, 12:57
А Ви що пропонуєте? 

Бо тут всі дорікають, що ми в темі щось не те робимо, коли спілкуємось. Давайте пропозиції. Будемо розглядати. 
"Не голосувати ніколи!", мабуть...
Чи не так ви, Yazisha, писали вище? То навіщо взагалі торкати тих, кому болить за країну?!!
Просматривают эту тему:

Forum