- 0 Поддержать автора
-
Поделиться
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 19:20Та це ж така традиція. Пошвидше привітати. Навіть якщо потім виявиться, що вітали не того/не тих, але то таке. Головне - традиції дотриматися!
Нафаня
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1699 Регистрация: 09.11.2010 Заходил(а): 24.06.2015 |
Цитата: #9313 Инна С 31 October 2012, 14:43Нет, ну я понимаю - нервы, максимализм, абсолютная уверенность в собственной правоте. Но вы хоть за словами следите, сколько раз вам уже об этом писали.... Удивляюсь, что тему не закрыли вообще.
ПР бандиты? Не спорю. Сволочи и гады. Азарова вообще бы прибила, аллергия у меня на него. Оппозицию белая и пушистая? Три ха-ха. При премьерстве Тимошенко, приходят к знакомому предпринимателю (у него небольшое собственное дело) товарищи из БЮТ. Надо оказать помощь партии. Окажешь - будешь работать, не окажешь - не будешь. Вот ваша хваленая оппозиция с проверенными/перепроверенными людьми, которые идут в парламент работать. По понятным причинам подставлять своего знакомого, называть его имя и сферу деятельности я не буду. И не думаю я, что в городе/стране он такой был один. Так что, патриотичные, умные, образованные, далекосмотрящие форумчанки, я вас умоляю, следите за словами. Пожалуйста. Даже не за словами - за текстом, который набираете.
Если уж матери, любящие своих детей, не могут нормально друг с другом общаться, что говорить о стране в целом? Разочарование в людях просто зашкаливает.
gossip
|
Имя: Мария Группа: VIP пользователь Сообщений: 1337 Регистрация: 21.09.2010 Заходил(а): 29.12.2019 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 066-два-822-760 |
Цитата: #9313 belolapik 31 October 2012, 11:02Пы сы - ну вот КАК ?? можно было выбрать Наконечного?? И эти люди обижаются, когда их называют быдлом!
- За кого голосувати?
- Радять за Наконечного.
- Ой, ну добре, а то взагалі нікого не знаю там.
В мене легкий шок, оскільки ці люди - українці, майже україномовні ("суржикомовні"), та завжди були налаштовані проти ПР. Я питаю:
- Та як же ж це, він же регіонал???
- Тай хай хто, аби щось робив.
Кінець розмови. Щось пояснити нереально, я це розумію, результатом стала б лише свара в родині...
Або ще історія: на виборчій дільниці одна сусідка питає іншу: "Валя, покажи мені, хто нам порядок во дворі навів? Я за нього буду". Та показуює, чесна. Я б показала когось іншого, я не чесна :))
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
"если бы появился кто-то по-настоящему ДОСТОЙНЫЙ - его бы просто убрали и не дали даже близко пройти во власть"
Так отож, давайте зробимо хоча б мінімум - створимо умови, щоб той достойний взагалі мав шанси, по-перше, з'явитись, а по-друге, не бути з'їденим при першій же прояві себе. Нинішня влада цього шансу не залишає абсолютно. Нинішня опозиція той шанс хоч трохи дає. Саме тому я голосувала за неї - за отой примарний шанс. Іншого шляху на сьогодні не бачу, як тільки побачу кращий - з радістю піду.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
Цитата: #9313 Нафаня 31 October 2012, 20:552004 ... и что? стало хоть на йоту лучше????
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Цитата: #9313 Нафаня 31 October 2012, 20:55Простите, НО мне не нравятся ни коммунисты, ни оппозиция, ни Удар, ни Свобода! и тем более КоролЁва...

Yazisha
|
Имя: Яна Группа: профиль закрыт Сообщений: 1759 Регистрация: 07.11.2011 Заходил(а): 01.07.2014 |
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 21:08А перестрілки в центрі міста серед білого дня подобаються? Чи ви в бронежилетах ходите? У мене родичка, до речі, недавно стала свідком таких розваг наближених до нинішньої влади ... на Адміральській о п"ятій вечора ... Просто йшла з роботи.Дійсно, навіщо боротися із діючою владою?
Мозги, конечно, не видно, но когда их не хватает - заметно!
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 21:16Яночка, тезка моя дорогенька, так вы ж не боретесь, вы же тут тока поносите друг друга и оскорбляете. Не Вы, Яна лично, а все ВЫ! Какая же это борьба???
А так - знаєте, під час війни були й тилові підрозділи. Вони не воювали безпосередньо, але створювали умови, щоб бійці могли воювати. І те, як ми виховуємо дітей, що робимо безпосередньо у своєму житті - впливає в тому числі і на всю країну. Он, наприклад, у сусідній темі обговорення - люди здають гроші на школи, дитсадки - але ж це протизаконно. А ми це підтримуємо. І так у всьому. Основна боротьба йде тихо й непомітно, і поки ми покірно сприймаємо все те, що нам навколо не подобається (чи то зі страху, чи то з ліні, чи то з небажання виділятися), - ми програємо, ось так.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid
|
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 21:16Яночка, тезка моя дорогенька, так вы ж не боретесь, вы же тут тока поносите друг друга и оскорбляете. Не Вы, Яна лично, а все ВЫ! Какая же это борьба???
Нафаня
|
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1699 Регистрация: 09.11.2010 Заходил(а): 24.06.2015 |
для начала, категории гордых прохвостовопть таки, себя не отношу. А Вы, пожалуйста, прекратите ставить на людях ярлыки! Герои страны! По другому не скажешь!
Я ВАС не оскорбляла!!!
стреляли и во времена Кучмы. Еще в 1995 или 1996 на Макарова с автоматами и гранатами...
у нас всегда было и будет весело((( но, не стоит людям все время гадости говорить, если они что-то не так делают КАК ВЫ!
Я, к сожалению, улучшений не почувствовала ни в 2004, ни в 2005, ни сегодня....
за Вас рада!
jozh
|
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 21:26І знов дежавю... Вище я вже просила навести приклад (у цитаті), де була образа, спрямованна на конкретну особу. Інше- ваші фантазії.
Orchid, цитат Ви не дочекаєтесь, не тримайте надії.
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
А твоя біда – не вміти бути ним
Yazisha
|
Имя: Яна Группа: профиль закрыт Сообщений: 1759 Регистрация: 07.11.2011 Заходил(а): 01.07.2014 |
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 21:26Ми з вами, наче, за одним столом не випивали...Боротьба- це, в першу чергу, виконання свого громадянського обов"язку (це я про голосування). Що ви взагалі знаєте про мою боротьбу, що дозволяєте собі засуджувати засоби?!І знов дежавю... Вище я вже просила навести приклад (у цитаті), де була образа, спрямованна на конкретну особу. Інше- ваші фантазії.
Так давай те соберемся и пойдем под николаевский исполком или как это у вас тут называется.... и будет выражать свое недовольство, а писать на форумах, сидя дома за компом и я как вы догадались могу))))
Yazisha
|
Цитата: #9313 Нафаня 31 October 2012, 21:28для начала, категории гордых прохвостовопть таки, себя не отношу. А Вы, пожалуйста, прекратите ставить на людях ярлыки! Герои страны! По другому не скажешь!
Я ВАС не оскорбляла!!!
стреляли и во времена Кучмы. Еще в 1995 или 1996 на Макарова с автоматами и гранатами...
у нас всегда было и будет весело((( но, не стоит людям все время гадости говорить, если они что-то не так делают КАК ВЫ!
Я, к сожалению, улучшений не почувствовала ни в 2004, ни в 2005, ни сегодня....
за Вас рада!
Yazisha
|
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 21:22Хоч і в дрібничках, але боротьба. Може, хоч комусь з тих гордих неголосуючих противсіхів стане соромно, або нарешті хоч щось дійде до тих, хто голосує за дитячі майданчики. Правда, надії на це мало.
А так - знаєте, під час війни були й тилові підрозділи. Вони не воювали безпосередньо, але створювали умови, щоб бійці могли воювати. І те, як ми виховуємо дітей, що робимо безпосередньо у своєму житті - впливає в тому числі і на всю країну. Он, наприклад, у сусідній темі обговорення - люди здають гроші на школи, дитсадки - але ж це протизаконно. А ми це підтримуємо. І так у всьому. Основна боротьба йде тихо й непомітно, і поки ми покірно сприймаємо все те, що нам навколо не подобається (чи то зі страху, чи то з ліні, чи то з небажання виділятися), - ми програємо, ось так.
jozh
|
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 21:59Так давайте тогда обнародуем написанное на тех форумах, или сайтах то, что Вы тут пишите. Вот это будет боротьба.

Можна пояснити? Що обнародувати і на яких сайтах/форумах?
Yazisha
|
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 22:02Емм... не зрозуміла суть пропозиції.
Можна пояснити?
Orchid
|
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 21:56По-моему я вас ничем не обидела-если бы выпивали я бы к вам на "ТЫ" обратилась))
Так давай те соберемся и пойдем под николаевский исполком или как это у вас тут называется.... и будет выражать свое недовольство, а писать на форумах, сидя дома за компом и я как вы догадались могу))))
jozh
|
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:03Да можно, извините не дописала, хотела написать что обнародуем там где это будут читать наше замечательное правительство
Я впевнена, що ні.
Yazisha
|
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 22:05Зараз немає потреби йти до ісполкому. Я це кажу, бо знаю, бо цікавилась, бо обговорювала в іншому колі, а не лише на форумі. Тут я спілкуюсь, висловлюю свою думку. Ви нічогісінько не знаєте ані про моє життя, ані про боротьбу (чи не боротьбу). Ви не голосуєте, бо вам це нецікаво. Я маю абсолютно протилежну позицію. Про що ми з вами розмовляємо? Навіщо ви мені вказуєте, що мені робити?І на останок... Ви недооцінюєте впливу інтернет-форумів. Тому є багато прикладів.
Forum